Operasyon Açıklaması

Operasyon Açıklaması

Son dakika operasyon açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan operasyon açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını operasyon açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Operasyon Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan operasyon açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 996 operasyon açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm operasyon açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Soylu dev operasyonu duyurdu: 151 kişi gözaltında
İçişleri Bakanı Soylu dev operasyonu duyurdu: 151 kişi gözaltında İstanbul'un 12 ilçesinde gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda toplam 287 kilo 74 gram uyuşturucu madde ile 9 bin 900 adet captagon hap ele geçirilirken, 151 kişi gözaltına alındı.
19.01.2023 Gündem
AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK toplandı AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.
8.08.2022 Siyaset
AK Parti MKYK toplanıyor
AK Parti MKYK toplanıyor AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Dış politikada atılan adımlardan, seçim hazırlıklarına kadar birçok başlık değerlendirilecek.
8.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye'ye operasyon açıklaması: Güvenli bölgenin halkalarını birleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye'ye operasyon açıklaması: Güvenli bölgenin halkalarını birleştireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13. Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu. Erdoğan, "Katil sürülerini bölgemizden tamamen söküp atana kadar durmayacak, terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Suriye'de terör örgütünün yuvalandığı son bölgeleri de temizleyerek güvenli bölgenin halkalarını birleştireceğiz." dedi.
8.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan Adana'daki operasyonla ilgili açıklama
Bakan Soylu'dan Adana'daki operasyonla ilgili açıklama Adana'daki operasyonla ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, "Uzun süre takip ile yapılan operasyonda, 38 kişiden 36’sı gözaltında. Aralarından biri, belediye kadrolarında, biri de KCK/TDÖ sözcüsü Ayşe Irmak. Nerede bulursak aman vermeyeceğiz." dedi.
27.06.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' tepkisi: Bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır?
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'Demirtaş' tepkisi: Bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni'nde konuşma yaptı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, 'Terörist Demirtaş'a sahip çıkmanın insani görev olduğunu açıklayan CHP Genel Başkan söylesin, bu açıklamayı yapmak insanlık mıdır? Bir teröriste adaletsizlik yapıldığını söylemesi nasıl tarif edilecektir?' dedi.
4.06.2022 Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili açıklama! 1 Ağustos'ta ilan edilecek
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlerle ilgili açıklama! 1 Ağustos'ta ilan edilecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğretmenlerin yer değiştirme takvimi açıklandı. Millî Eğitim Bakanlığınca, kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirme başvuruları, 25-29 Temmuz'da alınacak ve atamalar 1 Ağustos'ta ilan edilecek.
3.06.2022 Gündem
Binali Yıldırım'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Teröristleri yok etmek asli görevimizdir
Binali Yıldırım'dan 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Teröristleri yok etmek asli görevimizdir Türkiye'nin sınır ötesine yaptığı operasyonları değerlendiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Ülkemizin toprak bütünlüğüne, vatandaşımızın can ve mal güvenliğine yönelen her türlü tehdidi bertaraf etmek bizim vazifemizdir. İçerde olduğu gibi dışarda da teröristi yok etmek asli görevimizdir" dedi.
3.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin anlaştı! Türkiye devreye giriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin anlaştı! Türkiye devreye giriyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları son telefon görüşmesinde, Ukrayna limanlarının mayınlardan temizlenmesine Türkiye'nin yardım etmesi konusunda anlaştığını ifade etti.
1.06.2022 Siyaset
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif Ankara'da!
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'i resmi törenle karşıladı.
1.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti
Milli Savunma Bakanı Akar: Mağaraya operasyon yapıldı, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 5 askerin şehit olduğu mağara operasyonuna ilişkin "Komandolarımız bir grup teröristi mağarada sıkıştırdı. 'Telsim' ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi sonucu mağaraya operasyon yapıldı" dedi. Bakan Akar "Pençe-Kilit Operasyonu'nda bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 100'ü geçti" dedi.
25.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Etkisiz hale getirildiler!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Etkisiz hale getirildiler! Eren Kış-7 Operasyonları kapsamında 3 terörist daha etkisiz hale getirildi. Operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6'ya yükseldi.
22.11.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan operasyon açıklaması! 'Sonrasına gerek kalır mı bilemiyorum'
Bakan Soylu'dan operasyon açıklaması! 'Sonrasına gerek kalır mı bilemiyorum' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "İlkbahar yaz operasyonlarını tamamladık, sonbahar kış operasyonlarına başlıyoruz. İlkbahar yaz operasyonlarında 127 teröristi etkisiz hale getirdik, bunların 39'u üst düzey teröristtir. Kalan silahlı eleman sayısı 181, bu yılki katılım sayısı 40'tır. Önümüzde bir sonbahar kış operasyonu var. Eğer bu hızla gidersek, belki bir tane daha sonbahar yaz operasyonu yaparız, sonrasına gerek kalır mı bilemiyorum." dedi.
