Oy Kullanımı

Oy Kullanımı

Son dakika oy kullanımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oy kullanımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oy kullanımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oy Kullanımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oy kullanımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 oy kullanımı haberi bulunmuştur. Tüm oy kullanımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor Adana’nın Kozan ilçesinde asırlık okullarda vatandaşlar oy kullanmaya başladı.
31.03.2024 Gündem
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı!
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı! İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.
31.03.2024 Gündem
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor?
Seçim günü Alışveriş merkezleri açık mı? 31 Mart seçim günü hangi AVM'ler çalışıyor? Seçim günü AVM'ler açık mı sorusu 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi vatandaşların merak konusu oldu. Seçim yasakları kapsamında kahvehane, kıraathane ve internet cafe gibi yerler umumi eğlence işyerleri kapalı olacak. Ancak oy kullandıktan sonra AVM ziyareti yapacak olanlar için 31 Mart seçim günü AVM'ler açık mı sorusu oldukça önemli hale geldi.
26.03.2024 Gündem
Şanlıurfa’da toplu oy kullanımı iddiasıyla arbede çıktı
Şanlıurfa’da toplu oy kullanımı iddiasıyla arbede çıktı Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması sırasında toplu oy kullanıldığı iddiasıyla arbede çıktı. Arbede sırasında CHP İstanbul eski milletvekili Ali Şeker darbedilerek, telefonu kırıldı.
28.05.2023 Gündem
Üsküdar'da oy verme sırasında  yangın paniği
Üsküdar'da oy verme sırasında yangın paniği Üskadar'da bir lisede oy verme işleminin devam ettiği sırada elektrik kontağından küçük çaplı yangın çıktı. Okulu duman kaplarken yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangının oy verme işlemine bir etkisinin olmadığı öğrenildi.
14.05.2023 Gündem
Oy pusulasında mühür olmalı mı, oy pusulasının arkasında mühür olur mu?
Oy pusulasında mühür olmalı mı, oy pusulasının arkasında mühür olur mu? Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar (bugün) sandık başına gidiyor. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oy kullanımı saat 17.00'de bitecek. Sandıkların kapanmasıyla Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın il il oy oranları ve Cumhurbaşkanı seçimi sonucu için oy sayımı başlayacak. Oy kullanımını henüz gerçekleştiremeyenler oy pusulası için araştırmalarını yoğunlaştırırken “oy pusulasında mühür olmalı mı?” sorusunun da yanıtını araştırmaya başladı.
14.05.2023 Seçim
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.
9.05.2023 Gündem
Yurtdışında kullanılan güncel oy sayıları açıklandı
Yurtdışında kullanılan güncel oy sayıları açıklandı Yüksek Seçim Kurulu, yurt dışında kullanılan güncel oy sayılarını açıkladı. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), paylaştığı verilere göre 2 Mayıs saat 22.30 itibarı ile yurt dışı temsilciliklerde 797 bin 473, gümrük kapılarında ise 62 bin 41 oy kullanıldı.
2.05.2023 Gündem
İstanbul'da 14 mahallede muhtarlık seçimleri yapıldı
İstanbul'da 14 mahallede muhtarlık seçimleri yapıldı İstanbul'da 14 mahalledeki muhtarlık seçimleri için oy kullanımı tamamlandı. Muhtarlıklar için 11'i kadın 62 aday yarıştı, yaklaşık 71 bin seçmen sandık başına gitti. Saat 17.00'de sona eren oy kullanma işleminin ardından oy sayımına geçildi.
6.06.2021 Gündem
Beşiktaş'ın 34. başkanı Ahmet Nur Çebi oldu!
Beşiktaş'ın 34. başkanı Ahmet Nur Çebi oldu! Beşiktaş Kulübünde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda yeni başkan Ahmet Nur Çebi oldu.
20.10.2019 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir olayın olmaması gerekirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir olayın olmaması gerekirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malatya Pütürge'deki olay gerçekten bizleri üzdü. Böyle bir durumunun olmaması gerekirdi." dedi.
31.03.2019 Siyaset
31 Mart yerel seçimlerinde mühür basarken dikkat!
31 Mart yerel seçimlerinde mühür basarken dikkat! Türkiye'de 57 milyon seçmen, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gidecek. Oyunuzun geçersiz sayılmaması için bunlara dikkat etmeniz gerekiyor. İşte YSK tarafından yapılan uyarılar...
29.03.2019 Gündem
Seçim için son haftaya girildi! Oy kullanımı saat kaçta bitiyor?
