Papa Françesko

Papa Françesko

Son dakika Papa Françesko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Papa Françesko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Papa Françesko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Papa Françesko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan papa françesko gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 papa françesko haberi bulunmuştur. Tüm papa françesko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Papa hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu...
Papa hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu... Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko'nun "planlı ameliyat" nedeniyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı. 84 yaşındaki Papa'nın Roma'da kolon ameliyatı geçireceği belirtildi.
4.07.2021 Dünya
Tarihi Papa ziyaretinde büyük skandal! Puldaki rezalet: Büyük Kürdistan haritası...
Tarihi Papa ziyaretinde büyük skandal! Puldaki rezalet: Büyük Kürdistan haritası... Son dakika haberine göre; Papa Françesko’nun tarihi Irak ziyaretinin Erbil ayağında büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Papa şerefine bastırdığı pullardan birinde yer alan haritada Türkiye’nin doğusunun da Irak Kürt Bölgesi topraklarına dahil edildiği görülüyor.
10.03.2021 Dünya
Papa çift tıkladı, ortalık karıştı!
Papa çift tıkladı, ortalık karıştı! Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko'nun resmi Instagram hesabından Brezilyalı seksi bir modelin beğenilmesi büyük sansasyon yarattı. 13 Kasım'dan bu yana sessizliğini koruyan Vatikan, olaya ilişkin iç soruşturulma başlatıldığını duyurdu.
19.11.2020 Dünya
Papa, Güney Sudanlı liderlerin ayaklarını öptü
Papa, Güney Sudanlı liderlerin ayaklarını öptü Katoliklerin dini lideri Papa Françesko, önceki gün Vatikan’da Güney Sudanlı liderleri sorunlu barış sürecine sahip çıkmaya cesaretlendirmek için eğilip ayaklarını öptü.
13.04.2019 Dünya
Macron’a ‘Papa’ tepkisi
Macron’a ‘Papa’ tepkisi Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İtalya ziyareti kapsamında, Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko ile bir araya gelmesi, Fransız laiklerin tepkisine yol açtı.
26.06.2018 Dünya
Valiler Trump’a kazan kaldırdı
Valiler Trump’a kazan kaldırdı ABD’de 9 eyaletin valileri, Başkan Trump’ın kaçak göçmenlerin çocuklarından ayrı tutulmalarına neden olan ‘sıfır hoşgörü’ politikasını protesto için, Meksika sınırına Ulusal Muhafız gücü gönderme emrine uymayacaklarını açıkladı
20.06.2018 Dünya
Papadan eşcinsel açılımı
Papadan eşcinsel açılımı Ortaçağ’da eşcinselleri diri diri yakan Katolik Kilisesi’nin lideri Papa Françesko, çocukluğunda rahip tacizine uğrayan eşcinsel Juan Carlos Cruz’dan, “Eşcinsel olup olmaman mühim değil. Tanrı seni böyle yaratmış” diyerek yaşadıkları için özür dilediği ortaya çıktı
22.05.2018 Dünya
59 yıl sonra bir ilk!
59 yıl sonra bir ilk! Papa Françesko ile görüşmek üzere İtalya’ya giden Erdoğan, 59 yıl sonra Vatikan’ı ziyaret eden ilk Cumhurbaşkanı oldu
5.02.2018 Gündem
Başkan Trump’ı kızdıracak anket
Başkan Trump’ı kızdıracak anket Gallup’un yaptığı son ankete göre Amerikan halkının en çok takdir ettiği erkek eski Başkan Obama, kadın ise eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ABD’de Gallup araştırma şirketinin gerçekleştirdiği son anketin sonuçları, Başkan Donald Trump’ı kızdıracağa benziyor.
28.12.2017 Dünya
Papa sayesinde cinayetler azaldı
Papa sayesinde cinayetler azaldı Kolombiya’ya ‘barış’ temalı bir ziyaret gerçekleştiren Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko’nun ülkede bulunduğu dönemde, cinayet vakalarının yüzde 60 azaldığı açıklandı.
