Phone

Phone

Son dakika phone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan phone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını phone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Phone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan phone gelişmeleri de dahil olmak üzere 759 phone haberi bulunmuştur. Tüm phone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nothıng Phone 1 fiyatı ne kadar, Türkiye'ye geldi mi? Nothıng Phone 1 fiyatı özellikleri neler, kimin markası Türkiye'ye ne zaman gelecek?
Nothıng Phone 1 fiyatı ne kadar, Türkiye'ye geldi mi? Nothıng Phone 1 fiyatı özellikleri neler, kimin markası Türkiye'ye ne zaman gelecek? Londra merkezli global teknoloji markası Nothing’in tasarımıyla dikkat çeken akıllı telefon modeli Nothing Phone (1), Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Peki, Nothing Phone 1 Türkiye'ye geldi mi, ne zaman gelecek? Nothing Phone 1 Türkiye fiyatı belli oldu mu? İşte Nothıng Phone 1 fiyat ve özellikleri…
2.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Tehlike çanları çalıyor! Çağımızın hastalığı Phubbing ilişkileri bitiriyor
Tehlike çanları çalıyor! Çağımızın hastalığı Phubbing ilişkileri bitiriyor Yaşamımızı etkisi altına alan ve sosyal medyadan hayatımıza sızan 'phubbing' kavramı tehlike çanlarının çaldığını gösteriyor. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle karşımızdakini daha az dinliyor ve fazla dikkate almıyoruz. Telefon bağımlılığı olarak da adlandırılan 'Phubbing' dönemin önemli hastalıklarından biri. Peki bu hastalık ne gibi tehlikeler doğuruyor? İlişkileri nasıl etkiliyor? Bu davranıştan kolay kurtulabilir miyiz? İşte detaylar...
20.02.2023 Bilim ve Teknoloji
iPhone'ların ismi değişiyor! Apple'dan bomba hamle,  iPhone 14 ve...
iPhone'ların ismi değişiyor! Apple'dan bomba hamle, iPhone 14 ve... iPhone'ların ismi değişiyor. Teknoloji devi Apple, yeni seride bir sürpriz ile birlikte geliyor. İddiaya göre; şirket, iPhone 14 serisinde şaşırtan isim değişikliği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Öte yandan yeni çıkacak iPhone 14'lerin fiyatı da merak ediliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
25.06.2022 Bilim ve Teknoloji
2022 LGS’de matematik yine belirleyici oldu, fen bilimleri zorladı!
2022 LGS’de matematik yine belirleyici oldu, fen bilimleri zorladı! Uzmanlar, 2022 LGS sorularını değerlendirdi. Detaylı olarak analiz edilen 2022 LGS’de ortaya sınavla ilgili ilginç veriler çıktı. Peki, Eğitimciler LGS’yi nasıl değerlendiriyor? LGS matematik kolay mıydı? LGS’de fen bilimleri zorladı mı? Yaklaşık 1,3 milyon öğrencinin katılım sağladığı 2022 LGS ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortaokul bölüm Koordinatörü ve eğitimci Mert Kaldırım sınav ile ilgili dikkat çeken bilgiler verdi.
5.06.2022 Eğitim
A101 iPhone 13 pro ne zaman gelecek? A101 iPhone 13 256 GB ve iPhone 13 Pro 128 GB fiyatları ne kadar?
A101 iPhone 13 pro ne zaman gelecek? A101 iPhone 13 256 GB ve iPhone 13 Pro 128 GB fiyatları ne kadar? Teknolojik ürünlerin de yer aldığı ‘Aldın Aldın’ kampanyası düzenleyen A101, bu hafta iPhone sahibi olmak isteyenleri sevindirecek bir ilan yayınladı. Peki, A101 iPhone 13 ve 13 pro ne zaman gelecek? A101 IPhone 13 fiyatları ne kadar?
12.04.2022 Ekonomi
'İphone'un gizli tuşu'nu dünyaya duyurdu sosyal medyada viral oldu
'İphone'un gizli tuşu'nu dünyaya duyurdu sosyal medyada viral oldu Sosyal medya kullanıcı iPhone’daki gizli tuşu buldu. Iphone telefonlarda aslında uzun süredir olan ancak pek çok kullanıcı tarafından bilinmeyen bir özelliği 'İphone'un gizli tuşu' olarak duyuran TİKTOK kullanıcısının videosu bir milyondan fazla kez izlendi.
