Pop Müzik

Pop Müzik

Son dakika pop müzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pop müzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pop müzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pop Müzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pop müzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.462 pop müzik haberi bulunmuştur. Tüm pop müzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’ Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024 Magazin
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’ Pop müzik kralı Serdar Ortaç, bir süredir açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. MS hastalığı ile boğuşan Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sahneleri bırakacağını duyurmuştu. Serdar Ortaç, şimdi de sosyal medya sayfasından açtığı canlı yayın üzerinden tekrar evlenebileceğinin sinyalini vererek kim olduğunu açıkladı.
2.09.2023 Magazin
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor!
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun en büyük üyesi Kim Seok-Jin, 13 Aralık'ta askerlik görevine başlamıştı. Son olarak BTS'in bir diğer üyesi J-Hope'un da askere gideceği açıklandı.
28.02.2023 Magazin
Mustafa Ceceli, Başakşehirli sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı!
Mustafa Ceceli, Başakşehirli sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı! Başakşehir’de yaz etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli, sevilen şarkılarını Başakşehirli vatandaşlar için seslendirdi.
7.08.2022 Magazin
Boğaz'da Sefo ile rap rüzgarı!
Boğaz'da Sefo ile rap rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı.
29.06.2022 Televizyon
BTS dağıldı mı, BTS ayrılıyor mu, ara mı verdi? BTS grubu dağılıyor mu?
BTS dağıldı mı, BTS ayrılıyor mu, ara mı verdi? BTS grubu dağılıyor mu? BTS dağılıyor mu, BTS ayrılıyor mu? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kulislerde bir süre dolaşan bilgiye göre dağılacağı söylenen BTS grubu ile ilgili açıklama geldi. Güney Koreli müzik grubu BTS açıklama yaptı. Peki, BTS dağıldı mı, ara mı verdi?
16.06.2022 Televizyon
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı!
İrem Derici'den 'Ellinci şansı vermeye gidiyorum' paylaşımı! Cem Belevi ile ilişkisi olaylı biten ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Derici, bir sosyal medya kullanıcısının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşıma yer verdi.
13.06.2022 Magazin
İrem Derici konserinde olay çıktı! Demir çubuklarla birbirlerine girdiler
İrem Derici konserinde olay çıktı! Demir çubuklarla birbirlerine girdiler Sultangazi'de düzenlenen İrem Derici konserinde iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası polis biber gazı kullanırken, konser yarıda kaldı. 
14.05.2022 Magazin
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında?
Seda Sayan ve Çağlar Ökten’ten evlendi! Seda Sayan’ın gelinliği nereden? Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Seda Sayan ve Çağlar Ökten nikah masasına oturdu. Çiftin, Mayıs ayında Prag‘da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan‘ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul‘da gerçekleşti. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in evlilik haberlerinin ardından pek çok kişi de “Seda Sayan kaç kere evlendi? Çağlar Ökten kaç yaşında? Çağlar Ökten çocuğu var mı? Seda Sayan kaç yaşında?” sorularını araştırıyor. İşte Seda Sayan Çağlar Ökten düğünü ile ilgili detaylar…
25.04.2022 Magazin
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez
Nilüfer: Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez 'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile görüntülendi. Son yıllarda rap müziğin öne çıktığını belirten sanatçı, "Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" dedi.
13.04.2022 Magazin
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu?
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturuyor. Genç müzisyen Seda Sayan'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifinde bulunmuştu. Magazin takipçileri Çağlar Ökten Seda Sayan ilişkisini merak ederken Çağlar Ökten’ın hayatı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Çağlar Ökten kaç yaşında ve nereli? Çağlar Ökten ne iş yapıyor? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Magazin
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu
Serdar Ortaç borçları ile ilgili konuştu Serdar Ortaç; "Durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Onları bitirdim şükürler olsun. Kazandıkça borçlara yatırıyorum." dedi.
12.07.2021 Magazin
Ayla Çelik: Pop müzik bitmez!
Ayla Çelik: Pop müzik bitmez! Beyazıt Öztürk'le birlikte seslendirdiği 'Bağdat' parçasıyla büyük başarı yakalayan şarkıcı ve söz yazarı Ayla Çelik, ünlü şovmenle ilgili soruyu yanıtlarken, "pop müzik bitti" yorumlarını değerlendirdi.
21.04.2021 Magazin
Serpil Barlas son yolculuğuna uğurlandı!
Serpil Barlas son yolculuğuna uğurlandı! Türk pop müziğinin yıldızlarından Serpil Barlas, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
22.02.2021 Magazin
İsmail Soyberk hayatını kaybetti
İsmail Soyberk hayatını kaybetti Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk hayatını kaybetti. 80'li ve 90'lı yıllarda binlerce albümde stüdyo basçılığı yapmış olan İsmail Soyberk, 2000'li yıllarda önemli ölçüde piyasa albümlerinden uzaklaşmıştı.
13.01.2021 Yaşam
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti ABD'de haftalık yayın yapan "Time" dergisi, geleneksel "Yılın Kişisi" anketinde, bu yıl ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris'i seçti.
11.12.2020 Dünya
Timur Selçuk hayatını kaybetti
Timur Selçuk hayatını kaybetti Türk pop müziği yorumcusu, orkestra şefi, bestecisi ve piyanist Timur Selçuk vefat etti. Türk müziğinin unutulmaz ustalarından Münir Nurettin Selçuk ile tiyatro sanatçısı Şehime Erton'un oğlu olan Timur Selçuk, müzik dünyasına unutulmaz eserler bıraktı.
6.11.2020 Gündem
Britney Spears babasının vasi olmasını istemiyor
Britney Spears babasının vasi olmasını istemiyor ABD'li şarkıcı Britney Spears, ruh sağlığı problemleri nedeniyle kendisine vasi olarak atanan babasının bu görevden alınması için mahkemeye başvurdu.
20.08.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı kesenin ağzını açtı!
Soner Sarıkabadayı kesenin ağzını açtı! Baba olmak için heyecanlanan Soner Sarıkabadayı orman içinde kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı.
13.08.2020 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pop Müzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pop müzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.