Dilek Taşı

Dilek Taşı

Son dakika dilek taşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dilek taşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dilek taşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilek Taşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilek taşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 dilek taşı haberi bulunmuştur. Tüm dilek taşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazal Subaşı: Şöhretli bir hayatım yok, kendimi ünlü gibi hissetmiyorum!
Hazal Subaşı: Şöhretli bir hayatım yok, kendimi ünlü gibi hissetmiyorum! Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı dizisine Figen karakterini canlandıran Hazal Subaşı, "Ünlü olduktan sonra hayatında hiçbir şeyin değişmediğini açıkladı: “Tanındıktan sonra hayatımda çok farklılık olmadı, öyle şöhretli bir hayatım yok. Kendimi ünlü bir oyuncu gibi de hissetmiyorum.” dedi.
28.01.2024 Magazin
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti?
Dilek Taşı neden final yaptı? Dilek Taşı dizisi niye bitti? Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı'nın 23 Ocak Çarşamba akşamı final yapıyor. 20. bölümüyle ekranlara veda edecek Dilek Taşı dizisi neden final yapıyor?
25.01.2024 Televizyon
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz'
Ozan Dolunay'dan 'aşk' cevabı! 'Yalnızlık güzel, değerini bilememişiz' Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay, "Sokakta canlandırdığınız karakterlerle ilgili tepki aldınız mı?" sorusunu cevapladı. "Bir süre önce biten ilişkim vardı" diyen yakışıklı oyuncu, özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklamaya da imza attı.
10.01.2024 Magazin
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı
Yıllar sonra bir araya gelmişlerdi! Perihan Savaş'tan İbrahim Tatlıses yanıtı Dilek Taşı’nda Macide karakterini canlandıran Perihan Savaş, 1979 senesinde hayatını birleştirdiği ve üç sene evli kaldı İbrahim Tatlıses ile geçtiğimiz haftalarda bir araya gelmişti. O anları Savaş ve Tatlıses’in kızı Melek Zübeyde sosyal medya sayfasında paylaşmıştı. Perihan Savaş şimdi ise kızı Melek Zübeyde'nin paylaştığı fotoğraf hakkında konuştu.
6.01.2024 Magazin
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı...
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı... Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 17. bölümü ile ekranlara geldi.
4.01.2024 Televizyon
Feride Çetin, Dilek Taşı dizisinde! Figen’in annesi geliyor
Feride Çetin, Dilek Taşı dizisinde! Figen’in annesi geliyor Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Rona ailesiyle ilgili sırların bir bir ortaya çıktığı dizide Figen’in annesinin kim olduğu haftalardır gizemini koruyordu. O karakter belli oldu. Başarılı oyuncu Feride Çetin, dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüne Figen’in annesi Fatma karakteri ile dahil olacak.
3.01.2024 Televizyon
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda!
Turgay Tanülkü Dilek Taşı’nda! 1980 askeri darbesinden sonra yaşananları anlatan Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosuna usta aktör Turgay Tanülkü katıldı.
20.12.2023 Magazin
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca'
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca' Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
4.12.2023 Magazin
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu?
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Kanal D ve Teve2 ortak yayınında ekrana gelen törende en çok merak edilen En İyi Erkek Oyuncu kategorisi oldu. Bu yılın en büyük adayı olan Dilek Taşı dizisinin başrolü Salih Bademci sosyal medyanın da gündemindeydi.
3.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Salih Bademci ulaşım için metrobüsü tercih etti
Salih Bademci ulaşım için metrobüsü tercih etti Salih Bademci arkadaşı Nurhan Özenen ile ulaşım için toplu taşımayı tercih etti. Bademci o anları sosyal medya sayfasından yayınladı.
2.12.2023 Magazin
Dilek Taşı dizisinde yaprak dökümü çok erken başladı! Kafaları karıştıran ayrılık...
Dilek Taşı dizisinde yaprak dökümü çok erken başladı! Kafaları karıştıran ayrılık... Çok hızlı bir çıkış yakalayan dizilerin başında Dilek Taşı geliyor. Ancak gelen haberler bazı oyuncuların kadrodan ayrılığı yönünde. Yaşanan son gelişme seyircinin de kafasını karıştırdı.
23.11.2023 Televizyon
Kanal D'nin Dilek Taşı dizisi, yayın gününü değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor, Dilek Taşı dizisi bu akşam mı ne zaman?
Kanal D'nin Dilek Taşı dizisi, yayın gününü değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor, Dilek Taşı dizisi bu akşam mı ne zaman? "Kanal D'nin büyük bir izleyici kitlesine sahip sevilen dizisi Dilek Taşı, normalde Perşembe günleri ekranlara geliyordu. Ancak yapımcılığı Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Dilek Taşı’nın yayın tarihinde değişiklik yapıldı. Yapımını Pastel Film'in üstlendiği dizi, izleyici için heyecan verici bir değişiklik yaptı. Yeni bölümleri kaçırmak için takipte olun, Dilek Taşı bu hafta farklı bir günle karşınıza gelecek. Peki, Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor, Dilek Taşı dizisi bu akşam mı ne zaman?
