Oto Galeri

Oto Galeri

Son dakika oto galeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oto galeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oto galeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oto Galeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oto galeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 oto galeri haberi bulunmuştur. Tüm oto galeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı Diyarbakır’da banka hesabına yanlışlıkla 450 bin TL gönderildiğini fark eden Cebrail Çelebi, gizlilik politikası nedeniyle bankadan ulaşamadığı şahsı sosyal medyadan bularak parayı iade etti. Nefsine yenik düşmediğini belirten Çelebi, “Helal rızık işin malına bereket de koyar” dedi.
7.12.2023 Gündem
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı
Üst üste 2. olay! Ece Ronay'ın bir güzellik merkezi daha kurşunlandı Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi dün Gebze'de kurşunların hedefi olmuştu. Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan Ronay'a ait bir güzellik merkezinin daha kurşunlandığı ortaya çıktı. Önceki akşam da Ronay'ın eski eşinin araçlarının sergilendiği iddia edilen oto galeri kimliği belirsiz kişiler tarafından video çekilerek kurşunlanmıştı.
4.12.2023 Magazin
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı
Ece Ronay'ın güzellik merkezi kurşunlandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait güzellik merkezi, kurşunlandı.
3.12.2023 Magazin
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı!
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı! Babasına ait galerinin önünde cep telefonu kamerasıyla görüntü çeken Furkan Keser, (14) aynı caddedeki galeride çalışan F.Ö. (22) 'Ne bakıyorsun' diye laf atınca kavga çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından F.Ö., beraberindeki yakınlarıyla birlikte gelip Furkan Keser ve babası Ali Keser'e (43) sopa ve muştayla saldırdı. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
19.10.2023 Gündem
Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı
Oto galerilerin fiyat oyunu gün yüzüne çıktı Tesla’nın 1,5 milyon lira başlangıç fiyatıyla Türkiye’ye getireceği araçlarının, bazı fırsatçı oto galeriler tarafından ilan sayfalarında fahiş bedellerle satılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.
4.04.2023 Ekonomi
Galericilerde “Togg” heyecanı! Hepsini satışa çıkardılar
Galericilerde “Togg” heyecanı! Hepsini satışa çıkardılar Galerici Ahmet Yurtlu, yerli otomobil Togg’un banttan indirilmesini sevinçle karşıladıklarını söyleyerek, “Togg kendi segmentindeki araçların hepsinin pabucunu dama atacak” dedi.
1.11.2022 Ekonomi
Araba pazarında 15 Eylül telaşı! Satışlar düştü
Araba pazarında 15 Eylül telaşı! Satışlar düştü Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek bulurken, satışlarda düşüş olduğunu dile getirildi. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı sardı.
4.09.2022 Gündem
Fırsatçılarda büyük panik! İkinci el araçta 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı oto galerileri harekete geçirdi...
Fırsatçılarda büyük panik! İkinci el araçta 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı oto galerileri harekete geçirdi... İkinci el araçlarda 6 ay ve 6 bin kilometre sınırlaması fırsatçıları panikletti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un ikinci el araç piyasasındaki fahiş fiyatların önüne geçmek için şirketlere ‘6 ay ve 6 bin kilometre’ sınırlaması getirileceğini açıklamasının ardından galeriler ellerindeki sıfır kilometre araçları apar topar satışa çıkarmaya başladı. Bakan Muş’un açıklama yaptığı 10 Ağustos tarihinden 13 Ağustos tarihine kadar olan sürede ilana konulan 2022 model araç sayısı ortalama yüzde 30 arttı.
15.08.2022 Ekonomi
Servis minibüsünün çarptığı yaya öldü
Servis minibüsünün çarptığı yaya öldü İzmir'n Gaziemir ilçesinde, servis minibüsünün çarptığı yaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 
28.06.2022 Yaşam
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler!
