Araç Muayene Randevusu

Araç Muayene Randevusu

Son dakika Araç muayene randevusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Araç muayene randevusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Araç muayene randevusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Muayene Randevusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç muayene randevusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 araç muayene randevusu haberi bulunmuştur. Tüm araç muayene randevusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisinin yakalandığını açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı
Araba sahiplerine büyük tuzak! Muayene randevusu oyunu ortaya çıktı Araba sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşkına çevirdi. Daha önce araç muayene ücretleri ile gündeme gelen istasyon bu defa da dolandırıcıların durağı haline geldi. Araba muayene istasyonundan internet üzerinden randevu almak isteyenler bu tuzağa düşüyor. Tüm paraları gidiyor, dolandırıldıklarını anladıklarında her şey çok geç oluyor. İşte akılalmaz yöntemin detayları...
17.01.2023 Yaşam
Araç muayenesi randevusuyla 20 milyonluk vurguna 20 gözaltı
Araç muayenesi randevusuyla 20 milyonluk vurguna 20 gözaltı Aksaray'da kurdukları 2 şirket üzerinden, 'İnternet ve çağrı merkezi aracılığıyla araç muayenesi için randevu veriyoruz' diyerek binlerce araç sahibinden yaklaşık 20 milyonluk vurgun yaptığı öne sürülen Nazlı A. (36) ve Ferhat Y. (37) ile 18 çalışan gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır?
2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? 2022 yılı araç muayene ücreti 1 Ocak’tan geçerli olmak üzere yeniden değerleme oranında artırılmıştı. Karayolu Taşıma Kanunu ve Karayolu Trafik Kanunu ile bu kapsamdaki yönetmeliklerde düzenlenen belge, ceza ve muayene ücretleri 2022 yılı için yeniden belirlendi. Peki, 2022 Araç muayene ücreti ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK'te kredi kartı geçiyor mu? İşte tüm detaylar…
31.01.2022 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Ücretsiz... Para ödemeyin
Arabası olanlar dikkat! Ücretsiz... Para ödemeyin Milyonlarca araba sahibini ilgilendiriyor. Ücretsiz! Birçok kişi haberdar olmadığı ödeme yapıyor. İnternetten ücret talep ediliyor. Vatandaşların buna itibar etmemesi gerekiyor. Araç muayene hizmeti randevusu ücretsiz olarak alınabiliyor.
19.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Bugün tüpçüler açık mı? Pazar günleri tüpçüler çalışıyor mu?
Bugün tüpçüler açık mı? Pazar günleri tüpçüler çalışıyor mu? Türkiye koronavirüs nedeniyle 17 günlük tam kapanma devam ediyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ilan edilen 17 günlük tam kapanmada, vatandaşlar günlük ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hafta içi ve hafta sonu nerelerin, hangi işyerlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Bu ihtiyaçların başında tüp satan işyerleri geliyor. Peki, Bugün tüpçüler açık mı? Pazar günleri tüpçüler çalışıyor mu? Tam kapanmada tüpçüler çalışıyor mu? Yasaklarda tüpçüler kaça kadar açık? İşte detaylar...
2.05.2021 Gündem
Araç muayenesi olanlar yasaktan muaf mı, randevusu olanlar sokağa çıkabilir mi?
Araç muayenesi olanlar yasaktan muaf mı, randevusu olanlar sokağa çıkabilir mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası tam kapanma kararı alındığını duyurunca vatandaşlar yasaktan muaf tutulan yerleri ve kişileri sorgulamaya başladı. Merak edilen İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan tam kapanma başlıklı genelgeyle yanıt buldu. Peki, Araç muayenesi olanlar yasaktan muaf mı, sokağa çıkma yasağında araç muayene randevusu olanlar sokağa çıkabilir mi?
29.04.2021 Gündem
Yarın yasak kaçta başlıyor? 17 günlük yasak ne zaman saat kaçta başlıyor?
Yarın yasak kaçta başlıyor? 17 günlük yasak ne zaman saat kaçta başlıyor? Yasak ne zaman başlıyor? Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 17 günlük tam kapanma kararı alındı. Tam kapanma uygulanacağının açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı “Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi” başlıklı genelgeyi yayımladı. Peki, yasak ne zaman saat kaçta başlıyor?
28.04.2021 Gündem
Tekstil yasaktan muaf mı, halı yıkamalar açık mı? Mali müşavirler, temizlik şirketleri, mobilya imalatçıları, imaalat sektörü tam kapanmadan muaf mı?
Tekstil yasaktan muaf mı, halı yıkamalar açık mı? Mali müşavirler, temizlik şirketleri, mobilya imalatçıları, imaalat sektörü tam kapanmadan muaf mı? Yasaktan muaf olan işyerleri merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün kabine toplantısı sonrası 17 günlük sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini duyurdu. 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanma uygulanacak. İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtilen üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi alanlarda istisna tutulan kuruluşlar hariç tüm iş yerleri faaliyetlerine ara verecek. Tekstil yasaktan muaf mı, halı yıkamalar açık mı? Mali müşavirler, temizlik şirketleri, mobilya imalatçıları, imaalat sektörü tam kapanmadan muaf mı?
