Ösym Başkanı

Ösym Başkanı

Son dakika ösym başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ösym başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ösym başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ösym Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ösym başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 766 ösym başkanı haberi bulunmuştur. Tüm ösym başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram Ali Ersoy kimdir? Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Biyografisi, akademik kariyeri ve hayatı…
Bayram Ali Ersoy kimdir? Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Biyografisi, akademik kariyeri ve hayatı… Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı. KPSS'de soruların sızdırıldığı iddialarının ardından ÖSYM Başkanı Halis Aygün Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alınmıştı. Peki, Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
4.08.2022 Gündem
Halis Aygün kimdir, neden görevden alındı, eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün nereli, kaç yaşında? Kısaca ÖSYM başkanı kimdir?
Halis Aygün kimdir, neden görevden alındı, eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün nereli, kaç yaşında? Kısaca ÖSYM başkanı kimdir? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. İlgili karar Resmi Gazete’de de yayımlandıç Söz konusu gelişmenin ardından “Halis Aygün kimdir, kaç yaşında ve neden görevden alındı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2022 Gündem
Yeni ÖSYM başkanı kim olacak (oldu), görevden alınan Prof. Dr. Halis Aygün yerine kim gelecek? ÖSYM yeni başkanı belli oldu mu, ne zaman atanacak?
Yeni ÖSYM başkanı kim olacak (oldu), görevden alınan Prof. Dr. Halis Aygün yerine kim gelecek? ÖSYM yeni başkanı belli oldu mu, ne zaman atanacak? ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görevden alındı. 2018 yılından beri ÖSYM başkanlığı görevini yürüten Halis Aygün’ün yerine kimin geleceği merak ediliyor. Peki, yeni ÖSYM Başkanı kim olacak, Halis Aygün yerine kim geldi? ÖSYM yeni başkanı ne zaman belli olacak?
3.08.2022 Eğitim
ÖSYM başkanı görevden alındı mı, ÖSYM başkanı Halis Aygün kimdir, kaç yaşında, nerelidir, neden görevden alındı, KPSS kopya iddialarından mı?
ÖSYM başkanı görevden alındı mı, ÖSYM başkanı Halis Aygün kimdir, kaç yaşında, nerelidir, neden görevden alındı, KPSS kopya iddialarından mı? KPSS’deki bazı soruların Yediiklim yayınevinin çıkardığı çalışma kitaplarında çıktığı iddialarının ardından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün hakkında flaş karar alındı. Peki, ÖSYM başkanı görevden alındı mı, neden görevden alındı? ÖSYM başkanı Halis Aygün kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
3.08.2022 Gündem
YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı! ÖSYM Başkanı Aygün: YKS sonuçları açıklandı!
YKS tercih sonuçları sorgulama ekranı! ÖSYM Başkanı Aygün: YKS sonuçları açıklandı! ÖSYM Başkanı Aygün, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Sonuçlara "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.
26.08.2020 Eğitim
YKS sonrası ÖSYM Başkanı Aygün'den ilk açıklama!
YKS sonrası ÖSYM Başkanı Aygün'den ilk açıklama! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi'nin (TYT) ardından açıklama yaptı. ÖSYM Başkanı Aygün: "YKS'nin ilk oturumu sorunsuz tamamlandı. Böyle büyük bir sınavın ilk aşamasını tüm paydaşlarımızla birlikte başarılı bir şekilde tamamlamış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
27.06.2020 Eğitim
Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in yargılanmasına 20 Mart'ta başlanacak
Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in yargılanmasına 20 Mart'ta başlanacak Demir hakkında hazırlanan iddianamede "FETÖ üyeliği" ve "zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma" suçlarından 18 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.
23.01.2020 Gündem
YKS'ye katılacak adaylara "kimlik kartı" hatırlatması
YKS'ye katılacak adaylara "kimlik kartı" hatırlatması 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2019-YKS) girecek adaylardan,T.C. Kimlik Kartını kaybeden, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek durumda olanlar için bazı açık tutulacak nüfus müdürlüklerinin listesini ÖSYM internet sitesinden yayımladı.
12.06.2019 Eğitim
Son dakika... ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün atandı
Son dakika... ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün atandı Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Prof. Dr. Halis Aygün’ü atandı.
6.09.2018 Gündem
Son dakika! DGS artık 81 ilde yapılacak
Son dakika! DGS artık 81 ilde yapılacak Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Dikey Geçiş Sınavı'nın (DGS) bu yıl 81 ilde yapılacağını bildirdi.
29.01.2018 Gündem
ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Mahmut Özer atandı
ÖSYM Başkanlığına Prof. Dr. Mahmut Özer atandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.
