Öz Baba

Öz Baba

Son dakika öz baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öz baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öz baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öz Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öz baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 öz baba haberi bulunmuştur. Tüm öz baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Babalık yapmadı bir de tehdit ediyor
Babalık yapmadı bir de tehdit ediyorAvatar lakaplı milli kick boksçu Atakan Arslan, öz babası Mehmet Arslan'ın kendisine hakaret ve tehditte bulunduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu.
23.12.2019Magazin
Gürgen Öz baba oldu: Hoş geldin kızım
Gürgen Öz baba oldu: Hoş geldin kızımGeçtiğimiz ağustos ayında Emily Mahringer ile Danimarka'da dünyaevine giren oyuncu Gürgen Öz, baba oldu.
12.04.2019Magazin
İğrenç! 8 yaşından beri babası tarafından...
İğrenç! 8 yaşından beri babası tarafından...Kan donduran haber Peru'dan geldi... Peru'da 9 yaşında bir çocuk, öz babası tarafından tecavüze uğradı. Tecavüze uğradıktan 5 ay sonra tesadüfen hamile olduğu anlaşılan çocuğun kürtaj yapmasına izin verilmedi ve ismi açıklanmayan çocuk, bebeğini dünyaya getirdi.
1.02.2018Dünya
Kızında morluklar fark eden baba gerçeği öğrendiğinde çok geçti...
Kızında morluklar fark eden baba gerçeği öğrendiğinde çok geçti...Slovenya'da küçük bir kızın annesi ile babası ayrıldıktan sonra annesinin erkek arkadaşı hayatlarına dahil oldu. Bu süreçten sonra öz baba kızın vücudunda morluklar farketti. Başta morlukların kaza sonucu oluştuğunu düşündü hemen sosyal hizmetlerle irtibata geçti fakat bunun bir şeye yaramayacağından habersizdi.
4.08.2017Dünya
Baba cinsel istismara göz yummaktan tutuklandı
Baba cinsel istismara göz yummaktan tutuklandıTekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde zihinsel engelli 17 yaşındaki N.Ö.'ye cinsel istismarda bulunmaktan 53 yaşındaki Mustafa G. ile istismara göz yumduğu iddia edilen genç kızın babası 43 yaşındaki S.Ö. tutuklandıktan sonra, ailenin 4 çocuğu devlet tarafından koruma altına alındı.
10.07.2017Yaşam
Öz baba cinsel istismara göz yummuş!
Öz baba cinsel istismara göz yummuş!Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde zihinsel engelli 17 yaşındaki N.Ö.'ye cinsel istismarda bulunan emekli hademe 53 yaşındaki Mustafa G. ile istismara göz yumduğu iddia edilen genç kızın babası 43 yaşındaki S.Ö. tutuklandı. N.Ö. ise devlet korumasına alındı.
5.07.2017Yaşam
8 yaşındaki Serdal, İmrahor Deresi’nde aranıyor
8 yaşındaki Serdal, İmrahor Deresi’nde aranıyorAnkara’nın Çankaya İlçesi İmrahor Mahallesi’nde yaşayan Özbirlik İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencisi Serdal K. (8), önceki gün öğle saatlerinde okuldan ayrıldı ve eve gitmedi.
16.04.2016Yaşam
Korkunç olay! Babası hastaneden kaçırıp...
Korkunç olay! Babası hastaneden kaçırıp...Dokuz aylıkken geçirdiği kazada 4 yaşındaki Serkan'ın yüzünün tamamı eridi ayrıca el ve ayaklarını kaybetti...
12.05.2015Yaşam
Öz babasını miras yüzünden öldürdü
Öz babasını miras yüzünden öldürdüÇorum'da zihinsel engelli olduğu ileri sürülen şahıs, miras yüzünden tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü...
18.02.2015Yaşam
17 yıl sonra bulduğu öz babasıyla evlendi!
17 yıl sonra bulduğu öz babasıyla evlendi!Ayrı kaldığı babasıyla yıllar sonra bir araya gelen kız, ilişki yaşamaya başladı. Bekaretini babasına kaybeden kız, babasıyla evlendi.
17.01.2015Dünya
Öz kızına tecavüz etti
Öz kızına tecavüz ettiMide bulandıran olay!
28.03.2014Yaşam
'Yorumsuz' Savcı Öz'den ilginç tweet!
'Yorumsuz' Savcı Öz'den ilginç tweet!17 Aralık operasyonunun ardından önce Bakırköy’e daha sonra Bolu’ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz, Twitter’dan bir mesaj yayımladı...
