Gazete Vatan Logo
Magazin Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri

Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri

Kimisinin çok önemsediği kimisi tarafından da hiç umursanmayan ama her daim çok konuşulan Sevgililer Günü geldi çattı. Hediye almak isteyenlerin ise kafası karışık. Sevgilinize ya da eşinize hediye almak için burcunun özelliklerinden yardım alabilirsiniz

Sevgililer Günü’nde burçlara göre hediye önerileri

KOÇ: Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Eğer Koç’lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha da üretken olabilirler. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları yüzünden güç durumlara düştükleri de olur.

Koç’a neler hediye edebilirsiniz?

Kırmızı şal, bordo ipek bluz, egzotik tütsü demeti, vanilyalı parfüm, kol saati, spor ayakkabı, blue jean, deri eldiven.

BOĞA: Boğa’lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdendir. Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar.

Boğa’ya neler hediye edebilirsiniz?

Evleri için güzel bir biblo, kristal cam eşya, kırmızı atkı, spor çoraplar, müzik aleti, kaliteli cilt ürünleri, beyaz gömlek, bilimsel film dvd’si, özel bir kahve fincanı, maskot bebekler.

İKİZLER: Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler. Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler.

Haberin Devamı

İkizler’e neler hediye edebilirsiniz?

Günün modası bir giyim eşyası, parlak saç tokası veya saat, güncel bir cd ve moda olan bir kitap, omuz çantası, dağ ayakkabısı.

YENGEÇ: Her konuda hassas, alıngan ve kuruntuludurlar. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Sevgi dolu, şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapıları ile onu tanımanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar.

Yengeç’e neler hediye edebilirsiniz?

Olta, saten iç çamaşırı, şort, dantel yastık, güneş gözlüğü, otobiyografi tarzı kitap, mutfak ev eşyası, tüylü küçük halı.

ASLAN: Aslan kraldır, önderdir. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Sıcak, romantik, ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu insanın ayaklarını yerden keserler. Güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur.

Aslan’a neler hediye edebilirsiniz?

Haberin Devamı

Şık gece kıyafetleri, kadife pantolon, kırmızı mumlar, sarı pirinçten yer masası, parlak ışıklı avize, saten pijama.

BAŞAK: Yönetici gezegenlerinden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar.

Başak’a neler hediye edebilirsiniz?

Abartıya varmayan her türlü hediye armağan edebilirsiniz. Zarif olan her şeyi sever. Çiçekleri ve küçük takıları sever. Kitaplardan hoşlanır.

TERAZİ: Teraziler güçlü adalet duygusuna sahiptirler. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazlar. Bir Terazi her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister ve kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir.

Terazi’ye neler hediye edebilirsiniz?

Zarif hediyeler, yatak örtüsü, şifon giysiler, yumuşak bir kazak, şemsiye, güzellik malzemeleri, egzotik parfümler.

AKREP: Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar.

Haberin Devamı

Akrep’e neler hediye edebilirsiniz?

Egzotik tablo, iç çamaşırı, traj takımı, değişik kokulu mumlar, egzotik kitaplar, slow ve romantik müzik albümleri, değişik aksesuarlar, hayvan postları, polisiye romanlar.

YAY: Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır. Her iki cinsi de cesur ve çapkındır. Aşktan asla kaçmaz daha da üstüne giderler.

Yay’a neler hediye edebilirsiniz?

Spor pijama, değişik kitaplar, renkli giysiler, blue jean, büyük bir çanta, vanilya ve hindistan cevizi kokuları, büyük bir bavul.

OĞLAK: Gerçek bir Oğlak’ın iki temel özelliği vardır: Güvenilirlik ve dürüstlük. Karşısındaki kişiden emin olmadıkları müddetçe duygularını ortaya çıkarmaktan hoşlanmazlar. Beraberliklerinde karşısındaki kişinin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklerler.

Haberin Devamı

Oğlak’a neler hediye edebilirsiniz?

Deri bavul, değerli bir kemer, güzel bir kalem, pahalı bir gözlük, sallanan sandalye, yer minderi, küçük köpek yavrusu.

KOVA: Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilerdir. Evlilik fikri onları korkutur. Onlarla duygusallık paylaşmak kolay değildir.

Kova’ya neler hediye edebilirsiniz?

Elektronik aletler, müzik cd’leri, deri eldiven, mavi tişort, deri kemer, satranç takımı, blue jean.

BALIK: Dürüst, vicdan sahibi, bağlı ve uysaldırlar. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Sonsuz aşka ve romantizme inanır. Evliliğe en yatkın ve arzulu burçtur. Çoluk çocuğa karışma konusunda acele ederler.

Balık’a neler hediye edebilirsiniz?

Pırıltılı giysiler, güzel bir tablo, çiçek desenli çanta, traş losyonu, deri bir ceket, minyatür bir sandık, evinizi güzelleştirecek romantik eşyalar, bir gece lambası, şamdan, dantel bir masa örtüsü.