Otokar

Otokar

Son dakika otokar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otokar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otokar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otokar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otokar gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 otokar haberi bulunmuştur. Tüm otokar haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş'
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş' CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama yalanlanmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Karabat'ın aldığı aldığı iddia edilen ihaleleri köşesine taşıdı.
6.01.2024 Gündem
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni gücü Alpar görücüye çıktı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeni gücü Alpar görücüye çıktı Otokar, Türkiye'nin ilk ağır sınıf paletli insansız zırhlı aracı olan ALPAR'ı tanıttı. Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, "ALPAR ile teknolojik yenilikleri takip ederek, Türk savunma sanayimize yönelik yenilikçi bir çözüm sunmaktan gurur duyuyoruz. ALPAR’da kullanılan tüm çevre algılama ve karar verme algoritmaları yerli imkanlarla geliştirildi" dedi.
13.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki, Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
20.01.2023 Ekonomi
Kazaya karışan ehliyetsiz sürücü sinir krizi geçirince ortalık karıştı
Kazaya karışan ehliyetsiz sürücü sinir krizi geçirince ortalık karıştı Kocaeli'de minibüs ile hafif ticari aracın kazaya karışmasının ardından sürücülerden biri sinir krizi geçirdi. O sırada olay yerinden geçen bir kadın ise polise zorluk çıkartan sürücüye tokat attı.
3.08.2022 Yaşam
12 tonluk yeni kamyon yollara çıktı!
12 tonluk yeni kamyon yollara çıktı! 2013 yılında hafif kamyon segmentinde satışa sunulan Atlas'ın 12 tonluk yeni versiyonu üretildi.
24.06.2022 Otomobil
İBB Başkanı İmamoğlu: Gençleşen otobüs filosu ile arızalar azalacak
İBB Başkanı İmamoğlu: Gençleşen otobüs filosu ile arızalar azalacak İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin satın aldığı 160 yeni otobüsten 30'unun bugün metrobüs hattında hizmet vermeye hazır olduğu duyuruldu. Düzenlenen teslim törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bazı bozulmalar, arızalar yaşanıyor. Gençleşen filomuzla bunu daha da azaltacağız. Bekleme sürecini ve yığılma pozisyonu da azaltacağını ön görüyoruz. Amacımız gerçekten İstanbul'da bu güzel kadim kentte, bu şehrin güzel insanlarına yakışır, hızlı, güvenli, konforlu bir taşıma hizmeti sunabilmek" dedi.  
12.04.2022 Siyaset
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altında uzun zamandır böyle yükseliş görülmedi. Rusya’nın sabah saatlerinde Ukrayna'ya hava saldırısı başlatmasıyla küresel piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Ons altın 1940 dolara yükselirken iç piyasada gram altın 887 liraya ulaştı. Altın ile ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
24.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira...
Altın fiyatlarında son dakika tahmini! Tarih verildi tersine dönecek, gram altın 1000 lira... Altın fiyatları yükselişe geçti, uyarılar art arda geldi. Tarih belli oldu, her şey tersine dönebilir. Aylar sonra zirveye çıkan altın fiyatlarında kararsız seyir söz konusu. Altın yatırımcıları Rusya ile Ukrayna arasındaki krizi yakından takip ediyor, savaş ihtimali fiyatlardaki etkisini devam ettiriyor. ABD ve Avrupa’nın Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar sonrası altın fiyatları yataya döndü. Geçtiğimiz gün 1918 dolara çıkarak 8 ayın zirvesini yenileyen ons altın, bugün 1900 dolar sınırında işlem görüyor. Bugüne 841 liradan başlayan gram altın ise geçen haftaya göre; hafif geri çekilerek 840 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar ise ‘Gram altının ne zaman 1000 lira olacak?’ sorusuna cevap arıyor. Gram altın fiyatları ile ilgili uzmanlardan flaş açıklamalar gelirken; çeyrek altın, tam altın, yarım altın ve Cumhuriyet altını fiyatlarında son durum da belli oldu... İşte altın fiyatları ile ilgili tüm detaylar....
23.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini
Altın fiyatları uçuşa geçti! 13 aydır ilk kez oldu! Tarih belli oldu! Gram altında son dakika tahmini Altın fiyatları uçuşa geçti! Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik altın fiyatlarına tavan yaptırdı. Altın fiyatları 13 ay sonra ilk yeni gelişme yaşandı. Ons Altın güne 1904 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1904 dolar, en yüksek de 1914 dolar seviyesi görüldü. Saat 09:09 itibarıyla ons altın 1910 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın fiyatları da ons altına paralel olarak yükseliş gösteriyor. Gram altın güne 837.4 liradan başladı. Gün içinde en düşük 835.7 lira, en yüksek de 842.9 lirayı gördü. Saat 09:09 itibarıyla 839.8 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının ne zaman 1000 lira olacağı ile ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
22.02.2022 Ekonomi
Türkiye'nin silahları yerli motorlardan güç alıyor
Türkiye'nin silahları yerli motorlardan güç alıyor ASELSAN'ın geliştirdiği Sarp, Korkut, Gökdeniz gibi silah sistemlerinde, Volkan-II Tank Atış Kontrol Sistemi'nde yerli servo motor ve hareket kontrol çözümleri kullanılıyor.
30.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Metrobüsler yerli üretilecek!
Metrobüsler yerli üretilecek! Otokar, İstanbullular için 21 metre uzunluğunda, 200 yolcu kapasiteli metrobüs üretecek.
