Oya Eronat

Oya Eronat

Son dakika oya eronat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oya eronat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oya eronat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oya Eronat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oya eronat gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 oya eronat haberi bulunmuştur. Tüm oya eronat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi
Bakan Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalandığı operasyonu anlattı: Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin, "Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. Kaçmak isterken sahte evraklarla yola çıkmış gereği yerine getirildi” dedi.
3.09.2022 Gündem
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı
4 yıldır evlat nöbetinde olan aileler vatandaşa kepenk kapatan HDP’nin kepengini kapattı Çocuklarının kandırılarak HDP’liler aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin evlat nöbeti 4’üncü yılına girerken, bir zamanlar vatandaşa kepenk kapatan HDP İl Başkanlığı binasının kepengi kapatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar da ailelerin yanında oldu.
3.09.2022 Gündem
Evlat Nöbeti Çalıştayı Sonuç Bildirgesi: Aileler kimlik üstü bir bağlama sahip
Evlat Nöbeti Çalıştayı Sonuç Bildirgesi: Aileler kimlik üstü bir bağlama sahip İstanbul’da dün düzenlenen ‘Evlat Nöbeti Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi bugün Diyarbakır’da açıklandı. Sonuç bildirgesini açıklayan çalıştayın koordinatörü Doç. Dr. Adem Palabıyık, ‘Evlat Nöbeti Aileleri’nin kimlik üstü bir bağlama sahip olduğunu belirterek, "Evlat Nöbeti Aileleri planlanmış ve örgütlü bir hareket değil, doğal, kendi seyrinde devam eden ve spesifik olarak ortaya çıkarak, sonradan ulusallaşan bir harekettir. Evlat Nöbeti Aileleri kimlik üstü bir bağlama sahiptir. Hiçbir ailenin kendisini yalıtıcı bir kimlikle ifade etmediği, tam tersine bütünleştirici bir kimlik vurgusu yaptığı anlaşılmıştır” dedi.
18.08.2022 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bin 15 gündür HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerle bir araya gelerek tek tek çocuklarının nasıl kaçırıldığını dinledi. Bakan Çavuşoğlu, “PKK ile YPG arasında hiçbir fark yoktur. İkisi aynı terör örgütüdür. Biz onlara şunu söylüyoruz. Kürtlerin haklarının ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız, hangi hakkı istediklerini duymak istiyorsanız gelin burada Diyarbakır annelerini, babalarını ziyaret edin. Bize inanmıyorsanız doğrudan onlardan dinleyin” dedi.
13.06.2022 Siyaset
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş (28), memleketi Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. 
30.05.2022 Gündem
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi
PKK'nın yıktığı Surp Giragos Ermeni ve Mar Petyun kiliseleri restore edildi Diyarbakır’da 2015 terör olaylarında PKK’lılar tarafından tahrip edilen Surp Giragos Ermeni Kilisesi, devlet tarafından yapılan restorasyon çalışmasıyla 7 yıl sonra, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenen törenle ibadete açıldı.
7.05.2022 Gündem
Meclis'te 'el hareketi' ve 'küfür' gerginliği!
Meclis'te 'el hareketi' ve 'küfür' gerginliği! TBMM Genel Kurulu'nda İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün, AK Parti'li Zühtü Demirbağ'a el hareketi yapıp küfretmesinin duyulması üzerine gerginlik yaşandı. AK Parti'li kadın milletvekilleri Öztürk'e tepki gösterip, özür dilemesini istedi.
9.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor
Bakan Gül: Herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabiliyor Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Konuşulan dile ipotek koyulduğunu gördük. Mahkemelerde kendi dilinde, evinde, çarşıda konuştuğu dilde savunma yapmanın engellendiğini gördük. Bu yaklaşım maalesef adalete güvenin de yara almasına yol açtı. Bu topraklarda yaşayan 84 milyon vatandaşımız özbeöz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Bugün herkes mahkemelerde meramını istediği şekilde anlatabilmektedir" dedi.
12.11.2021 Siyaset
Binali Yıldırım'ın eşinden HDP il binası önündeki ailelere ziyaret
Binali Yıldırım'ın eşinden HDP il binası önündeki ailelere ziyaret Diyarbakır'da, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 233 ailenin evlat nöbeti 738'inci gününe girdi. AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırımın eşi Semiha Yıldırım, ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbetine destek ziyaretinde bulundu.
9.09.2021 Siyaset
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı
Evlat nöbeti 3'üncü yılında: Yürüyüşe Bakan Yanık da katıldı, teröre lanet sloganları atıldı Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 233 ailenin HDP il binası önündeki eylemi 3'üncü yılına girdi. Aileler tarafından 'Türkiye 3 Eylül'de nöbette' sloganıyla yapılan yürüyüşe Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da katıldı. Yürüyüşle teröre lanet sloganları atıldı.
