Gazete Vatan Logo

Yeni gelini çileden çıkartan suçlama

Recep Sert’e, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.

Yeni gelini çileden çıkartan suçlama

Aynı hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice’ye refakat eden Esma Akyurt ile 21 Aralık günü İnegöl’de evlendi. Recep Sert İnegöl belediyesinde göreve başladı. Esma ve Recep Sert çifti 2 ay sonra dünyaya gelecek kız bebeklerini hasretle beklerken, sosyal medyadaki bazı iddialar ve eleştiriler, çifti çileden çıkardı.

Ne sıkıntılar çekiyoruz

‘Evliliğinin tamamen maddi çıkarlar üzerine kurulu olduğu’ yönündeki iddialara sinirlenen Esma Sert, Facebook hesabından isyan etti. Sert, “Ben size göre para için evlendim yetmedi üstüne bana biraz daha verdiler çocuk yaptım öyle mi? Ben de eşim de insanız her şeyden önemlisi biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz var mı?” diye yazdı.

Esra Sert, tepkisini şöyle dile getirdi, “Biz ne sıkıntılar çekiyoruz sizin haberiniz var mı ama nerden bileceksiniz öyle ahkam kesmesi laf söylemesi daha kolay geliyor size. Eyvallah ekmek parası için haber yapıyorlar ama bir tanesi de çıksın desin ki ’bizden para aldı’ Ben para için evlenseydim bu hamile halimde her sabah işe gitmezdim. Eşim o halinde işe gitmezdi. O yüzden boş konuşmayın ben sevdim, evlendim, bu kimseyi ilgilendirmez.” Recep Sert de yapılan eleştirilere tepki göstererek, “İki ay sonra olacak çocuğumuzu bekliyoruz. Bizi rahat bıraksınlar” dedi.

Haberin Devamı