11.09.2017 Dünya
Ailesi vazgeçti
Ailesi vazgeçti İngiltere’de Yüksek Mahkeme’nin kararıyla yaşam destek ünitesinden çekilerek ölmesine karar verilen 11 aylık Charlie Gard adlı bebeğin ailesi tedaviden vazgeçti
25.07.2017 Dünya
Papa'nın danışmanı seks partisinde yakalandı
Papa'nın danışmanı seks partisinde yakalandı Papa Françesko'nun danışmanını seks partisinde yakaladı. Papaz bir süre gözaltında tutuldu.
8.07.2017 Dünya
Vatikan’ı sarsan eşcinsel skandalı
Vatikan’ı sarsan eşcinsel skandalı Vatikan polisinin geçtiğimiz ay, Papa’ya yakın isimlerden Kardinal Coccopalmeiro’nun yardımcısını, evinde eşcinsel grup seks partisi düzenlerken suç üstü yakaladığı ortaya çıktı.
6.07.2017 Dünya
Trump Charlie bebeğe el uzattı
Trump Charlie bebeğe el uzattı 10 aylık Charlie Gard adlı bebeğe, ABD Başkanı Donald Trump’tan destek geldi.
4.07.2017 Dünya
Mafyayı aforoz edecek
Mafyayı aforoz edecek Göreve geldiği günden bu yana mafya üyelerine ve yolsuzluğa karışmış kişilere yönelik sert çıkışlarıyla tanınan Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko, kiliseyi mafyaya karşı harekete geçirmeye hazırlanıyor
18.06.2017 Dünya
Zoraki buluşma
Zoraki buluşma Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko, seçim kampanyası döneminde ‘Hristiyan olmamakla’ suçladığı Başkan Trump’ı Vatikan’da kabul etti.
24.05.2017 Dünya
Trump’ı ilk aşırı sağcılar kutladı!
Trump’ı ilk aşırı sağcılar kutladı! ABD’nin 45’inci başkanı seçilmesinin ardından Trump’a dünya liderlerinden tebrik mesajları yağdı. İlk tebrik edenlerin Marine Le Pen ve Geert Wilders gibi aşırı sağcı liderler olması dikkati çekti...
17.06.2021 Dünya
Martin Luther'in tezleri 500 yaşında
Martin Luther'in tezleri 500 yaşında Keşiş ve ilahiyat profesörü Martin Luther'in 500 yıl önce günah çıkarmayı ve cennetin anahtarını satmayı kınaması Protestan mezhebinin doğmasına vesile olmuştu.
17.06.2021 Dünya
Nobel Barış Ödülü'nü kim alacak?
Nobel Barış Ödülü'nü kim alacak? Nobel Barış Ödülü’nün sahibi Oslo’da açıklanacak. Bu yılki ödüllerde mülteci krizinin ve Suriye iç savaşının belirleyici olması bekleniyor. Aday gösterilen 376 kişi ve kurum arasından kimin seçileceği merak konusu.
17.06.2021 Dünya
Dünya uğurlayacak
Dünya uğurlayacak Geçirdiği felç nedeniyle tedavi gören eski İsrail Cumhurbaşkanı Peres 93 yaşında öldü. Cenazesine ABD Başkanı Obama ve Papa Françesko gibi pek çok dünya lideri katılacak
17.06.2021 Dünya
Dünya kan gölü
Dünya kan gölü Dünyada kan durmuyor. Dün de Japonya, Fransa ve Almanya’dan katliam haberleri geldi.
17.06.2021 Dünya
Dünyadan destek mesajı
Dünyadan destek mesajı Atatürk Havalimanı’nda 41 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısının ardından Ankara’ya dünyadan destek mesajları geldi. Dünya liderleri taziye mesajlarında terörle mücadelede Türkiye’nin yanında olduklarını vurguladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Papa Françesko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki papa françesko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.