Pil Ömrü

Pil Ömrü

Son dakika pil ömrü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pil ömrü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pil ömrü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pil Ömrü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pil ömrü gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 pil ömrü haberi bulunmuştur. Tüm pil ömrü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın Gün içerisinde elimizden düşmeyen telefonları yüzde 100'e gelene kadar şarjda kalabiliyor. Ancak telefonun ne kadar sürede şarj edilmesi gerektiğini bilmek mühim. Pil sağlığı için bu bilgi inanılmaz derece önemli. İşte pil süresini 2 kat artırarak dayanıklı hale getiren o yöntem.
27.03.2024 Yaşam
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Vivo Y36 incelemesi
Vivo Y36 incelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat…
3.07.2023 Advertorial
Vivo Y36 İncelemesi
Vivo Y36 İncelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat… Vivo ile tüm bildiklerinizi unutun. Çünkü şimdi anlatacaklarımızla sizin de beklentileriniz tamamen değişecek. Gelin, segmentinin en iddialı ürünlerinden biri olan Vivo Y36’yı yakından tanıyalım.
3.07.2023 Vatan TV
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı Bugün yeni bir cep telefonu almak istediğiniz zaman nelere dikkat edersiniz. Uygun fiyat, yüksek performans ve dayanaklı pil ömrü diye sıralanabilir. İlk akla gelenler bunlar ve piyasada birçok markanın size bu vaatleri sunduğunu görebilirsiniz. Peki nasıl karar vermeliyiz? Bu makalemizde uzun süre kullanacağımız bir telefonu seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.
16.03.2023 Advertorial
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı Bugün yeni bir cep telefonu almak istediğiniz zaman nelere dikkat edersiniz. Uygun fiyat, yüksek performans ve dayanaklı pil ömrü diye sıralanabilir. İlk akla gelenler bunlar ve piyasada birçok markanın size bu vaatleri sunduğunu görebilirsiniz. Peki nasıl karar vermeliyiz? Bu makalemizde uzun süre kullanacağımız bir telefonu seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.
16.03.2023 Advertorial
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Air2 Türkiye'de satışa sunuldu OPPO Enco Air2 gerçek kablosuz kulaklıklarda kaliteli ses, şık dizayn, yarı saydam kutu kapağı tasarımı, çağrılar için yapay zeka gürültü önleme, düşük gecikme süresi ve ultra uzun pil ömrü gibi özellikler bulunuyor.
30.11.2022 Advertorial
vivo V25 5G inceleme
vivo V25 5G inceleme vivo’nun göz alıcı ve renk değiştiren tasarımına ek, iyi bir pil ömrü ve her durumda kullanışlı kameralar sunan yeni akıllı telefonu V25 5G tüm detayları ile incelendi.
21.11.2022 Advertorial
vivo V25 5G inceleme
vivo V25 5G inceleme vivo’nun göz alıcı ve renk değiştiren tasarımına ek, iyi bir pil ömrü ve her durumda kullanışlı kameralar sunan yeni akıllı telefonu V25 5G’yi sizler için inceledik.
21.11.2022 Vatan TV
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu
OPPO Enco Buds2 Türkiye'de satışa sunuldu Şarj kutusuyla 28 saate kadar kullanım süresine, binaural düşük gecikmeye ve akıllı dokunmatik kontrollere sahip OPPO Enco Buds2, gerçek kablosuz kulaklık arayanlar için doğru bir seçim olarak öne çıkıyor.
7.11.2022 Advertorial
Rusya'nın yeni silahı roketatar taşıyan robot köpek sosyal medyada viral oldu!
Rusya'nın yeni silahı roketatar taşıyan robot köpek sosyal medyada viral oldu! Ukrayna ile 24 Şubat tarihinden beri savaş halinde olan Rusya'nın 'ARMY2022' silah fuarında tanıttığı robot köpek sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Rusya'nın ürettiği silah taşıma ve ateşleme özelliklerine sahip robot köpeğin Çin'de satılan 'ev robotlarına' benzediği öne sürülüyor.
17.08.2022 Dünya
Araçlardaki elektrikleşme ekspertizi dönüştürecek!
Araçlardaki elektrikleşme ekspertizi dönüştürecek! Elektrikleşme etkisinin arttığı otomotiv sektöründe, elektrikli otomobillerin oto ekspertiz süreçlerinde değişimler gözlenecek.
