Osmangazi Köprüsü

Osmangazi Köprüsü

Son dakika OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osmangazi Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osmangazi köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 418 osmangazi köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm osmangazi köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
İstanbul'da bayram göçü başladı! Yollarda son durum
İstanbul'da bayram göçü başladı! Yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nün trafik yükünü büyük ölçüde azaltması nedeniyle Kocaeli'de TEM ve D-100 yolunda yoğunluk yaşanmadı.
6.04.2024 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişkin "Türk mimar ve mühendislerimizin imzası bulunan bu dev yatırımlar, bir yandan vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırken, diğer yandan ülkemize önemli katma değer sağlıyor. Yapılan bu devasa yatırımları dünya adeta gıpta ile izliyor" dedi.
19.11.2023 Gündem
Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi?
Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi? Karayolları Genel Müdürlüğü, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00'dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurmuştu. Ancak İletişim Başkanlığından yeni bir açıklama geldi. Peki, Köprü ve otoyollara zam ertelendi mi, köprü ve otoyollara ödenen para iade edilecek mi?
25.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Köprü ve otoyollara zam geldi mi? Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023: 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar?
Köprü ve otoyollara zam geldi mi? Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023: 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar? Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV artışını zam olarak yansıttı. Peki, 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar? İşte Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023…
12.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğunun başlaması ile ulaşım hatlarında yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollarda araç geçişleri rekor seviyeye çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, tüm köprüler ücretsiz mi? Köprüler ne zaman ücretsiz olacak, bayram tatilinde hangi köprüler bedava?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, tüm köprüler ücretsiz mi? Köprüler ne zaman ücretsiz olacak, bayram tatilinde hangi köprüler bedava? Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken, bayramda hangi köprü ve otoyolların ücretsiz olduğu sorgulanmaya başlandı. Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran’da başlayacak, 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı'nda şehir dışına çıkacaklar bayramda köprüler ücretsiz mi, bayram tatilinde köprüler bedava mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ne zaman bedava, bayramda ücretsiz olan köprüler hangileri?
24.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzede vatandaşları otelden çıkarmasına tepki gösteren Erdoğan, "Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz. Daha dün bedava ev vaat ediyorlardı. Bugün kapı dışarı ediyorlar" şeklinde konuştu. "2.turda rekor oy ve oranda milletimizin cumhurbaşkanı görevini tekrar bize tevcih edeceğine inanıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütü uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz milletimizden talimat alıyoruz" ifadelerini kullandı.
18.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Muharrem İnce yorumu: Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin “Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği” dedi.
11.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Günlük 80 bin varil üretimimiz varken; Gabar'da bulduğumuz petrol 100 bin varil. Buna da inanmıyorlar ama onlara da o petrolü göstereceğiz. O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Dağı'ndaki meşakkatli yolculuktan artık Zigana Tüneli ile keyfe dönüşecek. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. Burada üretim ve yatırım artacak. Yerli ve milli mühendislik çözümleriyle projelendirdik ve uyguladık. Bize aktarılan genel bütçeden yaptık. AK Parti son 21 yılda buna benzer çok iş yaptı. Tünel içerisinde 650 tane kamera var. Akıllı tünel sistemi kullanıldı." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, " Ülkemizin geleceğini aydınlatmayı da, en hızlı ve en doğru biçimde sürdüreceğiz. Bizim için durmak yok. 14 Mayıs’ta ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya da bu aziz millete bir lider seçeceğiz. Ya teröristlerin desteklediğini seçeceğiz ya teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz” dedi.
1.05.2023 Gündem
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü Adana'da! Bakan Karaismailoğlu: Şehir trafiğinde rahatlık sağlayacak
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü Adana'da! Bakan Karaismailoğlu: Şehir trafiğinde rahatlık sağlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK canlı yayınında bugün açılışı yapılacak Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Sıkışan şehir trafiğinde Adana'lılara önemli rahatlık sağlayacak burası. Buradaki sıkışıklıkları alternatif yollarla ortadan kaldırıyoruz. Kıymetli bir eser olarak Adana'ya bitirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Osmangazi Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osmangazi köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.