Otobiyografi

Otobiyografi

Son dakika otobiyografi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobiyografi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobiyografi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobiyografi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobiyografi gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 otobiyografi haberi bulunmuştur. Tüm otobiyografi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir?
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir? Biyografi, toplum tarafından tanınmış olan kişilerin hayatını konu edinen bir yazı türüdür. Biyografide devlet lideri, sporcu, din görevlisi ya da sanatçıların hayatı konu olarak seçilebilir. 
18.01.2024 Gündem
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir?
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir? Biyografi, toplum tarafından tanınmış olan kişilerin hayatını konu edinen bir yazı türüdür. Biyografide devlet lideri, sporcu, din görevlisi ya da sanatçıların hayatı konu olarak seçilebilir. 
11.01.2024 Gündem
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sol ayağım 1954 senesinde İrlandalı yazar Christy Brown tarafından kaleme alınmıştır. Eser, yazarın kendi hayatını anlatır ve otobiyografi türündedir. 
21.12.2023 Eğitim
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sol Ayağım Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sol Ayağım Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sol ayağım 1954 senesinde İrlandalı yazar Christy Brown tarafından kaleme alınmıştır. Eser, yazarın kendi hayatını anlatır ve otobiyografi türündedir. 
20.12.2023 Eğitim
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi Britney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.
8.05.2023 Magazin
Nilüfer: Otobiyografim ölünce yayınlansın
Nilüfer: Otobiyografim ölünce yayınlansın 'Dünya Dönüyor' 45'liği ile 1973 yılında başarılı bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Nilüfer, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, son dönemde yapılan otobiyografik yapımları beğendiğini söyleyerek; "Proje gelirse değerlendiririm" dedi.
28.01.2023 Magazin
'Prestij Meselesi' filmi davalık oldu! Mahsun Kırmızıgül'den açıklama
'Prestij Meselesi' filmi davalık oldu! Mahsun Kırmızıgül'den açıklama 1 Eylül 2003 tarihinde yaşamını yitiren Hilmi Toplaoğlu'nun büyük oğlu Volkan Topal, babasının kişilik haklarına saldırı teşkil eden sahneler olduğu iddiası ile 'Prestij Meselesi' filminin gösteriminin durdurulması için İstanbul Fikri Haklar Hukuk Mahkemesi'nden tedbir talep etti. Filme büyük emek verdiğini belirten yönetmen Mahsun Kırmızıgül'den cevap geldi.
25.01.2023 Magazin
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti...
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti... Geçtiğimiz kasım ayında beyin kanaması geçiren ve gördüğü uzun tedavinin ardından sağlığına kavuşan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır önceki gün Etiler’deydi. Yürümekte zorlanan usta oyuncuya sevgilisi Jülide Kural destek oldu.
27.04.2022 Magazin
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama: Yalı verse beni reklam filminde oynatamazdı!
Kadir İnanır'dan dikkat çeken açıklama: Yalı verse beni reklam filminde oynatamazdı! Yeşilçam efsanelerinden Kadir İnanır, önceki gece Yeniköy'de görüntülendi. Rol aldığı yatak reklamıyla gündemde olan ve aldığı iddia edilen ücret sosyal medyada çok konuşulan usta sanatçı, reklamlara bakışını anlattı ve ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2022 Magazin
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi
14'ünde tecavüze uğradı, 17’sinde 'ötanazi' dedi Çocukken cinsel saldırıya uğramasının verdiği acıya dayanamayan 17 yaşındaki Noa, ötanazi programına başvurup yaşamına son verdi.
6.06.2019 Dünya
MEB öğrencilerin sosyal etkinliklerini kayıt altına almaya başladı
MEB öğrencilerin sosyal etkinliklerini kayıt altına almaya başladı Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki tüm öğrencilerin akademik başarılarının yanında "bilim", "sanat", "kültür", "spor" ve "toplum hizmeti" gibi başlıklarda yaptıkları her türlü sosyal etkinliği e-okul sistemindeki yeni modülde kayıt altına almaya başladı.
10.04.2019 Eğitim
Crouch: Xabi Alonso'nun eşine aşık oldum
Crouch: Xabi Alonso'nun eşine aşık oldum Otobiyografi kitabı çıkaran Peter Crouch, anılarını yazdı. Crouch, “Liverpool’a transfer olduğumda Xabi Alonso’nun eşine aşık oldum. Jim Carregher bana durumu anlattı ve sert bir dille uyardı” dedi.
