Pandora

Pandora

Son dakika pandora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pandora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pandora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pandora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pandora gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 pandora haberi bulunmuştur. Tüm pandora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Avatar 2 ne zaman çıkacak, vizyona giriş tarihi ne? Avatar 2 Suyun Yolu fragmanı yayınlandı! Avatar 2 yayın tarihi!
Avatar 2 ne zaman çıkacak, vizyona giriş tarihi ne? Avatar 2 Suyun Yolu fragmanı yayınlandı! Avatar 2 yayın tarihi! 'Avatar'ın tanıtım filmi yayınlandı. 2 milyar 847 milyon dolarlık hasılatıyla tüm zamanların en çok gişe yapan filmi 'Avatar' 13 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. Devam filmi 'Avatar: Suyun Yolu'nun tanıtım filmi yayınlandı. Peki, Avatar 2 ne zaman vizyona giriyor, ne zaman çıkacak?  İşte Avatar 2 filminin vizyon tarihi ve film hakkında merak edilenler detaylar...
13.05.2022 Kültür Sanat
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer...
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer... Rus oligarklar, yasa dışı kazanılmış milyarlarca dolarlık servetlerini onlarca yıldır yurt dışına taşıdı ve bu servetlerin izini sürmeyi zorlaştırmak amacıyla paravan şirketlere yatırdı. İşte Rus parasının favori sığınakları...
28.03.2022 Dünya
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı
Pandora’dan FETÖ’cü vekil İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen çıktı Dünyayı sarsan ‘Pandora Belgeleri’nden, FETÖ davasından cezaevinde olan eski AK Parti milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen de çıktı. Belgeler İşbilen’in hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konmadan bir ay önce 110 milyon doları vergi cennetlerine aktardığını ortaya koydu.
6.10.2021 Gündem
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İrfan Can transferi açıklaması!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İrfan Can transferi açıklaması! Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu. Çok tartışılan Erencan Yardımcı transferine değinen Cengiz, Beşiktaş'ın yaptığı 'limit' açıklaması ile ilgili de konuştu. İşte Cengiz'in o sözleri...
4.02.2021 Galatasaray
İlk corona virüs aşısı dünyayı ikna etmedi! Rusya'nın sırları...
İlk corona virüs aşısı dünyayı ikna etmedi! Rusya'nın sırları... İlk corona virüs aşısını tescil ettiğini duyuran Rusya'ya bir anda gözler çevrildi, Putin güven vermek için kızının da denekler arasında olduğunu söyledi. Moskova, aşının ilk fotoğraflarını da dünya ile paylaştı. Ancak henüz klinik denemelerin birinci aşamasında onay verilen aşı tam bir kapalı kutu. CNN International'a konuşan ünlü doktor, elbette aşıyı kullanmayacağını söyledi.
11.08.2020 Dünya
Cezaevinden ‘Barış Pınarı Harekâtı’na! İlk o komutan gitti...
Cezaevinden ‘Barış Pınarı Harekâtı’na! İlk o komutan gitti... FETÖ’nün kurduğu kumpasta casuslukla suçlanan ve 2012’de tutuklandıktan sonra 20 ay cezaevinde kalan Tuğgeneral İdris Acartürk, geçen hafta başlayan Barış Pınarı harekâtında Sakarya 7. Komando Tugay Komutanı olarak sınırı ilk geçen birliklerin başında yer aldı.
16.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: 31 Mart akşamına kadar ücretsiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Ankapark "Wonderland Euroasia" açılış töreninde konuştu. "Ankapark aynı zamanda çevre dostu bir projedir" diyen Cumhurbaşkanı, Erdoğan, "Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankara Büyükşehir Belediyemiz yıllık 50 milyon lira kazanç elde edecektir. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark "Wonderland Euroasia"nın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.
20.03.2019 Siyaset
Soros manipülasyon yaparken yakalandı
Soros manipülasyon yaparken yakalandı Birçok ülkede iç savaş ve darbelere destek olan, Gezi’nin finansörü George Soros, ABD’de manipülasyon yaparken yakalandı. SEC soruşturma başlattı.
27.11.2018 Ekonomi
FETÖ elebaşı Gülen'e bizzat yollamış!
FETÖ elebaşı Gülen'e bizzat yollamış! Ankara'da saklandığı evde yakalanan, İzmir'deki "askeri casuslukta kumpas" davasının sanıklarından FETÖ mahrem imamı Hakan Kılınç'ın TSK'ya ait bazı bilgi ve belgelerin örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ulaştırılmasına aracılık ettiği belirtildi.