29.09.2021 Otomobil
Otokar zırhlı araçları yeni görevler için hazır
Otokar zırhlı araçları yeni görevler için hazır Türkiye'nin zırhlı araç üreticilerinden Otokar, geliştirdiği askeri araçlarla yurt içinde ve dışında yeni görevler bekliyor.
19.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Zırhlı araç Akrep II'nin yeni versiyonu ilk kez IDEF 2021'de
Zırhlı araç Akrep II'nin yeni versiyonu ilk kez IDEF 2021'de Türkiye'nin zırhlı araç üreticilerinden Otokar, Arma 6x6, Arma 8x8, Tulpar gibi yeni nesil araçların yanı sıra Akrep II’nin dizel versiyonu Akrep IId'yi ilk kez tanıtacak.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Altın fiyatlarında hareket ve dolar! Olumsuz etkiliyor...
Altın fiyatlarında hareket ve dolar! Olumsuz etkiliyor... Borsa İstanbul’da bilanço bazlı fiyat hareketleri öne çıkıyor. Endekste güçlü çıkış için alıcı ilgisinin artması şart. Global ölçekteyse ibre tekrar kripto varlıklara yönelmeye başladı. Altın ve dolarda sık hareket etmek, komisyonlar nedeni ile kazancı olumsuz etkiler.
8.08.2021 Ekonomi
Dolar için flaş tahmin! Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru yorumu!
Dolar için flaş tahmin! Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar kuru yorumu! BIST 50 şirketleri içinde % 10 üzeri kâr marjı ile çalışan ve 1 yılda % 100 kazandıran şirketler yüz güldürdü. Bu formül şirket ve yatırımcı için win-win (kazan-kazan) anlamına geliyor. Peki, Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar ne olur? İşte piyasalar piyasalar, dolar yorumları ve dolar kurundaki 5 önemli gelişme...
4.04.2021 Ekonomi
Dolar, altın ve faiz çıkışı! O tarihe dikkat...
Dolar, altın ve faiz çıkışı! O tarihe dikkat... Dolar, altın ve bankada parası olan herkes merak ediyor. Kurların ne yönde hareket edeceği konuşuluyor. İşte bunun için 15 Nisan toplantısı yatırımcılar açısından referans alınacak. Ölçülü ve takvimlendirilmiş faiz indirimi, enflasyonla mücadele vurgusu ve fiyat istikrarını sağlama yönündeki kararlılığın devamı hem yabancı hem de yerli yatırımcı nezdinde daha sakin ve gerçek değerlere yakın fiyatlamaları getirebilir.
28.03.2021 Ekonomi
En tehlikeli görevlere hazır! Yenilendi, Cobra II...
En tehlikeli görevlere hazır! Yenilendi, Cobra II... Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Otokar, Cobra II ürün ailesine "mayına karşı korumalı aracı" ekledi. Yeni nesil mayına karşı korumalı bir araç olan COBRA II MRAP, kullanıcıların yüksek balistik ve mayın koruma ile yüksek taşıma beklentilerini bu sınıf araçlardan farklı bir hareket kabiliyetiyle sunuyor. Dünyadaki benzer mayına karşı korumalı araçlara kıyasla COBRA II MRAP, ağırlık merkezinin alçak olması sebebiyle sadece stabilize yollarda değil, arazide de üstün bir hareket kabiliyeti ve eşsiz bir yol tutuşu sağlıyor.
3.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı!
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı! Geçen yıl toparlanmaya başlayan ticari araç satışlarının 2021’de devreye girecek yeni model ve teknolojiler ile daha da büyümesi öngörülüyor.
25.02.2021 Otomobil
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi
Türk savunma sanayisi firmaları IDEX 2021'de boy gösterdi Türk savunma sanayisi firmaları, ürün ve kabiliyetleriyle Birleşik FuarArap Emirlikleri'nde düzenlenen 15. IDEX Uluslararası Savunma Fuarı'na (IDEX 2021) katıldı.
25.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Sürücüsüz otobüs testi başarılı oldu!
Sürücüsüz otobüs testi başarılı oldu! Üç yıldır yürütülen çalışmalar neticesinde otonom otobüsünün ikinci aşama yazılım bütünleştirme ve sürücüsüz doğrulama testleri başarılı oldu.
1.02.2021 Otomobil
Türkiye'nin yeni zırhlısı Tulpar göreve hazır
Türkiye'nin yeni zırhlısı Tulpar göreve hazır Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen zırhlı muharebe aracı Tulpar, seri üretime hazır hale getirildi.
17.10.2020 Bilim ve Teknoloji
"Sanayinin devlerine" savunma şirketleri damgası
"Sanayinin devlerine" savunma şirketleri damgası Türk savunma sanayisi şirketleri, yürüttükleri faaliyetlerin ekonomik sonuçlarıyla "sanayinin en büyükleri" sıralamasında yükselişini sürdürdü.
14.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Savunma ve havacılıkta ilk 'hibrit' buluşma
Savunma ve havacılıkta ilk 'hibrit' buluşma ''Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri'', çok sayıda etkinliğin iptal edildiği bir dönemde sanal ve yüz yüze görüşmelerle yılın en önemli buluşmalarından biri olacak.
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin en değerli markası THY
Türkiye'nin en değerli markası THY Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre Türk Hava Yolları (THY), 2 milyar dolara yaklaşan marka değeriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu.
9.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otokar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otokar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.