Recep Sert

Recep Sert

Son dakika Recep Sert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Recep Sert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Recep Sert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Sert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep sert gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.519 recep sert haberi bulunmuştur. Tüm recep sert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uyuşturucudan gözaltına alınan Recep Sert ve beraberindekiler tutuklandı
Uyuşturucudan gözaltına alınan Recep Sert ve beraberindekiler tutuklandı Edremit'te yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan yüz ve çene nakli yapılması ile adını duyuran Recep Sert ile beraberdeki 10 kişinin tutuklandığı öğrenildi.
18.03.2022 Gündem
Yüz nakli yapılan Recep Sert gözaltına alındı
Yüz nakli yapılan Recep Sert gözaltına alındı Balıkesir'in Edremit ilçesinde narkotik polisinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10 kişi arasında yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in de bulunduğu belirtildi. Operasyonda bir kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
16.03.2022 Gündem
Recep Sert eşi Esma Sert'ten ayrılıyor
Recep Sert eşi Esma Sert'ten ayrılıyor Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Türkiye'nin 5'inci yüz nakillisi Recep Sert ile eşi Esma Sert, 6 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyuran Esma Sert, "İkimiz de çok yorulduk. Geçmişten bu zamana kadar yaşadıklarımız bizi çok yordu ve yıprattı. Evet çok sevdik, çok severek evlendik. Biz arkadaş olarak kalma, bundan sonra yolumuza bu şekilde devam etme kararı aldık" dedi.
22.02.2020 Yaşam
Dünyanın konuştuğu 'ilklerin doktorları' Özkan çifti
Dünyanın konuştuğu 'ilklerin doktorları' Özkan çifti "Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol, dünyada kadavradan ilk rahim nakli"ni gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Prof. Dr. Özlenen Özkan çifti, başarılarıyla dünyada adından söz ettiriyor.
27.11.2019 Sağlık
AHBAP borcu ödedi, Recep Sert serbest kaldı
AHBAP borcu ödedi, Recep Sert serbest kaldı BURSA'nın İnegöl ilçesinde, bin 500 liralık beyaz eşya taksitini ödemediği için dün tutuklanan, yaklaşık 4 yıl önce yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert, tüm borcu olan 6 bin liranın, rock şarkıcısı Haluk Levent öncülüğünde kurulan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) şubesi aracılığıyla ödenmesiyle serbest bırakıldı. Haluk Levent, bu gelişmeyi sosyal medya hasabından duyurdu.
17.11.2017 Yaşam
Cezaevinde rahatsızlanan Sert, hastaneye kaldırıldı
Cezaevinde rahatsızlanan Sert, hastaneye kaldırıldı Yaklaşık 4 yıl önce yüz ve çene nakli yapılan Sert, beyaz eşya borcunu ödemediği için tutuklandı. Cezaevinde rahatsızlanan Sert, hastaneye kaldırıldı.
17.11.2017 Yaşam
Yüz nakilli Recep Sert, bin 500 lira borcunu ödemeyince tutuklandı
Yüz nakilli Recep Sert, bin 500 lira borcunu ödemeyince tutuklandı Bursa'da temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert, 1500 lira borcunu ödemediği için tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Recep Sert işten çıkarıldı
Recep Sert işten çıkarıldı Türkiye'nin yüz ve çene nakliyle tanıdığı Recep Sert, işten çıkarıldı
16.02.2017 Yaşam
Recep Sert ailesiyle mutluluğunu paylaştı
Recep Sert ailesiyle mutluluğunu paylaştı Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde 2013 yılında yüz nakli olduktan sonra evlenen ve bir kızı olan Recep Sert, eşi Esma ve kızları 8.5 aylık Hira Emine ile ameliyatının yapıldığı hastaneyi ziyaret ederek çalışanlarla mutluluğunu paylaştı.
13.10.2016 Yaşam
Recep Sert baba oldu
Recep Sert baba oldu Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Recep Sert, baba oldu.
