Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz

Son dakika necati şaşmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan necati şaşmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını necati şaşmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necati Şaşmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necati şaşmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 567 necati şaşmaz haberi bulunmuştur. Tüm necati şaşmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum'
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı
Kurtlar Vadisi'nin Safiye'siydi! Son haliyle herkesi şaşırttı Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularının son halleri gündem oldu. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’ da Polat’ın kardeşi Safiye’ye Gaye Gürsel hayat veriyordu. Dizinin üzerinden seneler geçmesine rağmen adeta yıllara meydan okuyan Gürsel’in son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
24.04.2023 Magazin
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu'
Anjiyo olan Necati Şaşmaz'dan haber var! 'Dilekleriniz kabul oldu' 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'ın fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu iddia edilmişti. 'Felaket Tellalı' lakabı ile tanınan Onur Akay, oyuncu için "Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeniyle damar açma operasyonu geçirdi" demişti. Son olarak 50 yaşındaki Şaşmaz'dan açıklama geldi.
29.10.2022 Magazin
Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl?
Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl? Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz’ın geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ortaya çıktı. Sevenlerini korkutan Oyuncu Necati Şaşmaz'ın çarşamba günü ameliyat olduğu ortaya çıktı. Peki, Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl? Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz’a ne oldu? İşte detaylar
28.10.2022 Ünlüler Dünyası
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Kurtlar Vadisi dizisi ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.
25.10.2022 Magazin
'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara son yolculuğuna uğurlandı
'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara son yolculuğuna uğurlandı Necati Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı 'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'İplikçi Nedim' rolü ile hafızalarda yer eden İsmail İncekara, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 72 yaşında vefat eden oyuncunun cenazesi, Beykoz İskender Paşa Camii’nde kılınan namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
8.10.2022 Magazin
'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayatını kaybetti!
'Kurtlar Vadisi'nin İplikçi Nedim'i İsmail İncekara hayatını kaybetti! Necati Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı 'Kurtlar Vadisi' dizisindeki 'İplikçi Nedim' rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu İsmail İncekara, hayatını kaybetti. Vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini görenler inanamadı!
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini görenler inanamadı! Ekranların fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar ' rolüyle bir döneme damga vuran oyuncu Necati Şaşmaz, TRT'deki bir müzik programına katıldı. Şaşmaz, değişimiyle çok konuşuldu.
28.08.2022 Magazin
Necati Şaşmaz, Tuğçe Erön'ün doğum günü için mekan kapattı! 'Aşk yaşıyorlar' iddiası...
Necati Şaşmaz, Tuğçe Erön'ün doğum günü için mekan kapattı! 'Aşk yaşıyorlar' iddiası... Oyuncu Necati Şaşmaz, bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Tuğçe Erön'ün doğum günü için Bodrum Bitez'de mekân kapattı. 39 yaşına giren Erön’e 39 beyaz orkide alan Şaşmaz, 'aşk' soruları üzerine “Tuğçe eski arkadaşım” demekle yetindi. Tuğçe Erön ise "Çok hassas bir durum. Bizi anlamanızı rica ediyoruz" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2022 Magazin
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış...
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış... İstanbul merkezli 13 ilde haziran ayında Sarallar çetesine yönelik gerçekleştiren operasyonlarda, nitelikli yağmadan kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaya, tehdit ve şantajdan kasten yaralamaya kadar 73 ayrı suçlamayla aralarında iş insanı Erdal Acar’ın da bulunduğu 46 kişi tutuklanmıştı. Sarallar çetesinin sonunu, babasından kalan mirası elinden alınmaya çalışılan 10 yaşındaki bir çocuğun hakkını korumak için verilen mücadelenin getirdiği öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı?
Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Aylin Coşkun neden emniyete çağrıldı ve gündem oldu, eşi kim, çocuğu var mı? Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun günün aranan isimleri arasına girdi. İstanbul merkezli pek çok ilde bir suç örgütüne yönelik yapılan ve Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun da yer aldığı iddiası sonrası Aylin Coşkun’un hayatı gündem oldu. Peki, Aylin Coşkun kimdir, nereli, kaç yaşında, neden emniyete ifadeye çağrıldı?
