Otobüs Bileti

Otobüs Bileti

Son dakika otobüs bileti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs bileti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs bileti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Bileti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs bileti gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 otobüs bileti haberi bulunmuştur. Tüm otobüs bileti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Otobüs bileti alacaklar dikkat! Bayrama sayılı günler kala kritik uyarı: Yer bulmak imkansız
Otobüs bileti alacaklar dikkat! Bayrama sayılı günler kala kritik uyarı: Yer bulmak imkansız Kurban Bayramı için geri sayım başladı. 2023 Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatili hafta sonuyla beraber toplamda 9 gün olacak. Bayramı değerlendirmek isteyenler otogarlarda daha şimdiden yoğunluk oluşturdu. Ek seferler için hazırlıklar devam ederken bilet fiyatlarıyla ilgili de açıklama geldi. İşte haberin detayları...
15.06.2023 Gündem
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku
Fiyatlar 5 gün içinde 12 bin lira arttı! Online alışverişte iptal şoku İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir sebep göstermeden yapılan iptallerde artış yaşanıyor. Son dönemde kura bağlı olarak fiyat artışı beklentisiyle iptal edilen eşyaların haricinde bazı vatandaşların otobüs biletlerinde de iptaller gerçekleşiyor. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicinin sözleşmesini iptal etmek için haklı gerekçe ancak mücbir sebeplerle olur. Tüketici Kanunun 6'ncı maddesi satıştan kaçınmayı da yasaklamıştır. Ben satmıyorum, caydım, sen paranı geri al denilemez" dedi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım da, "Firmaların böyle bir hakkı yok eğer zorunlu nedenlerle otobüs seferleri iptal ediliyorsa, o vatandaşın seyahatini bir şekilde temin etmek durumundadır, fiyat farkı da alamaz" ifadelerini kullandı. 
10.06.2023 Ekonomi
Demokrasi bileti gidiş dönüş mü? Demokrasi bileti nasıl alınır?
Demokrasi bileti gidiş dönüş mü? Demokrasi bileti nasıl alınır? Demokrasi bileti gidiş dönüş mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. CHP Gençlik Kolları'nın farklı şehirlerde oy kullanacak üniversite öğrencilere yönelik yaptığı demokrasi bileti konusunda araştırmalar başladı. Peki Demokrasi bileti nasıl alınır?
22.05.2023 Gündem
Akademisyen, sınavı arkadaşı yapınca enkaz altında kalmaktan kurtuldu
Akademisyen, sınavı arkadaşı yapınca enkaz altında kalmaktan kurtuldu Adıyaman'ın Besni ilçesinde görevli Dr. Öğretim Üyesi Erkan Sarsıcı'nın (40), oturduğu 5 katlı apartman, depremde yerle bir oldu. Antalya'da otele yerleştirilen Sarsıcı, deprem sırasında sömestir tatili nedeniyle il dışında olduğunu belirterek, "Benim tek ders sınavım vardı. Bir arkadaşım bana 'Sen uzak yerdesin, soruları gönder ben yapayım' dedi. Soruları arkadaşıma gönderdim. Sınavı o halletti. O gün orada olsaydım o enkazın altında ben de kalabilirdim" dedi.
17.02.2023 Yaşam
Tüm Türkiye tek yürekken onlar isyan ettirdi! 81 ilde harekete geçildi, işte cezası
Tüm Türkiye tek yürekken onlar isyan ettirdi! 81 ilde harekete geçildi, işte cezası Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında fırsatçılar yeniden ortaya çıktı. Depremi kullanmak isteyen gözü dönmüş fırsatçılar, otel, otobüs bileti, kiralar, battaniye, ısıtıcı, deprem çantası ve daha birçok ürüne zam üstüne zam yaptı. Depremi fırsat bilerek fahiş fiyat artışı yapan bazı otobüs firmaları ile battaniye gibi eşya satan işletmeler hakkında denetim başlatıldı.
