Petrol Sahası

Petrol Sahası

Son dakika PETROL SAHASI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PETROL SAHASI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PETROL SAHASI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Sahası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol sahası gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 petrol sahası haberi bulunmuştur. Tüm petrol sahası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrol sahasındaki çalışanlara tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti.
11.04.2024 Gündem
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi Şırnak'ta, Gabar Dağı'ndaki Şehit Esma Çevik Petrol Sahası’nda faaliyete geçen yeni kuyuyla üretim kapasitesi 27 bin varile ulaştı. Vali Cevdet Atay, "Bu yılın sonunda açılacak kuyularla beraber 35 bin varile ulaşacağız. Ana hedefimiz 100 kuyuda 100 bin varil. İnşallah 2024 yılının sonunda da bu hedefimize ulaşacağız. 14 kuyuda sondaj, 30 kuyuda da lokasyon çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Bir ilimizde daha petrol müjdesi! TPAO güzel haberi her an verebilir
Bir ilimizde daha petrol müjdesi! TPAO güzel haberi her an verebilir Türkiye, petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerine devam ederken yeni müjdeli haberlerin gelmesi an meselesi. Petrol aramalarını bir süredir Güneydoğu Anadolu’da yoğunlaştıran TPAO, şimdi de Van’dan güzel haberi vermek için hazırlanıyor.
30.09.2023 Ekonomi
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmesine ilişkin “İsrail’le enerji sondaj çalışmasını başlatacağız” açıklaması, Akdeniz’de dengeleri değiştirecek önemli bir adım olarak yankılandı. Uzmanlar Doğu Akdeniz gazının Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşmasının bölgeyi nasıl etkileyeceğini anlattı.
23.09.2023 Ekonomi
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önümüzdeki dönemde yatırım ve reform hamleleri başlatacaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye’ye muazzam bir yatırım çekmek olduğunu söyledi.
12.06.2023 Ekonomi
Gabar'dan bir müjde daha geldi! Şırnak Valisi: Artezyen kuyusundan petrol çıktı
Gabar'dan bir müjde daha geldi! Şırnak Valisi: Artezyen kuyusundan petrol çıktı Şırnak Valisi Osman Bilgin, Şehit Esma Çevik petrol sahasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Dün de çok şükür artezyen dediğimiz bir su kuyusundan çıkan su derecesinde, çok yoğun petrol çıktı. Bu bizim için çok sevindirici. Kuyunun tespit çalışmaları daha yeni aşamadadır. Rakam verme şansımız yok ama mevcut kuyuların 4-5 hatta 10 katı büyüklüğünde bir kuyu" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den yeni petrol sahası müjdesi
Bakan Dönmez'den yeni petrol sahası müjdesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı canlı yayın programında "Diyarbakır'da hala devam eden çalışmalarımız var. Diyarbakır'da bir saha üzerine yoğunlaştık. İlk denememizde de aslında netice aldık ama çok zor bir coğrafyaydı ve heyelanlı bir bölgeydi." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Ekonomi
Gabar petrolü akmaya başladı! Günlük 1200 varil petrol üretimi yapılıyor
Gabar petrolü akmaya başladı! Günlük 1200 varil petrol üretimi yapılıyor Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı yer Gabar Dağı'nın zirvesindeki Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. CNN TÜRK ekibinden Ahmet Türkeş ve Melih Baytürk, hem Gabar petrolünü hem de bölgedeki çalışmaları yerinde görüntüledi.
7.05.2023 Ekonomi
Gabar petrolü akmaya başladı
Gabar petrolü akmaya başladı Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı yer Gabar Dağı'nın zirvesindeki Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. CNN TÜRK ekibinden Ahmet Türkeş ve Melih Baytürk, hem Gabar petrolünü hem de bölgedeki çalışmaları yerinde görüntüledi.
7.05.2023 Haber
Petrol keşfi müjdesi! Bir şehrin kaderini değiştirdi: 70-80 milyar dolarlık büyüklük
Petrol keşfi müjdesi! Bir şehrin kaderini değiştirdi: 70-80 milyar dolarlık büyüklük Petrol keşfi müjdesi gündemdeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Gabar’da keşfedilen yeni petrol sahası Türkiye'ye büyük gelir sağlayacak. Şehit Aybüke Yalçın adı verilen yeni kuyunun ekonomik büyüklüğü belli oldu. İşte haberin detayları...
5.05.2023 Ekonomi
TPAO açıkladı, yeni petrol keşfi müjdesi: Potansiyel yüksek
TPAO açıkladı, yeni petrol keşfi müjdesi: Potansiyel yüksek Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’ndan (TPAO), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu Cudi-Gabar'da bulunan petrolle ilgili yapılan açıklamada, "Türkiye'de kara alanlarında şimdiye kadar yapılan en büyük keşif olma özelliğindeki sahanın yerinde petrol miktarı yaklaşık 1 milyar varil olarak hesaplanmakta olup petrol arama-üretim sektörü açısından bakir bir bölge olan Cudi-Gabar bölgesinde yeni keşif potansiyeli de yüksektir” denildi.
