Orkide

Orkide

Son dakika orkide haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan orkide ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını orkide haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orkide

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orkide gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 orkide haberi bulunmuştur. Tüm orkide haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti Diyarbakır’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok yapay çiçekleri tercih etti.
14.02.2024 Ekonomi
Maya üreticilerine idari para cezası! Suçlarını kabul ettiler
Maya üreticilerine idari para cezası! Suçlarını kabul ettiler 'Ortak fiyat belirledikleri ve müşteri paylaştıkları' iddia edilen maya şirketlerine Rekabet Kurulu ceza kesti.
15.08.2023 Ekonomi
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası!
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası! ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan’ın, müzisyen Nicole Rona’nın sesini izinsiz olarak kendisine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Alkan’ı ‘mali ve manevi haklara tecavüz’ suçundan 6 bin 80 lira adli para cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Duruşmanın ardından Alkan, ‘’Yargı önünde çıkan karara saygımız sonsuzdur’’ dedi.
19.06.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Banu Alkan hakkında zorla getirilme kararı
Banu Alkan hakkında zorla getirilme kararı Banu Alkan’ın seslendirdiği “Beyaz Orkide” adlı şarkının kendisine ait olduğunu iddia eden Nicole Rona, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, 75 bin liralık tazminat davası açmıştı.
13.04.2023 Magazin
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
Dünyada sadece Manavgat'ta yetişiyor! 10 yıl sonra ortaya çıktı
Dünyada sadece Manavgat'ta yetişiyor! 10 yıl sonra ortaya çıktı Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümü Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Deniz, Antalya ormanlarında türleri tehlike altında olan 40 bitkiyi yakından takip ettiklerini belirterek, Manavgat yangının ardından dünyada yayılış alanı sadece o bölgede olan Antalya orkidesini 10 yıl sonra yeniden bulduklarını söyledi.
5.10.2022 Yaşam
Necati Şaşmaz, Tuğçe Erön'ün doğum günü için mekan kapattı! 'Aşk yaşıyorlar' iddiası...
Necati Şaşmaz, Tuğçe Erön'ün doğum günü için mekan kapattı! 'Aşk yaşıyorlar' iddiası... Oyuncu Necati Şaşmaz, bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Tuğçe Erön'ün doğum günü için Bodrum Bitez'de mekân kapattı. 39 yaşına giren Erön’e 39 beyaz orkide alan Şaşmaz, 'aşk' soruları üzerine “Tuğçe eski arkadaşım” demekle yetindi. Tuğçe Erön ise "Çok hassas bir durum. Bizi anlamanızı rica ediyoruz" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2022 Magazin
Salep soğanı toplayan 4 kişiye 438 bin lira ceza
Salep soğanı toplayan 4 kişiye 438 bin lira ceza Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde koruma altındaki salep soğanı toplayan 4 kişiye toplam 438 bin 372 lira ceza kesildi.
28.05.2022 Yaşam
'Beyaz altın' olarak biliyor, tozunu satan parayı kırıyor! ‘Kaçak toplamanın cezası 109 bin lira’
'Beyaz altın' olarak biliyor, tozunu satan parayı kırıyor! ‘Kaçak toplamanın cezası 109 bin lira’ Tazesinin kilosu 300, tozu ise bin 800 liraya satılıyor, kaçak toplayana 109 bin lira ceza uygulanıyor. ‘Beyaz altın olarak’ biliyor, dondurmanın hammaddeleri arasında yer alıyor. Mersin'de geçen yıl deneme amaçlı dikilen bu yıl ise 28 üreticinin ekimini yaptığı bitkide başladı.
25.05.2022 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan son dakika açıklaması!
Kırmızı et fiyatları ile ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan son dakika açıklaması! Et ve Süt Kurumu, kırmızı ette arz güvenliğini ve fiyat istikrarını sağlamak için gerekli araçları kullanacaklarını açıkladı. 
6.05.2022 Ekonomi
Anneler Günü'nde en ucuz orkide 150 TL
Anneler Günü'nde en ucuz orkide 150 TL Mersin'de, pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesi orkideler, en düşük 150 TL'den satışa sunuldu. Günün sembolü olan karanfil 20, papatya 10, rengarenk dahlialar ise 30 TL'den alıcı bekliyor.
6.05.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Ayçiçek yağı yerine ne kullanılır? En uygun ayçiçek yağı ne kadar oldu?
Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Ayçiçek yağı yerine ne kullanılır? En uygun ayçiçek yağı ne kadar oldu? Rusya Ukrayna savaşı Avrupa’da yağ başta olmak üzere tarım ürünlerinin temininde krizine neden olmuştu. Rusya-Ukrayna savaşından kaynaklı etkilerden dolayı tarım emtia fiyatlarında geçen hafta da sert dalgalanmalar görüldü. Dünyanın buğday ambarlarından biri olan bölgede arz şoku yaşanacağına ilişkin beklentiler buğday fiyatlarını rekor seviyeye çıkarmıştı. BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), savaştan ötürü azalan tarım üretiminin ithalatçı olan ülkelerde gıda riski oluşturacağını belirtti. Covid-19 pandemisinin, küresel gıda güvenliği bakımından birçok zorluğa neden olduğunun altını çizen FAO, ayçiçek yağına alternatif yağlara yönelimin artabileceğini öngörüyor. Yurt içinde de yağ fiyatları ve stok tartışmaları hala devam ederken pek çok kişi ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili araştırmalarına da devam ediyor. Peki, Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Ayçiçek yağı yerine ne kullanılır? En uygun ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.03.2022 Ekonomi
Yağ fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros güncel 5 LT ayçiçek yağı fiyatları kaç TL,  neden artıyor, marketlerde yağ var mı?
Yağ fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros güncel 5 LT ayçiçek yağı fiyatları kaç TL, neden artıyor, marketlerde yağ var mı? Türkiye’nin buğday ithalatında ilk sıralarda yer alan Ukrayna, gıda kıtlığı riskine karşı et, yulaf ve şeker gibi ürünlerin ihracatını askıya aldı. Rusya'nın Azak Denizi'nden çıkışı kapatmasıyla yağ yüklü gemiler Türkiye'ye gelemedi. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar marketlere koştu ve ayçiçek reyonlarında yağ kalmadı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise spekülatif fiyat oluşumuna neden olunduğu ve stokçuluk yapıldığı iddialarıyla ilgili, aralarında temel gıda, temizlik ürünleri ve otomotiv sektörlerinin de yer aldığı birçok sektöre yönelik vergi incelemesi başlatıldığını açıkladı. Peki, Yağ fiyatları ne kadar, 2022 ayçiçek yağ fiyatları neden artıyor, marketlerde yağ var mı? A101 - ŞOK – BİM- Migros yağ fiyatları ne kadar? İşte Ayçiçek yağı fiyatları…
7.03.2022 Ekonomi
Sıvı yağ fiyatları artar mı? Sıvı yağa zam gelir mi?
Sıvı yağ fiyatları artar mı? Sıvı yağa zam gelir mi? Sıvı yağda gümrük vergisinde değişiklik yapıldı! Fiyatı en çok artan ürünlerden olan ayçiçek yağının ikamesi olabilecek kanola yağı, aspir yağı, mısır yağı, soya ve palm yağında gümrük vergisi sıfırlandı. Verginin sıfırlanmasına gerekçe olarak Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle ayçiçek yağı tedarikinde yaşanabilecek sorunlar gösterildi. Peki, Sıvı yağı sıkıntısı mı var? Sıvı yağ fiyatları artar mı? Sıvı yağa zam gelir mi? İşte detaylar…
4.03.2022 Ekonomi
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar...
O harfi ile hayvan isimleri - O ile başlayan hayvanlar... İsmi O ile başlayan hayvanlar arasında egzotik bir çok hayvanlar yer almaktadır. Farklı özelliklere sahip bu hayvanların bazıları bilindik bazıları ise pek bilinmeyen türlerdir.
22.02.2022 Gündem
O harfi ile bitki isimleri - O ile başlayan bitkiler...
O harfi ile bitki isimleri - O ile başlayan bitkiler... Hem bitkiler hem de çiçekler kendi içerisinde birçok farklı çeşide sahiptir. Özellikle Doğan'ın döngüsünü sağlamak amaçlı bitkiler vazgeçilmezdir. Kendi özellikleri ve aynı zamanda görevleri bulunur. Bu görevler dahilinde doğanın birçok farklı yerinde değişik renk ve fiziksel açıdan boyuta bağlı olarak öne çıkar. Aynı zamanda Latin alfabesi ile birçok değişik isim eşliğinde adlandırılırlar. Bu konuda Özellikle o harfi ile başlayan bitki türleri merak ediliyor.