Seçim için son haftaya girildi! Oy kullanımı saat kaçta bitiyor? Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidiyor. Yerel seçimlerde, 28 milyon 929 bin 732'si kadın, 28 milyon 128 bin 904'ü erkek toplam 57 milyon 58 bin 636 seçmen, 194 bin 390 sandıkta oy kullanacak. 12 siyasi partinin yarışacağı seçimlerde vatandaşlar, üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan resmi nitelikteki belgelerle oy kullanabilecek.
25.03.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu'dan seçim güvenliği açıklaması
İçişleri Bakanı Soylu'dan seçim güvenliği açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sosyal medya üzerinden spekülasyonlar yaparak seçim sonucunu etkilemeye veya toplumsal bir hareketlilik meydana getirmeye çalışan kişilere karşı tedbirlerimiz olacaktır. Bilişim Suçları ile Mücadele Ekipleri oluşturuyoruz. İnşallah bu noktada da herhangi bir zaafiyete müsaade edilmeyecektir" dedi.
26.01.2019 Siyaset
24 Haziran 2018 İzmir Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları
24 Haziran 2018 İzmir Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları İzmir'de oy kullanan yaklaşık 2 milyon 700 bin seçmen sandıktan hangi sonucun çıkacağını merakla bekliyor. 24 Haziran İzmir seçimleri ile ilgili sonuçlar bölgeden çıkacak milletvekillerini ve Cumhurbaşkanı adaylarının alacakları oy oranlarına büyük bir etki yapacak. Toplamda 3 milyon 227 bin 32 kayıtlı seçmenin olduğu İzmir ilinde YSK’nin güncel verilerine göre 9 bin 334 sandık kurulacak. İşte İzmir seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler adayların ve partilerin aldıkları oy oranları...
24.06.2018 Siyaset
ABD'de kullanılan oylar Türkiye'ye geldi
ABD'de kullanılan oylar Türkiye'ye geldi Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için ABD'de kullanılan oylar, sandıkların önceki gün kapanmasının ardından kuryelerle Türkiye'ye gönderildi.
19.06.2018 Siyaset
Seyyar sandık kurullarına ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Seyyar sandık kurullarına ilişkin usul ve esaslar belirlendi Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde uygulanacak seyyar sandık kurullarına ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
1.05.2018 Siyaset
İtalya'da sandık çıkış anketleri açıklandı
İtalya'da sandık çıkış anketleri açıklandı İtalya'da sandık çıkış anketlerine göre merkez sağ ittifakı, yüzde 33 ile 36 aralığındaki oy oranı ile birinci oldu
4.03.2018 Dünya
Yeni Zelanda'daki seçimlerden koalisyon çıktı
Yeni Zelanda'daki seçimlerden koalisyon çıktı Yeni Zelanda'da bugün gerçekleşen genel seçimlerin sonucunda hiçbir parti tek başına iktidar olacak oyu elde edemedi.
23.09.2017 Dünya
Yeni Zelanda'da sandıktan tek başına iktidar çıkmadı
Yeni Zelanda'da sandıktan tek başına iktidar çıkmadı Yeni Zelanda'da bugün gerçekleşen genel seçimlerin sonucunda hiçbir parti tek başına iktidar olacak oyu elde edemedi.
23.09.2017 Dünya
Sarp Levendoğlu Birce'yi silemedi!
Sarp Levendoğlu Birce'yi silemedi! Sarp Levendoğlu, Bebek Tevfik Fikret İlkokulu 1059 no'lu sandıkta halk oylamasına katılan isimler arasındaydı. Sarp Levendoğlu'nun oy kullanımı sırasında dövmesindeki detay dikkat çekti...
17.04.2017 Magazin
Çok farklı iki İstanbul var
Çok farklı iki İstanbul var Çoğu ilin toplam oy oranı ile ilçelerinin oy oranları 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakın çıkarken, İstanbul’da bir ilçede yüzde 70 evet çıkarken, bir başka ilçede yüzde 83’e yakın hayır çıktı. Toplamda ‘hayır’lar galip geldi
29.09.2021 Gündem
Ünlü vatandaşlar sandıkta
Ünlü vatandaşlar sandıkta Ünlü isimler de vatandaşlık görevini unutmadı, Anayasa değişikliği referandumu için sandık başına gitti
16.04.2017 Magazin
Nerede oy kullanacağım? YSK sandık sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Nerede oy kullanacağım? YSK sandık sorgulama işlemi nasıl yapılır? 16 Nisan 2017 halk oylaması için nerede oy kullanacağını bilmeyen vatandaşlar, sandık sorgulama işlemi ile bu sorunun cevabını bulabilirler. YSK seçmen sorgulama işlemi nasıl yapılır? YSK tarafından referandum için yapılan son açıklama nedir? Referandum ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oy Kullanımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oy kullanımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.