4.05.2023 Ekonomi
Gabar'da büyük sevinç! Petrol keşfi sonrası arazi fiyatları katlandı
Gabar'da büyük sevinç! Petrol keşfi sonrası arazi fiyatları katlandı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde, Şırnak İl sınırlarında Gabar Dağı’nda petrol keşfi gerçekleştirdi. Kayaboyun köyü muhtarı Hakan Vural bölgedeki son gelişmeleri anlattı.
15.12.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi
Türkiye için sevindiren gelişme! Gabar Dağı'nda petrol keşfi Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını gün yüzüne çıkardı. Terörden temizlenen Şırnak'tan adeta petrol fışkırdı.
5.12.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş hamle! Fiyatlar düşüyor! Benzin motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş hamle! Fiyatlar düşüyor! Benzin motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarını düşürecek hamle geldi. ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), ticari ham petrol stoklarının geçen hafta bir önceki haftaya göre 700 bin varil arttığını bildirdi. Ayrıca Libya'ya da kritik petrol sahalarında üretimin yeniden başlaması çağrısında bulunuldu. Bu durumda dünya genelinde petrol fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Bu düşüşün Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını da dolaylı yoldan etkilemesi bekleniyor. Öte yandan İstanbul'da motorin litre fiyatı 22.01 liradan satılıyor. Benzinin litresi ise ortalama 19 liradan satılıyor. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki artışın geçici olduğu ifade edildi. ABD’de yerleşik Enerji Uzmanı Nihat Övütmen, petrol fiyatlarında son aylarda yaşanan yüksek oranlı artışların “geçici” olduğunu ve önümüzdeki aylarda normale döneceğini vurguladı. İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
9.12.2021 Ekonomi
Fildişi Sahili'nde yaklaşık 2 milyar varillik petrol sahası  keşfedildi
Fildişi Sahili'nde yaklaşık 2 milyar varillik petrol sahası keşfedildi Fildişi Sahili'nde yaklaşık 2 milyar varillik petrol sahası keşfedildi.
1.09.2021 Dünya
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar...
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar... Son dakika haberine göre; ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, Suriye'nin kuzeydoğusunda Haseke ilinde 400 YPG/PKK'lı teröriste daha silahlı eğitim verdi. Üç ay süren eğitimlerde, hafif, orta ve ağır silahların kullanımı, köylere baskın ve sızma yöntemleri teröristlere uygulamalı olarak anlatıldı.
22.07.2021 Dünya
Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni dönem! İmzalar atıldı
Türkiye ile Azerbaycan arasında yeni dönem! İmzalar atıldı Türkiye-Azerbaycan 9. Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın eş başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. İki ülke arasında birçok anlaşmaya imza atıldı.
19.02.2021 Ekonomi
BAE'den büyük petrol rezervi keşfi
BAE'den büyük petrol rezervi keşfi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yüksek Petrol Konseyi (SPC), Abu Dabi'de, 22 milyar varillik rezervi olduğu tahmin edilen petrol sahası keşfedildiğini duyurdu.
23.11.2020 Ekonomi
BAE'de yaklaşık 22 milyar varillik petrol sahası keşfedildi
BAE'de yaklaşık 22 milyar varillik petrol sahası keşfedildi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yüksek Petrol Konseyi (SPC), Abu Dabi'de, 22 milyar varillik rezervi olduğu tahmin edilen petrol sahası keşfedildiğini duyurdu.
22.11.2020 Dünya
Marttan bu yana ilk kez arttı
Marttan bu yana ilk kez arttı ABD'nin, petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimine ilişkin gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı mart ayından bu yana ilk kez artış gösterdi.
25.07.2020 Ekonomi
Kuveyt ile Suudi Arabistan'ın ortak petrol sahası Hafci'de üretim  tekrar başladı
Kuveyt ile Suudi Arabistan'ın ortak petrol sahası Hafci'de üretim tekrar başladı Kuveyt ile Suudi Arabistan arasındaki tarafsız bölgede bulunan Hafci petrol sahasında üretime tekrar başlandığı açıklandı.
2.07.2020 Ekonomi
Libya ordusu: Sirte ve Cufra'yı paralı askerlerden temizlemek  zorunluluk oldu
Libya ordusu: Sirte ve Cufra'yı paralı askerlerden temizlemek zorunluluk oldu Kununu, Libya ordusu tarafından yürütülen Öfke Volkanı Operasyonu basın birimi tarafından yayımlanan yazılı açıklamasında, "Başkent Trablus'tan ve Terhune'den çıkarılan suç unsurları ve Rus paralı askerlerinin odak noktası haline gelen Sirte, ülkemizde barış ve güvenlik bakımından en tehlikeli yer haline geldi." ifadesini kullandı.
27.06.2020 Dünya
ABD'den kritik Libya açıklaması: Rusların saldırısı utanç verici
ABD'den kritik Libya açıklaması: Rusların saldırısı utanç verici ABD'nin Libya Büyükelçiliği, yabancı paralı savaşçıların Libya'da petrol üretimini sekteye uğratmalarından endişe duyduklarını belirterek, ülkede petrol üretiminin devam etmesi gerektiğini açıkladı.
26.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Sahası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol sahası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.