6.10.2021 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika operasyon açıklaması! Hepsi vuruldu
Bakan Akar'dan son dakika operasyon açıklaması! Hepsi vuruldu Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 2.5 ay aradan sonra Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım harekatını başlattı. Askeri kulislerde hava operasyonuna 50 kadar uçağın katıldığı, SİHA’ların da teröristlerin kaçış yollarını vurduğu konuşulurken, terör örgütünün ağır kayıplar verdiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyonu 'Kahraman komandolarımız Kuzey Irak'ta' diyerek duyurdu. Bakan Akar yaptığı açıklamada "Metina ve Avaşin-Basyan'daki terör hedeflerine yönelik dün saat 17.40'tan itibaren başlatılan operasyonlara devam edilmektedir. Teröristlere ait 400'e yakın hedef kara ateş destek vasıtalarıyla, 60'tan fazla hedef ise Hava Kuvvetleri unsurlarımız tarafından vuruldu." ifadelerini kullandı.
24.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu'dan HDP binasına operasyon açıklaması!
İçişleri Bakanı Soylu'dan HDP binasına operasyon açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'nin Esenyurt binasına yönelik düzenlenen operasyona ilişkin son dakika gelişmelerini aktardı.
24.01.2021 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı! Amanoslar'da Yıldırım-5 operasyonu başlatıldı
Bakan Soylu açıkladı! Amanoslar'da Yıldırım-5 operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Adana Jandarma Bölge Komutanlığınca “YILDIRIM-5 AMANOSLAR” Operasyonu başlatılmıştır." dedi. Operasyonda bin 448 asker görev alıyor. Öte yandan Soylu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
12.08.2020 Gündem
Bakan Akar'dan operasyon açıklaması! 1359 terörist...
Bakan Akar'dan operasyon açıklaması! 1359 terörist... Milli Savunma Bakanı Akar, teröristlere yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi vererek, "Dünkü operasyonlarda 17 olmak üzere 1 Ocak'tan bu yana operasyon bölgelerinde toplam 1359 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.
9.05.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan operasyon açıklaması!
Bakan Soylu'dan operasyon açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK terör örgütüne yönelik Kıran 11 Operasyonu'nu başlatacaklarını söyledi. Soylu, "Öyle 4-5 metre kar var, kış var çıkamayız, gidemeyiz, kışın kendi karargahlarımıza çekilelim yok. Bunların tamamını bu ülkenin başından alana kadar, kış da olsa kar da olsa boran da olsa, bu mücadeleyi bitirmeye yemin ettik" dedi.
20.12.2019 Gündem
ABD Başkanı Trump'tan flaş operasyon açıklaması!
ABD Başkanı Trump'tan flaş operasyon açıklaması! ABD Başkanı Donald Trump, Suriye ile ilgili kararının doğru olduğunu savunarak, "Artık bu sonu gelmez savaşı bitirmenin zamanı gelmişti.Türkiye olmasaydı milyonlarca Suriyeli dünyaya yayılacaktı" dedi.
9.10.2019 Dünya
Ruhani'den operasyon açıklaması: Türkiye haklı!
Ruhani'den operasyon açıklaması: Türkiye haklı! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna olası harekatına ilişkin, "Türkiye hükümetinin güney sınırlarıyla ilgili endişeleri var ve endişelenmekte haklıdır. Türkiye'nin güvenlik endişeleri giderilmelidir. Bunun için doğru yol seçilmelidir." dedi.
9.10.2019 Dünya
Türkiye ve ABD'den peş peşe operasyon açıklaması...
Türkiye ve ABD'den peş peşe operasyon açıklaması... ABD ordusu, Tel Abyad ve Rasulayn'daki iki gözlem noktasındaki askerlerinin tahliye edildiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a basın toplantısında "Çekilme başlamış durumda. Terör örgütlerinin tehditlerini kabullenemeyiz" açıklaması yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Suriye'nin toprak bütünlüğünü desteklediğini belirterek "Bölgeyi teröristlerden temizleyerek ülkemizin bekasını ve güvenliğini sağlamaya kararlıyız" dedi.
7.10.2019 Gündem
Bakan Akar'dan operasyon açıklaması!
Bakan Akar'dan operasyon açıklaması! Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK'nın komuta kademesi, Süleyman Şah Türbesi ile Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığında incelemelerde bulundu. Bakan Akar, "DEAŞ ile mücadele devam ediyor. Bu konuda en son Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Trump ile yaptığı görüşmenin sonucu olarak bu DEAŞ mücadelesinde Türk Silahlı Kuvvetleri bir görev, sorumluluk almıştır, vazife üstlenmiştir. Bunu da hep birlikte çalışmak suretiyle etkili bir şekilde yerine getireceğiz önümüzdeki günlerde" dedi.
1.01.2019 Siyaset
Bakan Akar'dan operasyon açıklaması!
Bakan Akar'dan operasyon açıklaması! Milli Savunma Bakanı Akar, Fırat'ın doğusuna olası operasyon ile ilgili olarak, "Bütün her şey planlandı, programlandı, her şey zamanına uygun şekilde devam ediyor" dedi.
25.12.2018 Gündem
Jandarma Genel Komutanı Çetin'den 'operasyon' açıklaması
Jandarma Genel Komutanı Çetin'den 'operasyon' açıklaması Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kesintisiz operasyon mantığıyla yaz, kış, sıcak ve soğuk demeden ülkemizin her noktasına operasyon yapma imkan ve kabiliyetine sahibiz." dedi.
21.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Operasyon Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki operasyon açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.