Oscar Ödülleri

Oscar Ödülleri

Son dakika Oscar ödülleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oscar ödülleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oscar ödülleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oscar Ödülleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oscar ödülleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 oscar ödülleri haberi bulunmuştur. Tüm oscar ödülleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar...
96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar... ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da düzenlenen törenle 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 ödül alan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024 Magazin
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi Kar Kardeşliği gerçek mi? Bir uçağın And Dağlarının orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirmesini ve birbirlerine ümit kaynağı olmasını anlatan filmin hikayesi dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kar Kardeşliği hikayesi gerçek mi kurgu mu? İşte Kar Kardeşliği filmi gerçek hikayesi…
6.01.2024 Televizyon
Tony Rock'tan Will Smith'e yalancılık suçlaması!
Tony Rock'tan Will Smith'e yalancılık suçlaması! Geçtiğimiz yıl Oscar Ödülleri'nin dağıtıldığı 94'üncü Akademi Ödülleri gecesinde Will Smith ile Chris Rock arasında yaşananlar töreni gölgede bırakmıştı. Tony Rock, geçtiğimiz yıl düzenlenen Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith'in ağabeyi Chris Rock'a tokat attıktan sonra ünlü komedyeni aradığını söylemesini yalanladı. Tony Rock, "Bu doğru değil. Will Smith, ağabeyimi hiç aramadı" dedi
3.04.2023 Magazin
Salma Hayek son paylaşımıyla hayranlarını güldürdü!
Salma Hayek son paylaşımıyla hayranlarını güldürdü! Salma Hayek, bu yıl 95'incisi düzenlenen Oscar Ödülleri'ne kızı Valentina Paloma Pinault ile birlikte katılmıştı. Hayek, gecenin sonunda evine gittiğinde mutfaktan bir paylaşımda bulundu. Ünlü ismin paylaşımı hayranlarını güldürdü.
16.03.2023 Magazin
Her Şey Her Yerde Aynı Anda konusu ve oyuncuları! 2023 Oscar ödülü alan Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi hangi platformlarda var, nereden izlenir?
Her Şey Her Yerde Aynı Anda konusu ve oyuncuları! 2023 Oscar ödülü alan Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi hangi platformlarda var, nereden izlenir? 2023 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. 1929 yılından bu zamana dek Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin her sene verdiği ödüllerin 95'incisi gerçekleştirildi. 95'incisi dağıtılan Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye beklendiği gibi Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) filmi 7 ödülle damga vurdu. En iyi film ödülü de Everything Everywhere All At Once’ye gitti. Peki, Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda ) konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Oscar ödülü alan everything everywhere all at once filmi sinemalarda var mı?
13.03.2023 Televizyon
Oscar töreninde şıklık yarışı!
Oscar töreninde şıklık yarışı! 95'inci Oscar Ödülleri gecesinde şıklık yarışı yaşandı. Ünlülerin aylar süren hazırlıkları tamamlandı ve en şık, en özenli halleriyle kamera karşısına geçtiler. İşte birbirinden şık isimler...
13.03.2023 Magazin
Brendan Fraser kimdir, filmde kaç kilo? 2023 Oscar ödülü alan Brendan Fraser hayatı ve son hali!
Brendan Fraser kimdir, filmde kaç kilo? 2023 Oscar ödülü alan Brendan Fraser hayatı ve son hali! Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 95. Akademi Ödülleri'ni kazananlar belli oldu. En İyi Film ödülünü "Everything Everywhere All At Once" alırken, En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Brendan Fraser, En iyi Kadın Oyuncu ödülünü ise Michelle Yeoh aldı. Peki, Brendan Fraser kimdir? Oscar ödülü alan Brendan Fraser kaç kilo, nereli, kaç yaşında?
13.03.2023 Magazin
OSCAR ÖDÜLLERİ 2023! Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ve Oscar ödül kategorileri: Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular!
