Otel Fiyatları

Otel Fiyatları

Son dakika otel fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otel fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otel fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otel Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otel fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 709 otel fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm otel fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
Otel fiyatları ve yazlık kiraları cep yakıyor! Gecelik 200 TL'ye alternatif tatil imkanı
Otel fiyatları ve yazlık kiraları cep yakıyor! Gecelik 200 TL'ye alternatif tatil imkanı Son yılların yükselen alternatifi olan kamp tatili, otel ve yazlık fiyatlarındaki son artışların ardından vatandaşlar için önemli bir tercih haline geldi. Kamp çadırı ve malzemeleri olanlar için bu tercih avantajlı olsa da bu ürünleri yeni almayı düşünenleri yüksek fiyatlar bekliyor. Dahası kamp alanlarında konaklamalar gecelik 200 liradan başlıyor. Bayram tatilinde ise zam var.
25.05.2023 Ekonomi
Bayram için tatil planı yapanlara ‘hayali otel’ tuzağı! İndirimli uyarısı, 30 güne dikkat
Bayram için tatil planı yapanlara ‘hayali otel’ tuzağı! İndirimli uyarısı, 30 güne dikkat Ramazan Bayramı tatili planlayanlar dikkat! Kopya web sitesi, e-posta ve SMS yoluyla 'hayali otel' dolandırıcılığına karşı uyarı geldi. Ticaret Bakanlığı, paket tur ya da konaklama faaliyetinin aldatıcı, yanıltıcı nitelikte olduğunun anlaşılması durumunda Reklam Kurulu Başkanlığı’na başvurulması gerektiğini bildirdi. İşte dolandırıcıların tatilcilere kurması muhtemel tuzakların detayları...
16.04.2023 Ekonomi
Yolcu otobüsü, beton blok ve bariyerlere çarptı: 17 yaralı
Yolcu otobüsü, beton blok ve bariyerlere çarptı: 17 yaralı Eskişehir'de, beton blok ve bariyerlere çarparak boş araziye savrulan yolcu otobüsündeki 17 kişi yaralandı.
16.04.2023 Yaşam
Düğün fiyatları geçen yılın 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları
Düğün fiyatları geçen yılın 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları Evlilik hazırlığındaki gençleri ilgilendiren haber geldi. Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu. Geçen yıla oranla düğün mekanlarındaki fiyat neredeyse 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları tek tek açıklandı. Bu sezonun çiftlerinin geçen sezondan yerlerini tutmaya başladığını dile getiren sektör temsilcileri, en değerli günü de açıkladı.
16.04.2023 Ekonomi
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor Kuzey Ege'de 30 binin üzerindeki yazlık sayısı ile dikkati çeken Edremit Körfezi'nde, özellikle yerli turistlerin tercihi çadır ve karavan kamplar oldu. Otellere göre ortalama yüzde 80 avantajlı fiyatlarla ilgi gören bu kamplar, Kazdağları ve Madra Dağı'nın eteklerinde turistlere doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunuluyor.
24.07.2022 Ekonomi
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.
15.07.2022 Yaşam
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatil fırsatı! Tüm seçenekler verildi! Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Tatil yapmak isteyen vatandaşlar erken rezervasyonla büyük kar etti. Öte yandan tatil planını yeni yapan vatandaşlar için ise yeni fırsatlar tek tek sıralandı. Peki tatil için yeterli bütçesi olmayanlar ne yapmalı? Erken rezervasyon ucuzluğu sürüyor mu? Tatili ucuza getirmenin püf noktaları neler? İşte 12 başlıkta merak edilenler...
27.05.2022 Ekonomi
En düşük ve en yüksek yazlık fiyatları belli oldu! İşte bölge bölge satılık-kiralık rakamlar...
En düşük ve en yüksek yazlık fiyatları belli oldu! İşte bölge bölge satılık-kiralık rakamlar... Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren gelişme! Sezon başladı, bölge bölge satılık-kiralık yazlık fiyatları belli oldu. Bu tarihe dikkat! Antalya, Belek, Kalkan, Muğla, Bodrum, Fethiye, Aydın, Didim, Kuşadası hepsi açıklandı, fiyatlar yüzde 50 arttı ama talep artışı nedeniyle ciddi indirim bekleniyor. Bu yıl yoğunluk bayram sonrasında başlarken, fiyatlardaki artış da devam ediyor. Popüler bölgelerde yüksek fiyatlar nedeniyle kiralamalar geçen yıllara göre zayıf seyrederken, talebin çoğu daha uygun fiyatlı beldelere kaymaya başladı. Yabancıların da ilgisi dikkat çekiyor. İşte ilgi gören tatil beldeleri ve günce tatil fiyatları...
