Pençe-Şimşek Operasyonu

Pençe-Şimşek Operasyonu

Son dakika Pençe-Şimşek Operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pençe-Şimşek Operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pençe-Şimşek Operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pençe-Şimşek Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pençe-şimşek operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 pençe-şimşek operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm pençe-şimşek operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.
6.11.2022 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde , BTÖ mensuplarınca önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
6.11.2022 Gündem
MSB duyurdu! Hepsi etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Hepsi etkisiz hale getirildi Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirilirken, Pençe-Yıldırım bölgesinde de 1 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.
27.09.2021 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale  getirildi
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha Atak helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
24.09.2021 Gündem
5 PKK'lı terörist Atak helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi
5 PKK'lı terörist Atak helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi MSB: Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist daha Atak helikopterlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.
24.09.2021 Gündem
3 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi!
3 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi! Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hâle getirildi.
20.09.2021 Gündem
MSB duyurdu! 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
10.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesine başsağlığı mesajı gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailesine başsağlığı mesajı gönderdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Piyade Er Muhammed Öztürk'ün ailesine başsağlığı diledi.
16.08.2021 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonu şehitleri son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Şimşek operasyonu şehitleri son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk (23) ile Piyade Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan (23) memleketlerinde son yolculuklarını uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.
16.08.2021 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde çatışma: 1 şehit, 1 yaralı
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde çatışma: 1 şehit, 1 yaralı Milli Savunma Bakanlığından (MSB), "Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bir üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada bir silah arkadaşımız şehit olmuştur" açıklaması yapıldı.
15.08.2021 Gündem
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi.
13.08.2021 Yaşam
Bakanlık acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu
Bakanlık acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
13.08.2021 Gündem
PKK'lı 5 terörist ATAK helikopterleriyle vuruldu!
PKK'lı 5 terörist ATAK helikopterleriyle vuruldu! Pençe-Şimşek Operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyindeki Metina'da tespit edilen PKK'lı 5 terörist, ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi.
19.07.2021 Gündem
MSB duyurdu! 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "Gara’da tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Pençe-Şimşek operasyonu kapsamında Metina'da tespit edilen 1 PKK'lı terörist SİHA’larımız tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.
15.07.2021 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, 'Pençe-Şimşek' operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
13.07.2021 Gündem
TSK havadan vurdu! 2 terörist...
TSK havadan vurdu! 2 terörist... Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe- Şimşek' operasyonu kapsamında tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.07.2021 Gündem
Pençe-Şimşek operasyonunda 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi
Pençe-Şimşek operasyonunda 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi MSB, Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında bir mağaraya düzenlenen operasyonda 3 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
12.06.2021 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden 'Pençe-Şimşek' operasyonu kapsamında tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
2.06.2021 Gündem
Kuzey Irak'ta Türk komandoları tek tek avladı
Kuzey Irak'ta Türk komandoları tek tek avladı Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu’nda 10, Pençe-Yıldırım bölgesinde 1 olmak üzere toplam 11 PKK’lı terörist kara ateş destek vasıtalarımız ve komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi." ifadeleri kullanıldı.
27.05.2021 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonunda 2 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
9.05.2021 Gündem
Bakan Akar ve komutanlar Irak sınırında
Bakan Akar ve komutanlar Irak sınırında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe- Şimşek Operasyonu'nun sevk ve idare edildiği Şırnak'a gitti.
1.05.2021 Gündem
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi
Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit operasyonlarıyla teröristlere geçit verilmedi. Operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken teröristlerin inleri başlarına yıkıldı. Harekat kapsamında ’girilemez' denilen her yere girildi, 'ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaşılarak TSK tarafından kontrol altına alındı.
15.01.2023 Gündem
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17 Nisan 2022'de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı.
15.01.2023 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Şimşek, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Şimşek, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerce açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek'in (25) cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.
11.08.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucu Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek'in şehit olduğunu duyurdu.
10.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pençe-Şimşek Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pençe-şimşek operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.