Organize Sanayi

Organize Sanayi

Son dakika organize sanayi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan organize sanayi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını organize sanayi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Organize Sanayi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan organize sanayi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.339 organize sanayi haberi bulunmuştur. Tüm organize sanayi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor
İzmir’de iki ayrı fabrikada yangın! Müdahale sürüyor  İzmir Çiğli’de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.
18.04.2024 Gündem
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor
AOSB'de 5 sanayi parseli açık artırma ile satışa sunulacak! 10 Mayıs'ta başlıyor Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sınırları dahilinde bulunan 5 sanayi parselini tahsis/satış ihalesini açık artırma usulü ile yapılacak.
4.04.2024 Adana
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak
AOSB’de afet koordinasyon merkezi kuruluyor! Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak Yüzyılın afeti olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde, bölgenin lojistik üssü olarak önemli bir işlev üstlenen Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde, olası her türlü afete hazırlık oluşturmak amacıyla Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor.
2.04.2024 Adana
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun istihdam oranı en yüksek olarak açıkladığı Tekirdağ'da sanayi kuruluşlarında çalışan 60 bin kişinin EYT'den emekli olduğunu söyledi. Noyan, "Tekstil sektöründe meydana gelen yavaşlamaya rağmen tekrar mavi yakalı ihtiyacımız çok üst seviyede devam etmektedir" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor
Adana Türk sanayisinin gücüne güç katıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana Organize Bölgesi'ne ziyaretlerde bulunarak incelemelerde bulundu. Kacır, Adana'nın sanayi üretiminde kilometre taşı olduğunu vurgulayarak, "Adana Türkiye'nin üreten gücüdür" açıklamalarında bulundu.
22.03.2024 Adana
Adana’da plastik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü! İnceleme başlatıldı
Adana’da plastik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü! İnceleme başlatıldı Adana Organize Sanayi Bölgesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
20.03.2024 Adana
Sevgilisinden ayrıldı metronun üzerine çıktı, seferler durdu
Sevgilisinden ayrıldı metronun üzerine çıktı, seferler durdu Ankara'nın Sincan ilçesinde sevgilisinden ayrıldığı için metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, seferlerin aksamasına neden oldu. Yolcular tepki gösterirken, indirilen genç gözaltına alındı.
19.03.2024 Gündem
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşmasına öncülük etmek amacıyla oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.
19.03.2024 Adana
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Füze sistemlerine sahip olmak beka meselesidir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, '31 Mart seçimleri geleceğimiz adına çok kritik.' dedi. Muhalefete tepki gösteren Erdoğan, 'Muhalefet öyle bir halde ki dünya yansa umurlarında değil. Türkiye’nin ikinci büyük partisi saç saça baş başa kavga ediyor.' ifadelerini kullandı.
24.02.2024 Gündem
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti Adana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024 Adana
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı
İki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama! O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı Başakşehir'de iki katlı demir döküm atölyesinde ard arda üç patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaralananın olmadığı patlama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Organize Sanayi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki organize sanayi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.