29.09.2021Gündem
Peker Açıkalın kaç yaşında, beyin kanaması mı geçirdi? Oyuncu Peker Açıkalın kimdir, nereli, sağlık durumu nasıl? Peker Açıkalın son hali
Peker Açıkalın kaç yaşında, beyin kanaması mı geçirdi? Oyuncu Peker Açıkalın kimdir, nereli, sağlık durumu nasıl? Peker Açıkalın son hali'Maskeli Beşler' serisi ve 'Avrupa Yakası' dizisindeki rolleriyle hafızalara kazınan Peker Açıkalın, sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Gelişmesinin ardından oyuncunun eşi Çiğdem Açıkalın açıklama yaptı. Peki, Peker Açıkalın kaç yaşında, beyin kanaması mı geçirdi? Oyuncu Peker Açıkalın kimdir, nereli, sağlık durumu nasıl? Peker Açıkalın son hali
9.08.2024Magazin
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandıÜmraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
7.03.2024Gündem
Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldü
Düğününde hediye edilen pompalı tüfekle öldürüldüEsenyurt’ta sokak ortasında silahla vurularak öldürülen 23 yaşındaki İbrahim Yurdaseven'in düğününde hediye edilen pompalı tüfekle vurulduğu ortaya çıktı. Gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketi Amasya'ya götürüldü.
28.11.2023Gündem
Emekli astsubay, tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü! Kan donduran olay
Emekli astsubay, tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü! Kan donduran olayAdana'da emekli astsubay Yaşar Ergül (53), tartıştığı eşi Seda Ergül'ü (35) 3 çocuğunun gözü önünde tabanca ile vurarak öldürdü.
26.10.2023Yaşam
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere mesaj: Hep birlikte başaracağız
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere mesaj: Hep birlikte başaracağızEmine Erdoğan, “Koruyucu Aile Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan; "Kalpten inanıyorum ki, anne, baba sevgisine hasret tüm çocuklarımız, özlemini duydukları aile ortamında büyüyecek. Bunu hep birlikte başaracağız" dedi.
30.06.2023Gündem
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturdukMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023Gündem
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktı
Annesini öldürüp intihar etti! Kan donduran sözler: Ağzına, kafasına her yerine sıktıDenizli'de kan donduran bir cinayet yaşandı. Hıdır T. (50), eşi ve 2 çocuğunun annesi Arzu T.'yi (47) kızı B.T.'nin (15) gözü önünde silahıyla vurarak katletti. Olay sonrası kızını evden çıkarıp kapıyı kilitleyen Hıdır T., daha sonra aynı silahla intihar etti. Olaya şahit olan B.T, cinayeti önlemeye çalıştı ve kan donduran sözlerle o anları anlattı. İşte haberin detayları...
13.03.2023Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüşTekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022Gündem
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı
Telefonuna gelen mesajla hayatı değişti! DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktıHayatı bir mesajla değişti. ABD'de yaşayan bir İngiliz olan Lane, telefonuna gelen mesajı başta ciddiye almadı. Başta bunun sahte bir mesaj olduğunu ya da dolandırıcıların bir oyunu olduğunu düşünen genç kadın DNA testi yaptırınca gerçeği öğrendi.
10.12.2022Dünya
11 yaşındayken komşusunun istismarına uğradığını iddia etti! 'Beni ormanlık alana götürdü'
11 yaşındayken komşusunun istismarına uğradığını iddia etti! 'Beni ormanlık alana götürdü'Kocaeli'de adamın, komşusunun kızına 11 yaşındayken defalarca cinsel istimarada bulunduğu iddia edildi. Genç kız 17 yaşına geldiğinde komşusundan şikayetçi oldu. Sanığın yargılanmasına başlandı. R.G. isimli genç kız, 11 yaşında olanları tam anlayamadığını, kendisini bisikletle alıp ormanlık alana götürdüğünü ve dokunduğunu anlattı. Duruşmada genç kızın ifadesi dinlendiği sırada öfkelenen baba sanığa yumruk attı. İşte detaylar...
18.11.2022Yaşam
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini bulduAntalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022Magazin
'Kerem Aktürkoğlu Avrupa'ya yakışan bir futbolcu'
'Kerem Aktürkoğlu Avrupa'ya yakışan bir futbolcu'M.City'nin dünyaca ünlü orta sahası İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Joachim Löw ve Nuri Şahin hakkında çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
8.04.2022İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Öz Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öz baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.