27.01.2016 Yaşam
Recep Sert kız babası olacak
Recep Sert kız babası olacak BURSA’da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Akdeniz Üniversitesi’nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert ve eşi, bebeklerini bekliyor...
23.12.2015 Yaşam
Yeni gelini çileden çıkartan suçlama
Yeni gelini çileden çıkartan suçlama Recep Sert’e, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.
11.11.2015 Yaşam
Recep Sert'in eşi isyan etti
Recep Sert'in eşi isyan etti Yüz nakli olan Recep Sert'in eşi Esma Sert, sosyal medya hesabından kendisine yönelik eleştirilere "Para için evlenmiş olsaydım bu hamile halimle her sabah işe gitmezdim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yüz nakli olan Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor
Yüz nakli olan Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor BURSA'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi görürken tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert baba olacak...
25.08.2015 Yaşam
Recep Sert baba oluyor
Recep Sert baba oluyor Yüz nakli olan Recep Sert ve eşi Esma Akyurt Sert bebek bekliyorlar
14.04.2015 Yaşam
‘Çok cefa çektik sefa sürüyoruz..’
‘Çok cefa çektik sefa sürüyoruz..’ TÜRKİYE’de yüz naklinde 5’nci, çene naklinde ise ilk olan 28 yaşındaki Recep Sert, rahatsızlanınca tedavi için gittiği Antalya’da, sağlığına kavuştu...
28.03.2015 Yaşam
Recep Sert'ten sağlık durumu açıklaması
Recep Sert'ten sağlık durumu açıklaması BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde 6 gün önce soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye giden, bugün ise rutin kontrol için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gelen Türkiye’nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert, "Sıkıntı yok her şey yolunda" dedi...
29.09.2021 Gündem
Recep Sert hastanelik oldu!
Recep Sert hastanelik oldu! Geçen yıl yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra İnegöl Belediyesi Yeniceköy ek hizmet binasında çalışmaya başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik oldu Temizlediği tüfeğin aniden ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e geçen yıl Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof...
29.09.2021 Gündem
Bugün evleniyor!
Bugün evleniyor! TÜRKİYE’de 5’inci yüz nakli yapılan Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde oturan Recep Sert, ameliyat olduğu üniversitede çalışan Esma Akyurt ile yarın akşam yapılacak düğün ile evlenecek...
20.12.2014 Yaşam
Yeni yüzüyle nikah masasına
Yeni yüzüyle nikah masasına Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Recep Sert ve nişanlısı Esma Akyurt, 21 Aralık'ta tören ile dünya evine girecek
3.11.2014 Yaşam
Seda Sayan'a bir şok daha!
Seda Sayan'a bir şok daha! 'Beni rahatsız ediyor...'
27.10.2014 Magazin
Nakilli yüze aşk öpücüğü
Nakilli yüze aşk öpücüğü Türkiye'nin 5'inci yüz nakli yapılan Recep Sert ile evlilik yolunda ilk adımlarını atan Esma Aykurt, nişanlısının kalbinin güzelliğini sevdiğini söyledi. Aykurt, "Recep, hayatıma mutluluk ve aşk kattı" dedi.
26.04.2014 Yaşam
O iddialara cevap verdiler!
O iddialara cevap verdiler! Türkiye onu geçtiğimiz yıl Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde geçirdiği yüz nakli operasyonuyla tanıdı...
26.04.2014 Yaşam
Önce yüzünü sonra aşkını buldu!
Önce yüzünü sonra aşkını buldu! Türkiye'nin 5'inci yüz nakli yapılan 27 yaşındaki Recep Sert, hastanede tanıştığı Esma Aykul ile nişanlandı.
25.04.2014 Yaşam
Yüz nakilli Recep'ten mutluluğa ilk adım!
Yüz nakilli Recep'ten mutluluğa ilk adım! Türkiye’nin 5’inci yüz nakillisi 27 yaşındaki Recep Sert, bir huzurevinde hastabakıcı olarak çalışan Esma Aykul ile Bursa’da nişanlandı
24.04.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Recep Sert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep sert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.