Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı...
Figen’in annesi yıllar sonra döndü! Dedesi sanıyordu babası çıktı... Kanal D’nin, yapımını Pastel Film yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı 17. bölümü ile ekranlara geldi.
4.01.2024 Televizyon
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor?
'Dilek Taşı' yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kenan ile Sevda arasında neler oluyor? Kanal D’nin yeni sezona damga vuran dizisi 'Dilek Taşı', 5 Ekim Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünden ilk kareler paylaşıldı.
3.10.2023 Televizyon
Arka Sokaklar’ın Suat’ı Figen Evren şimdilerde ne yapıyor?
Arka Sokaklar’ın Suat’ı Figen Evren şimdilerde ne yapıyor? Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Suat karakteriyle hafızalara kazınan Figen Evren, geçtiğimiz yıllarda senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasına adını yazdıran Arka Sokaklar’dan ayrıldıktan sonra ekranda yer almayan Figen Evren’in son hali dikkat çekti.
17.12.2021 Magazin
Dokunulmazlık resti: Sıkıysa gelin
Dokunulmazlık resti: Sıkıysa gelin HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘dokunulmazlık’ açıklamasına cevap verdi: Meclise girdiğimizde tarumar oldunuz. Sıkıysa gelin.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri