Ovit Tüneli

Ovit Tüneli

Son dakika ovit tüneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ovit tüneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ovit tüneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ovit Tüneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ovit tüneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 ovit tüneli haberi bulunmuştur. Tüm ovit tüneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Köprüsü yapımında çalışan personelle telefonda konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Köprüsü yapımında çalışan personelle telefonda konuştu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşasında görev yapan personelle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla katıldığı toplantıda işçilere seslenerek, "Köprünün üzerinden bir yakadan diğer yakaya geçmek suretiyle oradaki güzelliği yaşadım ve burada sizlerin korkusuzca emeğiniz her türlü takdirin üzerindedir. Sizleri şahsım, ailem, milletim adına tebrik ediyorum, kutluyorum. Sizlere de tüm ailenizle birlikte mutluluklar diliyorum. Allah yar, yardımcımız olsun diyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Sağ olun, var olun" dedi.
19.03.2022 Siyaset
2 dev proje hizmete giriyor
2 dev proje hizmete giriyor Rize'de 70 yıldır hayal olan ve 2017'de inşaatına başlanılan İyidere-İkizdere yolu Hurmalık Tünelleri ve bağlantı yolları ile 2019'da inşaatına başlanılan Salarha Tüneli tamamlandı. İki dev proje, bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından açılacak.
3.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan camlı yayında duyurdu: İlk kabine toplantısında da bunu teminat altına alacağız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan camlı yayında duyurdu: İlk kabine toplantısında da bunu teminat altına alacağız. Erzurum Şehir Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, canlı hayvan pazarı ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Yüzde 63 gibi Türkiye ortalamasının çok üstünde rekor bir oyla Dadaşlar bize verdikleri sözü yerine getirdi. Erzurum'a eli boş gelmedik. Bugün gerçekleştireceğimiz toplu açılış töreninde 9.5 milyar lirayı bulan projeleri Erzurum'un istifadesine sunacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de sele maruz kalan alanların Afet Bölgesi ilan edileceğini duyurdu...
17.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek binalarının açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Dünyanın ilk 10 ülkesi arasına gireceğiz, uzaya da gideceğiz. Bölgesel ve küresel lider de olacağız. Buna inanıyoruz." dedi.
12.02.2021 Siyaset
Tünelde otomobilin çarptığı ineğin sahibine 1800 TL ceza
Tünelde otomobilin çarptığı ineğin sahibine 1800 TL ceza Rize'nin İkizdere ilçesinde otomobilin tünelde çarptığı başı boş inek öldü. Hayvanın sahibi Münevver Biber'e 1800 TL idari para cezası kesildi. Biber, 15 bin TL değerindeki ineğini kaybettiğini belirterek "Burası köy ve burada bu olayların yaşanmaması için önlem alınmalı" dedi.
4.07.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 81 İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle bayramlaştı. İl Teşkilatına seslenen Erdoğan, "2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içinde olmalıyız. Seçimlere kadar durmak yok, yolumuza devam etmeliyiz" dedi.
25.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'e geliyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılı değerlendirme toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, canlı yayında öğrencilere müjdeyi vererek, "Bu yılın ilk yarısında 13 bin 750 yatak kapasiteli 21 adet yurdu daha hizmete açıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca infaz düzenlemesiyle ilgili konuşarak, "İnfaz düzenlemesini de içeren ikinci yargı paketinin hazırlıklarını tamamladık, birkaç hafta içinde Meclis gündemine getiriyoruz." ifadelerini kullandı.
16.01.2020 Gündem
Ve 5 ay sonra açıldı!
Ve 5 ay sonra açıldı! Rize'nin İkizdere ilçesinde kardan dolayı 5 aydır kapalı olan 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı geçidi, bir hafta süren çalışmaların ardından ulaşıma açıldı.
15.04.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen 'Büyük Trabzonlular Buluşması'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimlerden sonra Ayasofya'yı tekrar aslına rücu ettiririz. Bu ne demektir? Yani Ayasofya'yı müze olmaktan çıkarıp Ayasofya'yı cami ismiyle müsemma hale getiririz." dedi.
26.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması! Memleketi Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdelerini peş peşe sıraladı. Erdoğan, "İnşallah enflasyon tekrar yüzde 6'lara, 7'lere kadar düşecek. Çünkü bize böyle 20,19,buralarda enflasyon yakışmaz" dedi.
2.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müjdeyi veriyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müjdeyi veriyorum! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da vatandaşa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Müjdeyi veriyorum' diyerek Erzurum’a bin 200 yataklı şehir hastanesi yapıldığını açıkladı.
