Ozan Dolunay

Ozan Dolunay

Son dakika Ozan Dolunay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ozan Dolunay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ozan Dolunay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Dolunay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan dolunay gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 ozan dolunay haberi bulunmuştur. Tüm ozan dolunay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti?
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti? Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 23 Ocak Çarşamba akşamı final yapıyor. 20. bölümüyle ekranlara veda edecek Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor?
25.01.2024 Televizyon
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz'
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz' Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay, "Sokakta canlandırdığınız karakterlerle ilgili tepki aldınız mı?" sorusunu cevapladı. "Bir süre önce biten ilişkim vardı" diyen yakışıklı oyuncu, özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklamaya da imza attı.
10.01.2024 Magazin
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı...
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı... Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 17. bölümü ile ekranlara geldi.
4.01.2024 Televizyon
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı Oyuncu Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaştığı Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' hakkında konuştu. İzmir’den İstanbul’a gelip Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı "Bir insanda sizi neler etkiler?" sorusunu cevaplarken aşkın da tanımını yaptı.
20.10.2023 Magazin
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı hikayesi gerçek mi? Dilek Taşı hangi dönemde geçiyor?
Dilek Taşı hikayesi gerçek mi? Dilek Taşı hangi dönemde geçiyor? Dilek Taşı hikayesi gerçek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizi bir dönem dizisidir. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Dilek Taşı dizisi hangi dönemi anlatıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor?
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Dilek Taşı oyuncuları ve konusuyla da dikkat çekiyor. 7 Eylül 2023 Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak Dilek Taşı hangi il, ilçede çekiliyor? Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın rol aldığı Dilek Taşı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
“100”e yoğun ilgi! Atatürk ve Fatih aynı sahnede!
“100”e yoğun ilgi! Atatürk ve Fatih aynı sahnede! Cumhuriyet’in yolculuğunu anlatan “100” önceki akşam seyirci ile buluştu. Özen Yula’nın yazıp yönettiği, Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı ‘100’ adlı gösteri önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi. Oyunda Ozan Dolunay, Vahide Perçin, Burak Deniz gibi birbirinden önemli oyuncular rol aldı.
11.09.2023 Magazin
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon
'Dilek Taşı' ilk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! Gözyaşları sel oldu
'Dilek Taşı' ilk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! Gözyaşları sel oldu Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen dizi sosyal medyaya damga vurdu.
8.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı: Mustafa firar etti, Rona ailesi hamleyi yapıyor!
Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı: Mustafa firar etti, Rona ailesi hamleyi yapıyor! Dilek Taşı 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Mustafa hapishaneden firar ediyor. İlk bölümüyle dikkat çeken dizinin ikinci bölümü de yine dram dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Rona ailesinin Mustafa'nın firarından sonra tedirgin olduğu dizide idam gelecek mi? İşte Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı...
7.09.2023 Televizyon
Adam gözleriyle oynuyor! Dilek Taşı dizisinde Salih Bademci Mustafa rolüyle döktürdü
Adam gözleriyle oynuyor! Dilek Taşı dizisinde Salih Bademci Mustafa rolüyle döktürdü Dilek Taşı dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizi ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Karısını amansız bir hastalğa yakalanan ve kızı Cemre'yle ayrılan Mustafa hapishanede kızına kavuşmanın hayaliyle yaşıyor. Karakteri oynayan Salih Bademci performansıyla göz doldurdu.
7.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı Kenan kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Dilek Taşı Kenan kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Dilek Taşı dizisinde Kenan karakteriyle izlediğimiz Ozan Dolunay hakkında araştırmalar devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrollerinde olduğu Dilek Taşı dizisinde Kenan kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
7.09.2023 Televizyon
Beklenen gün geldi! Dilek Taşı bu akşam seyirciyle buluşuyor
Beklenen gün geldi! Dilek Taşı bu akşam seyirciyle buluşuyor Kanal D’nin, başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı iddialı dizisi ‘Dilek Taşı’, bu akşam seyirciyle buluşuyor.
7.09.2023 Televizyon
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü!
Ömür Gedik'ten Kanal D'nin 'Dilek Taşı' dizisine büyük övgü! Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “Dilek Taşı” için dün Okra İstanbul’da basın gösterimi yapıldı. Gösterime katılan Kelebek yazarı Ömür Gedik, ilk bölüm için “Soluk soluğa izledim” dedi.
6.09.2023 Magazin
Dram yüklü hikayesiyle izleyiciyle buluşacak: Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı başlıyor!
Dram yüklü hikayesiyle izleyiciyle buluşacak: Dilek Taşı 7 Eylül Perşembe akşamı başlıyor! Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.
5.09.2023 Magazin
Ozan Dolunay anlattı: 'Dilek Taşı masal gibi bir hikaye'
Ozan Dolunay anlattı: 'Dilek Taşı masal gibi bir hikaye' Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncularından Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' hakkında konuştu.
31.08.2023 Magazin
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi
'Dilek Taşı' için geri sayım başladı: İnsanlar uzun zamandır böyle bir şey seyretmedi Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizileri arasındaki yerini alan Dilek Taşı, ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor.
26.08.2023 Magazin
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda!
Ozan Dolunay 'Dilek Taşı' kadrosunda! Kanal D’nin, Pastel Film imzalı yeni dizisi Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya devam ediyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir başrol isim daha dahil oldu. Başarılı isim Ozan Dolunay Hazal Subaşı'nın nişanlısı Kenan karakterine hayat verecek.
12.06.2023 Magazin
Pelinay İgit yaz sezonunu açtı! Bikinili pozlara beğeni yağdı...
Pelinay İgit yaz sezonunu açtı! Bikinili pozlara beğeni yağdı... Melisa Şenolsun’dan 2019 yılında ayrılan ve uzun süre sonra gönlünü Pelinay İgit’e kaptıran Mehmet Ozan Dolunay sevgilisiyle tatilde. Pelinay İgit, fit fiziğiyle plajda tüm dikkatleri üzerine çekti.
18.05.2022 Magazin
Pelinay Yiğit ve Ozan Dolunay el ele poz verdi! 'İlişkimiz daha yolunda olamazdı!'
Pelinay Yiğit ve Ozan Dolunay el ele poz verdi! 'İlişkimiz daha yolunda olamazdı!' Önceki gün oyuncu sevgilisi Ozan Dolunay ile birlikte el ele objektiflere yansıyan Pelinay Yiğit, ilişkisi hakkında konuştu. Ünlü model, "Her şey çok yolunda. Daha yolunda olamazdı!" ifadelerini kullandı
23.03.2022 Magazin
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu? Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?
29.11.2021 Televizyon
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu!
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu! Misafir dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Misafir'in ilk bölümünde 3 çocuklu ve eşini kaybetmiş Erdem'in (Buğra Gülsoy) evine davet ettiği misafir (Gece/Hazal Kaya) ile başlayan serüveni ekranlara gelecek. Peki, Misafir dizisi uyarlama mı, konusu nedir, oyuncuları kim? Misafir hangi diziden uyarlama?
11.11.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Dolunay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan dolunay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.