29.09.2021 Gündem
ÖSYM'de şok istifa
ÖSYM'de şok istifa Ösym başkanı Prof. Dr. Ömer Demir istifa ettiğini açıkladı. 2017 yerleştirme puan hatası sonucu Ösym kurumunun tartışılmasının önüne geçmek için bu kararı aldığını iletti.
22.08.2017 Eğitim
İddianame hazırlandı! Boydak Holding'e ikinci şok
İddianame hazırlandı! Boydak Holding'e ikinci şok Kayseri’de Cumhuriyet Başsavcılığı, aralarında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir, Boydak Holding yöneticileri ve iş adamlarının bulunduğu tutuklu 68 kişi hakkında iddianame hazırladı. Dava Kayseri 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.
29.09.2021 Gündem
Ayrı cevap kağıdı yerine cevap alanı
Ayrı cevap kağıdı yerine cevap alanı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir, “Sınavlarda sorularla cevap kağıdını aynı kitapçıkta birleştireceğiz. Artık ayrı bir cevap kağıdı olmayacak. Her bir sorunun altında cevap alanı olacak, cevapları kaydırma riski ortadan kalkacak” dedi
28.03.2016 Eğitim
İki soru iptal bir sorunun şıkkı değişti
İki soru iptal bir sorunun şıkkı değişti 13 Mart’ta yapılan YGS Sınavı’nda bir fen bir matematik sorusu iptal edildi. Yine fen bilimlerindeki bir sorunun da yanıt şıkkı değişti
24.03.2016 Eğitim
‘Sınav bitti’den sonra kalem oynatan yanar!
‘Sınav bitti’den sonra kalem oynatan yanar! ÖSYM Başkanı Ömer Demir, “Sınavınız bitmiştir, cevap kağıtlarınızı kitapçığın arasına koyun” uyarısından sonra soruları yanıtlamaya devam eden adayların bütün emeğini zayi edeceğini belirterek, “Çok sayıda kişinin geçtiğimiz yıl içinde bu kayıtlardan sınavını iptal ettik. Bu kopya değil, kural ihlali” dedi
29.09.2021 Gündem
ÖSYM İlk Elektronik Sınavı YDS İle Başlatıyor!
ÖSYM İlk Elektronik Sınavı YDS İle Başlatıyor! Elektronik sınav döneminde ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, ÖSYM yönetimi olarak kurumun tarihinde bir ilke daha imza atarak, 20 Eylül 2014't ilk kez elektronik ortamda sınav yapacaklarını açıkladı...
11.09.2014 Eğitim
OSYM Başkanı’na soruşturma YOK
OSYM Başkanı’na soruşturma YOK YÖK Genel Kurulu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca şifreli sınav iddiaları için ÖSYM Başkanı Demir ve bazı ÖSYM çalışanları hakkında talep edilen soruşturma izni talebini oy çokluğuyla reddetti
29.09.2021 Gündem
Neden şifre var?
Neden şifre var? OSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir konuştu ama havada kalan o kadar fazla soru var ki...
29.09.2021 Gündem
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır? 8 - 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS için görevli öğretmen başvuruları başladı. Söz konusu sınav görevleri TYT, AYT ve YDT olarak üç oturuma verilecek. Peki, YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
5.03.2024 Gündem
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2024 yılında uygulancak olan sınavlara ilişkin "ÖSYM 2024 Yılı Sınav takvimini erişime açtı.
6.11.2023 Eğitim
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı Merakla beklenen YKS ek yerleştirme sonuçlarıyla ilgili ÖSYM'den son dakika duyurusu geldi.
25.09.2023 Eğitim
ÖSYM: Yurt dışından öğrenci kabul sınavı 12 Kasım'da yapılacak
ÖSYM: Yurt dışından öğrenci kabul sınavı 12 Kasım'da yapılacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın (2023-TR-YÖS/2), 12 Kasım'da gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.09.2023 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız
ÖSYM Başkanı Ersoy: Tüm Türkiye’ye e-Sınav’ı yayacağız ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, şu an Türkiye’nin 4 bölgesinde e-Sınav yapılabildiğini belirterek, "Hedefimiz şu anda 4 bölgede olan bu sınavları inşallah Türkiye'nin tüm bölgelerinde yapmak ve sınav kapasitemizi öncelikle 10 bin aday şeklinde oluşturmak. Bundan da nihai hedefimiz kağıt tabanlı sınavdan bilgisayar tabanlı sınava geçmek. Tüm Türkiye’ye bu e-Sınav’ı yayacağız" dedi.
9.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ösym Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ösym başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.