Otobüs Fiyatları

Otobüs Fiyatları

Son dakika otobüs fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 otobüs fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm otobüs fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var Ramazan Bayramı'na iki gün kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda alışıla gelmiş yolcu yoğunluğu oluşmadı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bilet fiyatlarının uygun olmasına rağmen yoğunluğun yaşanmadığını belirterek, “Hava ve demiryollarındaki düşük fiyat uygulaması karayolunun payını yüzde 40-50 oranında daralttı. Geçen seneki tatilleri kıyasladığımızda yüzde 50 daralma var. Yani ek sefer bile doğru dürüst yapılmadı" dedi.
19.04.2023 Yaşam
Bayram tatilinde fiyatlar patladı! Zam geldi, 500 liraya yükseldi
Bayram tatilinde fiyatlar patladı! Zam geldi, 500 liraya yükseldi Bayram tatiline sayılı günler kaldı. Tatil planı yapanlar ulaşım için uygun fiyatlı alternatif çözümler arıyor. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından şehirlerarası otobüs fiyatlarında da artış yaşandı. Otobüs fiyatlarındaki artış sonrası vatandaşlar araç kiralamaya yöneldi. Bayram tatilinde araç kiralama firmalarında oluşan yoğunluk sonrası normal zamanda günlük 350 lira olan kiralama bedeli 500 liraya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Ekonomi
Bayramda tatile çıkacak herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu; otobüs, uçak, tren bileti fiyatları...
Bayramda tatile çıkacak herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu; otobüs, uçak, tren bileti fiyatları... Tatile çıkacaklar dikkat! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı. Tatil planı yapanlar ya da 'tatile mi gitsem' düşüncesine olan vatandaşlar otobüs, uçak ve tren bileti fiyatlarını araştırmaya başladı ancak yüksek yol ücretleriyle karşı karşıya kaldı. Bu yıl ulaşım fiyatları maliyetli. Bayramda uçak bileti 415 liradan başlıyor. Otobüs fiyatları ise uçak fiyatlarını solladı. Yüksek fiyatlar nedeniyle bazı illere otobüs yerine bilet bulunması durumunda uçakla gitmek daha avantajlı. Kendi aracıyla tatile gitmek isteyenler için ise bu yıl maliyetler geçen yıla göre 3'e katlandı. Bayramda otobüs, uçak ve tren biletleri ne kadar? Tek tek açıklandı...
20.04.2022 Ekonomi
Otobüs biletleri uçak fiyatlarıyla yarışıyor! 220 liraya kadar çıktı
Otobüs biletleri uçak fiyatlarıyla yarışıyor! 220 liraya kadar çıktı Otobüs biletleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar neredeyse uçak biletlerini yakaladı. İzmir-İstanbul arası otobüs fiyatı 220 TL iken, uçakla aynı yolculuk fiyatı 230 TL’den başlıyor. Bu durumdan hem yolcular hem de firma yetkilileri memnun değil. Mazotun 10 lira olduğunu hatırlatan bir sektör temsilcisi, “Ben olsam uçağa binerim yani. Fiyat artışlarından memnun değiliz. Şu an otobüsçüler can çekişiyor. Firmalar ne yapsın bilete yansıtıyor” ifadelerini kullandı.
18.12.2021 Ekonomi
Otobüs bileti fiyatları patladı, uçakla aynı seviyeye geldi
Otobüs bileti fiyatları patladı, uçakla aynı seviyeye geldi Son dönemlerde artan şehirlerarası otobüs fiyatları, neredeyse uçak biletlerini yakaladı. İzmir-İstanbul arası otobüs fiyatı 220 TL iken, uçakla aynı yolculuk fiyatı 230 TL’den başlıyor.
17.12.2021 Ekonomi
Otobüs fiyatlarını pahalı bulan tatilcilerin tercihi tren oldu
Otobüs fiyatlarını pahalı bulan tatilcilerin tercihi tren oldu İzmir'de şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarını pahalı bulan vatandaşlar trene yöneldi. Talebin artmasıyla birlikte tren garlarında yoğunluk yaşanırken, günlük yolcu sayısının 7 bin 500'ün üzerine çıktığı öğrenildi.
17.07.2021 Yaşam
Otobüs fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bayram öncesi zam...
Otobüs fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Bayram öncesi zam... Normalleşmeyle birlikte yolcu otobüslerinde yüzde 50 koltuk sınırlaması kaldırıldı. Otobüsler artık ruhsatlarında belirtilen yolcu kapasitesi oranında yolcu taşıyacak. Bayram öncesi bilet almak isteyenler ise koltuk sınırlaması kalkmasına rağmen bilet fiyatlarında artış yaşandığını belirtti. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Birol Özcan ise, "Bir fiyat artışı yok. Biz kafamıza göre zam yapamayız. Bugün bilet fiyatları ne ise bayramda da o olacak" dedi.
2.07.2021 Ekonomi
Fiyatlar düştü, harekete geçildi! Yüzde 60 indirim fırsatı...