28.02.2019 Siyaset
68 yıllık hayal gerçek oluyor
68 yıllık hayal gerçek oluyor Rize'nin 68 yıllık hayali olan ve tamamlandığında kentin kuzeyle güneyini en kısa güzergahtan birbirine bağlayarak ulaşımı kolaylaştıracak 2.9 kilometrelik çift tüplü Salarha Tüneli'nde sona yaklaşılıyor. Tünel çalışmalarında ışığın görünmesine bir tüpte 480, diğer tüpte ise 680 metre kaldı. Zeminin yumuşaklığı nedeniyle günde ortalama 1.5 metre kazı gerçekleştirilebilen tünelde gelecek yıl ışık görünecek.
4.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de önemli açıklamalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de önemli açıklamalar yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de halka hitap etti. Erdoğan, "Öyle tehditle bizi bir yere çekmeye kalkanlar, kusur bakmasın. Biz hukuk devletiyiz, hukukun dışına asla çıkamayız" dedi. AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda da konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslendi ve 'Döviz baronlarının yanında olduğun sürece kaybedeceksin' şeklinde konuştu.
12.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Akıncı' müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Akıncı' müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yalova'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bir müjde daha vereyim. Bu şu anda hiçbir yerde yok. Akıncı uçağımız da geliyor. Akıncı çıktığı zaman çok farklı olacak tabi. Uzay Sanayimizi de ihmal etmiyoruz." dedi.
14.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben bir tek şeyle övündüm o da...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben bir tek şeyle övündüm o da... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de düzenlenen mitingde konuştu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştirerek, "Çıkmış diyor ki 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiçbir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm." dedi.
13.06.2018 Siyaset
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ovit Tüneli'ni açtı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Ovit Tüneli'ni açtı Rize İkizdere Ovit Dağı’nda inşa edilen Türkiye’nin en uzun ikinci tüneli olma özelliğini taşıyan Ovit Tüneli Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Osmanlı İmparatorluğu’nun 1880 Kalkınma Planı’nda yer alan tünelin bugün açılmasıyla birlikte 138 yıllık hayal gerçekleşmiş oldu.
13.06.2018 Gündem
Türkiye’nin en uzun tüneli açılıyor
Türkiye’nin en uzun tüneli açılıyor Rize-Erzurum arasındaki Ovit Dağı Geçidi’nde yapılan, 14,3 km. ile Türkiye’nin en uzun, dünyanın 2’nci uzun çift tüplü kara yolu tüneli olan Ovit Tüneli bugün açılacak.
12.06.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım Edirne'ye müjdeyi verdi
Başbakan Yıldırım Edirne'ye müjdeyi verdi Başbakan Binali Yıldırım, Edirne’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Başbakan Yıldırım, Edirne-İstanbul Hızlı Tren Projesi’nin inşasının bu yıl başlayacağını söyledi.
10.06.2018 Siyaset
3. havalimanına TC-TUR’la inecek
3. havalimanına TC-TUR’la inecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime iki gün kala İstanbul üçüncü havalimanına ilk inişi TC-TUR uçağıyla yapacak.
10.06.2018 Gündem
Hayati Yazıcı Ovit Tüneli’nin açılış tarihini canlı yayında duyurdu
Hayati Yazıcı Ovit Tüneli’nin açılış tarihini canlı yayında duyurdu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ovit Tüneli'nin 13 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacağını duyurdu.
5.06.2018 Siyaset
‘Bizi kurla vuramazsınız’
‘Bizi kurla vuramazsınız’ “Çıkmış birileri, kurmuş şuymuş buymuş. Geçin o işleri” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti ‘Yıkım ittifakı’ diye niteledi ve “Ya evlatlarımıza çok daha müreffeh bir ülke bırakacağız, ya da IMF kapılarında para dilenen eski Türkiye’ye döneceğiz” uyarısında bulundu
27.05.2018 Siyaset
‘Yaparsa yine AK Parti yapar’
‘Yaparsa yine AK Parti yapar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 146 projenin yer aldığı AK Parti’nin seçim beyannamesini “Yaparsa yine AK Parti yapar” sloganıyla açıkladı. Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerinin emeklilik ek göstergelerinin yükseltileceğini açıklayan Erdoğan, cemevlerine statü müjdesi de verdi
24.05.2018 Siyaset
Bakan Arslan ve Bak Cankurtaran Tüneli'ni ulaşıma açtı
Bakan Arslan ve Bak Cankurtaran Tüneli'ni ulaşıma açtı Karadeniz'i Doğu Anadolu üzerinden İran'a bağlayan Artvin-Rize-Ardahan karayolundaki Cankurtaran Geçidi'nde inşa edilen tünel, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından ulaşıma açıldı.
1.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ovit Tüneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ovit tüneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.