Gazete Vatan Logo

'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?

Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.

'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?

Yayınlanan her bölümü ile soluksuz izlenen Dilek Taşı'nın beşinci bölümünde olaylar iyice karışıyor. Geçtiğimiz bölümde Kenan (Ozan Dolunay), Sevda'yla (Elif Doğan) iyice yakınlaşmıştı. İkili arasında yaşananlara tanık olan Figen (Hazal Subaşı) ise nişanı atmıştı.

DİLEK TAŞI SON BÖLÜM... 

Yeni bölüm tanıtımında Figen’in yeniden Kenan 'Evet' demesi izleyicilerin kafasını karıştırdı. Kenan’ın Sevda ve Figen arasında kalacağı bölümde, Mustafa ve Figen arasında yaşananlar da merak uyandırdı.

OYUNCU KADROSU

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı Dilek Taşı, heyecan dolu yeni bölümü ile 5 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de.