6.05.2022 Otomobil
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı Dört yıllık Ar-Ge ve altı nesil prototip çalışması sonucunda geliştirilen OPPO Find N, gelişmiş bir katlanma deneyimi yaşatmak için en yeni teknolojileri ve benzeri görülmemiş kaliteyi bir araya getiriyor.
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
AVM'lerde yeni dönem!
AVM'lerde yeni dönem! İstanbul’daki 4 büyük AVM’de, HES kodu sorgulamasının artırılmış gerçeklik gözlüğüyle yapılmasına başlandı. Yeni uygulamada, AVM girişlerinde oluşan temasın ve yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.
3.06.2021 Gündem
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi
Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi…
Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi… Apple, kayıp eşya izleyicisini AirTag'i tanıttı. Find My adlı Apple teknolojisini kullanarak çalışan yeni bir teknoloji olan AirTag 30 Nisan'da mağazalarda olacak. Apple airtag nedir? Kayıp eşya izleyicisi Apple airtag fiyatı, çıkış tarihi…
21.04.2021 Gündem
Beyin pillerinin yerini Musk’ın çipi mi alacak?
Beyin pillerinin yerini Musk’ın çipi mi alacak? Elon Musk’ın insan beynini bilgisayara bağlamayı hedefleyen projesi Neuralink hakkında Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ali Zırh, “Beyne ve sinir sistemine elektrik akımı veren ve “Nörostimülatör” adını verdiğimiz cihazlarla dışarıdan şarj edilebilen teknoloji de yakın zamanda insan üzerinde klinik uygulamaya girmiş durumda. Halen kullandığımız nörostimülatörlerin, Neuralink gibi kafatası cildi altına yerleştirilen ve hacim olarak daha küçük versiyonları da şu anda klinik uygulamalarda kullanılma aşamasına çok yakın.” dedi.
12.09.2020 Sağlık
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan vatandaşlar bir yandan karbonhidrat ağırlıklı beslenirken bir yandan da hareketsiz bir yaşam sürüyor. Yaz aylarının yaklaşması ve karantina sürecinin yavaş yavaş sona erecek olması nedeniyle birçok kişi evde spor yapmaya da başladı. Burada mobil uygulamalar devreye girerek insanların hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik ücretsiz...
26.04.2020 Ekonomi
ASUS yeni modelinde hız ve pil ömrü vurgusu yaptı
ASUS yeni modelinde hız ve pil ömrü vurgusu yaptı ABD’nin Las Vegas kentinde devam eden ve dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan CES 2020 fuarında yeni dizüstü bilgisayarlar görücüye çıktı. ASUS, fiyat-performans odaklı olduğunu duyurduğu TUF Gaming serisinin yeni modellerini CES 2020 fuarında tanıttı.
8.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi Note 10 inceleme- 108MP kameralı telefon
Xiaomi Mi Note 10 inceleme- 108MP kameralı telefon Xiaomi’nin 108MP kameraya sahip akıllı telefonu Mi Note 10’u detaylı bir şekilde incelendi. Xiaomi Mi Note 10 marka telefonda nasıl özellikler var? Mi Note 10 bizlere neler sunuyor, neler sunamıyor gelin hep birlikte görelim...
8.01.2020 Bilim ve Teknoloji
iPhone'ların batarya ömrü nasıl artırılır?
iPhone'ların batarya ömrü nasıl artırılır? Telefon pazarının önemli isimlerinden Apple'a kullanıcılardan gelen şikayetlerin başında yetersiz kalan batarya ömrü geliyor. Her ne kadar yeni iPhone modellerinde batarya ömrü konusunda Apple önemli bir yol kat etse de, zaman içinde telefonların bataryası kullanıcıları tatmin etmemeye başlıyor. Batarya ömründen şikayet eden kullanıcıların bu geri bildirimlerine kulak veren Apple, batarya ömrünü iyileştirmek için 5 öneride bulundu.
19.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Hayvancılıkta verimlilik elektronik küpe ile artacak
Hayvancılıkta verimlilik elektronik küpe ile artacak Türk şirketi Mahrek Teknoloji'nin geliştirdiği "elektronik küpe" ile büyükbaş hayvancılıkta verimlilik artışı hedefleniyor.
15.12.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pil Ömrü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pil ömrü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.