Playstore

Playstore

Son dakika playstore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan playstore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını playstore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Playstore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan playstore gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 playstore haberi bulunmuştur. Tüm playstore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım)
Bu iki uygulamayı hemen silin! 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı indirdi (Evet, casus yazılım) Google Play Store’da iki casus yazılım uygulaması bulundu. Uygulamaları indiren 1,5 milyondan fazla Android kullanıcısı, Çinli bilgisayar korsanlarının tehdidi altında.
13.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? 2022 yılı araç muayene ücreti 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırılmıştı. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. Peki, 2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK'te kredi kartı geçiyor mu? İşte tüm detaylar…
31.01.2022 Gündem
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı
2021’in en çok oynanan oyunlarını açıkladı Playstore’da, 2021 yılının en popüler oyunları listesi açıklandı. Zirvede Resident Evil Village yer alırken, onu eFootball PES 2021 ve God of War PC versiyonu takip etti.
22.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Güvenli iletişim platformu HAVELSAN ileti kamuda kullanılmaya başlandı
Güvenli iletişim platformu HAVELSAN ileti kamuda kullanılmaya başlandı Anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulaması WhatsApp'ın "zorunlu" güncellemesi, Türkiye'de geliştirilen "HAVELSAN ileti" gibi güvenli haberleşme çözümlerini gündeme getirdi.
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
HAVELSAN ileti nedir, nasıl indirilir? HAVELSAN ileti bireysel kullanıma açık mı?
HAVELSAN ileti nedir, nasıl indirilir? HAVELSAN ileti bireysel kullanıma açık mı? WhatsApp zorunlu sözleşme şart koyunca milyonlar yeni anlık mesajlaşma programı arayışına girdi. Türkiye'de geliştirilen "HAVELSAN İleti" gibi güvenli haberleşme uygulamaları da aranan programlardan biri oldu. HAVELSAN yaptığı açıklamada ise ileti'nin bireysel kullanıma açık olmayacağını, yalnızca kurum ve kuruluşlar için geliştirilen bir uygulama olduğunu belirtmişti. HAVELSAN ileti nasıl indirilir?
11.01.2021 Gündem
"Ülkemiz artık dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi"
"Ülkemiz artık dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi" SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, "Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla kısa sürede bu alanda konulan iradeyle ülkemiz artık bağımlılıktan adım adım kurtuldu ve dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi." dedi.
9.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Kimler kira yardımı alabilir? Kira yardımı ne kadar?
Kimler kira yardımı alabilir? Kira yardımı ne kadar? Dar gelirli vatandaşları ekonomik olarak rahatlatacak devlet desteklerinden biri de kira ve gıda yardımı. Devlet tarafından milyonlarca kişiye kira ve gıda yardımları yapılıyor. Başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. Hak sahibi ailelere 960 liraya kadar kira yardımı yapılıyor.
18.05.2020 Ekonomi
Bilal Ekşi duyurdu: Siz istediniz biz yaptık
Bilal Ekşi duyurdu: Siz istediniz biz yaptık Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kablosuz eğlence sistemini duyurdu.
8.01.2019 Ekonomi
Google, o hizmetini sonlandırıyor!
Google, o hizmetini sonlandırıyor! Bir zamanların popüler web üzerinden sohbet uygulamasına, veda etme zamanı geldi.
1.12.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yeni özellikler geliyor!
WhatsApp için yeni özellikler geliyor! Android 8.0 Oreo, WhatsApp için yeni özellikler sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp, Android 8.0 Oreo’da Bildirim Kanalı’nı yayınladı ve bu özellik V2.18.18 beta sürümünde yer alıyor.
22.01.2018 Bilim ve Teknoloji
FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış
FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapatılan Kimse Yok Mu Derneğine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan bir şüpheli, Van'da meydana gelen depremden sonra Pakistan devletinin depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla derneğe yaptığı para yardımıyla FETÖ üyelerinin arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.
