Polis Alarma Geçti!

Polis Alarma Geçti!

Son dakika polis alarma geçti! haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis alarma geçti! ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis alarma geçti! haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Alarma Geçti!

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis alarma geçti! gelişmeleri de dahil olmak üzere 607 polis alarma geçti! haberi bulunmuştur. Tüm polis alarma geçti! haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
Kars'ta polis, kadın kıyafetiyle dolaşan erkeği arıyor
Kars'ta polis, kadın kıyafetiyle dolaşan erkeği arıyor Kars'ta kadın kıyafeti giyerek mahallelerde dolaşan erkek tedirginlik yarattı. Vatandaşların şikayeti üzerine polis ekipleri, cadde ve sokaklarda bu kişiyi arıyor. Halitpaşa Mahallesi'nde perşembe günü saat 06.30 sıralarında vatandaşlar, kadın kıyafeti giymiş, sırt çantasıyla dolaşan erkeği fark edip, fotoğrafını çekerek polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polisi gören şüpheli, sırt çantası ve eşyalarını bıkarak kaçtı. 4 bin 500 nüfuslu mahallede dün sabah saatlerinde şüpheli kişi, bir kez daha ortaya çıktı.
17.06.2023 Gündem
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Polis alarma geçti! Ceset diye geldiler, içinden bakın ne çıktı
Polis alarma geçti! Ceset diye geldiler, içinden bakın ne çıktı Antalya’nın Kepez ilçesinde yol kenarındaki dağlık alanda, polisi alarma geçiren beze sarılı nesnenin içinden cansız manken çıktı.
19.04.2023 Yaşam
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi
Mersin’de Polisevi’ne saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin kimliği tespit edildi Mersin'in Mezitli ilçesinde polisevine düzenlenen bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Ağır yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit düştü. İçişleri Bakanlığı, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını açıkladı. Ayrıca Bakanlık, polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneğinin de kontrollü bir şekilde patlatıldığı bilgisini paylaştı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı 2 teröristten birinin Dilşah Ercan olduğu belirtildi.
27.09.2022 Gündem
Kocasını toprağa gömüp dua etmeye başladı, polis alarma geçti! İstanbul'da ilginç görüntü...
Kocasını toprağa gömüp dua etmeye başladı, polis alarma geçti! İstanbul'da ilginç görüntü... İstanbul Esenler'de Fikriye Şahin, vücudundaki elektrikten kurtulsun diye eşi Suphi Şahin'i inşaat alanında toprağa gömüp, ellerini açarak dua etti. Bu ilginç ve tedirgin edici anları gören inşaat bekçisi, polise haber verdi. Oolis ekiplerine durumu anlatan Şahin, eşiyle inşaattan ayrılırken, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.08.2022 Yaşam
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü...
ABD Yüksek Mahkemesi'nin kürtaj kararı ülkede deprem etkisi yarattı! Öfkeli on binler sokağa döküldü... ABD Yüksek Mahkemesi, ülkede 50 yıldır yürürlükte olan kadına Kürtaj hakkı veren 1973 tarihli "Roe V. Wade" kararını bozdu. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, "Anayasa kürtaj hakkı vermemektedir. Roe v. Wade reddedildi. Kürtaj hakkını düzenleme yetkisi halka ve seçilmiş temsilcilere iade edildi" ifadeleri kullanıldı.
25.06.2022 Dünya
İstanbul'da bomba paniği!
İstanbul'da bomba paniği! Çağlayan’da tadilat yapılan bir binanın girişindeki şüpheli çanta içerisinde patlayıcıya benzer bir madde görülmesi üzerine polis alarma geçti. Bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemelerde şüpheli çantada el bombası olduğu belirlendi. Etkisiz hale getirilen el bombası, incelenmek üzere emniyete götürüldü.
6.06.2022 Gündem
Kadıköy'de rezalet olay! Mobilyacı, terapist kadına dehşeti yaşattı
Kadıköy'de rezalet olay! Mobilyacı, terapist kadına dehşeti yaşattı Kadıköy'de ofisine müşteri olarak gittiği kadın terapisti darp edip, cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şüpheli yakalandı. Mobilyacılık yapan, olay sırasında kendisini polis olarak tanıttığı belirlenen şüphelinin, üzerinden de sahte polis kimliği ve rozeti çıktı. Şüphelinin ofise geliş ve gidiş anları güvenlik kameraya yasıdı.
23.06.2021 Yaşam
Sultangazi'de hareketli anlar... Polis merkezinin yakınında silahlı çatışma!
Sultangazi'de hareketli anlar... Polis merkezinin yakınında silahlı çatışma! İstanbul Sultangazi'de polis merkezinin yanında iki kişi arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişinin yaralandığı çatışma, karakola saldırı sanılınca polis alarma geçti.
26.05.2021 Gündem
Adana'da hareketli anlar! Mahalleli telefona sarıldı, polis alarma geçti...
Adana'da hareketli anlar! Mahalleli telefona sarıldı, polis alarma geçti... Adana'da, çalışır haldeki otomobilini sokak girişine park eden ve yan koltuktaki tabancayla uyuyakalan Mustafa K., polisi alarma geçirdi. Çevredekilerin ve polisin çağrısına cevap vermeyen ve uyuşturucu etkisinde olduğu öne sürülen Mustafa K., polis ekipleri tarafından araç camı kırılarak çıkarılıp, hastaneye götürüldü.