17.08.2018 Gündem
ABD'nin İsrail büyükelçisinden şok poz!
ABD'nin İsrail büyükelçisinden şok poz! ABD'nin İsrail Büyükelçisi David Friedman'ın, Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra'nın ortadan kaldırılarak Üçüncü Tapınağın yerleştirildiği bir fotoğrafın önünde gülerek poz vermesi ortalığı karıştırdı.
23.05.2018 Dünya
Çin’den İsrail ve ABD’ye sert tepki
Çin’den İsrail ve ABD’ye sert tepki Çin basını, ABD'nin büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıması ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere katliam uygulamasına ilişkin "Kudüs'e taşınma hareketinin ardında hiç bir mantık görünmüyor." ifadelerini kullandı.
16.05.2018 Dünya
300 ölüme tanıklık etti!
300 ölüme tanıklık etti! ABD'nin Teksas eyaletinde Ceza İnfaz Kurumu için çalışan Michelle Lyons, yaklaşık 300 kişinin idamına tanıklık etti. Lyon, izlediği ölümlerin hayatını nasıl değiştirdiğini anlattı.
7.05.2018 Dünya
Katil robot boykotunu sonlandırma kararı aldılar
Katil robot boykotunu sonlandırma kararı aldılar Uluslararası bilim adamları grubu, savunma sanayi ile başlattığı proje iş birliğiyle yapay zeka teknolojisinin silah üretiminde kullanılmasına katkı sağlayacağı gerekçesiyle Güney Koreli bilim enstitüsüne karşı başlattığı akademik boykot eylemini sonlandırma kararı aldı.
9.04.2018 Dünya
Haberler peş peşe geliyor! ABD'ye savaş uyarısı!
Haberler peş peşe geliyor! ABD'ye savaş uyarısı! Çin, ABD ile Çin arasında ticaret savaşı olması durumunda ulusal çıkarlarını korumak için sonuna kadar gidecekleri uyarısında bulundu.
29.03.2018 Dünya
Özbek'ten flaş karar! Mayıs'ta...
Özbek'ten flaş karar! Mayıs'ta... Eski başkan, “Pandora’nın Kutusu’nu açarım” diyen Cengiz’e rest çekti.
17.02.2018 Galatasaray
Başbakan Yıldırım: Yok hükmündedir
Başbakan Yıldırım: Yok hükmündedir Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması ve buna bağlı adımların, Türkiye Cumhuriyeti'ne göre yok hükmünde olduğunu bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Yapay zeka insanlığın kâbusu mu? Ölümsüzlüğün anahtarı mı? Korkmalı mıyız?
Yapay zeka insanlığın kâbusu mu? Ölümsüzlüğün anahtarı mı? Korkmalı mıyız? Teknolojik gelişim o kadar hızlı ilerliyor ki artık herkes bir gün robotların da insanlar kadar akıllı olacağına emin. Asıl korku ise bundan sonrası için... Peki ya akıllı robotlar insanların ‘gereksiz ve yeteneksiz’ olduğuna karar verirse?
29.09.2021 Gündem
BM’ye ‘katil robot’ uyarısı
BM’ye ‘katil robot’ uyarısı Bilim insanları ve teknoloji şirketlerinin yöneticileri, Birleşmiş Milletler’den silahlı robot üretiminin yasaklanmasını talep etti
21.08.2017 Dünya
‘Biz bu adamı ne yapacağız?’
‘Biz bu adamı ne yapacağız?’ 1988’de Güneydoğu’da iki ilkokulun yakılması ve cinayet suçundan hakkında Kırmızı Bülten çıkarılan PKK’lı Celal Kıldağ, Cayman Adaları’na giden yolcu gemisinden inince gözaltına alındı. Ancak Almanya vatandaşı olduğu anlaşıldı. Cayman yönetimi ne yapacağını şaşırdı.
6.04.2017 Dünya
Onlarsız yaşayamam!
Onlarsız yaşayamam! Model ve oyuncu Cara Delevingne (24), ablaları Poppy (30) ve Chloe (32) ile Porter dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.02.2017 Magazin
Vezir Parmağı vizyonda
Vezir Parmağı vizyonda Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Vezir Parmağı, 1’inci Dünya Savaşı’nda geçen, kadınların hayatına odaklanan bir komedi.
27.01.2017 Arşiv
Işıl Reçber şeffaf çantadan vazgeçti!
Işıl Reçber şeffaf çantadan vazgeçti! Işıl Reçber 2 yıl önce katıldığı bir davette kullandığı şeffaf çandadan vazgeçti.
11.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pandora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pandora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.