29.09.2021 Gündem
‘En değerli’ Türk Telekom
‘En değerli’ Türk Telekom Marka değerleme kuruluşu Brand Finance tarafından her yıl yayınlanan Telecoms 500, Barcelona’da Dünya Mobil Kongresi’nde açıklandı. Türk Telekom, ‘Telecoms 500’ listesinde 9’uncu kez üst üste ‘Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası’ oldu
27.02.2017 Ekonomi
Türk Telekom'dan rekor büyüme
Türk Telekom'dan rekor büyüme Şirketin 2016 yılı gelirleri, halka arzdan bu yana en yüksek yıllık büyümeyi kaydederek, yüzde 10,9 artışla 16,1 milyar liraya yükseldi
8.02.2017 Ekonomi
E-Okul VBS devamsızlık ve sınav sonucu öğrenme
E-Okul VBS devamsızlık ve sınav sonucu öğrenme Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli, 2007 yılından beri karne dönemlerinde ve yazılı sınavlardan sonra E-Okul’a başvurmaktadır. E-Okul’un kolaylık sağlayan bütün özelliklerini ve giriş yollarını haberimizde tüm detaylarıyla bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
"Football Manager 2017" Playstore'da ön siparişte
"Football Manager 2017" Playstore'da ön siparişte Türk Telekom'un oyun platformu Playstore, Football Manager serisinin son sürümü Football Manager 2017'yi oyunseverlerle buluşturuyor.
6.09.2016 Ekonomi
Türk Telekom'a prestijli ödül
Türk Telekom'a prestijli ödül Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından dağıtılan, dünyanın en prestijli halkla ilişkiler ödülü olan ‘IPRA Golden World Awards 2016’da ‘Medya İlişkileri’ kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.
9.08.2016 Ekonomi
Gmail Android uygulaması Microsoft Exchange desteği sunuyor
Gmail Android uygulaması Microsoft Exchange desteği sunuyor Gmail Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, tüm cihazlar için Microsoft Exchange e-posta hesabı desteğini getiriyor...
27.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Türk Telekom mobilde yeni dönem!
Türk Telekom mobilde yeni dönem! Türk Telekom, 1 Nisan’da en hızlı 4.5G’den 3 kat daha hızlı GiGA 4.5G’yle dünyanın en hızlı mobil deneyimini sunacak
29.03.2016 Ekonomi
UberTekne ile Boğaz’da hızlı ulaşım başladı
UberTekne ile Boğaz’da hızlı ulaşım başladı Teknoloji firması UBER, İstanbul için sunduğu güvenli ve konforlu ulaşım alternatiflerine bir yenisini daha ekledi...
3.07.2015 Arşiv
En hızlı 3G’den 3 kat hızlıyız
En hızlı 3G’den 3 kat hızlıyız TTNET, internet bağlantısına yönelik 26 şehirde 37 bin 786 ölçüm ile gerçekleştirilen, Türkiye’de şu ana kadar yapılan en geniş çaplı hız testinin sonuçlarını kamuoyuna duyurdu...
28.12.2014 Ekonomi
TTNET yerli oyunları ikiye katlayıp dünyaya açacak
TTNET yerli oyunları ikiye katlayıp dünyaya açacak Yerli oyun sayısını 2 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen TTNET Genel Müdürü Kaya, “Yerli oyunları Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa’daki oyunseverlerle buluşturacağız” dedi...
9.05.2014 Ekonomi
Süper hızlı ve akıcı Android TV''ler Philips''ten
Süper hızlı ve akıcı Android TV''ler Philips''ten Android’li 8100 ve 8800 serileri, süper hızlı ve akıcı TV deneyiminin yanı sıra mükemmel Ultra HD görüntü kalitesini de sunuyor.
8.05.2014 Bilim ve Teknoloji
TTNET 4’te 4 yaptı yılı zirvede kapattı!
TTNET 4’te 4 yaptı yılı zirvede kapattı! Son 5 yılın en başarılı sonuçlarını aldıklarını belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “Fiber internet, genişbant ve Tivibu abone sayımızla rekor kırdık...
10.02.2014 Ekonomi
Synology cihazlarda Audio Station yükleme
Synology cihazlarda Audio Station yükleme Sizlere daha önce tanıttığımız Synology Diskstation''da Audio Station nedir? Nasıl yüklenir?
30.11.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Playstore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki playstore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.