3.09.2021 Gündem
Bakan Varank: Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam
Bakan Varank: Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde 250 milyon TL yatırım maliyetli yem fabrikasının temel atma törenine katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Diyarbakır'a ve bölgeye katma değer sağlayacak büyük bir yatırımın temelini atıyoruz. Türkiye'nin en büyük yatırımı olacak. Toplam bedeli 250 milyon lirayı bulan bu yatırım tamamlandığında doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1000 kişilik ilave istihdam oluşturacağız. Diyarbakır’da artık gündem yatırım ve istihdam” dedi.
2.09.2021 Ekonomi
AK Parti'li Kurtulmuş, Diyarbakırlı Babalar ile görüştü
AK Parti'li Kurtulmuş, Diyarbakırlı Babalar ile görüştü AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, çocuklarını PKK'dan kurtarmak için mücadele eden Diyarbakırlı Babalar ile görüştü.
23.08.2021 Siyaset
Bakan Pekcan Diyarbakır annelerini ziyaret etti
Bakan Pekcan Diyarbakır annelerini ziyaret etti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Diyarbakır Valiliği ziyaretinin ardından terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için 521 gündür HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbetinde olan ailelerle bir araya geldi.
4.02.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan HDP önünde evlat nöbetindeki ailelere ziyaret
Bakan Soylu'dan HDP önünde evlat nöbetindeki ailelere ziyaret Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. "Sizi duymayanlara, vicdanlarını size kapatanlara, Ankara'da Meclis'te afilli afilli cümleler edip de buradaki anneleri hissetmeyenlere buradan tekrar sesleniyorum" diyen Soylu, "Her şeyi bir kenara bırakın, Allah için ana yüreğinize, Allah için baba yüreğinize danışın da buradaki insanların karşı karşıya kaldığı zulmü bir kez hissedin. Lanet olsun sizin siyasetinize, lanet olsun siyaset anlayışınıza, lanet olsun efendilerinizin size vermiş olduğu talimatlardan ayrılmamak için ortaya koyduğunuz o bağlılığa. Bağlılığınız anneler, evlatları olsun, bu millete olsun." diye konuştu.
7.01.2021 Gündem
Bakan Varank: Diyarbakır'ın gündemi terör değil, istihdamdır, üretimdir, eğitimdir
Bakan Varank: Diyarbakır'ın gündemi terör değil, istihdamdır, üretimdir, eğitimdir Diyarbakır'da, Cazibe Merkezleri ve Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Diyarbakır'ın gündemi terör değil istihdamdır, üretimdir, eğitimdir. Bunu tersine çevirmek isteyenlere bir an dahi göz açtırmayacağız" dedi.
25.09.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Diyarbakır'a müjde...
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Diyarbakır'a müjde... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Diyarbakır'ın merkezindeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık. Diyarbakır halkına hediye ediyoruz" açıklamasında bulundu.
10.09.2020 Ekonomi
Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM'de kabul edildi
Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM'de kabul edildi Sosyal medya düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurul'da AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oyları ile kabul edildi. Kanunla, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcı, en az 1 kişiyi Türkiye'de temsilci olarak belirleyecek. Bu kişinin iletişim bilgileri kolayca görülebilecek ve doğrudan erişilebilecek şekilde internet sitesinde yer verilecek.
29.07.2020 Gündem
Diyarbakır şehitleri son yolculuğuna uğurlandı
Diyarbakır şehitleri son yolculuğuna uğurlandı Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan vatandaşlar, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları ile son yolculuklarına uğurlandı
13.09.2019 Gündem
Bakan Soylu Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti
Bakan Soylu Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine destek ziyaretinde bulundu.
13.09.2019 Gündem
Bakan Soylu: 7 ayda 146 terörist, ikna yoluyla teslim oldu
Bakan Soylu: 7 ayda 146 terörist, ikna yoluyla teslim oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunun çözüldüğünü belirterek, bu yılın ilk 7 ayında 146 teröristin ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Bakan Soylu, "7 ayda PKK terör örgütünden 87 üst düzey teröristi etkisiz hale getirdik. Geçen yılın tamamında bu sayı 110'du. Bütün dağ kadroları çözülüyor. Aileleriyle görüşüyoruz, ikna faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu yılın daha ilk 7 ayında ikna yoluyla teslim olanların sayısı 146 oldu" dedi.
7.08.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde verdiği ilçe doğal gaza kavuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde verdiği ilçe doğal gaza kavuştu Diyarbakır'ın Bismil ilçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl müjdesini verdiği doğal gaza kavuştu.
26.10.2018 Gündem
Bakan Soylu, yaralı askerleri ziyaret etti
Bakan Soylu, yaralı askerleri ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Savur ilçesinde jandarma karakoluna yıldırım isabet etmesi sonucu yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
13.10.2018 Gündem
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
10 yıl geçti ama acısı hâlâ taze!
10 yıl geçti ama acısı hâlâ taze! Diyarbakır’da 3 Ocak 2008’de dershane önündeki patlamada evlatlarını yitiren ailelerin acısı dinmiyor
2.01.2018 Yaşam
TAK'ın sözde liderini kuryesi yakalattı!
TAK'ın sözde liderini kuryesi yakalattı! TAK’ın sözde lideri terörist Hacı Türmak’ı, kuryesinin kullandığı e-posta hesabı yakalattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oya Eronat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oya eronat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.