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler! Ankara'da kilometresi yüksek olan tam 211 aracın göstergesinde oynama yaparak satan ve buradan gelen parayla tefecilik yoluyla 450 vatandaşın hayatını karartan Haydar İleriler'in lideri olduğu İleriler Suç Örgütü'nün pes dedirten bir videosuna ulaşıldı. 13 paravan şirket üzerinden büyük vurgun yapan suç örgütü Ankara Mali Şube polisinin operasyonuyla çökertilmiş, çok sayıda örgüt üyesi tutuklanmıştı. Suç örgütü üyelerinin, dolandırdıkları vatandaşların deste deste parasını alay ederek saydıkları pişkinlik dolu görüntülerde, örgüt üyesi Cem İ. elindeki binlerce liralık para destesini sayarken parmak ıslatma aparatı olarak örgüt üyesi Durmuş Ö.'nün dilini kullandı. İkili birbirine dil çıkararak gülüşürken, arka planda ise telefon görüşmesinde başka bir mağduru tuzağa çekmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
14.05.2022 Yaşam
Oto galericiyi 'sazan sarmalı' yöntemiyle 190 bin TL dolandırdı
Oto galericiyi 'sazan sarmalı' yöntemiyle 190 bin TL dolandırdı Adana'da otomobili satmak isteyen araç sahibini 'arkadaşı' olarak tanıtıp, buluşturduktan sonra devir için anlaştığı oto galericinin 190 bin TL'sini dolandıran A.G. (41) polisin operasyonu ile yakalandı.
24.04.2022 Yaşam
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu...
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu... Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. 3.5 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi gibi ürünlerin KDV’sini yüzde 18’den 8 indirme kararı aldık. Yeme içme hizmetlerinde KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz." dedi.
28.03.2022 Siyaset
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira...
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira... Araba salıp satan herkesi ilgilendiren uyarı! Araba alım satım işlemi hukuken geçerli sayılmıyor, sistem tamamen değişti, artık zorunlu. Kesinlikle noterde yapılması gerekiyor, bu sayede “eski para verdin, sahte para verdin, ben EFT gönderdim sana nasıl gelmedi” gibi sıkıntılar ortadan kalkıyor. Noterlerde araç alım satım işlemlerinde “Önce imzayı at, parayı öyle vereyim” ya da “Parayı ver sonra ben imza atayım” tartışmaları çok sık yaşanıyordu, güvenli ödeme sistemi ile bu tartışmaları da ortadan kaldırıyor. Sistemin bedeli sadece 20 Türk lirası, Ticaret Bakanlığı, bu sistemi zorunlu hale getirdi. Bir telefon, bir 'hayali' kuzen ve bir 'hayali' galerici arkadaş... Biraz da ikna kabiliyeti... Alınan tüm önlemlere ve uyarılara rağmen dolandırıcılar, film senaristlerine taş çıkartacak yeni yeni yöntemlerle tuzaklarına her geçen gün yeni mağdurları düşürüyorlar. Polisin bile 'yok artık' dediği son yöntemle de onlarca mağdur oluştu. İşte son dolandırıcılık yöntemi ve sadece 20 lira harcayarak alabileceğiniz altın değerinde önlem...
20.03.2022 Otomobil
Sıfır araba ve ikinci el araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Masrafı arttı! Artık değişti! Benzinli araba ve dizel araba...
Sıfır araba ve ikinci el araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Masrafı arttı! Artık değişti! Benzinli araba ve dizel araba... Sıfır veya ikinci el araba araba alacak milyonları ilgilendiriyor. Araba satışlarıyla ilgili önemli detay. Araba alış tercihleriyle ilgili flaş açıklama geldi. Motorinin fiyatı benzini geride bıraktı, alıcının tercihi değişti. Eskiden dizel araca olan rağbet yerini benzinli araca bıraktı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış alıcının araç tercihini de değiştirdi. Eskiden dizel araca olan rağbet yerini benzinli araca bıraktı. Oto galerici Serkan Keleş, "İnsanlar dizel araçları tercih ediyorlardı ama şimdi dizel ile benzin fiyatı arasındaki rekabet kapandığı için insanlar 'Ben bunu niye kullanıyorum?' diye düşünmeye başladı. 1.6 motor benzinli ortalama araba fiyatları 400-500 binin üzerinde gelirken, 1.6 dizelleri 600-700 bin bandında alıyorlar" dedi.
