Ortaköy

Ortaköy

Son dakika ortaköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ortaköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ortaköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ortaköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ortaköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.977 ortaköy haberi bulunmuştur. Tüm ortaköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortaköy'de korkutan yangın!
Ortaköy'de korkutan yangın! Ortaköy'de bir restoranın çatısında yangın çıktı. Yangın boğazda birçok noktadan görülürken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
9.03.2024 Gündem
Ahırda inekleri sağarken boğanın saldırısında hayatını yitirdi
Ahırda inekleri sağarken boğanın saldırısında hayatını yitirdi Ordu’nun Altınordu ilçesinde inekleri sağarken boğanın saldırısına uğrayan Emine Arslan (70), hayatını kaybetti.
7.02.2024 Gündem
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik durdu
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik durdu Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattı patladı. Bu gelişme üzerine Muallim Naci Caddesi, Beşiktaş istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı.
31.01.2024 Gündem
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Aksaray, İç Anadolu bölgesinde bulunan bir şehirdir. Aksaray'ın yüz ölçümü 7.659 kilometre kare, deniz seviyesine olan yüksekliği 980 metre ve il plaka kodu da 68 olarak karşımıza çıkar.
18.01.2024 Eğitim
Tarlasında tarihi olduğu düşünülen küp buldu
Tarlasında tarihi olduğu düşünülen küp buldu Çorum'da bir çiftçinin ayağına takılınca ortaya çıkan ve tarihi olduğu değerlendirilen 1 metre uzunluğunda, 150- 200 kilo ağırlığındaki küple ile ilgili inceleme başlatıldı.
18.01.2024 Gündem
Bakırköy ve Ortaköy'de haç çıkarma töreni
Bakırköy ve Ortaköy'de haç çıkarma töreni Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen ayinlerin ardından Ortaköy ve Yeşilköy'de denizden haç çıkarma töreni yapıldı.
6.01.2024 Gündem
Ehliyetsiz yakalanan kadın sürücünün pişkinliği pes dedirtti
Ehliyetsiz yakalanan kadın sürücünün pişkinliği pes dedirtti Beşiktaş’ta polisin yılbaşı denetimleri sırasında 'dur' ihtarına uymayan sürücü ve yanındaki arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Polisin güçlükle durdurduğu otomobilin sürücüsü, araçtan inmemek için uzun süre direndi.
1.01.2024 Gündem
4 çocuk annesi eşini öldürdü
4 çocuk annesi eşini öldürdü Ankara'nın Mamak ilçesinde Mikail Başer (45) kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Sultan Başer'i (38) tabancayla vurarak öldürdü.
25.12.2023 Gündem
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Ekonomi
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi
Fırtına deniz ulaşımını vurdu! Seferler iptal edildi Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle Şehir Hatları ve İDO seferlerinde iptaller yaşanıyor.
25.11.2023 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde zincirleme kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Edirne istikametinde 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla hastaneye götürüldü.
11.11.2023 Yaşam
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı:  Balat’a girerseniz tutuklarım
Gayrimenkulleri zorla ele geçirdiler! Mahkemeden tedbir kararı: Balat’a girerseniz tutuklarım İstanbul Balat’taki gayrimenkulleri zorla ele geçirdikleri iddiasıyla yargılanan 23 sanık ilk duruşmada tahliye edilerek Balat’a girişleri yasaklandı. Mahkeme heyeti, yasağa uymayıp Balat’a giren sanıkların yeniden tutuklanacağını açıkladı.
7.09.2023 Gündem
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da kafasını karıştırdı. Henüz kesinleşmeyen ve 40 lira olarak devam eden indibindi ücretiyle ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndibindiye büyükşehir belediyesi yüzde 75 oranında zam teklifi yaptı. Yüzde 75 oranında zam teklifiyle beraber indibindi belediyenin teklifi 70 lira oluyor. Biz de 80 lira teklif ediyoruz" dedi. Vatandaşın birçoğu güncel ücretin 75 lira olduğunu düşünürken, taksiciler de yarın gerçekleşecek UKOME toplantısından umutlu.