27.04.2021 Gündem
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak?
Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Uzaktan ve dönüşümlü çalışma nasıl olacak? Türkiye Ramazan Bayramı kapsayacak 3 haftalık tam kapanmaya hazırlanıyor. Kabine toplantısından çıkan 'Tam Kapanma' kararının detayları İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde detaylı olarak açıklandı. Buna göre, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiliyor. Tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının da çalışmaları ile ilgili detaylar yer aldı. Peki, Özel sektör tam kapanmada çalışacak mı? Kamu kurumları tam kapanmada nasıl çalışacak? Kamu çalışma saatleri değişti mi? Kamuda esnek çalışma olacak mı? Tam kapanmada kamu ve özel sektör nasıl çalışacak? İşte tam kapanmada özel sektör ve kamu kurumlarının çalışma kararları...
27.04.2021 Gündem
Kısıtlamada bankalar açık mı? Tam kapanmada yasaklarda bankalar açık mı olacak, kapanacak mı? Kapanmada bankalar kaça kadar açık kalacak?
Kısıtlamada bankalar açık mı? Tam kapanmada yasaklarda bankalar açık mı olacak, kapanacak mı? Kapanmada bankalar kaça kadar açık kalacak? Bankalar tam kapanmada açık mı? İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 29 Nisan-17 Mayıs arasındaki tam kapanmayla ilgili genelge gönderdi. Genelge kapsamında kısıtlamadan muaf sektörler de belli oldu. Peki, yasaklarda bankalar açık mı, kısıtlamada bankalar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor?
27.04.2021 Gündem
Muhasebeciler muaf mı? Muhasebeciler yasaktan muaf mı? Sokağa çıkma muaf listesi!
Muhasebeciler muaf mı? Muhasebeciler yasaktan muaf mı? Sokağa çıkma muaf listesi! Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar merak ediliyor. 29 Nisan akşamından 17 Mayıs'a kadar kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmesinin ardından, yasak dışında kalanların kimler olduğu merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin Valiliğine gönderilen genelgeyle kısıtlamadan muaf olacaklar belli oldu. Peki, Muhasebeciler muaf mı? Muhasebeciler yasaktan muaf mı? İşte Sokağa çıkma muaf listesi!
28.04.2021 Gündem
Oto yıkamalar yasaktan muaf mı? Oto yıkamalar açık mı? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar
Oto yıkamalar yasaktan muaf mı? Oto yıkamalar açık mı? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 29 Nisan Perşembe akşamı itibarıyla tam kapanma dönemine geçeceğini açıkladı. Erdoğan, 17 Mayıs sabah 05.00'e kadar kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını söyledi. Alınan karar sonrası İçişleri Bakanlığı genelge yayımlayarak yasaktan kimlerin ve hangi sektörlerin muaf olduğunu detaylandırdı. Peki, Oto yıkamalar yasaktan muaf mı? İşte sokağa çıkma yasağından muaf olanlar
28.04.2021 Gündem
Yasaklardan muaf olan işletmeler! Hangi sektörler tam kapanmadan muaf? Kısıtlamadan muaf olan meslekler, sektörler ve işyerleri!
Yasaklardan muaf olan işletmeler! Hangi sektörler tam kapanmadan muaf? Kısıtlamadan muaf olan meslekler, sektörler ve işyerleri! Kısıtlamadan muaf olanlar merak ediliyor. 26 Nisan’da açıklanan Kabine toplantısı sonrası gözler İçişleri Bakanlığı genelgesine çevrilmişti. 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi 05.00'e kadar sürecek tam kapanmada istisna tutulan kuruluşlar genelgeyle belli oldu. Peki, kısıtlamadan hangi sektörler muaf, muaf olanlar kimler? İşte kısıtlamadan muaf olan meslekler, işletmeler, kuruluşlar…
27.04.2021 Gündem
Tam kapanma genelgesi 26 Nisan! İçişleri Bakanlığı genelgesine göre kısıtlamadan muaf tutulacak kişiler, meslekler ve yerler
Tam kapanma genelgesi 26 Nisan! İçişleri Bakanlığı genelgesine göre kısıtlamadan muaf tutulacak kişiler, meslekler ve yerler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşların merakla beklediği kritik toplantı ardından Cumhurbaşkanı ulusa seslendi ve koronavirüs ile mücadelede yeni kararların açıklandığını duyurdu. Erdoğan açıklamasında; 29 Nisan 19.00'dan 17 Mayıs 05.00'a kadar tüm Türkiye'de tam kapanma uygulanacağını açıkladı. Başkan Erdoğan'ın açıklamasının ardından, İçişleri Bakanlığı 81 İl'in valiliğine tam kapanma genelgesi gönderdi. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre kısıtlamadan muaf yerler ve kişiler listesi de yer aldı. İşte kısıtlamadan muaf yerler, kişiler ve meslekler listesi
27.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika tam kapanma genelgesi! Liste belli oldu...
İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika tam kapanma genelgesi! Liste belli oldu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz" dedi. Tam kapanmanın detaylarını İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdiği genelge ile açıkladı. Sokağa çıkma yasağından muaf olacakların listesi belli oldu... Kısıtlama döneminde seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyecek. Sağlık ve güvenlik gibi kritik alanlar hariç kamudaki hizmetler, toplam personelin yüzde 50'sini aşmayacak ölçüde asgari personelle sürdürülecek.Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde yeme-içme yerleri sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebilecek.
26.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı saatleri! 22 Nisan sokağa çıkma yasağı var mı saat kaçta başlıyor, cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı?
Sokağa çıkma yasağı saatleri! 22 Nisan sokağa çıkma yasağı var mı saat kaçta başlıyor, cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı saatleri ile ilgili araştırmalar hızlandı. 13 Nisan tarihinde düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısmi kapanma duyurusu yapmış ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatlerinin, ramazan ayının gelmesi ile beraber değiştiğini duyurmuştu. 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle bugünün de yasak kapsamına dahil edilip edilmeyeceği merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı genelge yayımladı. Peki, cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı, hafta içi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? 22 Nisan sokağa çıkma yasağı saati kaç?
22.04.2021 Gündem
Kısıtlamadan muaf olacak kişiler açıklandı
Kısıtlamadan muaf olacak kişiler açıklandı Kabine toplantısında alınan kararlardan sonra, İçişleri Bakanlığı 81 ile ilgili genelge gönderdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada kısıtlamadan muaf olacak kişilerin ve yerlerin de listesi yer aldı. İşte detaylar...
13.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık 81 ile genelge gönderdi...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık 81 ile genelge gönderdi... Tüm Türkiye'de milyonlarca kişi bekliyordu. Karar çıktı. İçişleri Bakanlığı'nca 81 il valiliğine "Sevgililer Günü"nü de kapsayan 12-13-14 Şubat tarihlerindeki kısıtlamalara yönelik ek genelge gönderildi. Öte yandan İçişleri Bakanlığı, örgün eğitim yapılması uygun görülen eğitim kurumu öğretmen ve öğrencilerinin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmasına yönelik ikinci bir genelge de yayımladı. Öğretmen ve öğrencilerden 65 yaş üstü ile 20 yaş altı olanlar kısıtlama saatlerinde toplu taşıma kısıtlamasından da muaf tutulacak.
4.02.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni gelişme! 81 ile yazı gitti, onlara da izin çıktı...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni gelişme! 81 ile yazı gitti, onlara da izin çıktı... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan çok önemli açıklama geldi. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili merak edilenleri bakanlık yanıtladı. İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alınacak kişilerle ilgili ek genelge gönderdi. Sokağa çıkma yasağı başladı ve pazartesi sabah 05.00’de sona erecek. Herhangi bir zorlukla karşılaşılmaması adına bu hafta da tüm tedbirler alındı. Araç muayene istasyonlarında çalışan personel ile araç muayene randevusu bulunan taşıt sahipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde muaf olacak. Zorunlu olan direksiyon eğitim sınavları ile diğer teorik ve uygulama sınavlarında görev alan komisyon görevlileri, usta öğreticiler ve bu sınavlara girecek kursiyerler hafa sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak. Milli Eğitim Bakanlığı EBA LİSE TV MTAL ve EBA platformunda yayınlanmak üzere uzaktan eğitim video çekimi, kurgu ve montaj faaliyetlerinde görevli personel sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alındı. İşte 56 saatlik sokağa çıkma yasağının detayları...
15.01.2021 Gündem
Uygulama üzerinden araç muayene randevusu alma: Araç muayene randevusu nasıl alınır?
Uygulama üzerinden araç muayene randevusu alma: Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK, araç muayene hizmetinde sosyal teması azaltacak, istasyon bekleme alanlarında oluşabilecek yoğunluğun önüne geçecek ve işlemleri kolaylaştıracak bir uygulama geliştirdi. İşte Cep telefonundan araç muayene randevusu alma…
25.12.2020 Gündem
Araç muayenede son tarih ne zaman? Araç muayene randevu sorgulama nasıl yapılır?
Araç muayenede son tarih ne zaman? Araç muayene randevu sorgulama nasıl yapılır? Corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasaklarının olduğu dönemde araç muayane işlemlerini yaptıramayanlara verilen ek süre doluyor. Araç muayenelerini tamamlamayanlar için tarih uyarısı yapıldı. Peki, Araç muayenede son tarih ne zaman? Araç muayene uzatıldı mı? Araç muayene ücretleri ne kadar? Araç muayene randevusu nasıl alınır? İşte araç muayene randevu sorgulama...
24.09.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araç Muayene Randevusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç muayene randevusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.