Gazete Vatan Logo
Magazin Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum!

Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum!

Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 10 ilimizde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Yakın arkadaşı ve meslektaşı Haluk Levent'in başkanı olduğu Ahbap Derneği ile koordineli şekilde çalıştıklarını açıklayan Kırmızıgül, "Sarsılıyorum, kahroluyorum" dedi.

Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum!

Türkiye'yi hüzene boğan, binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Kahramanmaraş merkezli büyük depremler sonrası ünlüler tek yürek oldu. Bu isimlerden biri de Mahsun Kırmızıgül oldu. Afet bölgesine giden ünlü yönetmen ve oyuncu, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yaptı.

"BÖYLESİNE YIKAN BİR TRAJEDİ İLE KARŞILAŞMADIM"

Adıyaman'da halk geceyi sokaklarda geçiriyor. Binlerce insan yakınlarından bir ses, bir haber bekliyor. Ben çok duygusal sahneler, filmler çektiğimi sanıyormuşum. Oysa böylesi içimi ürperten, beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM"

Depremin merkezinde insanlarımızın gözlerinde hâlâ yakınlarının sağ çıkma ihtimali ve umudu var. Karanlığın içinde bir iğne deliğindeki aydınlığa benziyor bu durum. Sarsılıyorum, kahroluyorum. Sözün tam da bittiği yerdeyim. Ama her şeye rağmen umudumuzu kaybetmeyeceğiz

"AHBAP İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ"

Afet bölgesindeyim. Burada herkes zor durumda. Kahramanmaraş ve Adıyaman bölgesinde ben ve ekibim AHBAP ile koordineli çalışıyoruz. Yardım yapmak isteyen veya ihtiyaç listelerinde olan malzemeleri göndermek isteyenler bana ulaşabilirler.

Haberin Devamı