Paket

Paket

Son dakika paket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan paket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını paket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Paket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan paket gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.820 paket haberi bulunmuştur. Tüm paket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet aşkına! D-Smart Go'dan 29 Ekim'e özel kampanya!
Cumhuriyet aşkına! D-Smart Go'dan 29 Ekim'e özel kampanya!Bağımsızlık yolunda yedi düvele karşı verilen mücadele, bundan tam 101 yıl önce Cumhuriyet ile taçlandı. Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart, kurtuluş savaşının kahramanları anısına yeni bir kampanya başlattı. 20-31 Ekim arasında D-Smart GO’ya gelen yeni kullanıcılar yüzde 29 indirim kazanacak. Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırlanan kategoriyle de bayram coşkusunu sonuna kadar yaşayacak.
21.10.2024Yaşam
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
Edirne'de yolu şaşıran şahıs beline sardığı esrar ile yakalandı
Edirne'de yolu şaşıran şahıs beline sardığı esrar ile yakalandıKapıkule sınır kapısına gelmek için yaya olarak Bulgaristan'ın Kaptan Andrevo sınırını geçmek isteyen vatandaş, beline sardığı üç paket esrar ile yakalandı.
15.10.2024Gündem
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."
Sinan Akçıl'ın önerisi sosyal medyada tepki gördü! "750 lirayı ülkenin savunma sanayisi için..."750 TL'lik vergi kesintisi, tartışmalara neden oldu. Sinan Akçıl ise bu kesintiyi destekleyerek "5 gün dayan, 10 paket sigara içme" diyerek verdiği fikirle tepki çekti.
14.10.2024Magazin
Şanlıurfa'da aranan çok sayıda şüpheli yakalandı
Şanlıurfa'da aranan çok sayıda şüpheli yakalandıŞanlıurfa'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranması bulunan 11 şüpheli yakalandı.
13.10.2024Gündem
Cevdet Yılmaz: Gazze'de yaşananlar bize şunu gösteriyor ki kendi ayaklarımız üzerinde durmak durumundayız
Cevdet Yılmaz: Gazze'de yaşananlar bize şunu gösteriyor ki kendi ayaklarımız üzerinde durmak durumundayızHaliç Kongre Merkezi'nde, Türkiye İnovasyon Haftası (TIW) 2024 İNOVALİG ödül töreni düzenlendi. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gazze'de yaşanan hadiseler bize şunu açık ve net gösteriyor. Kendi ayaklarımız üzerinde çok güçlü bir şekilde durmak durumundayız. Çelik Kubbe projemizden, diğer kritik teknolojilere kadar bu alandaki varlığımızı daha da güçlendireceğiz" dedi.
12.10.2024Gündem
IMF, üyelerinin borçlanma maliyetini azaltacak
IMF, üyelerinin borçlanma maliyetini azaltacakUluslararası Para Fonu Başkanı Kristalina Georgieva, IMF'nin üyelerinin borçlanma maliyetlerini yıllık yaklaşık 1,2 milyar dolar azaltacak önlemleri onayladığını bildirdi.
12.10.2024Dünya
Giresun'da bindiği otobüsün muavini cinsel içerikli mesajlar attı
Giresun'da bindiği otobüsün muavini cinsel içerikli mesajlar attıSamsun'da avukat Ş.G. (27), seyahat ettiği yolcu otobüsünün muavini O.K.'nin kendisine mesaj ve video yoluyla cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
9.10.2024Gündem
Erzurum'da 2 bin 56 altın sikke ile kaçak tütün mamulleri ele geçirildi
Erzurum'da 2 bin 56 altın sikke ile kaçak tütün mamulleri ele geçirildiErzurum'da jandarma ekiplerince düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında, 2 kilogram sahte altın, 2 bin 56 altın sikke ve tütün mamulleri ele geçirildi.
4.10.2024Gündem
Pegasus'tan indirimli uçak bileti kampanyası
Pegasus'tan indirimli uçak bileti kampanyasıPegasus 10-11 Eylül 2024 tarihinde alınan biletlerle yurt dışına 9 Euro + vergilerden başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sağlıyor.
10.09.2024Ekonomi
Büyük destek! Yeni modele geçildi, ödemelerde artışa gidildi
Büyük destek! Yeni modele geçildi, ödemelerde artışa gidildiBitkisel üretimde yeni destekleme modeli hayata geçiyor. Planlama kapsamındaki ürünleri havzasında üreten çiftçilerin ve planlı üretim kapsamında üretim yapan tüm üreticilerin, mazot maliyetinin yüzde 100’ü ve gübre maliyetinin yüzde 50’si karşılanacak. Yer altı su kısıtının bulunduğu yerlerde mazot ve gübre desteği yüzde 100’e çıkacak.
30.08.2024Ekonomi
Muhallebili Kemalpaşa nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Muhallebili Kemalpaşa tarifi…
Muhallebili Kemalpaşa nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Muhallebili Kemalpaşa tarifi…Gelinim Mutfakta yarışında günün menüsü Muhallebili Kemalpaşa tatlısı oldu. Tezgah başına geçen gelinler en yüksek puanı almak için en güzel Muhallebili Kemalpaşa için yarışacak. Peki, Muhallebili Kemalpaşa nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Muhallebili Kemalpaşa tarifi…
20.08.2024Gündem
Sipariş götürdüğü sitenin, 'Motorlu kurye giremez' uyarısına 'motosiklet' tepkisi!