8.02.2023 Gündem
Deprem sonrası ortaya çıktılar! Yağmacı ve fırsatçılara tepki yağıyor
Deprem sonrası ortaya çıktılar! Yağmacı ve fırsatçılara tepki yağıyor 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem başta Kahramanmaraş olmak üzere Adana’dan Şanlıurfa’ya, Malatya’dan Gaziantep’e tam 10 ilde yüzlerce binayı enkaza çevirdi. Birçok şehirden deprem bölgelerine yardımlar yağarken, enkaz bölgesinde yağmacılar ortaya çıktı. Utandıran anların ise görüntüleri ortaya çıktı.
7.02.2023 Gündem
2022’nin en pahalı uçuşu İstanbul’dan Avustralya’ya yapıldı
2022’nin en pahalı uçuşu İstanbul’dan Avustralya’ya yapıldı Çevrimiçi seyahat platformu Turna.com ziyaretçilerinin uçak bileti satışlarından kaydettiği bilgilerden hareketle 2022’nin seyahat karnesini açıkladı. Buna göre en pahalı tek yön uçak bileti 104 bin 797 TL’ye İstanbul- Canberra yolculuğu için satılırken, en pahalı gidiş- dönüş uçuşu ise 87 bin 449 TL’ye İstanbul- New York arasında gerçekleştirildi. İç hatlarda nisan, dış hatlarda ise ekim ayında en çok uçak yolculuğu yapıldı.
12.01.2023 Ekonomi
Ünlü oyuncudan flaş itiraf: Otostop çekerek İstanbul’a geldim
Ünlü oyuncudan flaş itiraf: Otostop çekerek İstanbul’a geldim Artemis Sinem Karaman önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü isim şaşırtan açıklamalarda bulundu.
11.01.2023 Magazin
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat'tan uçak bileti fiyatı açıklaması
THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat'tan uçak bileti fiyatı açıklaması ​Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Ülke ekonomisine getirdiğimiz katkı 6,6 milyar dolar. Geçen sene şirketimiz 5,8 milyar dolar getirmişti. THY'nin Türkiye'ye getirdiği kazanç 14 milyar dolar" dedi. Bolat, uçak bileti fiyatlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
8.10.2022 Ekonomi
Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi! 17 Ağustos’a kadar yer yok
Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi! 17 Ağustos’a kadar yer yok Ankara ile Kars arasındaki 1310 kilometrelik yolu bir günde tamamlayan Doğu Ekspresi’nde yoğun ilgi nedeniyle 17 Ağustos’a kadar yer olmadığı belirtildi. Doğu Ekspresi ile 'ucuz' veya 'nostaljik' bir yolculuk yapmak isteyenler, biletlerini haftalar öncesi almak zorunda kalıyor.
8.08.2022 Yaşam
Çöp evde bulunan çocuğun annesi konuştu
Çöp evde bulunan çocuğun annesi konuştu Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya’da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşamadığını söyledi. Kardeşinin tutuklanmasını ‘Olması gereken oldu devletime güveniyorum’ sözleriyle değerlendiren Yasemin A., "Bana kimse yardım etmedi, herkes kendi kuyruğunu kurtarmaya çalışıyor. Ben 3 yıldır çocuğumu istiyorum. Sevgi Evi nedir, kim beni çocuğumdan ayırabilir. Ben bir anneyim. O benim çocuğum ve yanımda olması gerekiyor” dedi.
25.07.2022 Gündem
Şehirler arası otobüs yolculuklarında yeni dönem! Artık zorunluk olacak
Şehirler arası otobüs yolculuklarında yeni dönem! Artık zorunluk olacak Otobüs yolculuklarında yeni dönem. Uçak modeli devreye girdi. Artık zorunlu olacak. Otobüs firmaları, uçaklarda olduğu gibi seyahate başlamadan önce emniyet kemeri kullanım zorunluluğuna ilişkin sesli veya görüntülü şekilde yolcuları bilgilendirecek, kurala uymayan otobüs firmaları ile yolculara yaptırım uygulanacak. İşte son dakika haberin detayları...