25.10.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor?
Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi! Dilek Taşı hangi gün yayınlanıyor? Dilek Taşı dizisi gün değiştirdi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizi Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak alınan son karar sonrası dizinin yayın günü değişti. Peki Dilek Taşı hangi gün? İşte detaylar...
23.10.2023 Televizyon
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı
'Dilek Taşı'nın Figen'i Hazal Subaşı dizide en çok etkilendiği sahneyi açıkladı Oyuncu Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile başrolü paylaştığı Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' hakkında konuştu. İzmir’den İstanbul’a gelip Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü seçilen Subaşı "Bir insanda sizi neler etkiler?" sorusunu cevaplarken aşkın da tanımını yaptı.
20.10.2023 Magazin
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı
Dilek Taşı hangi gün? 19 Ekim Dilek Taşı yeni bölüm var mı? İşte Kanal D yayın akışı Dilek Taşı hangi gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği araştırma konusu oldu. 80'li yılları anlatan dönem dizisi ilk bölümleriyle büyük dikkat çekmişti. Ancak Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edilmesiyle birçok dizi yeni bölümü ertelendi. Peki Dilek Taşı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
19.10.2023 Televizyon
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?
Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı? Diziler bu akşam var mı yok mu, Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz 19 Ekim Perşembe günü var mı? Milli yas nedeniyle bazı yapımlar iptal edilince bu akşam dizilerin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısı sebebiyle edilen yas ilanın ardından dün diziler yayınına ara vermişti. Perşembe akşamları televizyonda Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz gibi dizlerin yeni bölümleri seyirci ile buluşuyor. Dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanıp yayımlanmayacağı sorgulanıyor.
19.10.2023 Televizyon
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını
Cannes’da Türkiye rüzgarı esiyor! Kanal D standına ziyaretçi akını Televizyon dünyasının en büyük buluşması MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, Fransa’nın festivaller kenti Cannes’da başladı. Türk dizileri, 108 ülkenin ilgi odağı oldu. Kanal D International da sevilen dizileriyle fuarın iddialı stantları arasında yerini aldı.
17.10.2023 Kültür Sanat
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil"
Yılmaz Güney kavgası yeniden alevlendi! "Kimsenin haddi değil" 1984 yılında vefat eden oyuncu, senarist ve yönetmen Yılmaz Güney, son dönemde Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' ile gündemde. Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Yılmaz Güney için “Sinemamızın en iyi yürüyen, kadın döven, şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan erkeği” demişti. Türk sinemasının usta isimlerinden Nur Sürer, geçtiğimiz günlerde Farah Zeynep Abdullah’ın, Yılmaz Güney hakkındaki sözlerine sert tepki gösterdi.
10.10.2023 Magazin
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler...
Mustafa Yılmaz kızı Cemre’yi koruyabilecek mi? Dilek Taşı’nın yeni bölümünden ilk görüntüler... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 28 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak dördüncü bölümünden ilk kareler basınla paylaşıldı.
26.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı 4. bölüm fragmanı: Figen yüzüğü attı, Mustafa ve Cemre'nin yanına koşuyor!
Dilek Taşı 4. bölüm fragmanı: Figen yüzüğü attı, Mustafa ve Cemre'nin yanına koşuyor! Dilek Taşı 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Odabaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmnında Figen, Kenan'ın eline yüzüğü veriyor. "Allah bahtını açık etsin" diyen Figen ile Mustafa ve Cemre'nin yolu kesişiyor. Rona ailesi ise Cemre ve Sinan'ın İsviçre'ye kaçırma planı yapıyor.
21.09.2023 Magazin
Dilek Taşı Harun kimdir? Ahmet Mark Somers kimdir, nereli? Ahmet Mark Somers hangi dizilerde oynadı?
Dilek Taşı Harun kimdir? Ahmet Mark Somers kimdir, nereli? Ahmet Mark Somers hangi dizilerde oynadı? Dilek Taşı Harun kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan dönem dizisi Dile Taşı'na 3. bölümde dahil olacak olan Harun karakterini oyuncu Ahmet Mark Somers canlandırıyor. Seyirci de oyuncu hakkında araştırmalara başladı. Peki Ahmet Mark Somers kimdir, nereli? İşte Ahmet Mark Somers'in oynadığ diziler...
21.09.2023 Gündem
Dilek Taşı hikayesi gerçek mi? Dilek Taşı hangi dönemde geçiyor?
Dilek Taşı hikayesi gerçek mi? Dilek Taşı hangi dönemde geçiyor? Dilek Taşı hikayesi gerçek mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizi bir dönem dizisidir. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Dilek Taşı dizisi hangi dönemi anlatıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor?
Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor? Dilek Taşı hangi ilde, ilçede çekiliyor? Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Dilek Taşı oyuncuları ve konusuyla da dikkat çekiyor. 7 Eylül 2023 Perşembe günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak Dilek Taşı hangi il, ilçede çekiliyor? Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın rol aldığı Dilek Taşı hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dilek Taşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilek taşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.