Oscar Ödül Töreni

Oscar Ödül Töreni

Son dakika Oscar Ödül Töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oscar Ödül Töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oscar Ödül Töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oscar Ödül Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oscar ödül töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 oscar ödül töreni haberi bulunmuştur. Tüm oscar ödül töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi!
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi! Bir süredir depresyonla mücadele eden ünlü şarkıcı CoCo Lee'den kötü haber geldi. Geçen hafta intihar teşebbüsünde bulunan Lee yaşamını yitirdi.
6.07.2023 Magazin
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş
Tom Cruise şaşırttı! Nicole Kidman ile karşılaşmamak için gelmemiş Pazartesi günü sabaha karşı herkesin gözü törene katılanların ve o pırıltılı salonun üzerindeydi evet ama törene katılanlar kadar katılmayan bir kişi de çok dikkat çekti ve herkesin ‘neden yok’ sorusunu sormasına neden oldu. Üstelik bu ünlünün rol aldığı ve yapımcılıklarından birini de üstlendiği Film gecenin En İyi Film Oscarı adaylarından biriydi ve filmin Oscar şansı belki düşüktü ancak yine de herkes onun törende olacağını düşünmüştü.
14.03.2023 Magazin
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları!
Oscar kazanan filmler 2023! En iyi film ödülü hangi filmin oldu, 95. Oscar ödülü alan film hangisi? 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları! 2023 Akademi Ödülleri'nin (Oscar), bu yıl 95'incisi düzenlendi. Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen etkinlik gece 04:00'da ekranlara geldi. 23 kategoride Oscar ödülü dağıtıldı. Oscar Ödül Töreni'nde Riz Ahmed, Emily Blunt, Glenn Kapat, Jennifer Connelly, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael B. Jordan, Troy Kotsur,Jonathan Majors, Melissa McCarthy, Janelle Monáe, Deepika Padukone, Questlove, Zoe Saldaña ve Donnie Yen gibi isimler sunuculuk yaptı. Peki, 95. Oscar Ödülünü alan filmleri hangileri, Oscar kazanan filmler ne oldu? İşte 2023 Oscar ödülü alan filmler ve Oscar ödülleri adayları…
13.03.2023 Televizyon
Oscar ödülleri hangi kanalda? 95'inci Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda?
Oscar ödülleri hangi kanalda? 95'inci Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? Oscar ödülleri 2023 hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. 95'inci Oscar ödülleri 1929 yılından bu yana veriliyor. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar ödülleri Los Angeles'te düzenleniyor. Peki Oscar ödül töreni saat kaçta, nerede yayınlanacak?
12.03.2023 Televizyon
Oscar adayları 2023 listesi! 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman?
Oscar adayları 2023 listesi! 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman? Oscar adayları belli olunca, gözler ödül örenine çevrildi. Oscar ödülleri en iyi film, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu ve en iyi yönetmen gibi birçok kategorilerde verilecek. 95’inci Oscar Ödülleri bu yıl 23 kategoride verilecek, ödül töreni de mart ayında yapılacak. Peki, 95. Oscar adayları hangi filmler ve kimler oldu, en iyi film, en iyi kadın-erkek oyuncu adaylar kim? Oscar Ödül Töreni ne zaman?
25.01.2023 Kültür Sanat
2023 yılı Oscar adayları açıklandı
2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Magazin
Selena Gomez'den eleştirilere yanıt: Umursamıyorum!
Selena Gomez'den eleştirilere yanıt: Umursamıyorum! Son dönemde aldığı kilolar nedeniyle eleştirilen 29 yaşındaki ünlü şarkıcı Selena Gomez, yayınladığı video ile yorumları umursamadığını ve her haliyle kendini kabul ettiğini açıkladı.
13.04.2022 Magazin
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler…
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler… Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni kadar after partisi de çok koşuldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye iddialı seçimiyle şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Türkiye’li ünlü senarist Alev Aydın'ın şarkıcı eşi Halsey'in Oscar Ödül Töreni'nde giydiği iddialı kostüm için 'Kocalarına yatakta ne giyiyorlar' şeklinde yoğrum yapınca magazin dünyası Alev Aydın ve Halsey’in hayatını araştırmaya başladı. Peki, Alev Aydın kimdir, nereli?
29.03.2022 Televizyon
Alopesi nedir? Will Smith’in karısı Jada Pinkett Smith hastalığı Alopecia neden olur, Alopecia Areata nasıl anlaşılır, tedavisi var mı?
Alopesi nedir? Will Smith’in karısı Jada Pinkett Smith hastalığı Alopecia neden olur, Alopecia Areata nasıl anlaşılır, tedavisi var mı? Oscar Gecesi'nde oyuncu Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu. Ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülme hastalığıyla alay edince, sinirlenen Will Smith sahneye koşarak, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" deyip yumruk attı. Peki, Jada Pinkett Smith’in hastalığı ne? Alopecia (Alopesi) nedir, nasıl anlaşılır ve neden olur?