Sipariş götürdüğü sitenin, 'Motorlu kurye giremez' uyarısına 'motosiklet' tepkisi!Adana'da sipariş götürdüğü sitenin kapısındaki 'Motorlu kurye giremez' yazılı levhaya tepki gösteren motosikletli kurye Yalçın Parmak, cep telefonuyla görüntü çekerek, "Bu yazıyı kaldırın. Bugün 14 Ağustos. 16 Ağustos'ta bu yazı burada durursa kapıyı komple söker götürürüm. 'Motosiklet' diye yazman lazım buraya" dediği anları sosyal medyada paylaşıp site yönetimini uyardı.
14.08.2024Adana
Balıkesir'de sıfır VIP minibüs aldı! Yarım saat içinde hayatının şokunu yaşadı
Balıkesir'de sıfır VIP minibüs aldı! Yarım saat içinde hayatının şokunu yaşadıBalıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan Furkan Arslan aile için İzmir'de yetkili bayiinde 2024 model sıfır kilometre 8+1 VIP minibüs satın aldı. Araçtan şüphelenen Arslan, aracı yarım saat içinde ekspertize soktu ve aracı kazalı olduğunu öğrendi. Arslan bayi yetkililerinden aracının yenisi ile değiştirilmesini talep ediyor.
12.08.2024Ekonomi
Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası!
Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası!Pegasus 8-9 Ağustos 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 1 Eylül - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında yurt dışına seyahat kampanyası düzenledi.
8.08.2024Ekonomi
Spartak Moskova hangi ligde, Spartak Moskova kadrosunda kimler var?
Spartak Moskova hangi ligde, Spartak Moskova kadrosunda kimler var?Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer süreci devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu, Derrick Köhn ile birlikte Rusya'ya transfer olabilir.
7.08.2024Şampiy10
Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: Piyasa değeri 1 milyon 658 bin lira!
Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: Piyasa değeri 1 milyon 658 bin lira!Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon 658 bin TL olan gümrük kaçağı sigara, alkol ve çay ele geçirildi. Operasyon sonucunda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
31.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te Jandarma'dan kaçakçılara operasyon
Gaziantep'te Jandarma'dan kaçakçılara operasyonGaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda piyasa değeri 1 milyon 658 bin TL olan gümrük kaçağı sigara, alkol ve çay ele geçirildi. Operasyon sonucunda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
31.07.2024Gaziantep
Okan Buruk Arjantin futbolunun geleceğini istedi, Galatasaray'a 6/8 komple paket yıldız geliyor! Torreira rahat nefes alacak
Okan Buruk Arjantin futbolunun geleceğini istedi, Galatasaray'a 6/8 komple paket yıldız geliyor! Torreira rahat nefes alacakGalatasaray transferde son adımı atmaya hazırlanıyor. Elias Jelert ile sağ bek sorununu çözen Cimbom'da harekat hız kazandı. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün'ün yönettiği transfer sürecinde rota yeniden belirlendi. Galatasaray futbol yapılanmasının en büyük hamlesi geliyor. Okan Buruk, Avusturya'dan işareti verdi. Görüşülen oyuncular olduğunu söyleyen Buruk, Arjantin futbolunun geleceği iddia edilen yıldız oyuncuya kıskacı attı.
30.07.2024Galatasaray
Vergide yeni dönem başladı: Yeni düzenlemeleri içeren kapsamlı paket Meclis’ten geçti
Vergide yeni dönem başladı: Yeni düzenlemeleri içeren kapsamlı paket Meclis’ten geçtiYeni vergi paketi Meclis Genel Kurulu’ndan geçerek yasalaştı. Kayıtdışı ekonomiyle mücadeleyi hedefleyen düzenlemeler bulunan pakette, 10 temel kalemde değiştirilen yeni oran ve ceza miktarlarıyla bütçeye 155 milyar TL’ye yakın gelir sağlanması hedefleniyor. En düşük emekli aylığının 12 bin 500 TL’ye çıkarılması ve yurtdışına çıkış harcının 500 TL’ye yükseltilmesi gibi önemli düzenlemeler de bu vergi paketinin içerisinde yer alıyor.
29.07.2024Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan vergi incelemelerine ilişkin açıklama
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan vergi incelemelerine ilişkin açıklamaHazine ve Maliye Bakanlığı, Vergi Denetim Kurulu'nun risk analiz sistemi üzerinden yaptığı tespitler neticesinde, 2 bin 815 büyük mükellefin halihazırda toplam yüzde 27'si nezdinde vergi incelemelerine devam edildiğini bildirdi.
28.07.2024Ekonomi
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?Birçok iş yeri özellikle de lokantalar ve yemek yiyebileceğimiz yerlerin çoğunluğu virüs tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına ara verdi. Dışarıdan sipariş verme konusunda tereddütleri olanlar da evde yemek hazırlamayı ve farklı tatları denemeyi tercih ediyor. Kültürümüzde önemli bir yeri olan lahmacun da bunlardan biri. Son günlerde internette evde lahmacun yapımı hayli gündemde. Peki, Evde lahmacun nasıl yapılır? İşte tadına doyum olmaz mis gibi evde yapabileceğiniz fırında lahmacun tarifi ve yapılışı…
26.07.2024Gündem
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeli
Ticaret Bakanlığından vatandaşlara uyarı!:Tatil ve tur dolandırıcılığına dikkat: İnternet alışverişlerinde mutlaka kontrol edilmeliTicaret Bakanlığı, tatil çıkacak vatandaşların paket tur ve konaklamalarda dikkat etmesi gereken hususları hatırlatarak, "Sosyal medya, kısa mesaj veya e-posta gibi iletişim kanalları üzerinden gelen teklifin içeriğinde yer alan tesis resimlerinin, kurumsal logo ve işaretlerin doğruluğuna dikkat etmeli" ifadelerine yer verdi.
23.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Paket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki paket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.