15.03.2022 Ekonomi
Araba alan satan herkesi kapsıyor! Sıra dışı dolandırıcılık
Araba alan satan herkesi kapsıyor! Sıra dışı dolandırıcılık Kocaeli'de, internet üzerinden ilan veren kişiyi arayan dolandırıcı, aracı alacağını söyleyerek anlaştı. Dolandırıcı, kentteki bir oto galericiyi de arayıp, kendisinin olduğunu öne sürdüğü aynı aracın satışı konusunda anlaşmaya vardı. Tarafları, kendisinin asker olduğunu ve doğuda görev yaptığını, bu nedenle bir arkadaşını göndereceğini söyleyerek noterde buluşturan dolandırıcı, araç sahibine sahte dekont gönderdi. Şüphelinin verdiği hesaba 260 bin lira yatıran galerici, araç sahibi paranın kendisine ulaşmadığını söyleyince dolandırıldığını anlayıp, şikayetçi oldu.
8.01.2022 Yaşam
Araba stokçularına şok! Tek tek tespit edildi, hepsine ceza kesildi
Araba stokçularına şok! Tek tek tespit edildi, hepsine ceza kesildi Son dakika haberi... Araba stokçularıyla ilgili harekete geçildi! Tek tek tespit edildi, hepsine ceza kesildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın araç bayilerine yönelik soruşturmasında, ellerinde araç olmadığını iddia eden bayilerin stoklarında yeteri kadar araç olduğu ortaya çıktı.
5.01.2022 Otomobil
Stokçular için son dakika gelişmesi! Savcılık harekete geçti...
Stokçular için son dakika gelişmesi! Savcılık harekete geçti... Son dakika haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bayilerden aldıkları araçları stoklayanlarla ilgili resen soruşturma başlattı
17.12.2021 Gündem
2001 model Tofaş'ı 145 bin TL'den satışa çıkardı! 'Türkiye’de nadir araçlardan'
2001 model Tofaş'ı 145 bin TL'den satışa çıkardı! 'Türkiye’de nadir araçlardan' Osmaniye’de oto galeri işletmecisi Ali Yılmaz, 88 bin kilometrede olan 2001 model Tofaş marka otomobilini “Türkiye’de nadir araçlardan” diyerek 145 bin liradan satışa çıkardı. Otomobilin satın alınıp kullanılacak bir araç olmadığını belirten Yılmaz, değer bilen, hevesi olan bir insana satmak istediklerini söyledi.
13.12.2021 Ekonomi
Araba fiyatlarıyla ilgili büyük oyun!
Araba fiyatlarıyla ilgili büyük oyun! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatların neden yükseldiği belli oldu. Araba fiyatlarında büyük oyun. Sıfır otomobillerde tedarik sorununun yaşanmasıyla özellikle galericiler, yetkili satış bayilerinde otomobil alım sırasına girerek eşi, çocukları ve akrabalarının üzerine araç satın alıyor. Fırsatçılar, sıfır araçları yüksek miktarda karla hemen satışa koyuyor. Bayi yetkilisi Serkan Sucu, "Daha aracı almadan bizim showroomumuzda fotoğrafını çekip internete ilana koyanlar bile var. Aldıkları fiyatın üstüne 10-15 bin lira kar ekleyip ilana koyuyorlar" dedi.