28.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Taksi kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor, İstanbul ve Ankara'da ödemeler artık...
Taksi kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor, İstanbul ve Ankara'da ödemeler artık... Taksilerde yeni dönem! Flaş değişiklik kararı. Taksi kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Müşteriye ödeme kolaylığı sağlayacak yenilik İstanbul ve Ankara'da kullanıma sunuluyor. Buna göre artık cep telefonları POS cihazı gibi çalışarak ödeme kabul edecek. Bu hizmet için müşteriden komisyon alınacak. 20 TL'ye kadar 50 kuruş, 21-30 TL arası 1.90 TL alınacak olan komisyon 100 TL üzeri için ise 6.90 TL olacak. En yüksek ödeme tutarı ise 300 TL olarak belirlendi. İşte tüm detaylar...
4.10.2021 Ekonomi
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu
2021'in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu Hayatın vazgeçilmezi haline gelen mobil cihazların sorunsuz çalışabilmesi için gerekli olan mobil işletim sistemlerinin basın yansımalarını inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre, Android işletim sistemi, iOS’a yüzde 142 fark attı.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'a kritik uyarı! Yönetmelik değişiyor
Apple'a kritik uyarı! Yönetmelik değişiyor App Store dışında herhangi bir yerde iOS uygulamalarının sunulmaması tartışma konusu olmaya devam ederken, Avrupa’nın yeni bir yönetmelik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Teknoloji devine uyarı notu gönderildi. Şimdi ise iOS cihazlarla ilgili yeni bir adım atılması bekleniyor.
9.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Garanti BBVA resmen duyurdu! Sınır yok, ödeme...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Sınır yok, ödeme... Garanti BBVA harekete geçti. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Sınırlar kaldırıldı. Büyük kolaylık sağlıyor. Garanti BBVA, Android cep telefonlarını temassız POS cihazına çeviren CepPOS ürününe, temassız ödeme limiti üzerindeki alışverişler için şifreli işlem özelliği ekledi.
2.06.2021 Ekonomi
Android uygulamalar açılmıyor, çöküyor! Android uygulama çökmesi nasıl düzelir?
Android uygulamalar açılmıyor, çöküyor! Android uygulama çökmesi nasıl düzelir? Android kullanıcıları sosyal medya platformlarından ve çeşitli platformlardan bazı Android uygulamaların çöktüğünü paylaşıyor. Android uygulamaları çökme nedenini Google, Android System Webview'den kaynaklandığını söyledi. Android uygulama çökmesi nasıl düzelir?
23.03.2021 Gündem
LGS’de dil bilgisi çıkacak mı 2021, dil bilgisi kalktı mı? 2021 LGS konuları nelerdir?
LGS’de dil bilgisi çıkacak mı 2021, dil bilgisi kalktı mı? 2021 LGS konuları nelerdir? Liseye Geçiş Sınavı (LGS) 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak. Sınav tarihine az bir süre kala sınava girecek adaylar, sorumlu oldukları konuları araştırırken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir TV programında “Türkçe’de dilbilgisi sorusu sorulmayacak. Sınavda muhakeme ve tahlili ölçmeye dönük sorular olacak.” ifadesini kullanınca arama motorlarına yönelen adaylar, LGS’de dil bilgisi çıkacak mı 2021, dil bilgisi kalktı mı? 2021 LGS’de çıkacak konular nelerdir? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
13.03.2021 Eğitim
Graham Bell'in icadından bu yana telefondaki büyük dönüşüm
Graham Bell'in icadından bu yana telefondaki büyük dönüşüm İskoç asıllı ABD'li mucit Alexander Graham Bell'in 1876'da icat ettiği telefon, zaman içinde uydu teknolojileri, kamera, internet ve dokunmatik ekran gibi yeniliklerle büyük bir dönüşüm geçirerek günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.