OSCAR ÖDÜLLERİ 2023! Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ve Oscar ödül kategorileri: Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular! 1929’dan bu yana her yol Amerikan Sinema Sanatları ve Bilim Akademisi tarafından verilen Oscar ödül töreninde en iyiler belli oldu. Geçen sene canlı yayında sunucu Chris Rock'ı tokatlayarak törenin gündemine damga vuran oyuncu Will Smith ise 10 yıl boyunca Oscar Ödül törenine katılımı yasaklandığından seyirciler arasında yer alamadı. Ödüller açıklandıktan sonra Oscar ödülleri kazananlar araştırılmaya başlandı. Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülünü alan oyuncular merak konusu oldu. Peki, Ocsar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananlar ile Oscar ödülü alan filmler ve oyuncular…
13.03.2023 Televizyon
Oscar ödülleri dağıtıldı: Ağlaya ağlaya gözlerinde yaş kalmadı
Oscar ödülleri dağıtıldı: Ağlaya ağlaya gözlerinde yaş kalmadı Sinema dünyasının büyük buluşması 95'inci kez gerçekleşti. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin verdiği Oscar Ödülleri (Akademi Ödülleri) sahiplerini buldu. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda yapılan törenin ana sunuculuğunu Jimmy Kimmel üstlendi. Hollywood'un ünlü yıldızları da ödüller dağıtılırken sunuculuk yaptı.
13.03.2023 Magazin
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları!
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları! 2023 Akademi Ödülleri'nin (Oscar), bu yıl 95'incisi düzenlendi. Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen etkinlik gece 04:00'da ekranlara geldi. 23 kategoride Oscar ödülü dağıtıldı. Oscar Ödül Töreni'nde Riz Ahmed, Emily Blunt, Glenn Kapat, Jennifer Connelly, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael B. Jordan, Troy Kotsur,Jonathan Majors, Melissa McCarthy, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Questlove, Zoe Saldaña ve Donnie Yen gibi isimler sunuculuk yaptı. Peki, 95. Oscar Ödülünü alan filmleri hangileri, Oscar kazanan filmler ne oldu? İşte 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları…
13.03.2023 Televizyon
Oscar ödülleri hangi kanalda? 95'inci Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda?
Oscar ödülleri hangi kanalda? 95'inci Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? Oscar ödülleri 2023 hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. 95'inci Oscar ödülleri 1929 yılından bu yana veriliyor. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar ödülleri Los Angeles'te düzenleniyor. Peki Oscar ödül töreni saat kaçta, nerede yayınlanacak?
12.03.2023 Televizyon
Oscar Ödülleri'nde geri sayım başladı (Bu kez 'tokata' karşı hazırlık var)
Oscar Ödülleri'nde geri sayım başladı (Bu kez 'tokata' karşı hazırlık var) Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokat geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu
2.03.2023 Kültür Sanat
Oscar adayları 2023 listesi! 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman?
Oscar adayları 2023 listesi! 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman? Oscar adayları belli olunca, gözler ödül örenine çevrildi. Oscar ödülleri en iyi film, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi yönetmen gibi birçok kategorilerde verilecek. 95’inci Oscar Ödülleri bu yıl 23 kategoride verilecek, ödül töreni de mart ayında yapılacak. Peki, 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman?
25.01.2023 Kültür Sanat
Will Smith, Chris Rock'a attığı tokat için büyük pişmanlık yaşıyor!
Will Smith, Chris Rock'a attığı tokat için büyük pişmanlık yaşıyor! 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in sağlık sorunuyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Smith, o günden beri gündemden düşmeyen olayla ilgili geçtiğimiz günlerde bir özür videosu yayınlamış ve "Kendimi adi biri olarak görmemeye çalışıyorum" demişti. Tüm bunların ardından People'a konuşan bir kaynak, Smith'in çok pişman olduğunu ve özür videosunu yayınlamasının sebebinin artık bunu yapmasının zamanının geldiğini hissetmesi olduğunu açıkladı. İşte detaylar...
