Fiyat Artışı

Fiyat Artışı

Son dakika fiyat artışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fiyat artışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fiyat artışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiyat Artışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiyat artışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.925 fiyat artışı haberi bulunmuştur. Tüm fiyat artışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Ramazan ayında denetimler sıklaştırıldı
Ramazan ayında denetimler sıklaştırıldı Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle gıda sektöründe, fiyat ve hijyen denetimlerini artırdı.
18.03.2024 Adana
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti Ramazan öncesi başlayan tavuk eti fiyatlarındaki artış etiketlerde dikkat çekti. Son bir hafta içerisinde tavuk eti fiyatları değişti. Kasaplar Ramazan ayının içerisinde de fiyat artışı beklediklerini söyledi. Öte yandan Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi....
Zamlı iPhone fiyatları 2024 | iPhone 15 Pro, Pro Max 15, 14, 13 yeni güncel fiyat listesi.... Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine 4 Mart itibariyle zam yaptı. iPhone telefon modelleri başta olmak üzere MacBook ve iPad dahil tüm ürünlerde fiyat artışı yaşandı. En düşük iPhone fiyatı 28 bin 999 TL olurken en pahalı iPhone fiyatı ise 107 bin 999 TL'ye yükseldi. Peki iPhone 15 Pro, Pro Max, 15, 14 ve 13 yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni güncel fiyat listesi..
5.03.2024 Ekonomi
Kabine toplantısı sona erdi! Gündem ekonomi ve fahiş fiyatlar
Kabine toplantısı sona erdi! Gündem ekonomi ve fahiş fiyatlar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Beştepe'deki toplantıda ekonomideki son durum, fahiş fiyat artışı, seçim güvenliği ve terörle mücadele görüşüldü.
4.03.2024 Gündem
Kabine bugün toplanacak! Gündem enflasyonla mücadele
Kabine bugün toplanacak! Gündem enflasyonla mücadele Yerel seçim miting programlarına ara veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kabine toplantısına başkanlık edecek. Beştepe'deki toplantıda ekonomideki son durum, fahiş fiyat artışı, seçim güvenliği ve terörle mücadele ele alınacak.
4.03.2024 Gündem
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor Kripto para piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bitcoin fiyatı bugün 60 bin dolarını aştı. Aylık fiyat artışı yüzde 38'i geçti.
28.02.2024 Ekonomi
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı Bitcoin'in piyasa değeri 1 trilyon doları aştı. Ayrıca dijital para biriminin değeri gün içerisinde 51 bin doların üzerine çıktı.
14.02.2024 Ekonomi
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Simitte fahiş fiyata dur denildi
Simitte fahiş fiyata dur denildi Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ankara'da simitin fiyatının 15 liraya çıkması ve sonrasında fahiş fiyat uygulandığı için zammın geri alınmasına ilişkin açıklama yaptı. Gürcan "Simit satan esnafımızın fahiş fiyat denetimi ve cezai uygulamadan mağdur olmaması ve vatandaşımızı fahiş ve haksız fiyat uygulamalarından korumak için Ticaret Bakanlığı olarak çalışmalarımız her alanda devam edecektir" dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon 160 bin 995 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi!  103 milyon TL ceza uygulandı
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi! 103 milyon TL ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Vatandaşlarımızı artan enerji fiyatlarından korumaya devam edeceğiz
Bakan Bayraktar: Vatandaşlarımızı artan enerji fiyatlarından korumaya devam edeceğiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İstanbul TEİAŞ Trakya Yük Tevzi İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bakan Bayraktar burada yaptığı konuşmada, "İnşallah biz de imkan ve kabiliyetlerimiz çerçevesinde önümüzdeki yıl da elimizden gelen bütün gayreti gösterip vatandaşlarımızı artan enerji fiyatlarından korumaya devam edeceğiz."  dedi. Bayraktar, " Hedefimiz her yıl 5 bin megavatlık bir yenilenebilir kurulu gücü yeniden devreye alabilmek. İnşallah bu hedefimize de ulaşacağız ve tabii ki elektriğin tüketicilere doğru şekilde sorunsuz şekilde kesintisiz şekilde ulaşmasına da gayret edeceğiz." şeklinde konuştu. 
31.12.2023 Galeri
İstanbul'da kiraların en çok arttığı ilçeler belli oldu! Ev ve konut kiralarında yüzde 850 artış...