28.03.2022 Sağlık
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
93. Oscar ödülleri ile en iyiler belli oldu! İşte 93. Oscar ödüllerini kazananlar ve adaylar
93. Oscar ödülleri ile en iyiler belli oldu! İşte 93. Oscar ödüllerini kazananlar ve adaylar En iyi film hangisi seçildi, en iyi erkek-kadın oyuncu kim oldu? Oscar Ödülleri ile en iyiler belli oldu, 93. Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. 2021 Oscar Ödülleri töreninde kırmızı halı geçidinin ardından sinema dünyasının en iyileri açıklandı. ABD'nin Los Angeles kentindeki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle bu yıl 93'üncüsü verilen Akademi Ödüllerinde en iyi film ödülünü "Nomadland" kazandı. Nomadland En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri olmak üzere toplam 3 Oscar kazandı. İşte 93. Oscar ödüllerini kazananlar ve adaylar…
26.04.2021 Gündem
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Tacizle suçlanan ünlü yapımcıya bir şok daha!
Tacizle suçlanan ünlü yapımcıya bir şok daha! ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında yeni cinsel taciz suçlamalarıyla dava açıldı.
6.01.2020 Dünya
Oscar ödüllerinde 30 yıl sonra bir ilk!
Oscar ödüllerinde 30 yıl sonra bir ilk! Sinema dünyasının en önemli ödüllerinden ve "Oscar" olarak bilinen ABD'deki Akademi Ödülleri'nin 30 yıldır ilk kez, bu yıl resmi bir sunucusunun olmayacağı açıklandı.
5.02.2019 Televizyon
Kevin Hart Oscar'ı sunmaktan vazgeçti
Kevin Hart Oscar'ı sunmaktan vazgeçti ABD'li komedyen Kevin Hart, Oscar Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenmekten vazgeçtiğini duyurdu.
7.12.2018 Magazin
Brad Pitt aşka hazır!
Brad Pitt aşka hazır! Angelina Jolie ile boşanma davası devam eden Brad Pitt’in oyuncu ve komedyen Tiffany Haddish’e “İlişki yaşamak için beni 1 yıl bekle” dediği öğrenildi
7.03.2018 Magazin
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! (2018 yılı Oscar ödülleri)
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! (2018 yılı Oscar ödülleri) Oscar ödülleri kazananlara takdim edildi. 2018 yılında 90. Oscar ödülleri töreni düzenlendi ve heyecan dolu anlar yaşandı. Peki Oscar adayları kimlerdi? Kazananlar kimler oldu? İşte merak edilen tüm gelişmelere dair detaylar...
5.03.2018 Gündem
90'ıncı Akademi Ödülleri sahiplerini buldu
90'ıncı Akademi Ödülleri sahiplerini buldu 90. Akademi Ödülleri töreni, kırmızı halı geçişi ile Dolby Theater'da yapıldı. Ardından başlayan ödül törenini Jimmy Kimmel sundu
5.03.2018 Magazin
Ayla, Oscar'a aday olamadı
Ayla, Oscar'a aday olamadı Oscar’a aday yabancı film kısa listesi açıklandı. Türkiye'nin Oscar aday adayı Ayla listede yer almadı.
15.12.2017 Kültür Sanat
Oscar Jimmy’e emanet
Oscar Jimmy’e emanet 89. Oscar Ödül Töreni’ni başarıyla sunmasının ardından 4 Mart 2018’de yapılacak Oscar törenini de Jimmy Kimmel’in sunacağı açıklandı.
17.05.2017 Magazin
Nicole Kidman'ın neden alkışlayamadığı anlaşıldı!
Nicole Kidman'ın neden alkışlayamadığı anlaşıldı! Ünlü oyuncu Nicole Kidman, Oscar töreninde neden alkışlayamadığını açıkladı.
9.03.2017 Magazin
İkinci kez anne oldu
İkinci kez anne oldu ‘Jackie’ filmiyle en iyi kadın oyuncu Oscar’ına aday olan Natalie Portman, Oscar töreni öncesinde doğum yaparak ikinci kez anne oldu.
5.03.2017 Magazin
Natalie Portman ikinci kez anne oldu!
Natalie Portman ikinci kez anne oldu! ‘Jackie’ filmiyle en iyi kadın oyuncu Oscar’ına aday olan Natalie Portman, Oscar töreni öncesinde doğum yaparak ikinci kez anne oldu.
5.03.2017 Magazin
Çılgın anne Beyonce
Çılgın anne Beyonce İkiz bebeklerine hamile olan dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, 89. Oscar Ödül Töreni’ne katılmadı ancak Oscar partisini kaçırmadı.
1.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Oscar Ödül Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oscar ödül töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.