Otilia

Otilia

Son dakika Otilia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Otilia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Otilia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otilia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otilia gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 otilia haberi bulunmuştur. Tüm otilia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
Sinan Akçıl eski sevgilisi Otilia'ya tepki gösterdi!
Sinan Akçıl eski sevgilisi Otilia'ya tepki gösterdi! Bir dönem şarkıcı Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla adını duyuran Rumen şarkıcı Otilia Bruma, Türkiye’de yaşanan deprem sonrası sessiz kaldı. Otilia’nın bu davranışı sonrası Sinan Akçıl eski sevgilisine tepki gösterdi.
11.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum!
Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 10 ilimizde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Yakın arkadaşı ve meslektaşı Haluk Levent'in başkanı olduğu Ahbap Derneği ile koordineli şekilde çalıştıklarını açıklayan Kırmızıgül, "Sarsılıyorum, kahroluyorum" dedi.
11.02.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum! Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla çok konuşuluyor. Canlı yayın açıp, takipçilerinden hediyeler isteyen, "Bu Onur hâlâ araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olan şovmen, hakkındaki eleştirilere "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani! Beni böyle sevdiniz" yanıtını vermişti. Son olarak bir ödül töreninin sunuculuğunu yapan Erbil, sosyal medya platformuyla ilgili soru üzerine "Ne göz varmış sizde" diyerek, sitemde bulundu.
27.11.2022 Magazin
Rumen şarkıcı Otilia modacı oldu
Rumen şarkıcı Otilia modacı oldu Rumen şarkıcı Otilia Bruma, 3 yıl önce Sinan Akçıl ile aşk yaşamıştı
2.07.2019 Magazin
Mutluluklar diledi!
Mutluluklar diledi! Rumen şarkıcı Otilia, önceki akşam Asmalımescit’teki bir mekanda sahne aldı.
21.04.2019 Magazin
Eski sevgiliye mesaj
Eski sevgiliye mesaj AZKA Otel’de sahne alan Rumen pop yıldızı Otilia kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşattı.
13.07.2018 Magazin
Sinan Akçıl: Kaderimde ne varsa o olacak
Sinan Akçıl: Kaderimde ne varsa o olacak Sinan Akçıl, yıllar önce ilişki yaşadığı Hadise ve kardeşlerine gönderme yaptı! Gazeteciler, “Otilia ile aşkınız, diğer ilişkileriniz gibi olaylı bitmedi. Avrupalı olduğu için mi?” diye sordu. Akçıl ise “Eski sevgililerim arasında da Avrupalı vardı. Buradaki en büyük avantajım, baldızlarımın olmaması” diye cevap verdi
25.05.2018 Magazin
Ayak üstü konuşmam
Ayak üstü konuşmam Sinan Akçıl, eski sevgilisi Rumen şarkıcı Otilia’nın “Sinan beni kandırdı.
15.05.2018 Magazin
Sinan beni kandırdı
Sinan beni kandırdı Rumen şarkıcı Otilia kendisini terk eden Sinan Akçıl’a ateş püskürdü: “Aşkımı hak etmedin. Beni günden güne öldürmek için her şeyi yaptın!”
14.05.2018 Magazin
Sinan Akçıl: Artık sevgilim yok
Sinan Akçıl: Artık sevgilim yok Önceki akşam Karaköy Çilek'te sahne alan Sinan Akçıl, Rumen şarkıcı Otilia Bruma ile ayrıldıklarını açıkladı.
11.05.2018 Magazin
Barıştık sayılır
Barıştık sayılır Enbe Orkestrası, Levent’deki L’assiette adlı mekanda sahne aldı.
17.02.2018 Magazin
Kalbim Türk halkı ile
Kalbim Türk halkı ile Rumen şarkıcı Otilia, Koşanadam organizasyonuyla Litvanya turizm fuarında sahne aldı.
30.01.2018 Magazin
Murat'lara ağır taş
Murat'lara ağır taş Sinan Akçıl, sevgilisi Otilia ile görüşmediğini söyledi.
4.01.2018 Magazin
Ablasını hiç sevmiyorum
Ablasını hiç sevmiyorum Sinan Akçıl, eski aşkı Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün fotoğrafı gösterilip, ne düşündüğü sorulunca “Birini çok seviyorum, diğerini hiç sevmiyorum” yanıtını verdi.
20.12.2017 Magazin
Hülya kim!
Hülya kim! Sinan Akçıl, sevgilisi Otilia’yı “Sinan’dan uzak dur” diye uyaran Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’e ateş püskürdü: HÜLYA KİM!
8.12.2017 Magazin
Aşka fransız kalmadı
Aşka fransız kalmadı Hadise’nin klip aşkı gerçek oldu. Popçu, Fransız manken Aurelien Muller ile birlikte olmaya başladı. Ablası Hülya Açıkgöz, “Birbirlerini tanıma aşamasındalar. Neden olmasın” dedi
1.12.2017 Magazin
Otilia'yı ağlatan jest
Otilia'yı ağlatan jest Sinan Akçıl, sevgilisi Otilia’nın yeni şarkısı ‘Devocion’un klibinde oynamak için Bükreş’e uçtu.
30.11.2017 Magazin
Kaçamak şarttır!
Kaçamak şarttır! Sinan Akçıl, sevgilisi Otilia’nın “Tek gecelik kaçamak ilişkiyi sağlamlaştırır” açıklamasından birkaç gün sonra çapkınlık turuna çıktı...
22.11.2017 Magazin
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap
Cansu Taşkın’dan, Otilia’ya ağır cevap Şarkıcı Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia Bruma’nın Cansu Taşkın için 'basit' söylemine ünlü model ateş püskürdü.
20.11.2017 Magazin
Cüretkar sözler: Cinsel ilişki olmazsa...
Cüretkar sözler: Cinsel ilişki olmazsa... Sinan Akçıl ile bir yıldır aşk yaşayan Otilia "Cinsellik olmazsa kendimi kadın hissetmem" diyerek cinselliğin ilişkilerinde ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
20.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Otilia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otilia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.