Pegasus Hava Yolları

Pegasus Hava Yolları

Son dakika Pegasus Hava Yolları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pegasus Hava Yolları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pegasus Hava Yolları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pegasus Hava Yolları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pegasus hava yolları gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 pegasus hava yolları haberi bulunmuştur. Tüm pegasus hava yolları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi THY iptal olan uçuşlar sorgulama - THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin iptal edildiği duyurulurken 18 Kasım tarihinde uçuşu olan vatandaşların uçuşlarını kontrol etmeleri istendi. Peki, Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi nasıl sorgulanır? İşte THY iptal seferleri 19 Kasım listesi…
18.11.2023 Gündem
THY'den son dakika sefer kararı! 100'den fazlası iptal edildi
THY'den son dakika sefer kararı! 100'den fazlası iptal edildi Türk Hava Yolları, olumsuz hava şartları nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı'ndan 82, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 23 olmak üzere toplam 105 seferini iptal etti.
18.11.2023 Ekonomi
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu?
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu? Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus İsrail'de yaşanan operasyonlar nedeniyle İsrail seferlerine ara verdi. Yaşanan gelişme sonrası uçuşların ne zamana kadar iptal olduğu sorgulanmaya başlanırken, İsrail uçuşları iptal mi, İsrail uçuşları ne zaman başlayacak? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte THY ve Pegasus İsrail uçak seferleri açıklaması...
11.10.2023 Gündem
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor Çalıştığı şirketten 8.2 milyon Euroluk vurgun yaptığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan hala aranıyor. Gündoğan'ın en son Türkiye giriş yaptığı ortaya çıkmıştı.
10.07.2023 Gündem
Batıdan doğuya seçim göçü başladı! Büyük yoğunluk yaşanacak
Batıdan doğuya seçim göçü başladı! Büyük yoğunluk yaşanacak Bu hafta sonu büyük bir seyahat trafiği bekleniyor. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi illerden hem deprem bölgesine hem de Anadolu’nun geri kalanına seçim göçü yaşanacak. Otobüs, tren ve uçak biletlerinin çoğu şimdiden tükendi. Partiler de seçmenleri için çok sayıda araç kiraladı.
11.05.2023 Gündem
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler Yaşanabilir bir dünya açısından, ‘sürdürülebilirlik faaliyetleri’ şirketler için her geçen gün daha büyük önem kazanıyor.
4.04.2023 Gündem
Pegasus'un Ankara-Moskova uçuşları başlıyor
Pegasus'un Ankara-Moskova uçuşları başlıyor Pegasus Hava Yolları, Ankara-Moskova uçuşlarını başlattığını duyurdu. Ankara'dan Moskova'ya haftanın üç günü düzenlenecek seferlerin ilki 15 Nisan'da gerçekleştirilecek.
16.03.2023 Ekonomi
Uçak biletlerine seçim düzenlemesi
Uçak biletlerine seçim düzenlemesi Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Hava Yolları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağının açıklanmasının ardından oy kullanma sürecini kolaylaştırmak adına biletlerdeki iade talepleri ve rezervasyon değişikliği şartlarında bazı düzenlemelere gidildiğini duyurdu.
10.03.2023 Ekonomi
Pegasus, Hatay Havalimanı’na seferlerini başlattı
Pegasus, Hatay Havalimanı’na seferlerini başlattı Pegasus Hava Yolları, Hatay Havalimanı’na seferlerini başlattığını duyurdu.
13.02.2023 Ekonomi
Pegasus’tan deprem bölgesine ek sefer planlaması
Pegasus’tan deprem bölgesine ek sefer planlaması Pegasus Hava Yolları, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 şiddetindeki deprem  sonrasında, yardım ekipleri ve bölgeye gitmek isteyenler için ek sefer planladığını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Pegasus pilot alımı ilanları yayınlandı! Tecrübeli, tecrübesiz pilot alınacak! Başvuru nasıl yapılır?
Pegasus pilot alımı ilanları yayınlandı! Tecrübeli, tecrübesiz pilot alınacak! Başvuru nasıl yapılır? Pegasus pilot alımı yapacak! Pegasus Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre, kaptan pilot, ikinci pilot, eğitim verilmek üzere kaptan ve öğrenci pilot alımı yapılacak. Peki, Pegasus pilot alımı başvurusu nasıl yapılır? Pegasus pilot alımı şartları ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Personel Alımı
Pegasus Hava Yolları açıkladı! 22 Haziran itibarıyla başlıyor
Pegasus Hava Yolları açıkladı! 22 Haziran itibarıyla başlıyor Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Nur Sultan’a ve Rize/Artvin Havalimanı’na, Ankara’dan Bükreş’e uçmaya başlıyor.
10.06.2022 Ekonomi
Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na seferlerine başladı
Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na seferlerine başladı Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na sefer düzenleyen şirketler arasına katıldı. Pegasus ilk seferini 25 Mayıs 2022 günü gerçekleştirecek.
18.04.2022 Ekonomi
Pegasus, Kütahya Zafer Havalimanı’ndan seferlere başlıyor!
Pegasus, Kütahya Zafer Havalimanı’ndan seferlere başlıyor! Pegasus Hava Yolları, 25 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla Kütahya Zafer Havalimanı ile 4 şehir arasında karşılıklı uçuş başlatıyor.