19.10.2020 Gündem
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde silah sesleri!
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde silah sesleri! Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde hareketli anlar yaşandı. Silah sesi duyulması üzerine polis alarma geçti. Bu sırada adliye önünde bulunanlar büyük panik yaşadı. Çatışmanın Arap Emrah ile Volkan Reçber çeteleri arasında yaşandığı öğrenildi. İki grup 2 yıl önce yine aynı şekilde adliye önünde çatışmıştı.
9.09.2020 Gündem
Avcılar'da hareketli anlar! Polis harekete geçti
Avcılar'da hareketli anlar! Polis harekete geçti İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm için yıkılacak binanın zemin katındaki dükkanını boşaltmak istemeyen bir kişi havaya ateş açtı. Pompalı tüfeğiyle yine dükkanına giren şüpheliyi polislerin ikna çalışmaları devam ediyor.
4.09.2020 Gündem
Valilik konutu arkasında silah sesleri! Polis alarma geçti...
Valilik konutu arkasında silah sesleri! Polis alarma geçti... Sinop Valiliği konutu arkasındaki yolda, havaya ateş açan 3 şüpheli, polisi alarma geçirdi. Vali Erol Karaömeroğlu'nun konutta olmadığı sırada yaşanan olayın ardından 2 şüpheli yakalanırken, biri kaçtı.
2.08.2020 Gündem
'Çocuk cesedi' iddiası... Merak 'sosyal mesafeyi' yok etti!
'Çocuk cesedi' iddiası... Merak 'sosyal mesafeyi' yok etti! İstanbul Arnavutköy'de oyun oynayan çocukların bir inşaat içinde çocuk cesedi gördüklerini söylemesi üzerine polis alarma geçti. Meraklı mahalleli sokağa dökülünce sosyal mesafe yok oldu, çok sayıda maskesiz kişi yan yana gelerek olan biteni izledi.
7.07.2020 Gündem
Antalya Esnaf Odaları binasına bomba ihbarı
Antalya Esnaf Odaları binasına bomba ihbarı ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) binasına yapılan bomba ihbarı polisi alarma geçirdi. Uzman ekiplerin çalışanları tahliye edip, bomba arama köpekleriyle yaptığı aramada olumsuz bir duruma rastlanmadı. Olay yerine gelen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, sürekli olarak emniyet yetkililerinden bilgi aldı.
8.05.2020 Gündem
Ataşehir'de lüks rezidansta silah sesleri
Ataşehir'de lüks rezidansta silah sesleri ATAŞEHİR'de bulunan lüks rezidansın önünde iki grup arasında çıkan kavgada silahlarla havaya ateş açıldı. Alarma geçen polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
3.03.2020 Yaşam
Polonyalı turist polisi alarma geçirdi
Polonyalı turist polisi alarma geçirdi Antalya'da tur şirketinin psikolojik problemleri olduğu gerekçesiyle tura almadığı Polonyalı kadın turist, kendi başına gezmeye çıktı. Kayıp ihbarında bulunulan turist için polis alarma geçti.
31.01.2020 Gündem
Polis alarma geçti! Yol kenarına atılmış onlarca ayakkabı...
Polis alarma geçti! Yol kenarına atılmış onlarca ayakkabı... Samsun’un Bafra ilçesinde Sedde Yolu'nda, yol kenarına atılmış onlarca ayakkabı polis ve belediye ekiplerini alarma geçirdi.
1.10.2019 Yaşam
Hareket ettiği anda polis alarma geçti! Apartman merdiveninde böyle bulundu
Hareket ettiği anda polis alarma geçti! Apartman merdiveninde böyle bulundu Esenyurt'ta, ev hapsinde bulunan bir kişi, yerinden ayrılmasıyla ayağındaki elektronik kelepçe sinyal verdi. Sinyalin ardından harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi bir apartmanın merdiveninde kendinden geçmiş halde buldu. Uyuşturucu kullandığını söyleyen şüpheli, gözaltına alındı.
18.09.2019 Yaşam
İş kadınına şok saldırı! Dövüp üzerine siyah renkli sıvı döktüler...
İş kadınına şok saldırı! Dövüp üzerine siyah renkli sıvı döktüler... Adana'da 2 kişi tarafından dövülüp üzerine siyah renkli sıvı dökülen müteahhit ve işletmeci Ebru Berköz Karaca, hastanede tedaviye alındı. Dökülen maddenini ne olduğu araştırılıyor.
17.09.2019 Yaşam
İstanbul polisini alarma geçiren ihbar!
İstanbul polisini alarma geçiren ihbar! İstanbul E-5’te yüklü miktarda uyuşturucu taşıdığı ihbarı yapılan yolcu otobüsü için polis alarma geçti. E-5 Topkapı mevkiiinde yapılan aramada otobüste tekstil malzemeleri çıktı.
14.02.2019 Gündem
Konya'da polisi alarma geçiren durum!
Konya'da polisi alarma geçiren durum! Konya’da PTT merkezinde bir kolide patlama meydana geldiği ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda 1 kişinin yaralandığı bildirildi.
24.01.2019 Gündem
Hırsızlar kadın polisi öldürüyordu!
Hırsızlar kadın polisi öldürüyordu! İngiltere, araba çalan gaspçıların nasıl yakalandığını konuşuyor.
11.12.2018 Dünya
16 yaşındaki anne, 9 aylık bebeğini satmak istedi
16 yaşındaki anne, 9 aylık bebeğini satmak istedi Adana'da 16 yaşındaki S.K.'nin bir parkta kucağındaki 9 aylık kız bebeğini çevreden geçenlere satmak istediği ileri sürülünce polis alarma geçti.
28.11.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Polis Alarma Geçti! ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis alarma geçti! haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.