Gazete Vatan Logo

Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?

Diziler bu akşam var mı yok mu, Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz 19 Ekim Perşembe günü var mı? Milli yas nedeniyle bazı yapımlar iptal edilince bu akşam dizilerin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısı sebebiyle edilen yas ilanın ardından dün diziler yayınına ara vermişti. Perşembe akşamları televizyonda Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz gibi dizlerin yeni bölümleri seyirci ile buluşuyor. Dizilerin yeni bölümlerinin bu akşam yayınlanıp yayımlanmayacağı sorgulanıyor.

Bu akşam diziler yayınlanacak mı 19 Ekim, diziler neden yok? Diziler yok mu, ne zaman başlıyor? Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz var mı?

Dizi severler araştırmalarını hızlandırdı. Diziler bu akşam var mı yok mu, neden yok gibi sorulara yanıt aranıyor. İsrail'in hastaneye bombalı saldırısının ardından Türkiye’de üç günlük milli yas ilan edilmişti. Söz konusu ilanın ardından dün akşam 3 dizi yayınlanmadı. Bu akşam da televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşacak Aldatmak, Dilek Taşı, Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor.

BU AKŞAM DİZİLER VAR MI?

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği ve 471 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası ilan edilen milli yas nedeniyle bu akşam pek çok dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

Perşembe günleri yayınlanan Aldatmak, Dilek Taşı ve Kendi Düşen Ağlamaz dizilerinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili ilk haber Kendi Düşen Ağlamaz'dan geldi. TRT 1'in sevilen dizisi bu akşam ekranlarda yer almayacak.

19 Ekim 2023 ATV yayın akışı listesine göre Aldatmak dizisi de bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmeyecek.

Kanal D yayın akışına göre bu akşam saat 20:00'de Dilek Taşı da ekranlara gelmeyecek.

Haberin Devamı