11.09.2018 İngiltere
Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri
Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri Kimisinin çok önemsediği kimisi tarafından da hiç umursanmayan ama her daim çok konuşulan Sevgililer Günü geldi çattı. Hediye almak isteyenlerin ise kafası karışık. Sevgilinize ya da eşinize hediye almak için burcunun özelliklerinden yardım alabilirsiniz
12.02.2018 Magazin
Cemal Süreya kimdir? Cemal Süreya hayatı ve şiirleri...
Cemal Süreya kimdir? Cemal Süreya hayatı ve şiirleri... Cemal Süreya kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Ölümünün 28. yıldönümü olan Cemal Süreya'nın hayatı merak ediliyor. İşte en güzel Cemal Süreya şiirleri ve hayatına dair merak edilen bilgiler...
9.01.2018 Gündem
Hayatını yazıyor
Hayatını yazıyor Teoman önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
13.12.2017 Magazin
Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlar geldi!
Fransa'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk sonuçlar geldi! Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Yürüyüş Hareketi'nin lideri Emmanuel Macron ve Ulusal Cephe Partisi'nin lideri Marine Le Pen ikinci tura kaldı.
23.04.2017 Dünya
Yazdığı otobiyografi, cinsel istismarı ortaya çıkardı
Yazdığı otobiyografi, cinsel istismarı ortaya çıkardı Diyarbakır'da bir ortaokulda eğitim gören ve şu anda 12 yaşında olan F.B. adlı kız çocuğu, rehberlik servisinin isteği üzerine yazdığı otobiyografisinde 8 yaşından beri cinsel istismara uğradığını anlattı.
19.04.2017 Yaşam
Refik Erduran hayatını kaybetti
Refik Erduran hayatını kaybetti Gazeteci yazar Refik Erduran, 88 yaşında yaşama veda etti.
29.09.2021 Gündem
TEOG 1. dönem sınavları ek puanları kimlere veriliyor? TEOG puan hesaplama...
TEOG 1. dönem sınavları ek puanları kimlere veriliyor? TEOG puan hesaplama... TEOG 1. dönem sınavları için ayrıntılar netleşmeye başladı. TEOG 1. dönem sınavları için açıklanan ek puanlar nasıl dağıtılacak? TEOG 1. dönem sınavları puan hesaplama ve merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Icardi, Inter taraftarlarından özür diledi
Icardi, Inter taraftarlarından özür diledi İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in Arjantinli kaptanı Mauro Icardi, otobiyografi kitabında Interli taraftarların tepkisini çeken sözleri nedeniyle özür diledi ve söz konusu sayfaları kitaptan çıkaracağını açıkladı.
17.10.2016 İtalya
Nobel ödüllü Çinli yazar Mo Yan’dan Değişim
Nobel ödüllü Çinli yazar Mo Yan’dan Değişim “He Zhiwu’nun üzerine vuran altın sarısı ışıkları görünce, başkaları ne düşüyordu hiç bilmiyorum ama işte tam da o an için bir kahraman oluvermişti gözümde. Yırttığı sayfanın parçaları elinden konfeti gibi süzüldükten sonra tozlu yola düştü. Başkasını bilmem, fakat ben öyle heyecanlanmıştım ki kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpmaya başlamıştı. Ders kitaplarını yırtıyordu. Defterlerini parçalıyordu! Okulla yollarını tamamen ayırmıştı artık. Okulu aklının en gerisine itmiş, öğretmeni ayakları altına almıştı. Kafesinden çıkmış bir kuşu andırıyordu. Özgürdü artık. Okul disiplini ve kurallarını iplemiyordu hiç. Peki ya biz?”
2.03.2016 Kültür Sanat
Agatha Christie hakkında bilinmeyen 125 gerçek!
Agatha Christie hakkında bilinmeyen 125 gerçek! “Polisiye Edebiyatın Kraliçesi” Agatha Christie'nin doğumunun 125...
22.10.2015 Kültür Sanat
İğrenç olay ortaya böyle çıktı!
İğrenç olay ortaya böyle çıktı! 12 yaşındaki A.Y., okulda rehber öğretmenin "Kimseye anlatamadığınız konuları içeren bir otobiyografi yazın" demesi üzerine, kâğıda komşusunun tecavüzüne uğradığını yazdı
7.03.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Otobiyografi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobiyografi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.