Fiyatlar düştü, harekete geçildi! Yüzde 60 indirim fırsatı... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatların düşmesinin ardından harekete geçildi. Açıklamalar peş peşe geliyor. Yüzde 60 indirim yapılacak. Salı günü tamamen netlik kazanacak. Otobüs firmaları, yolcu ilgisini ve talebi artıracak kampanyalar için kolları sıvadı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, 'yüzde 60 indirim' kampanyası için hazırlık yapıldığını belirterek, 'Yan yana iki koltuktan biri normal fiyatla satılacak. İkinci koltuk, yüzde 60 indirimli olacak' dedi.
17.03.2021 Ekonomi
Otobüs firmalarının corona virüs fırsatçılığı! Fiyatlar üçe katlandı
Otobüs firmalarının corona virüs fırsatçılığı! Fiyatlar üçe katlandı İçişleri Bakanlığı corona virüs ile mücadele kapsamında şehirler arası otobüs seferlerinin bugün saat 17.00 itibarıyla valilik izniyle yapılabileceğini açıkladı. Otobüs seferlerine kısıtlama gelmesinin ardından otogara giden vatandaşlar ise bilet fiyatlarını görünce neye uğradıklarını şaşırdı. 90 lira olan bilet fiyatları şu an 280 TL'den satılıyor.
28.03.2020 Ekonomi
Fırsatçılar yine iş başında! 4 bin dolara Edirne...
Fırsatçılar yine iş başında! 4 bin dolara Edirne... Sınır kapılarının açılmasıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki göçmenler Edirne’ye ulaşabilmek için ilk durakları olan İstanbul’a geldi. Göçmen akını fırsatçılara gün doğurdu. Minibüs, otobüs ve taksi sahipleri fahiş fiyatlarla göçmenleri Edirne’ye götürmeye çalışıyor. Şoförlerin “Avrupa, Avrupa” diye bağırıp müşteri beklediği Vatan Caddesi’nde, Edirne’ye kadar 4 bin dolar alan da var, 100 liraya yolcu bekleyen de.
2.03.2020 Yaşam
Mehmet Özhaseki projelerini anlattı!
Mehmet Özhaseki projelerini anlattı! AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki, kamuoyuna manipülatif anket sonuçlarının servis edildiğini söyleyerek, "Kayseri'ye kadar ekip gönderdiler, orada kendilerine yakın gazetecileri buldular, 'Haseki Bey'in ne açığı var bize söyleyin' dediler. Belli gruplar Amerika'ya kadar arayıp 'Elinizde bant var mı, bir şey biliyor musunuz, ses kaydı var mı?' diye aradıklarını görüyoruz. Bunlar çok eski model şeyler. Arife tarif gerekmiyor. Kimin yaptığını tahmin edersiniz" dedi.
16.01.2019 Siyaset
Bayram öncesi tüm otobüs biletleri tükendi
Bayram öncesi tüm otobüs biletleri tükendi Ramazan Bayramı öncesi otobüs biletlerinin tükendi. TOFED Başkanı Özcan, "8 Haziran da dahil olmak üzere o tarihten bayrama kadar olan otobüs biletlerinin hepsi tükendi. O tarihten bayrama kadar ek sefer koymaya ve bu seferlerin biletlerini satmaya başladık. Onlar da yavaş yavaş dolmaya başladı." dedi
3.06.2018 Ekonomi
Bayramda otobüsler ücretsiz mi?
Bayramda otobüsler ücretsiz mi? İETT, bayramda otobüs fiyatlarına diar açıklama yaptı.
1.07.2016 Yaşam
İzmit-İstanbul demiryolu kapanıyor
İzmit-İstanbul demiryolu kapanıyor TCDD’nin Ankara ile İstanbul arasındaki Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi için Gebze-İzmit arasında yapacağı çalışma programı belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Seçimden sonra uçmak zor!
Seçimden sonra uçmak zor! Seçimlerin ardından yurt içi uçak biletleri yarı yarıya zamlanarak, Avrupa’daki birçok noktayı geçecek...
29.09.2021 Gündem
Alternatif kaçış rotası: Halep-Şam-Beyrut
Alternatif kaçış rotası: Halep-Şam-Beyrut Halep’e gitmek oldukça kolay. THY seferleri dışında Hatay ve Gaziantep’ten de sık sık otobüsler kalkıyor...
28.08.2009 Arşiv
Zam mahkemelik
Zam mahkemelik CHP, doğalgaz zammının iptali için dava açtı
5.11.2008 Siyaset
Belediye hizmetinin pahalı olduğu il hangisi?
Belediye hizmetinin pahalı olduğu il hangisi? CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl'ün yaptığı bir inceleme, Büyükşehir Belediye hizmetlerinin vatandaşlara en pahalı sunulduğu ilin Ankara olduğunu ortaya koydu...
29.09.2021 Gündem
Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu THY
Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu THY THY, Avrupalı 30 rakibi arasında yolcu sayısını yüzde 20.9 ile en çok artırarak birinci oldu
4.12.2005 Ekonomi
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Gözaltılar var Sarıyer'de DHKP-C terör örgütüne düzenlenen operasyonda 5 kişi yakalandı.
13.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.