Gazete Vatan Logo
Magazin Aşka fransız kalmadı

Aşka fransız kalmadı

Hadise’nin klip aşkı gerçek oldu. Popçu, Fransız manken Aurelien Muller ile birlikte olmaya başladı. Ablası Hülya Açıkgöz, “Birbirlerini tanıma aşamasındalar. Neden olmasın” dedi

Aşka fransız kalmadı

HADİSE, ‘Sıfır Tolerans’ şarkısının klibinde oynayan, Fransız manken Aurelien Muller ile İstinyePark Zuma Restoran’da buluştu. İkiliye, Hadise’nin ablası Hülya ile kardeşi Derya da eşlik etti. Hadise gecenin sonunda mekandan kardeşi Derya ile ayrıldı, özel hayatıyla ilgili konuşmadı.

RESTORANDAN Fransız manken ile çıkan abla Hülya Açıkgöz, muhabirlerin “Kardeşiniz ile Aurelien’in yakınlığından aşk çıkar mı?” sorusunu, “Her şeyden aşk çıkabilir. Açık kapı bırakalım. Şu an iyi arkadaşlar. Tanışma aşamasındalar. Hadise mutlu olacaksa bu ilişkiyi onaylarım, neden olmasın” diye yanıtladı.

Sinan pişmanlığı
Hadise, eski aşkı Sinan Akçıl’ın yeni sevgilisi Otilia’yı “Kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi” diye uyaran ablası Hülya Açıkgöz için, “Ablam hep haklı çıkar, keşke onu vakti zamanında dinleseydim!” diyerek geçmişte yaşadığı ilişkiden pişman olduğunu ima etti.