Online Satış

Online Satış

Son dakika online satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan online satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını online satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Online Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan online satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 852 online satış haberi bulunmuştur. Tüm online satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi MediaMarkt, 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butiklerinin ve satış alanındaki mini deneyim alanlarının yer aldığı Türkiye’deki ilk Konsept Mağazası Tech Arena’nın açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
31.10.2023 Advertorial
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?
10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar? E-ticaret platformu Trendyol, Gazze’ye 10 milyon dolar insani yardım yapacağını açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gazze’de yaşanan insanlık dramından derin üzüntü duyuyor; bölgede kalıcı ateşkes ve barışın bir an önce tesis edilmesini temenni ediyoruz. Söz konusu gelişmenin ardından “10 milyon dolar kaç TL yapar, ne kadar? Trendyol kimin, sahibi kim? Trendyol Gazze yardımı ne kadar?” gibi soruların yanıtı merak edilmeye başlandı.
21.10.2023 Ekonomi
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay
İkinci el telefon almak isteyen vatandaş üst üste 3 kez dolandırıldı! Şok eden olay İstanbul’da güvenilir bir online satış platformuna 2'nci el telefon ilanı koyan dolandırıcılar, ürünü almak için kendilerine ulaşan vatandaşı dolandırdı. 2'nci el telefon almak isteyen vatandaş, güvenilir siteden görüp aradığı şahsın kendi kopyaladıkları sitenin linkini göndermesi üzerine 3 kez ödeme yaptı. Dolandırıldığını anlayan mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
22.08.2023 Yaşam
Sahte plaka basıp internet üzerinden satışa çıkardı!
Sahte plaka basıp internet üzerinden satışa çıkardı! Antalya’da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise yüzlerce sahte plaka ele geçirildi.
4.08.2023 Yaşam
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi
Şikayet yağıyor! Online alışverişte sahte deterjan tehlikesi Online platformlarda ne kadar önlem alınsa da sahte ürünlerin satışı devam ediyor. Özellikle son dönemde tüketicilerin sahte deterjan konusunda şikayetleri artıyor.
11.05.2023 Gündem
(Tesla Türkiye satış fiyatı) Tesla Model Y Türkiye fiyatı ne kadar, model y özellikleri neler? Tesla siparişi nasıl verilir, Tesla Y nasıl alınır?
(Tesla Türkiye satış fiyatı) Tesla Model Y Türkiye fiyatı ne kadar, model y özellikleri neler? Tesla siparişi nasıl verilir, Tesla Y nasıl alınır? Tesla Model Y Türkiye fiyatı, satış ve siparişi için yapılan aramalar arttı. Tesla, Türkiye’de satışa bugün itibariyle başlıyor. Online satış ile başlayan macerada şu anda sadece Tesla Model Y sipariş verilebilecek. Tıpkı Togg’da olduğu gibi ön sipariş için bir bedel belirlendi. Tesla’da bedel 10.000 TL olarak belirlendi. Peki, Tesla Model Y Türkiye fiyatı kaç TL, teknik özellikleri neler? Tesla Y model siparişi nasıl verilir, satışı başladı mı? Tesla Model Y teslimatı ne zaman? İşte Tesla Model Y fiyat listesi…
4.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Felaket 10 ili vurdu, tüm Türkiye yardım ve destek için seferber oldu. Bu durum fırsatçıları da harekete geçirdi. Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlerde fiyat artışlarına gidildi. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında dahi yüzde 100’ü aşkın artış yaşandı.
9.02.2023 Gündem
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar
Depremde fırsatçılar iş başında! İhtiyaç ürünlerine fahiş zam uyguladılar Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlere fırsatçılar zam yapmaktan kaçınmadı. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında yüzde 100’ü aşkın fiyat artışı yapıldığı görüldü.
9.02.2023 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
İkinci el ürün alıp satanlar dikkat! 'İade tuzağı'
İkinci el ürün alıp satanlar dikkat! 'İade tuzağı' Online platformalrdan ikinci el ürün alıp satanları çok yakından ilgilendiriyor. Yeni yöntem ortaya çıktı. Bu kez mağdur ürün satıcı oldu. İşte şaşkınlık yaratan olayların ayrıntıları...