26.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da arsa ve ev sahiplerinin kabusu oldular! Örgüt lideri hakkında şoke eden gerçek
İstanbul'da arsa ve ev sahiplerinin kabusu oldular! Örgüt lideri hakkında şoke eden gerçek İstanbul’da özellikle Balat’ta sahipleri tarafından kullanılmayan bina ile arsaları işgal edip kullandıkları, hak sahiplerini ise silah yoluyla tehdit ederek sindirmeye çalıştıkları iddia edilen örgüte yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede örgüt hakkında detaylar ortaya çıkarken, örgüt lideri hakkındaki gerçek ise şoke etti.
16.06.2023 Yaşam
Aksaray'da eğitim uçağı düştü! Vali Aydoğdu'dan ilk açıklama geldi
Aksaray'da eğitim uçağı düştü! Vali Aydoğdu'dan ilk açıklama geldi Nevşehir'den kalkan eğitim uçağının Aksaray'ın Ortaköy ilçesinin Kirli Köyü yakınlarında boş araziye düştüğü, kazadan 2 pilotun yara almadan kurtulduğu bildirildi.
7.06.2023 Gündem
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Kiracısını bıçakla ağır yaraladı
İstanbul’da ev sahibi dehşeti! Kiracısını bıçakla ağır yaraladı Sarıyer’de bir ev sahibinin oğlu, kirasını ödemeyen kişiyi yol ortasında bıçakla yaraladı. Ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan polis tarafından Ortaköy’de yakalandı.
17.05.2023 Yaşam
Bakan Ersoy oyunu kullandı
Bakan Ersoy oyunu kullandı  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy oyunu Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde kullandı. Bakan Ersoy "Şimdiden vatanımıza milletimize hayırlı olsun" dedi.
14.05.2023 Gündem
Nefise Karatay iftira ve hakaret suçundan ceza aldı!
Nefise Karatay iftira ve hakaret suçundan ceza aldı! Nefise Karatay, gittiği masaj salonunda iş insanı Tolga Balta ile sıra kavgası yaşamıştı. Nefise Karatay, iki sene önce Ortaköy’de komşu oldukları sitenin ortak kullanım alanı olan masaj salonunda tartıştığı Tolga Balta’ya hakaret ve iftira attığı ettiği gerekçesiyle ceza aldı
9.05.2023 Magazin
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde bir asker şehit oldu
Bahar Kalkanı Harekat Alanı Bölgesi’nde bir asker şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde üs bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Sevim'in (24) acı haberi, baba ocağı Aksaray'a ateş düşürdü. Bekar Sevim'in ailesinin, oğullarının şehit haberini ziyarete gittikleri İstanbul Esentepe'de aldıkları belirtildi.
7.05.2023 Gündem
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı
Sahneye fırladı, Nükhet Duru'ya sarıldı Galatasaray Üniversitesi, Ortaköy Kampüsünde 'EN 2022 Ödül Töreni' düzenledi. Hadise, Demet Akbağ, Afra Saraçoğlu, Nükhet Duru, Feyyaz Yiğit, Hayko Cepkin, Mabel Matiz ve İlber Ortaylı gibi isimler ödül aldı.
15.04.2023 Magazin
İstanbul'un göbeğinde risk büyük! Sıvılaşma tehlikesi
İstanbul'un göbeğinde risk büyük! Sıvılaşma tehlikesi Son depremlerde dere yataklarına kurulan binaların yerle bir olduğunu bir kez daha gördük. İstanbul’da da eski dere yataklarına kurulan semtler var. Ayamama, Kurbağalıdere, Ortaköy, Dolapdere... Olası Marmara depremi bu bölgeler için büyük risk oluşturuyor.
27.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ortaköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ortaköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.