Özel Kuvvetler Komutanlığı

Özel Kuvvetler Komutanlığı

Son dakika özel kuvvetler komutanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özel kuvvetler komutanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özel kuvvetler komutanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özel Kuvvetler Komutanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özel kuvvetler komutanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 924 özel kuvvetler komutanlığı haberi bulunmuştur. Tüm özel kuvvetler komutanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı Ankara'da dün yakalanan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının firari sanığı ve 'terör örgütüne silah sağlama' suçundan hakkında 21 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Nuri Gökhan Bozkır, tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi göğsünden vurup öldüren ve ardından diğer darbe yanlısı askerler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret edenler, Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti.
15.07.2023 Gündem
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilerek Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) teslim edilen ve 'Nefes' adı verilen T-70 yangın söndürme helikopterinin 2'ncisinin yapımı da tamamlandı. T-70'in başmühendisi Dr. Duygu Barın, "2'nci helikopteri de haziran ayı içerisinde Orman Genel Müdürlüğümüze teslim edeceğiz" dedi.
10.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım
Hablemitoğlu suikastı sanığı: Kanunsuz talimat almadım Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Mehmet Narin, "Biz devletimize hizmet eden adamlarız. Liyakatim hiçbir şahsa ya da örgüte olmamıştır. Kanunsuz talimat almadım" dedi.
21.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim
Hablemitoğlu suikastı sanığı Levent Göktaş: Yasa dışı bir emir vermedim Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık emekli Albay Levent Göktaş "Ben hiç kimseye yasa dışı bir emir vermedim" dedi.
16.02.2023 Gündem
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü? Filibe Temyiz Mahkemesi'nin Türkiye'ye iade talebini kabul ettiği ve gece saatlerinde İstanbul'a getirilen Hablemitoğlu suikastı faillerinden Levent Göktaş tutuklandı. Peki, Hablemitoğlu Suikasti Levent Göktaş kimdir? Hablemitoğlu suikastı nedir, nasıl oldu, neden öldürüldü?
17.12.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor!
Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar, suçu ne, yakalandı mı? Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş iade ediliyor! Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının faillerinden biri olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Mustafa Levent Göktaş'ın iade talebi kabul edildi. Peki, Levent Göktaş kimdir, ne iş yapar?
14.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu cinayetinde kırmızı bültenle aranan Emekli Albay Levent Göktaş!
Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı? Necip Hablemitoğlu cinayetinde kırmızı bültenle aranan Emekli Albay Levent Göktaş! Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş için Türkiye'nin talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılmıştı, Levent Göktaş yakalandı. Peki, Levent Göktaş kimdir, nerede, yakalandı mı?
8.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını Niğde Valiliği tarafından, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabri başında anma programı düzenlendi.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’un yıl dönümünde Ömer Halisdemir’in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz’un yıl dönümünde Ömer Halisdemir’in kabrine ziyaretçi akını Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda, 15 Temmuz 2016'da darbeci general Semih Terzi'yi vurarak öldürüp, darbe girişiminin seyrini değiştiren, kendisi de şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in (42) Niğde'nin Bor ilçesindeki kabri, şehadetinin 6’ncı yıl dönümünde ziyaretçi akınına uğruyor.
15.07.2022 Yaşam
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir Gecenin en önemli anlarından biri, darbe girişiminin başındakilerden, Özel Kuvvetler Birinci Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’nin Silopi’den yanında 100 kişilik bir ekiple Ankara’ya gelmesiydi. Ekibini ikiye ayırdı. 40 kişiyle gece 02.00 sıralarında işgal amacıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı bastı.
15.07.2022 Gündem
Ömer Halisdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü, kaç kurşunla şehit oldu, rütbesi ne?
Ömer Halisdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü, kaç kurşunla şehit oldu, rütbesi ne? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde gündeme gelen isimlerden Ömer Halisdemir ile ilgili aramalar arttı. 15 Temmuz darbesinin seyrini değiştiren kişi olarak bilinen Şehit Ömer Halisdemir hayatı yeniden gündeme geldi. Fethullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişiminin seyrini değiştiren 2 çocuk babası Halisdemir, darbeci general Semih Terzi'yi etkisiz hale getirdikten sonra şehit edilmiştir. Peki 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir kimdir, nereli, Ömer Halisdemir nasıl şehit oldu, rütbesi ne? İşte İşte Ömer Halisdemir’in mezarı ve hayat hikayesi...
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir?
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz’da şehit olan Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor. 20 Şubat 1974’te doğan ve 2 çocuk babası olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in ölümü, üzerinden 6 yıl geçti. Şehit Ömer Halisdemir, doğum gününde de unutulmadı. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? İşte Ömer Halisdemir’in biyografisi!
20.02.2022 Gündem
Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı
Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 18 bin 313, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde ise 1 Ocak'tan bugüne 1631 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.08.2021 Gündem
Darbeciler cezasız kalmadı!
Darbeciler cezasız kalmadı! FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından açılan 289 davadan 288’i karara bağlandı. Sona eren davalarda, bin 634 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, bin 366 sanığa müebbet, bin 890 sanığa süreli hapis cezası verildi.
15.07.2021 Gündem
Türk milleti böyle direndi, hainlere geçit vermedi
Türk milleti böyle direndi, hainlere geçit vermedi Sıcak bir temmuz gecesi... Ev halinde, iş halinde, kendi halindeydi Türkiye, bazı vatan hainlerinin sinsi planlarından habersiz. Karanlığın içinde dolaşan ‘darbe’ fısıltıları, ‘Şehit olur, vatanı böldürmeyiz’ haykırışına dönüştü. Hep birlikte meydanlara koştu Türk milleti. Birleşti, devleşti ve darbeye geçit vermedi!
15.07.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, “Ben Ömer” belgeselinin özel gösterimine katıldı
TBMM Başkanı Şentop, “Ben Ömer” belgeselinin özel gösterimine katıldı Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in hayatını anlatan "Ben Ömer" belgeselinin galasına katıldı. Şentop, darbe girişimini hafif göstermeye çalışanların gafil ya da düşman olduklarını söyledi.
14.07.2021 Gündem
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu
Darbecilerin korkunç planları deşifre oldu Darbecilerin 15 Temmuz gecesi uygulamak istediği çok sayıda plan Akıncı Üssü davasında deşifre oldu. Gerekçeli kararda, darbecilerin öncelikli hedefinin Cumhurbaşkanı’nı ele geçirmek olduğu ve Huber Köşkü'ne yönelik profesyonel ekipler oluşturduğu bilgisi yer aldı. İstanbul ve Ankara dışına yönelik de hazırlıklar yapan darbecilerin, mobil birlikler kurduğu ortaya çıktı.
13.07.2021 Gündem
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'i anlatan "Ben Ömer" belgeseli gösterime giriyor!
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'i anlatan "Ben Ömer" belgeseli gösterime giriyor! 15 Temmuz’un simge isimlerinin başında gelen kahraman astsubay Ömer Halisdemir’in hayatı ‘’Ben Ömer’’ adıyla belgesel oldu. Belgesel, 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin belgesel seçkisinde "En İyi Belgesel" seçilmişti. Yönetmenliğini Mesut Gengeç’in yaptığı belgeselin ilk özel gösterimi İstanbul Valiliği ev sahipliğinde 14 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da tarihi Atlas Sineması’nda yapılacak. Özel gösterime TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile iş, sanat ve spor dünyasından konuklar katılacak.
10.07.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Özel Kuvvetler Komutanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özel kuvvetler komutanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.