21.02.2022 Gündem
Çiçekçilerde 14 Şubat bereketi
Çiçekçilerde 14 Şubat bereketi Düzce’de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşine, sevgilisine hediye almak isteyenler yine çiçekçileri doldurdu. Çiçekçi Erol Sezer, 14 Şubat'ta çiçeğin yine en favori hediye olduğunu belirterek hareketliliğinin ise iki gün önceden başladığını söyledi.
14.02.2022 Ekonomi
Sevgililer Günü öncesi kıyasıya rekabet yaşandı
Sevgililer Günü öncesi kıyasıya rekabet yaşandı Eskişehir’de Sevgililer Günü öncesi yapılan son çiçek mezatında yoğun katılımla birlikte kıyasıya rekabet yaşandı. Yapılan mezatın sorumlusu Selim Şengöz, “Türkiye’nin 20 ilindeki mezatlara yoğun katılım var. Katılım artınca fiyatlar da rekabetten dolayı artıyor” ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Çiçek fiyatlarına 14 Şubat zammı!
Çiçek fiyatlarına 14 Şubat zammı! Kayseri’de 14 Şubat Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte gül başta olmak üzere çiçeklerin fiyatları arttı. Çiçekçi Mehmet Bener, “Fiyat artışlarından dolayı bizde güle zam yapmak zorunda kaldık” dedi.
11.02.2022 Yaşam
14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmeziydi! Fiyatı 4 kat arttı
14 Şubat Sevgililer Günü'nün vazgeçilmeziydi! Fiyatı 4 kat arttı Sevgililer Günü'nün vazgeçilmeziydi. Fiyatlar 4 kat arttı. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kesme çiçek üretiminde öne gelen illerden Yalova’daki çiçek mezatlarında hareketlilik yaşanıyor. Esnaflar en güzel çiçekleri müşterilerine sunmak için açık artırmada birbirleriyle kıyasıya yarışırken gül fiyatlarındaki artış ise el yakıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
10.02.2022 Ekonomi
Toksinleri, küfleri, alerjenleri yok ediyor! Bu bitkilerin faydası saymakla bitmiyor, yatak odasında mutlaka olmalı...
Toksinleri, küfleri, alerjenleri yok ediyor! Bu bitkilerin faydası saymakla bitmiyor, yatak odasında mutlaka olmalı... Odadaki toksinleri, küfleri, alerjenleri yok ediyorlar; geceleri oksijen yayıyorlar. Rahatlatıcı, kaygı azaltıcı özellikleri olanlar da var. Aynı zamanda rahat bir uyku uyumanıza yardımcı oluyorlar. Bu bitkileri mutlaka yatak odanızda bulundurun. Eğer tertemiz bir havada mis gibi bir uyku çekmek istiyorsanız çiçekleri odanıza yerleştirme zamanı geldi! İşte yatak odanızda olması gereken, havayı temizleyerek rahatlamanızı sağlayan 9 ev bitkisi…
2.01.2022 Sağlık
Kilosu 1500 lira oldu! Kış geldi talep patladı
Kilosu 1500 lira oldu! Kış geldi talep patladı Burdur'un Bucak ilçesinde, Toros Dağları'nın yüksek kesimlerinde yetişen yabani orkide bitkisinin yumrularından elde edilen salep, lezzetiyle kış aylarının vazgeçilmez içecekleri arasında yer alıyor. Yapışkan özelliği, tadı ve aroması ile bilinen Bucak salebi, kilosu 1500 liradan satışa sunuluyor.
23.12.2021 Ekonomi
Fiyatı altınla yarışıyor, kilosu 500 lira...
Fiyatı altınla yarışıyor, kilosu 500 lira... Muğla’da yetiştiriliyor, fiyatı adeta altınla yarışıyor. Birçok kişi şehirdeki işini bırakıp köye yerleşti. Kilosu 400-500 liradan satılıyor. Proje kapsamında ekimi yapılan salep orkideleri, yüksek verimi ve fiyatıyla üreticinin önemli gelir kaynağı haline geldi.
28.09.2021 Ekonomi
Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası! Nakarattaki sesin...
Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası! Nakarattaki sesin... Şarkıcı Nicole Rona, Banu Alkan'ın 'Beyaz Orkide' şarkısının nakarat kısmındaki sesin kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Şarkının nakarat kısmında Banu Alkan'ın playback yaptığını iddia eden Rona sesini izin almadan kullandığını öne sürdüğü Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası açtı.
18.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Orkide ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orkide haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.