Pantolon

Pantolon

Son dakika pantolon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pantolon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pantolon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pantolon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pantolon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.669 pantolon haberi bulunmuştur. Tüm pantolon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar
Afrika'dan geliyorlar! Kene hastalığıyla karşı karşıyalar Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyleyen Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, havanın ısınmaya başlamasıyla kene vakalarının görülmeye başlandığını söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Rüyada Pantolon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pantolon Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Pantolon Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Pantolon Giymek Nasıl Yorumlanır? Pantolon, rüyada en sık görülen semboller içinde yer alır. Rüyada pantolon gören rüya sahipleri ise, rüyalarının anlamlarını sık sık araştırıyor. Rüyada pantolon görmenin en bilinen yorumu ise, rüya tabircileri tarafından titizlikle açıklanır.
14.01.2024 Eğitim
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek'
Kanye West sosyal medyadan karısının müstehcen fotoğraflarını paylaştı! 'Bianca bu sene pantolon giymeyecek' Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte ilginç giyim tarzları ve davranışlarıyla sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Censori'nin müstehcen pozlarını Instagram hesabından paylaşmasıyla adından söz ettirdi. West'in bu hareketine, sosyal medyada tepki yağdı.
3.01.2024 Magazin
Kilo vermenizi engelleyen günlük alışkanlıklar: Dar pantolondan sütlü kahveye 10 tuzak
Kilo vermenizi engelleyen günlük alışkanlıklar: Dar pantolondan sütlü kahveye 10 tuzak Kilo verme çabalarınıza rağmen istediğiniz sonuçları elde edemiyorsanız, sadece beslenme ve egzersiz planınıza odaklanmak yeterli olmayabilir. Günlük rutinlerinizde gözden kaçan küçük detaylar, hedeflerinize ulaşmanızı etkileyebilir. Bitki bazlı besinlere yönelme tercihiniz, spor aktiviteleriniz veya günlük kıyafet seçiminiz, kilo verme yolculuğunuzda belirleyici olabilir. Bu nedenle, bu detayları kontrol etmek ve düzenlemek, sağlıklı kilo verme sürecinizi olumlu bir şekilde etkileyebilir.
23.11.2023 Yaşam
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Seda Sayan'ın izinden gitti! Gülşen’in gözü kimseyi görmedi
Seda Sayan'ın izinden gitti! Gülşen’in gözü kimseyi görmedi Seda Sayan'ın ardından yeni bir sosyal medya ekibiyle çalışmaya başlayan Gülşen, Instagram hesabından eşi Ozan Çolakoğlu dahil herkesi takipten çıkardı.
7.10.2023 Magazin
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma!
İcra memurunu vuran avukattan şok eden savunma! İzmit’te, icra memuru Bünyamin Alyakut'u (55) tabanca ile vurarak yaralayan avukat Teoman Ekşioğlu (45) tutuklu yargılandığı davada, mağduru yalan tanıklık yaptığı için vurduğunu öne sürerek, “Kendisini bu sebeple vurdum, ancak öldürmek istemedim. Ayaklarına doğru ateş ettim” dedi. Ekşioğlu, “Ben yaptığım işin arkasındayım. ‘Pişman değilim’ ve ‘müşteki aklını başına alsın’ cümlelerini bir anlık öfkeyle söyledim” diyerek tahliyesini istedi.
14.09.2023 Yaşam
İstanbul’da “pes” dedirten uyuşturucu ticareti kamerada: Kağıda sarıp uyuşturucu sattı
İstanbul’da “pes” dedirten uyuşturucu ticareti kamerada: Kağıda sarıp uyuşturucu sattı Esenler’de bir şahıs sokak ortasında kağıda sarıp güpegündüz uyuşturucu ticareti yaptı. İhbar üzerine baskın yapan Esenler Mobil Park polisi, torbacıyı ve müşterisini kıskıvrak yakaladı. Ticaret anları kameralara yansırken, taşın altında bir miktar uyuşturucu bulunan torbacı torbacı tutuklandı.
14.09.2023 Yaşam
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı
Veliefendi Hipodromu kundakçısının kimliği şoke etti! Derenin içinde bu halde yakalandı Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı. S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi.
5.08.2023 Gündem
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kumaş boyası birkaç farklı yöntem ile kumaşa uygulanabilir. Belirlenen yöntem doğrultusunda gerekli hazırlıklar tamamlanarak kumaş boyası kumaş üzerine kolayca aktarılır. Tabii bu konuda dikkat edilmesi ve özellikle denge üzerinden ele alınması gereken önemli hususlar vardır. Dolayısıyla farklı türdeki değişik kumaşları kuralları dikkat ederek boyamak, çok daha güzel bir şekilde ve istenildiği gibi sonuçlar elde edilmesi mümkündür.