15.04.2022 Ekonomi
Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi?
Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi? Rusya Ukrayna savaşı başladı. Ukrayna hava sahasını kapattı. Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’da yaşayan vatandaşlar için bir duyuru yayımladı. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada "Ukrayna hava sahası halen kapalıdır. Mevcut aşamada evlerinizde veya güvenli bir yerde kalmanızı, seyahatten kaçınmanızı rica ediyoruz. Ülkeden ayrılmak isteyenler için gerekli destek ve yönlendirme sağlanacaktır" denildi. Bu uyarının ardından THY ve Pegasus açıklama yaptı. Peki, Ukrayna uçuşları kapatıldı mı? Ukrayna hava sahası kapalı mı? THY-Pegasus uçak seferleri iptal edildi mi? İşte detaylar…
24.02.2022 Dünya
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda...
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda... Türk pilot çift Basra Körfezi üstünde imkansızı yaşadılar. Kuala Lumpur ve Bahreyn'den İstanbul'a uçan Yararcan çifti, Basra Körfezi'nde denk geldi. Çift önce Basra Körfezi'nin üzerinde önce yan yana uçtu. Yararcan, daha sonra eşinin rotasını takip ederek Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı. O anları paylaşan Yararcan çifti; "Koca gökyüzünde denk gelmemiz imkansız bir şeydi. Bu da böyle bir anımız oldu" dedi.
28.12.2021 Yaşam
Pegasus’tan cezasız bilet değişikliği hakkı
Pegasus’tan cezasız bilet değişikliği hakkı Pegasus Hava Yolları, 31 Aralık 2021 tarihine kadar satın alınan tüm yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde, misafirlerine cezasız değişiklik hakkı tanıdığını duyurdu
1.12.2021 Ekonomi
THY, günlük 1007 seferle Avrupa'da ikinci 2. sırada yer aldı
THY, günlük 1007 seferle Avrupa'da ikinci 2. sırada yer aldı Türk Hava Yolları (THY), 8-14 Kasım arasında günlük 1007 sefer yaparak Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.
15.11.2021 Ekonomi
THY, Avrupa'da 2. sırada yer aldı! 1199 sefer...
THY, Avrupa'da 2. sırada yer aldı! 1199 sefer... THY, günlük 1199 seferle Avrupa'da 2. sırada yer aldı Türk Hava Yolları (THY), geçen hafta günlük 1199 seferle Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.
18.10.2021 Ekonomi
THY, günlük 1200 seferle Avrupa'da ikinci 2. sırada
THY, günlük 1200 seferle Avrupa'da ikinci 2. sırada Türk Hava Yolları (THY), 20-26 Eylül arasında günlük 1200 sefer yaparak Avrupa'da en çok uçuş yapan 2. hava yolu şirketi oldu.
27.09.2021 Ekonomi
Uçakla seyahatte aşı zorunlu mu, tek toz aşı ile uçağa bilinir mi? Uçuşlarda PCR testi zorunlu mu?
Uçakla seyahatte aşı zorunlu mu, tek toz aşı ile uçağa bilinir mi? Uçuşlarda PCR testi zorunlu mu? Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında aşısı olmayana PCR testi zorunluluğu başladı. Aşı olmayan öğretmen ve görevlilerinden haftada en az 2 kez PCR testi yaptırmasını istenirken, üniversite öğrencileri ve üniversite çalışanlarından düzenli PCR testi yaptırmaları talep edilecek. Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alındı. Peki, Uçakla seyahatte aşı zorunlu mu, tek toz aşı ile uçağa bilinir mi?
13.09.2021 Gündem
THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu?
THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu? Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında 6 Eylül'de Türkiye yeni bir döneme başladı. Aşı olmayan ya da hastalığı geçirmemiş olanlardan, okul, sinema, tiyatroya girişlerde ya da şehirlerarası toplu taşıma kullanırken negatif PCR test sonucu istenecek. Peki, THY iç hatlar PCR testi gerekli mi? Yurtiçi uçuşlarda PCR testi zorunlu mu, PCR testi zorunlu mu?
6.09.2021 Gündem
Pegasus'tan yurt içi uçuşlarda başlayacak PCR testi duyurusu
Pegasus'tan yurt içi uçuşlarda başlayacak PCR testi duyurusu Pegasus Hava Yolları, 6 Eylül itibarıyla yurt içi seyahatte başlayacak olan PCR testi zorunluluğuyla ilgili duyuruda bulundu.
30.08.2021 Ekonomi
Pegasus duyurdu! Cezasız iade, ücretsiz değişiklik ve açık bilet hakkı tanınacak
Pegasus duyurdu! Cezasız iade, ücretsiz değişiklik ve açık bilet hakkı tanınacak Pegasus Hava Yolları Türkiye’deki çeşitli bölgelerde çıkan orman yangınları sebebiyle yangından etkilenen illerden seyahat eden yolcularına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, çeşitli kurallar dahilinde cezasız iade, ücretsiz değişiklik ve açık bilet hakkı tanınacağı belirtildi.
30.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Pegasus Hava Yolları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pegasus hava yolları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.