2.08.2022 Magazin
Will Smith'ten Oscar tokadı sonrası pişmanlık videosu! 'Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım'
Will Smith'ten Oscar tokadı sonrası pişmanlık videosu! 'Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım' 28 Mart 2022 gecesi Los Angeles’taki Dolby Theatre’da düzenlenen 94'üncü Oscar Ödülleri töreninde, sunucu Chris Rock'a tokat atan dünyaca ünlü aktör Will Smith, uzun süren sessizliğini bozdu. 53 yaşındaki oyuncu, paylaştığı altı dakikalık videoda, "Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen ben buradayım" diyerek seslendiği Chris Rock'tan özür de diledi.
30.07.2022 Magazin
95. Oscar töreni ne zaman? Oscar'ın 2023 tarihi açıklandı!
95. Oscar töreni ne zaman? Oscar'ın 2023 tarihi açıklandı! 95. Oscar Ödülleri 2023 tarihi açıklandı! Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Ön oylama, aylaylık oylama ve final oylama tarihleri ile Oscar Ödül töreninin yapılacağı tarihi açıkladı. Peki, 2023 Oscar Töreni ne zaman? 95. Oscar töreni ne zaman? 95. Oscar Ödülleri ön oylama ne zaman? Oscar'ın 2023 tarihi açıklandı!
14.05.2022 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey ameliyat oldu! 'Kırılganım ama heyecanlıyım'
Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey ameliyat oldu! 'Kırılganım ama heyecanlıyım' Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğini sürdüren sürdüren dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, ameliyata girmeden önce çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Halsey, "Eğer beni görürseniz nazik olun. Kırılganım. Kırılganım ama heyecanlıyım" notunu yazdı.
3.04.2022 Magazin
Sevda Demirel'den Hande Ataizi açıklaması! 'Nerde görsem kaçıyor, kaçmasın'
Sevda Demirel'den Hande Ataizi açıklaması! 'Nerde görsem kaçıyor, kaçmasın' 94. Oscar Ödülleri'nde Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'le ilgili esprisi nedeniyle sunucu Chris Rock'a tokat atmıştı. Dünya gündeminde olay olan bu görüntüler, ülkemizde de Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokat sahnesini akıllara getirdi. 22 yıl önce canlı yayında Ataizi'ne tokat atan Demirel, "Nerede görsem kaçıyor" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.04.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı! Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de objektiflere takıldı. Oyuncu, meslektaşı Will Smith’in, Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Magazin
Will Smith yaşanan olayın ardından sessizliğini bozdu: Özür dilerim Chris haddimi aştım!
Will Smith yaşanan olayın ardından sessizliğini bozdu: Özür dilerim Chris haddimi aştım! ABD'nin Los Angeles kentindeki 94. Oscar Ödülleri töreninin canlı yayınında, sunucu Chirs Rock'ı tokatlayan Will Smith gündem olmuştu. Bir kısım Smith'i desteklerken bazıları da tepki göstermişti. Yaşanan olayın ardından sessizliğini bozan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...
29.03.2022 Magazin
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler…
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler… Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni kadar after partisi de çok koşuldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye iddialı seçimiyle şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Türkiye’li ünlü senarist Alev Aydın'ın şarkıcı eşi Halsey'in Oscar Ödül Töreni'nde giydiği iddialı kostüm için 'Kocalarına yatakta ne giyiyorlar' şeklinde yoğrum yapınca magazin dünyası Alev Aydın ve Halsey’in hayatını araştırmaya başladı. Peki, Alev Aydın kimdir, nereli?
29.03.2022 Televizyon
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
Kourtney Kardashian ve Travis Barker kırmızı halıya damga vuran isimlerdendi! Romantik anlar...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker kırmızı halıya damga vuran isimlerdendi! Romantik anlar... Instagram'dan paylaştıkları cesur karelerle magazin gündemine gelen Kourtney Kardashian ve Travis Barker, 94. Oscar Ödülleri için Hollywood'daki Dolby Theatre'daki kırmızı halıya damga vurdu.
28.03.2022 Magazin
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Oscar Ödülleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oscar ödülleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.