Polat Alemdar

Polat Alemdar

Son dakika polat alemdar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polat alemdar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polat alemdar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polat Alemdar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polat alemdar gelişmeleri de dahil olmak üzere 737 polat alemdar haberi bulunmuştur. Tüm polat alemdar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı Hayranlarının ekrana dönüşü için müjdeli haber beklediği 'Kurtlar Vadisi'nde 258 bölüm boyunca rol alan Cahit Kayaoğlu, 'Kurtlar Vadisi: Filistin' ve 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filmlerinde de kamera karşısına geçti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı.
27.09.2023 Magazin
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum'
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Magazin
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu'
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu' 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu iddia edilmişti. 'Felaket Tellalı' lakabı ile tanınan Onur Akay, oyuncu için "Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeniyle damar açma operasyonu geçirdi" demişti. Son olarak 50 yaşındaki Şaşmaz'dan açıklama geldi.
29.10.2022 Magazin
Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl?
Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl? Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz’ın geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ortaya çıktı. Sevenlerini korkutan Oyuncu Necati Şaşmaz'ın çarşamba günü ameliyat olduğu ortaya çıktı. Peki, Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl? Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’a ne oldu? İşte detaylar
28.10.2022 Ünlüler Dünyası
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini görenler inanamadı!
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini görenler inanamadı! Ekranların fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar ' rolüyle bir döneme damga vuran oyuncu Necati Şaşmaz, TRT'deki bir müzik programına katıldı. Şaşmaz, değişimiyle çok konuşuldu.
28.08.2022 Magazin
Süleyman Çakır ölümü ve mezar taşı! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Süleyman Çakır ölüm tarihi ve nedeni!
Süleyman Çakır ölümü ve mezar taşı! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Süleyman Çakır ölüm tarihi ve nedeni! Süleyman Çakır ölümü yine gündem oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır, ölüm yıldönümünde bu yıl da unutulmadı. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakteri 18 yıl önce bugün dizide senaryo gereği vefat etmiş ve dizinin seyircileri, Süleyman Çakır'ın ölümünün ardından gıyabında cenaze namazı kıldırmış, mevlit okutmuş ve gazeteler aracılığıyla başsağlığı dileklerinde bulunmuştu. Süleyman Çakır’ın sosyal medyada TT olmasının ardından Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
8.04.2022 Gündem
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
Süleyman Çakır ölüm yıldönümü ile tekrar gündem oldu! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? İşte Süleyman Çakır ölümü...
Süleyman Çakır ölüm yıldönümü ile tekrar gündem oldu! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? İşte Süleyman Çakır ölümü... Süleyman Çakır ne zaman öldü? Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır bu yıl da ölüm yıldönümünde unutulmadı. 17 yıl önce Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri, senaryo gereği dizide vefat etmişti. Dizinin hayranları, Süleyman Çakır'ın ölümü sonrası gıyabında cenaze namazı kıldırmış, mevlit okutmuş ve hatta gazeteler aracılığıyla başsağlığı dileklerinde bulunmuşlardı. Peki, Süleyman Çakır kimdir, nasıl öldü? İşte, Süleyman Çakır karakteri merak edilenler…
8.04.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu?
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu? Türk televizyon tarihinin en tartışmalı ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara gelecek olan dizi şimdiden gündem oldu bile. Başrolünde Necati Şaşmaz'ın olduğu Kurtlar Vadisi dizi ve filmleri konuları ve sahneleriyle yayınlandığı dönemde hep gündemde kaldı. Yeniden başlayacak Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? İşte Kurtlar Vadisi Kaos hakkında merak edilenler...
6.01.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı?
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönüyor. 2021'de Kurtlar Vadisi Kaos fırtınası yaşanacak. Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nin yayın tarihi ve kanalı belli oldu. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda? İşte Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili tüm detaylar...
3.01.2021 Gündem
Necati Şaşmaz, 'EDHO'da mı? Açıklama geldi
Necati Şaşmaz, 'EDHO'da mı? Açıklama geldi ATV’de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisini yazan ve çekenler, 'Polat Alemdar' rolüyle tanınan Necati Şaşmaz'ın, 'EDHO'nun oyuncu kadrosuna katılacağı" haberlerine açıklık getirdi.
31.10.2020 Magazin
Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor?
Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ile olan fotoğrafını paylaşıp, dizinin ekranlara döneceği sinyalini vermesinin ardından Kurtlar vadisi yeniden başlayacak mı 2020? Sorularının sorulmasına neden oldu.
