Parfüm

Parfüm

Son dakika parfüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parfüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parfüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parfüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parfüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 850 parfüm haberi bulunmuştur. Tüm parfüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı?
Kolonya koklamak orucu bozar mı? Kolonya sürmek orucu bozar mı? Ramazan ayında, oruç ibadetini yerine getiren Müslümanlar arasında en çok araştırılan konulardan biri, orucu bozan etkenler arasında kolonya sürmenin yer alıp almadığı oldu. Kolonya gibi parfüm ve deodorant koklamanın da oruca etkisi sorgulanıyor. Müslümanlar, oruçlarını doğru bir şekilde tutmak ve ibadetlerini eksiksiz yerine getirmek adına bilgi sahibi olmak istemektedirler. Peki, Kolonya orucu bozar mı? Kolonya koklamak, sürmek orucu bozar mı?
14.03.2024 Ramazan
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Kocaeli'de boya fabrikasında yangın
Kocaeli'de boya fabrikasında yangın Kocaeli'nin Gebze ilçesinde boya üretimi yapıldığı öğrenilen tesiste yangın çıktı. Alev alev yanan fabrikaya müdahale sürerken yangın kısmen söndürüldü.
3.02.2024 Gündem
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
Duş almaya vakti olmayanlara: Parfüm yerine bu yağı kullanın: Bu alışkanlıklar kötü kokmayı engelliyor
Duş almaya vakti olmayanlara: Parfüm yerine bu yağı kullanın: Bu alışkanlıklar kötü kokmayı engelliyor Kimi zaman duş almaya vaktimiz olmayabilir. Ancak temiz kalmak ve korunmak için duş, olmazsa olmazdır. Özellikle uzun yolculuklarda kötü kokmayı engelleyecek alışkanlıklar var. Bu da kötü kokunun önüne geçebilir.
1.02.2024 Yaşam
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem
Rüyada Parfüm Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Parfüm Sıkmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Parfüm Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Parfüm Sıkmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada parfüm görmek, pek çok farklı şekilde yorumlanır. Parfümlerin kokusu, kişinin parfümü nasıl sıktığı, nereye sıkıldığı ve parfümün koklanması da rüyaların anlamlarını değiştirebilir. Rüyada parfüm sıkmak ise, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanabilecek olan güzel ve köklü değişiklikleri simgeler. Bu değişiklikler ise, özellikle de iş hayatında gerçekleşerek kişileri mutluluğa sürükler.
14.01.2024 Eğitim
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Geniz Akıntısı Nasıl Geçer? Geniz Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Geniz Akıntısı Nasıl Geçer? Geniz Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Geniz akıntısı vücut tarafından fazla mukus üretilmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Genellikle kendi kendine geçse de bazı durumlarda doktora başvurmak gerekebilir. 
2.01.2024 Sağlık
Böbrek Ağrısı Nasıl Geçer? Böbrek Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Böbrek Ağrısı Nasıl Geçer? Böbrek Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sağlık problemleri herkesin belirli dönemlerde bazı durumlarda karşımıza çıkabilir. Bunların bazıları evde de yapılan çeşitli yöntemlerle geçirilebilirken, bazıları da uzman doktorlar tarafından muayene ve tedavi ile geçer. Bu anlamda püf noktalar ya da yapılabilecek yöntemler internette de sıklıkla aranır. Bunlardan biri de böbrek ağrısı şikayetleridir. Böbrek ağrısı özellikle ilerlediğinde kişilere ciddi sıkıntılar verebilir. Bazı yöntemleri denedikten sonra geçmiyorsa doktora giderek muayene olmakta yarar olacaktır.
28.12.2023 Sağlık
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi Ticaret Bakanlığı aralık ayında toplam 21 milyon 591 bin TL, 2023 yılında ise 114 milyon 139 bin TL ceza kesildiğini açıkladı.
18.12.2023 Gündem
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor? İstanbul Kadıköy'de açılacak olan yeni Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye sunacağını duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı. O anlar sosyal medyada da gündemine oturunca Sephora hakkında yapılan araştırmalar da hızlandı.
11.11.2023 Gündem
Parfümünüz kalıcı değilse nedeni teniniz olabilir!
Parfümünüz kalıcı değilse nedeni teniniz olabilir! Duştan sonra kullanmak, nabız noktalarına sıkmak, çıplak cilde püskürtüp vurmak… Parfümü kalıcı hale getirmek için uygulanan yöntemlerden bazıları, ancak bir parfümün kalıcılığı kullanılan yöntemlere göre değil; parfümünün notalarından, teninizin kimyasına ve hatta cildinizin gözenekli olup olmamasıyla belirleniyor. Kimyager ve JR Parfümer Ahmet Şahin bir parfümde kalıcılık aranıyorsa, direkt kıyafete sıkılmasını öneriyor. Bu yöntemi ayrıca daha sağlıklı buluyor. İşte kokulara dair bilinmeyenler…
11.11.2023 Sağlık
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı!
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı! Şiddetli baş ağrısı olarak bilinen migren kişinin sosyal hayatını büyük oranda etkiler. Birkaç gün boyunca süren migren atakları baş ağrısı, zonklayıcı ya da keskin olarak özellikle şakak bölgesinde görülür. Migren atakları kiminde yılda 1-2 defa, kiminde ise ay içerisinde defalarca görülebilmektedir. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken, konuyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
9.08.2023 Sağlık
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da dünyaca ünlü markalara ait parfümleri, merdiven altı olarak tabir edilen depolarda üreterek orijinal şişelerinin benzeriyle piyasaya süren şebekeye operasyon düzenlendi. 5 kişi gözaltına alındı.