8.07.2022 Ekonomi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi
Bayram tatili öncesi otobüs biletlerinde yeni dönem! Vatandaşlardan yoğun ilgi Otobüs biletlerinde yeni dönem resmen başladı. Firmalar art arda duyurdu. Kurban bayramı öncesi şehirler arası otobüs bileti fiyatına gelen zam nedeni ile firmalar harekete geçti ve taksitli satış süreci başladı. Anlaşmalı bankalarla firmanın mobil uygulaması üzerinden yapılan ödemeler bazı vatandaşlarca olumlu karşılanarak talep gördü. Akaryakıta gelen zamların ardından otobüs ile seyahati tercih edenler taksitli bilet satışı ile ödmelerini iki aya bölerek yapabiliyor. Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul'daki otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Otogarlardaki yoğunluk esnafın da yüzünü güldürdü.
5.07.2022 Ekonomi
Üzerine milyonluk şirket kurulan İbrahim D.'nin cebinden otobüs parası çıkmadı
Üzerine milyonluk şirket kurulan İbrahim D.'nin cebinden otobüs parası çıkmadı Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen 'Demir Yumruk' operasyonunda gözaltına alınan ve üzerine kayıtlı şirketin 4 ayda 210 milyon TL'lik işlem yaptığı saptanan İbrahim D., akli dengesinin yerinde olmadığı belirlenerek serbest bırakıldı. Gözaltında bulunduğu süre içerisinde emniyette dengesiz hareketlerde bulunan ve cebinde memleketine gidecek parası bulunmadığı anlaşılan İbrahim D. için polisler aralarında para toplayarak otobüs bileti aldı. 
4.07.2022 Yaşam
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 33 arttı, süt, yoğurt, peynir, çay...
Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 33 arttı, süt, yoğurt, peynir, çay... Market fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Haziran ayında fiyatlar arttı. Süt, yoğurt, peynir, çay gibi birçok üründe fiyatlar değişti. İstanbul Ticaret Odası verilerine göre, haziran ayında en çok şehirlerarası otobüs bileti fiyatı arttı, geçen ay fiyatı en fazla azalan ürün ise yüzde 37,71 ile domates oldu. Öte yandan Fiyatında artış yaşanan diğer ürünler; gıda harcamaları grubundan yüzde 27,86 ile çay, ev eşyası harcamaları grubundan yüzde 27,66 ile oturma odası takımı, konut harcamaları grubundan yüzde 24,79 ile doğal gaz metreküp fiyatı, gıda harcamalarından yüzde 20,69 ile sosis ve aynı gruptan yüzde 20,27 ile süt olarak belirlendi. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Ekonomi
Millet İttifakı'nı eleştiren Muharrem İnce: 11 ay bile dayanamazsınız
Millet İttifakı'nı eleştiren Muharrem İnce: 11 ay bile dayanamazsınız İzmir'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın bazı konularda anlaşamadığını belirtip, "Bir aday bulacaklar onu 6 parti başkanı yönetecekmiş. Libya tezkeresine İYİ Parti 'evet', CHP 'hayır' oyu verdi. Bu 6'lı masa adayını seçtirmiş olsaydı bu tezkereye Cumhurbaşkanı ne diyecekti? Siz daha bu konuda anlaşamamışsınız. Dağılırsınız siz, Erdoğan'ı yenseniz ne olacak? Türkiye'de koalisyonların ortalama süresi 11 aydır. Siz 11 ay bile dayanamazsınız" dedi.
29.06.2022 Siyaset
İkinci el araba ve sıfır araba alacaklar dikkat! En düşük araba fiyatları açıklandı! Aracı satarken...
İkinci el araba ve sıfır araba alacaklar dikkat! En düşük araba fiyatları açıklandı! Aracı satarken... Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara son dakika uyarısı! Bayram öncesi araba fiyatları hareketlendi, en uygunu belli oldu. Otomobilde tedarik sıkıntısı devam ederken, yeni tarih verildi. Son bir yılda her şey değişti, otomobilin yatırım aracı olarak görülmesi fiyatları uçurdu. Sektör temsilcileri araba alacaklara önemli tavsiyelerde bulunurken, ikinci el otomobile olan ilginin artacağını ve fiyatlarında buna bağlı olarak yükseleceğini duyurdu. Peki sıfır ve ikinci el arabadaki fiyat artışları sürecek mi? En düşük araba fiyatı ne kadar oldu? İşte otomobil piyasası ile ilgili son dakika gelişmeleri...
22.06.2022 Otomobil
Otobüs bileti fiyatlarına bayram öncesi büyük zam! Fiyatlar katlandı, 200 TL birden arttı
Otobüs bileti fiyatlarına bayram öncesi büyük zam! Fiyatlar katlandı, 200 TL birden arttı Otobüs biletlerine büyük zam geldi. Bayram öncesi gelen yeni zamlar vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Son iki ayda artan fiyatlara bayram zamları da eklenince fiyatlar yüzde 50 arttı. Tatil planı yapanların ulaşım giderleri de gidecekleri destinasyona göre değişiyor. Ramazan Bayramı'nda İstanbul'dan İzmir'e 300 lira olan otobüs bileti şu anda 500 liraya çıktı. Artan fiyatlar nedeni ile otobüs bileti satışlarında taksit uygulaması devreye alındı. Bazı firmalar internet üzerinden yapılan satışlarda kredi kartına taksit imkanı sunuyor. Öte yandan artan fiyatlar paylaşımlı araçlara olan talebi de arttırdı. Ancak uzmanar paylaşımlı araçlar konusunda vatandaşı uyarıyor. İşte bayram öncesi tatile çıkacaklar için şehirler arası ulaşımda son durum...
22.06.2022 Ekonomi
Otobüs biletlerine yüzde 70, uçak biletlerine yüzde 50 zam! Yarı fiyatına şehirler arası yolculuk
Otobüs biletlerine yüzde 70, uçak biletlerine yüzde 50 zam! Yarı fiyatına şehirler arası yolculuk Akaryakıta art arda gelen zamlar otobüs bileti fiyatlarının hızla artmasına neden oldu. Yaklaşan bayram nedeniyle ise hem otobüs hem de uçak biletlerinin fiyatları yeniden yükseldi. İki ay içerisinde otobüs biletlerine yüzde 70, uçak biletlerine yüzde 50 zam geldi. Yaz aylarının başlaması ve yaklaşan bayram nedeniyle vatandaşlar ucuz ulaşımın yollarını arıyor. Bu noktada paylaşımlı araçlara olan talebin artmsı dikkat çekiyor. Şehirler arası yolcuğu yarı fiyatına yapmaya olanak sağlayan paylaşımlı araç platrofmları ise güvenlik riski barındırıyor. İşte paylaşımlı araç kullanımı ile ilgili merak edilen detaylar...
21.06.2022 Ekonomi
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam!
Kurban bayramı öncesi otobüs biletlerine büyük zam! Otobüs biletlerine büyük zam geldi. Otobüs biletlerinin fiyatı vatandaşı isyan ettirdi. Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar sonrası Ramazan Bayramı'ndan bu yana otobüs bilet fiyatları ortalama yüzde 65 zamlandı. Otobüs firmaları 1,5 ile 2 saat arasında değişen mesafeler için 120 TL ücret alınırken, 20 saat ve üzeri yolculuklar için firmalar 650 TL ile 750 TL arasında ücret alıyor. Öte yandan otobüs biletleriyle ilgili yeni dönem başladı. Otobüs biletleri artık taksitle satılacak.
20.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Bileti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs bileti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.