10.03.2021 Bilim ve Teknoloji
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı ING Türkiye harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren karar müşterilere duyuruldu. Dev banka limitleri kaldırdı. bu uygulama vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. ING Türkiye, 2019 yılında kullanıma sunduğu cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştüren "Cebimde POS"ta temassız kartlarla yapılan işlemlerdeki limitleri kaldırdı.
20.01.2021 Ekonomi
iPhone 12 fiyatı ne kadar? iPhone 12 ne zaman satışa çıkacak? İşte Apple iPhone 12 Pro ve Pro Max fiyatı ve özellikleri
iPhone 12 fiyatı ne kadar? iPhone 12 ne zaman satışa çıkacak? İşte Apple iPhone 12 Pro ve Pro Max fiyatı ve özellikleri Apple uzun zamandır beklenen İphone 12 Pro ve Pro Max'i tüm dünyaya tanıttı. Teknoloji meraklılarının yakından takip ettiği etkinlikte İphone 12 fiyatı ve özellikleri de tek tek açıklandı. İphone 12'nin en dikkat çekici özellikleri arasında 5G kullanılacak olması ve ekran kırılmalarına karşı kullanılan Ceramic Shield adı verilen sağlam cam ve yeni nesil çift kamerası dikkat çekiyor. Peki, iPhone 12 fiyatı ne kadar? iPhone 12 özellikleri neler? iPhone 12 ne zaman satışa çıkacak? iPhone 12 ne zaman Türkiye'ye gelecek? İşte iPhone 12 Pro ve Pro Max fiyatı ve özellikleri...
16.10.2020 Gündem
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri... Apple'ın bugün ABD'nin California eyaletindeki etkinliğinde yeni İphone modellerini ve bir dizi yeni ürününü tanıtacak. Peki, iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
13.10.2020 Gündem
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar
Android 10 güncellemesini alacak olan telefonlar Android 10 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu. Cihazların güncelleme alacağı kesin gibi görünüyor ancak üreticilerin ilerleyen dönemlerde fikir değişikliğine gitme ihtimali de bulunuyor...
5.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor
WhatsApp 1 Şubat itibarıyla bazı telefonlardan desteği kesiyor WhatsApp, 1 Şubat 2020 itibarıyla destek vermeyi keseceği Android ve iOS işletim sistemi ile çalışan telefonları açıkladı.
28.01.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın o özelliği paralı olacak!
WhatsApp'ın o özelliği paralı olacak! Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellikle karşımızda. Ancak bu özelliği kullanmak için yaklaşık 35 TL ödemeniz gerekecek.
17.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Şimdi de TikTok marka akıllı telefon geliyor!
Şimdi de TikTok marka akıllı telefon geliyor! Popüler video paylaşım uygulaması TikTok'un sahibi Çinli firma ByteDance, akıllı telefon geliştirmeye başladığını duyurdu.
31.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android Q güncellemesini hangi telefonlar alacak? Google'ın en yeni mobil işletim sistemi olan Android Q, çok yakında pek çok telefonda boy göstermeye başlayacak. Yeni güncellemeyi alacak telefonlar da belli oldu.
30.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte son nesil işlemci: Snapdragon 855 Plus
İşte son nesil işlemci: Snapdragon 855 Plus İşlemci üreticisi Qualcomm, Snapdragon 855 işlemcisini yenileyerek 'Plus' modelini kullanıma sundu. Daha çok oyun odaklı geliştirilen yeni işlemcide bir önceki modele göre performans iyileştirmeleri bulunuyor.
16.07.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar!
İşte Android Q güncellemesi alacak telefonlar! Google'ın ilerleyen haftalarda yayınlayacağı Android Q güncellemesi öncesi hangi telefonların bu güncellemeyi alacağı belli oldu.
1.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram ve Facebook'un ardından Microsoft da kapatıyor
Instagram ve Facebook'un ardından Microsoft da kapatıyor Instagram ve Facebook'un Windows Phone'lara desteği çekmesinin ardından bir kötü haber de Microsoft'tan geldi.
9.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez göründü!
Xiaomi'nin katlanabilir telefonu ilk kez göründü! Samsung, Flexpai ve Huawei’nin ardından şimdi Xiaomi'de katlanabilir telefon furyasına katılan markalardan biri oldu.
4.01.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Phone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki phone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.