23.11.2021 Ekonomi
AK Parti'yi yasa boğan ölüm! Yılmaz Akın hayatını kaybetti
AK Parti'yi yasa boğan ölüm! Yılmaz Akın hayatını kaybetti İzmir AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi olan ve geçmiş dönemlerde Otokent Yönetim Kurulu eski Başkanı Yılmaz Akın (53), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.11.2021 Siyaset
Nöbetçi noterlerle ilgili flaş açıklama! İkinci el araba...
Nöbetçi noterlerle ilgili flaş açıklama! İkinci el araba... Nöbetçi noterlerle ilgili açıklama geldi. Çalışan vatandaşlar için sorun oluşturuyordu. Artık hafta başını beklemek gerekmeyecek. Yoğun ilgi var. Otomobil ticaretinde iş hacmi en yoğun cumartesi ve pazar günleri oluyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Erkoç, nöbetçi noter uygulamasının tekrar başlamasıyla birlikte ikinci el araç ticaretinin hız kazandığını söyledi.
11.08.2021 Ekonomi
Suç makinesi baltalı tefecinin ifadesi ortaya çıktı
Suç makinesi baltalı tefecinin ifadesi ortaya çıktı Son dakika haberine göre; Adana'da tefecilik yapan çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 9'u tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden, evinden çıkan Turgut Alp baltasıyla ağına düşürdüğü mağdurları tehdit ettiği öne sürülen İbrahim Ünverdi'nin (35) çeşitli suçlardan 20'ye yakın suç dosyası olduğu belirtildi. Ünverdi'nin evinden farklı kişiler adına düzenlenmiş 85 bin TL tutarında 7 senet çıktığı bildirildi.
7.08.2021 Gündem
'Efsane Vali' Yazıcıoğlu'nun makam aracı satışa çıkarıldı! Fiyatı 260 bin lira
'Efsane Vali' Yazıcıoğlu'nun makam aracı satışa çıkarıldı! Fiyatı 260 bin lira Denizli valisiyken trafik kazasında yaşamını yitiren Recep Yazıcıoğlu'nun kullandığı 1996 model makam aracı, internetten 260 bin liraya satışa çıkarıldı.
23.04.2021 Gündem
Hepsi kaldırılıyor! Son 5 ay kaldı, yüz binlerce kişiyi kapsıyor ve...
Hepsi kaldırılıyor! Son 5 ay kaldı, yüz binlerce kişiyi kapsıyor ve... Bakanlık harekete geçti ve karar verildi. Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Hepsi kaldırılıyor. Son 5 ay kaldı. Yeni yönetmelik devreye alınacak. O görüntü tarih oluyor. Apartman altlarındaki oto galeriler 31 Temmuz itibariyle taşınıyor. Yeni karara göre oto galeriler sadece yönetmeliğe uygun olarak tasarlanan yerlerde faaliyet gösterebilecek. Ancak kararın ne kadar doğru olduğu belirtilse de süre açısından sıkıntı yaşanıyor. Taşınmak için yeni oto ticaret merkezleri yapılıyor fakat 5 ay içinde bitmesinin mümkün olmadığı bu nedenle de ek süre verilmesi talep ediliyor. Öte yandan değişen yönetmeliğin mevcut kira sözleşmelerine nasıl etki edeceği de merak konusu. İşte tüm detaylar...
22.02.2021 Ekonomi
Korona hastasından tükürük alıp içeceğine karıştırmaya çalıştı! Şimdi de...
Korona hastasından tükürük alıp içeceğine karıştırmaya çalıştı! Şimdi de... Adana'da oto galerici İbrahim Ünverdi, verdiği 215 bin TL ile ortadan kaybolan ve korona hastasından aldığı tükürüğü içeceğine karıştırmaya çalıştığını öğrendiği personeli Ramazan Ç.'den, "Seni virüsle öldüremedim ama kafana sıkacağım" şeklinde tehdit mesajları almaya başladığını iddia etti. Ramazan Ç.'den şikayetçi olan Ünverdi’ye savcılıktan koruma kararı verildi.
29.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oto Galeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oto galeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.