İstanbul'da kiraların en çok arttığı ilçeler belli oldu! Ev ve konut kiralarında yüzde 850 artış... Kira artışlarının en çok yaşandığı ilçeler ortaya çıktı. Büyük şehirlerde kira artışları diğer illere göre daha çok hissediliyor. İstanbul'un bazı bölgelerinde kira fiyatları gün geçtikçe artıyor. Peki en çok hangi ilçelerde kira artışı yaşandı? Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’da kira artışları en çok hissedilen şehirlerin başında geliyor. Bu kira artışlarına ilişkin bazı ilçeler ön plana çıkabiliyor diyebiliriz. İstanbul’un genelinde bir fiyat artışı var. Şu an için İstanbul’da kiralık ortalaması metrekarede 160 TL seviyelerinde. Yani 100 metrekare bir daire yaklaşık 16 bin TL seviyesinde piyasada ilanlara çıkıyor diyebiliriz. Son 1 yıldaki artış yüzde 75 seviyelerinde oldu.
28.12.2023 Ekonomi
Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı savaş sürüyor! 309 işletmeye 24 milyon lira ceza
Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı savaş sürüyor! 309 işletmeye 24 milyon lira ceza Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen 309 işletmeye Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından 24 milyon 345 bin 66 Türk Lirası idari para cezası uygulandığını açıkladı.
25.12.2023 Ekonomi
309 işletmeye fahiş fiyat ve stokçuluk cezası!
309 işletmeye fahiş fiyat ve stokçuluk cezası! Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu 34. toplantısını gerçekleştirdi ve 24,3 milyon lira idari para cezası uygulandı.
25.12.2023 Ekonomi
Market fiyatlarına zam yağmuru! Peynir, yumurta, tavuk et... Kolayca şikayet edebilirsiniz
Market fiyatlarına zam yağmuru! Peynir, yumurta, tavuk et... Kolayca şikayet edebilirsiniz Türkiye asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken zincir marketlerde daha asgari ücrete zam yapılmadan ürünlere zam gelmeye başladı. Vatandaş dün aldığı bir ürünü bugün aynı fiyata alamıyor. Öte yandan tüketiciler anormal fiyat artışı gördükleri ürünlerin etiket fiyatlarını, faturalarını varsa eklemek sureti ile Ticaret Bakanlığı’nın Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu’na internet üzerinden kolayca şikayet edebiliyor. Şikayet edilen işletmelere ceza yağıyor.
22.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı? 80 maddelik yeni torba yasa tasarısı Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı bu tasarıda evlilik kredisi, emekli ve memur zamları, ev hanımlarının emeklilik hakkı gibi birçok kritik konunun ele alınması bekleniyor. Ancak, tasarının içeriği ve maddeleri şu an için netleşmemiş durumda değil. Meclis süreci devam ediyor. Peki, 80 maddelik torba yasa ne zaman çıkacak? Torba yasa Meclis’ten geçti mi, yeni torba yasa Resmi Gazetede yayınlandı mı, yürürlüğe girdi mi, hangi maddeler imzalandı?
25.11.2023 Gündem
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu
Emeklilik imkanı doğuyor! Milyonlar bekliyordu Emeklilik fırsatı geliyor. Milyonlarca kişi yararlanacak. Ekonomide yeni torba kanun teklifi bu hafta Meclis’e sunulacak. Yasa teklifi 80 maddeden oluşacak. İşte teklifin detayları...
24.11.2023 Çalışma Hayatı
Araba fiyatlarına ÖTV darbesi! 500 bin liralık indirim yolda
Araba fiyatlarına ÖTV darbesi! 500 bin liralık indirim yolda Araba fiyatlarıyla ilgili ÖTV açıklaması geldi. Son aylarda Türkiye'ye gelen elektrikli otomobiller 1 milyon 500 bin ila 1 milyon 600 bin TL arasında bir fiyat etiketiyle piyasaya giriyordu. Bu alt dilimde olan otomobiller için bir miktar fiyat artışı getirebilir. Yüzde 40’lık dilimde yer alan ve yüzde 10’luk ÖTV dilimine gerileyecek modellerde ise 500 bin TL’ye kadar düşüş bekleniyor.
21.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fiyat Artışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiyat artışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.