17.05.2022 Ekonomi
Bayramda fiyatlar tavan yaptı! En ucuzu 400 lira
Bayramda fiyatlar tavan yaptı! En ucuzu 400 lira Araba kiralamak isteyenlere kötü haber geldi. Araba kiralama fiyatları bayramda tavan yaptı. Ramazan Bayramı öncesinde kiralık araçların fiyatlarını araştırdık. Sezonun ilk tatil döneminde araç kiralamanın günlük fiyatı 400 liradan başlıyor, aracın sınıfına göre 2 bin liraya kadar çıkıyor. Bir haftalık kiralama bedeli 2 bin 800 lira ila 9 bin lira arasında değişiyor. Artan otel fiyatlarından dolayı kiralık karavanlar kapış kapış gidiyor. Bayramda bir haftalık karavan kiralamak için 14 bin lira ödemek gerekiyor. Bu yıl ‘çip krizi’ nedeniyle kiralık araç bulmak ise hayli zor.
22.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Tatile gidecekler dikkat, hepsine zam geldi
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Tatile gidecekler dikkat, hepsine zam geldi Tatile gidecekleri yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 100 arttı. Hepsine zam geldi. Sezonun yaklaşması ile yazlık arayanların sayısı artmakla birlikte yazlık fiyatları da cep yakmaya devam ediyor. Ukrayna-Rusya arasındaki krizin de etkilediği yazlık kira fiyatları tavan yaptı. Bodrum'da geçen sezon 50 bin lira kira istenen villaların ise donanımına göre aylık kiraları 90 bin ile 100 bin liraya kadar yükseldi. Çeşme'de villaların 3 aylık sezonluk kiraları yüzde 100 arttı. İşte son dakika haberin detayları...
14.04.2022 Ekonomi
Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Kurban Bayramı tatili için otel fiyatları arttı mı?
Bayram tatili kaç gün? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Kurban Bayramı tatili için otel fiyatları arttı mı? 20 Temmuz’da başlayan Kurban Bayramı, çalışanlara uzun bir tatil yapma olanağı sunuyor. 15 Temmuz Perşembe Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü Kurban Bayramı ile birleştirmek isteyenlerin 4,5 gün izinle toplam 16 günlük bir tatil yapabileceğini söyleyen Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, “Son yıllarda bu kadar uzun soluklu tatil fırsatı yaratan bir ay yaşamadık. Çalışanlar şimdiden seyahat planlamalarında acele etmeli” diyor.
23.06.2021 Gündem
Tatile gidecek herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar bu sene...
Tatile gidecek herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar bu sene... Havaların ısınmaya başlamasıyla tatil planları da yapılmaya başladı. Gecen yaz koronavirüs salgını nedeni ile pek çok kişi tatilini ertelemişti. Bu yıl da salgının devam ediyor. Ancak birçok kişi erteledikleri tatili bu yaz yapmayı planlıyor. Tatile gitmek isteyenler ise yapacakları tatilin maliyetini merak ediyor. Pandeminin turizm sektörünü olumsuz etkilemesi bu yılki tatil fiyatlarına yansıyacak. 2 kişinin bir hafta yapacağı tatil gidilecek bölgeye ve konaklama tipine göre değişiklik gösterse de fiyatlar 600 liradan başlayıp 90 bin liraya kadar çıkıyor. İste tatile gideceklerin bilmesi gereken fiyat bilgileri...
28.03.2021 Ekonomi
Büyük indirim fırsatı! Yarı yarıya düştü, 5 ay sonra ödeyin...
Büyük indirim fırsatı! Yarı yarıya düştü, 5 ay sonra ödeyin... Milyonlarca kişi için büyük indirim fırsatı. En az yüzde 50 indirim yapıldı. Fiyatlar yarı yarıya düştü. Ödemeyi 5 ay sonra yapma imkanı da sunuluyor. Yapılan indirimle birlikte normalde 18 bin 642 lira olan fiyat 8 bin 575 liraya düşüyor. Ayrıca isterseniz paranızın tamamını geri alabiliyorsunuz. Erken tatil rezervasyonu için harekete geçildi. Sezon nisan ayında başlıyor. Pandemi nedeniyle durumdan en çok etkilenen sektörlerden biri de turizm oldu. Ancak aşılama ile birlikte 2021 yılının yoğun geçeceği öngörülüyor. Şu an rezervasyon yaptırmanız durumunda en az yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Çabuk hareket edilmesinde fayda var, çünkü fiyatlar yükselecek ve yer bulamama riski ile de karşılaşabilirsiniz.
29.01.2021 Ekonomi
Fiyatlar yarı yarıya düşüyor! Para iadesi, fiyat garantisi ve...
Fiyatlar yarı yarıya düşüyor! Para iadesi, fiyat garantisi ve... Herkesi çok yakından ilgilendiren indirim kararı! Kamuoyuna duyuruldu. Yüzde 50 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca iptal ve iade imkanı da sunuluyor. Tatile gitmek istenler için güzel haber POYD tarafından duyuruldu. Geçen yaz pandemi nedeni ile sosyal mesafeli tatil anlayışı ile otellerde yeni döneme uygun tatil seçenekleri sunulsa da birçok kişi tatil planlarını erteledi. Bu yıl koronavirüs aşının uygulanmaya başlanması ile yaz döneminde salgında vaka sayılarının oldukça azalması bekleniyor. Ertelenen tatil planları da bu yaz gerçekleştirilebilecek. Tatil yapmak isteyenleri indirim imkanı da bekliyor. Bu yaz ekonomik şekilde tatil yapılabileceği gibi fiyat farkı garantisi de veriliyor. Pandemi sürecinde zor günler yaşayan turizm sektöründe, aşılamanın başlamasıyla 2021 sezonunun nisan ayında açılması hedefleniyor. Tur operatörleri, seyahat acenteleri ve oteller, tatil gününün bir gün öncesine kadar iptal opsiyonlu, iade garantili ve yüzde 50'ye varan erken rezervasyon indirim kampanyaları başlattı.