7.07.2023 Eğitim
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım
İrem Derici'den İbrahim Büyükak'a tehdit: Güzel oğlunu kaçırırım Şarkıcı İrem Derici, oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak'ın 'Mutluyuz' adlı yeni filminde oynamak istediğini söyleyip, yakın arkadaşına yönelik esprili sözleriyle dikkat çekti. Büyükak'tan ise Derici'ye cevap geldi.
29.06.2023 Magazin
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum'
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum' Erzurum’da Ramazan Kanbur isimli şahıs, Yalçın Çakıloğlu isimli gencin yanındaki kızlara laf attığı gerekçesiyle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
27.06.2023 Yaşam
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu!
Gülşen sahne kıyafetiyle ezber bozdu! Konserlerde genellikle cesur kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam Ankara’da sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, bu sefer tercih ettiği sahne kostümüyle şaşırttı. Gülşen, yeni boyattığı kırmızı saçlarıyla da dikkat çekti.
11.06.2023 Magazin
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok
14 yaşındaki Damla'dan bir haftadır haber yok Mersin'in Tarsus ilçesinde markete gideceğini söyleyip evden çıkan Damla Çetin'den (14), 7 gündür haber alınamıyor.
1.06.2023 Yaşam
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek Erzincan’da havaların ısınmasıyla birlikte kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış başladı. Kentte son 1 haftadır 5 kene şüphesiyle hastaneye giderken 2 kişiye KKKA tanısı koyularak tedaviye alındı. Bir kişinin ise kulak ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kulağından kene çıktı.
12.05.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü
Selçuk İnan hayati bir karar aldı Kasımpaşa deprem faciasının eşiğinden son dakikada döndü Depreme Hatay’da yakalanan Kasımpaşa son anda otel değişikliği ile faciayı atlattı. Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz, “Hataylı olan teknik direktörümüz Selçuk İnan, Grand Boğaziçi Otel şehir içinde olduğu için takımın konsantrasyonun bozulmaması adına değiştirmemizi istedi. Bunun üzerine bizden önce Beşiktaş’ın kaldığı The Musuem Otel’e rezervasyon yaptırdık. Kafile büyük bir faciadan döndü” dedi.
15.02.2023 Kasımpaşa Spor
'Otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim'
'Otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim' Kasımpaşa'nın genç kalecisi Erdem Canpolat deprem anını anlatarak "Bir tişört, pantolon ve havlu kumaştan yapılmış beyaz otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim" dedi.
14.02.2023 Kasımpaşa Spor
Kansere, obeziteye ve diyabete şifa! Kabukları bile her derde deva çıktı
Kansere, obeziteye ve diyabete şifa! Kabukları bile her derde deva çıktı Kalp ve damar hastalıklarına, kansere, obeziteye, sindirim sistemi problemlerine ve tip 2 diyabete iyi geliyor, kabukları yüksek miktarda antioksidan, lif ve flavanoid içeriyor. Cilt problemlerini önlüyor, içesindeki potasyum, kramplara ve kas yorgunluğuna iyi geliyor. Güzel bir uyku sağlıyor, balgamı yumuşatmakla kalmıyor, bronşit gibi hastalıkların etkisini azaltarak boğaz hastalıklarına şifa oluyor. Antioksidan özelliği göstererek, ağız ve diş bakımı için etkili oluyor.
1.02.2023 Sağlık
Uzmanı uyardı: Soğuk havalarda dar pantolon giymeyin
Uzmanı uyardı: Soğuk havalarda dar pantolon giymeyin El ve ayaklardaki kızarıklıkların soğuk ısırması habercisi olduğunu belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Akkuş Kavak, “Soğuk ısırması, soğuk ama dondurucu derecede olmayan ve nemli havaya karşı cildimizde oluşan anormal yanıttır. Soğuk ısırmasında görülen ağrı ve kaşıntı bazen kişileri çok rahatsız edebilir. Bu yüzden öncelikle mevsime uygun giysiler giyilmelidir. Soğuk ve nemli ortamlardan kaçınılmalıdır. Soğuk havalarda bere ve eldiven kullanılmalıdır. Ayakları terletmeyecek ama sıcak tutacak ayakkabılar ve teri alan çoraplar giyilmelidir. Soğuk havalarda çok dar pantolon kullanımı, kalça ve bacaklarda da şikâyetlere yol açar” dedi.
31.01.2023 Sağlık
Doktor gibi randevuyla çalışıyorlardı! Meslek bitme noktasına geldi
Doktor gibi randevuyla çalışıyorlardı! Meslek bitme noktasına geldi Edirne'de 60 yıldır terzilikle uğraşan Erdoğan Bulut, ilerleyen yaşına rağmen ilk günkü aşkla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Çırak yetişmeyen meslekteki zorlukları anlatan Bulut, vatandaşların kendilerine doktora geliyormuş gibi randevu aldığını ve bedenlerine göre özel ölçülerle takım elbise diktirdiğini anlattı.
18.01.2023 Yaşam
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pantolon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pantolon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.