5.07.2022 Magazin
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı
Sarallar operasyonuyla ilgili ünlü isimler emniyete çağırıldı İstanbul merkezli 13 ilde sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in olduğu öğrenildi.
5.07.2022 Yaşam
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
İbo Show ne zaman başlıyor 2022? İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
İbo Show ne zaman başlıyor 2022? İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün? 'İbo Show' ekranlara geri dönüyor. Star TV'de izleyici karşısına çıkan ‘İbo Show’un, yeni sezonu başlıyor. Yeni sezonun ilk konukları; Necati Şaşmaz, Hakan Taşıyan, Yiğit Mahzuni, Melek Mosso, Şafak Sezer ve özel danslarıyla Oryantal Didem olacak. Peki, İbo Show yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
12.02.2022 Televizyon
Ünlü avukatın rezidansta sır ölümüne soruşturma
Ünlü avukatın rezidansta sır ölümüne soruşturma Avukat Hüseyin Ersan Alioğlu'nun İstanbul Kadıköy'de kaldığı rezidansın 5. katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Olayla ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.
25.06.2021 Gündem
Necati Şaşmaz’dan beraat sonrası ilk atak geldi!
Necati Şaşmaz’dan beraat sonrası ilk atak geldi! Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'dan beraat sonrası ilk atak geldi. Dün boşanma davası sonuçlanan oyuncu davada, eşinin WhatsApp yazışmalarını delil olarak sunmuştu. Yazışmaları habersiz ele geçirdiği iddiasıyla yargılanan ünlü oyuncu beraat etti. Beraat etmesinin ardından Necati Şaşmaz, boşanma davalarında gizlilik ihlali yapan eşinin avukatı Deniz Ketenci’yi savcılığa şikayet etti. Ketenci, Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
18.05.2021 Magazin
Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı boşandı
Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı boşandı Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 2012'de evlendiği eşi Nagehan Kaşıkçı'dan boşandı. Mahkeme, iki tarafı da eşit kusurlu gördüğü için Şaşmaz ve Kaşıkçı'nın tazminat taleplerini reddederken, çocukların velayeti Nagehan Şaşmaz’da kaldı.
17.05.2021 Magazin
'Kurtlar Vadisi Kaos dizisi başlayacak mı?'
'Kurtlar Vadisi Kaos dizisi başlayacak mı?' Önce 'Savcı Leyla' karakteriyle tanınan Çiğdem Batur, ardından Kenan İmirzalıoğlu'nun açıklamalarına rağmen Necati Şaşmaz ve 'Kurtlar Vadisi Kaos' ile ilgili haberler devam ediyor. Peki ‘Kurtlar Vadisi’ fanlarının beklentisi gerçeği yansıtıyor mu? İşte detaylar...
6.03.2021 Magazin
Necati Şaşmaz hakkında karar verildi
Necati Şaşmaz hakkında karar verildi Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın 22 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyordu. Karar bugün belli oldu. Boşanma aşamasında olduğu eşi Nagehan Şaşmaz'ın konuşmalarını habersiz olarak 11 defa telefonuna kaydettiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Necati Şaşmaz tüm suçlamalardan ayrı ayrı beraat etti.
15.02.2021 Magazin
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu?
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu? Türk televizyon tarihinin en tartışmalı ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara gelecek olan dizi şimdiden gündem oldu bile. Başrolünde Necati Şaşmaz'ın olduğu Kurtlar Vadisi dizi ve filmleri konuları ve sahneleriyle yayınlandığı dönemde hep gündemde kaldı. Yeniden başlayacak Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? İşte Kurtlar Vadisi Kaos hakkında merak edilenler...
6.01.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı?
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi yeniden ekranlara dönüyor. 2021'de Kurtlar Vadisi Kaos fırtınası yaşanacak. Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi'nin yayın tarihi ve kanalı belli oldu. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda? İşte Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili tüm detaylar...
3.01.2021 Gündem
Necati Şaşmaz, 'EDHO'da mı? Açıklama geldi
Necati Şaşmaz, 'EDHO'da mı? Açıklama geldi ATV’de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisini yazan ve çekenler, 'Polat Alemdar' rolüyle tanınan Necati Şaşmaz'ın, 'EDHO'nun oyuncu kadrosuna katılacağı" haberlerine açıklık getirdi.
31.10.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Necati Şaşmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necati şaşmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.