22.01.2021 Ekonomi
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları
Yılbaşında oteller açık mı? Yılbaşında programı olan oteller ve fiyatları Yılbaşı kutlamaları bu yıl koronavirüsün gölgesinde geçecek. Koronavirüs salgınında vaka artışının önüne geçmek ve yayılımını azaltmak amacıyla yeni önlemler alındı. Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, otellerde yeni yıla girmek isteyenlerde yılbaşı yasakları ile ilgili detayları merak ediyor. İnternette sıklıkla 'Yılbaşı kutlamaları yasak mı? Otelde eğlence yasak mı?' soruları aratılırken pek çok kişi de otellerin yılbaşı programlarını ve otel fiyatlarını araştırıyor. Peki, Peki, Yılbaşında oteller açık mı? Otelde yılbaşı yasak mı? Yılbaşı otel fiyatları ne kadar oldu? İşte tüm detayları ile yılbaşı yasakları ve otel fiyatları...
20.12.2020 Ekonomi
Farklı bütçeler için tatil seçenekleri
Farklı bütçeler için tatil seçenekleri Corona salgınıyla mücadele sürerken, yaz aylarının gelmesiyle vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de 5 günlük tatil yapmak isteyen ailelerin cebinden ne kadar çıkıyor? Butik otel, 5 yıldızlı otel veya villaya ne kadar ücret ödeniyor? İşte detaylar...
16.05.2020 Ekonomi
Yarın başlıyor! Rezervasyonlar yüzde 50 arttı
Yarın başlıyor! Rezervasyonlar yüzde 50 arttı Okulların iki hafta ara tatile girmesinin ardından turizmde beklenen hareketlilik yaşanmaya başladı. Tatil rezervasyonlarında yüzde 50’lik bir artış oldu.
14.11.2019 Ekonomi
3 yılda 2'ye katladı
3 yılda 2'ye katladı Yazlık bölgelerde konut fiyatları 3 yılda yüzde 100 arttı. En büyük fiyat artışı Kaş, Alanya, Kemer, Kuşadası ve Bodrum’da oldu. İkinci el piyasada Alanya’da metrekare fiyatı 3 bin, Kemer’de 3 bin 500, Kuşadası’nda 4 bin 500, Kaş’ta 6 bin, Bodrum’da ise 8 bin liradan başlıyor. Markalı konut projelerinde ise metrekare fiyatı 65 bin TL’ye kadar çıkıyor.
30.06.2019 Ekonomi
Tatilde ücretsiz konaklama imkanı!
Tatilde ücretsiz konaklama imkanı! Döviz kurları ve yabancı turist sayısındaki artışla birlikte yükselen otel fiyatları, vatandaşı ekonomik tatillere yöneltti.
29.05.2019 Ekonomi
İşte ucuz tatilin püf noktaları
İşte ucuz tatilin püf noktaları Tatil sezonu için geri sayım başladı. Erken rezervasyon yaptıranlar var ama biz Türkler genelde son dakikacıyız. Hesabı da son dakika yapıyoruz ve en uygununu bulmaya çalışıyoruz. Hesabını bilenler için Posta gazetesinden Bilal Emin Turan tatil tüyolarını yazdı. İşte o yazı...
12.05.2019 Ekonomi
Artan otel fiyatları kiralık evlere yöneltti!
Artan otel fiyatları kiralık evlere yöneltti! Otel fiyatlarının artmasıyla tatilciler kiralık evlere yöneldi.Kiralar ise günlük ortalama 200 liradan başlayıp, 8 bin liraya kadar çıkıyor. Özelikle Ege ve Marmara'daki evler rağbet görüyor.
29.04.2019 Ekonomi
İşte hesaplı tatilin püf noktaları
İşte hesaplı tatilin püf noktaları Yaz yaklaşırken birçok kişi tatil planı yapmaya başladı. Yaz tatili nasıl daha hesaplı hale getirilebilir. İşte püf noktaları...
8.04.2019 Ekonomi
En düşük enflasyon en yüksek enflasyon
En düşük enflasyon en yüksek enflasyon Temmuz’da gıda fiyatları beklenenin aksine gerileyince aylık TÜFE, 0.55 ile yılın en düşüğünde kaldı. Ancak yıllık enflasyon % 15.85 ile rekor kırdı. Üretici fiyatlarındaki artış ise % 25’i buldu.
3.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Otel Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otel fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.