15.09.2020 Gündem
Süleyman Çakır kimdir? İşte Kurtlar Vadisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır
Süleyman Çakır kimdir? İşte Kurtlar Vadisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır Türk televizyonlarının unutulmaz dizilerinden Kurtlar Vadisi ve en önemli karakterlerinden Süleyman Çakır Twitter’da gündem oldu. Peki, Süleyman Çakır kimdir? İşte Kurtlar Vadisinin unutulmaz karakteri Süleyman Çakır hakkında bilmeniz gerekenler…
8.04.2020 Magazin
Necati Şaşmaz iddialara belgelerle yanıt verdi!
Necati Şaşmaz iddialara belgelerle yanıt verdi! Necati Şaşmaz'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz, ünlü oyuncunun Amerikalı bir kadınla evli olduğunu iddia etti. Bu duruma sessiz kalmayan Şaşmaz, iddiaları belgelerle yanıtladı.
2.12.2019 Magazin
Mafya dizilerinden erkekler şikayetçi
Mafya dizilerinden erkekler şikayetçi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun TBMM’ye gönderdiği rapor, mafya-suç örgütü temalı televizyon dizilerinden en çok “erkeklerin” şikayetçi olduğunu ortaya koydu. Son beş yılda yapılan 21 bin 194 şikayetten 15 bin 681’i (yüzde 73.99) erkeklerden, 5 bin 513’ü (yüzde 26.1) kadınlardan geldi. Böylece erkekler, kadınlardan üç kat daha mafya dizilerinden rahatsız olduğunu RTÜK’e bildirdi.
9.07.2019 Gündem
Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı
Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı Karşılıklı boşanma davaları devam eden Nagehan Şaşmaz, eşi Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
7.02.2019 Magazin
İran haber ajansı böyle rezil oldu!
İran haber ajansı böyle rezil oldu! İran resmi haber ajansı Press TV, Münbiç'teki saldırının failinin MİT olduğunu iddia etti ve sahte bir paylaşımı gerçek gibi yayınlayarak kendini rezil etti. Kurtlar Vadisi dizisiyle ünlenen oyuncu Necati Şaşmaz'ı saldırının faili gibi gösteren ajans, alay konusu oldu.
19.01.2019 Gündem
Avukatı yaralayan 'çakma Polat' yakalandı
Avukatı yaralayan 'çakma Polat' yakalandı Adana'nın Tufanbeyli İlçesi'nde, 9 yıl önce avukat Tolga Köklü'yü tabancayla dizinden yaralayan Hasan Gezen (31), yakalandı. Gezen'in, 'Kurtlar Vadisi' dizisinin afişini, başrol oyuncusu Polat Alemdar'ın yerine 'photoshop' yöntemiyle kendi fotoğrafını koyup, sosyal medya hesabından paylaştığı belirlenmişti.
5.10.2018 Yaşam
Dedikodulara inat birlikte
Dedikodulara inat birlikte KURTLAR Vadisi’nde canlandırdığı ‘Polat Alemdar’ karakteriyle yıldızı parlayan Necati Şaşmaz ile eşi Nagehan Şaşmaz’ın oğulları okula başladı.
10.09.2018 Magazin
Dizi öncesi çok manidar!
Dizi öncesi çok manidar! KURTLAR Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ile 2012’de nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı’nın evliliğinde önemli bir krizin baş gösterdiği iddia edildi.
3.09.2018 Magazin
İşte göğsümüzü kabartan devşirme milliler
İşte göğsümüzü kabartan devşirme milliler Devşirme sporcular Ay-Yıldızlı formayla ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil ediyor. Berlin’deki Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda kazandıkları madalyalar da bunun kanıtı. İşte Jak Ali Harvey’den, Ramil Guliyev’e şampiyon atletlerimiz...
11.08.2018 Arşiv
Necati Şaşmaz müjdeyi verdi!
Necati Şaşmaz müjdeyi verdi! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi'nin yakın zamanda ekranlara geri döneceğini duyuran Necati Şaşmaz, "Hangi kanalda yayınlanacağını da açıklayacağız" dedi.
27.12.2017 Magazin
46’ncı yaşını kutladı
46’ncı yaşını kutladı ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinin ‘Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, önceki gece 46’ncı yaş gününü kutladı. Oyuncu partide mikrofonu eline alarak şarkılar söyledi.
19.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Polat Alemdar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polat alemdar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.