3.08.2023 Yaşam
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, normalin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle artan araç yangınlarına dikkat çekerek, "Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı, geçen yıl itibariyle 309 araç yangınına müdahale etti. Bu yılın ilk 7 ayında ise 200'e yakın olaya müdahale ettiğini görüyoruz. Bu sayının gittikçe artacağı ve 400'lere ulaşacağını tahmin ediyoruz. Araç yangınlarındaki en önemli unsurlarda, araç içinde unutulan çakmak, deodorant, parfüm, çakmak gazı ve buna benzer şeyler yer alıyor. İklim değişikliğine bağlı olarak yaşadığımız hava sıcaklıkları bu tür unutulan eşyaların basınç altında genleşmesiyle, beraberinde patlamayı meydana getiriyor” dedi.
28.07.2023 Gündem
İnternetten alışverişte stok oyunu! Vatandaşa kritik uyarı geldi
İnternetten alışverişte stok oyunu! Vatandaşa kritik uyarı geldi Spor ayakkabı, çanta, parfüm, saat, elektronik eşya gibi ihtiyaçlarını internetten alan vatandaşlar, zaman zaman sahte ve taklit ürünlerle karşılaşabiliyor. E-ticaret yapan tüccarların yanı sıra, satışa aracılık eden büyüklü küçüklü platformlar da buralarda satılan sahte ve taklit ürünlerden sorumlu tutulabiliyor. Öte yandan firmaların stok oyununa ceza yağdı. Vatandaşa konuyla ilgili önemli uyarılarda bulunuldu.
28.07.2023 Ekonomi
Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır? Lavanta Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır? Lavanta Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Lavanta yağı kendine özel aroması, vücuda olan yararları ve kullanım şekilleri ile beraber hayatımızda önemli yere sahiptir. Lavanta yağı doğal ağrı kesici olarak kullanılır. Vücudun farklı yerlerine farklı etkiler sağlar.
7.07.2023 Sağlık
Parfümcüyü soyamayınca kargo şirketinden 1 milyon 400 bin lira değerinde döviz çaldılar
Parfümcüyü soyamayınca kargo şirketinden 1 milyon 400 bin lira değerinde döviz çaldılar Fatih Laleli’de parfümcüde çalınacak bir şey bulamayan 3 hırsız, alarmın çalmasıyla çıkıp bir süre sonra yan taraftaki kargo şirketine girdi. Hırsızlar, içinde 17 bin euro ve 35 bin dolar bulunan kasayı çalıp kaçtı. Hırsızların parfümcüye girdikleri anlar kameraya yansıdı.
19.06.2023 Gündem
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar'
Kaybolan kargo mücadelesi! 'Paket teslim ederken içeriği mutlaka yazdırmalılar' Avukat Oktay Süleyman Öztürk’e, Mersin’den gönderilen bir çanta, kargo şirketinde kayboldu. Tüketici Hakları Hakem Heyeti’ne başvuran Öztürk valizin içindekilerin parasını istedi. Teslim fişinde çantanın içindekiler yazmadığı için olumsuz yanıt aldı.
11.06.2023 Gündem
Sıfır arabada yeni fırsatçılık! Alıcılardan sıra ücreti isteniyor
Sıfır arabada yeni fırsatçılık! Alıcılardan sıra ücreti isteniyor Bayiye sıfır araç almak için giden müşterilerden şimdi de 'sıra ücreti' talep ediliyor. Alıcının bekleme süresini kısaltmak için para isteyerek, listede öne çeken fırsatçı bayilere karşı sektör temsilcileri uyarıyor. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Hasret Kaya ve Kameraman Emir Ünlü aktardı.
10.06.2023 Otomobil
Parfüm kokusunun kalıcılığını teniniz belirliyor!
Parfüm kokusunun kalıcılığını teniniz belirliyor! Duştan sonra kullanmak, nabız noktalarına sıkmak, çıplak cilde püskürtüp vurmak… Parfümü kalıcı hale getirmek için uygulanan yöntemlerden bazıları, ancak bir parfümün kalıcılığı kullanılan yöntemlere göre değil; parfümünün notalarından, teninizin kimyasına ve hatta cildinizin gözenekli olup olmamasıyla belirleniyor. Kimyager ve JR Parfümer Ahmet Şahin bir parfümde kalıcılık aranıyorsa, direkt kıyafete sıkılmasını öneriyor. Bu yöntemi ayrıca daha sağlıklı buluyor. İşte kokulara dair bilinmeyenler…
10.06.2023 Sağlık
'Bankacıyım' diyen sahtekarlara tüm bilgilerini verince üstüne kredi çektiler
'Bankacıyım' diyen sahtekarlara tüm bilgilerini verince üstüne kredi çektiler Ordu'nun Altınordu ilçesinde Onur Tıkıç (43), bir bankanın müşteri hizmetleri görevlisi olarak tanıtanların, kendisinden kişisel bilgilerini alıp, adına 60 bin TL kredi çektiğini belirterek, dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Tıkıç, dolandırıcıların parayı aldıktan sonra kendisine ‘Abi seni yorduk' dediklerini söyledi.
26.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Parfüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parfüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.