22.11.2022 Ekonomi
Kargoyla iade edilen montun cebinden bakın ne çıktı? Tam 30 bin TL değerinde
Kargoyla iade edilen montun cebinden bakın ne çıktı? Tam 30 bin TL değerinde Erzurum'da bir kadın giyim mağazasından online satış platformu aracılığıyla alınan ve kargoyla değişim için gönderilen kabanın cebinden çıkan görenleri hayrete düşürdü. Mağaza yetkilileri, sadece adı soyadı bulunan, iletişim bilgisi olmayan müşteriye ulaşmaya çalışıyor. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Yaşam
Bu mesaja tıklamayın! Hızla yayılıyor, yeni yöntemleri 'pes' dedirtti
Bu mesaja tıklamayın! Hızla yayılıyor, yeni yöntemleri 'pes' dedirtti Telefonlara gelen iş ilanı mesajları dolandırıcıların yeni yöntemi oldu. Ünlü bir firma ismi de verilerek gelen mesajda vatandaşlara günlük 3 bin TL kazanç vadediliyor. İş başvurusunda bulunmak için mesajdaki linke tıklayan vatandaşlar ise dolandırıcıların tuzağına düşüyor.
12.08.2022 Ekonomi
Bayram öncesi fiyatlar uçuşa geçti! 800 liradan başlıyor
Bayram öncesi fiyatlar uçuşa geçti! 800 liradan başlıyor Tatile gidecek milyonlara kötü haber geldi. Bayram öncesi tatil fiyatları yükseldi. Okulların tatile girmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte iç turizm hareketliliği de başladı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki tesislerde fiyatların 3 yıldızlılarda 800 TL, 4 yıldızlılarda 1400 TL, 5 yıldızlılarda 2 bin TL ve villalarda 15 bin TL'den başladığını söyledi.
27.06.2022 Ekonomi
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor!
Alfa Romeo "Tonale"nin Türkiye ön satışı başlıyor! Alfa Romeo’nun kompakt SUV’u ‘Tonale’ Türkiye’de ön satış fiyatı belli oldu.
24.06.2022 Otomobil
Fenerbahçe öğrenci kombine fiyatları ne kadar? Fenerbahçe kombine fiyatları belli oldu! Fenerbahçe kale arkası, maraton, fenerium kombine fiyatları (FB kombine fiyatları 2022)
Fenerbahçe öğrenci kombine fiyatları ne kadar? Fenerbahçe kombine fiyatları belli oldu! Fenerbahçe kale arkası, maraton, fenerium kombine fiyatları (FB kombine fiyatları 2022) Fenerbahçe kombine fiyatları aramaları arttı. Fenerbahçe 2022-2023 futbol sezonu kombine satış dönemi 8.06.2022 Çarşamba günü saat 09.00'da yenileme süreci ile başlıyor. Bu kapsamda Fenerbahçe 2022 - 2023 futbol sezonu kombine yenileme, genel satışlar ve öğrenci tribünü kombine satışları hakkında bilgilendirme yayınladı. Peki, Fenerbahçe kale arkası, maraton, fenerium kombine fiyatları ne kadar, FB kombine satışı kaç TL? Fenerbahçe kombine fiyatları 2022-2023…
7.06.2022 Şampiy10
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Bir haftada rekor zam!
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş gelişme! Bir haftada rekor zam! Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili bir iyi bir de kötü haber geldi. Araba fiyatlarına döviz kuru artışı sebebiyle 1 haftada 35 bin lira zam geldi. Zamların oran olarak yüzde 10 civarı olduğu ifade edildi. Honda’da fiyatlar geçen hafta yüzde 3-4 artarken, Fiat, Nissan ve Renault’da da benzer artışlar yaşandı. Birkaç örnek vermek gerekirse, önceki hafta 313 bin TL olan Renault Clio’nun baz versiyonunun (Joy 1.0 Sce 65 bg) liste fiyatı, geçen hafta 327 bin 900 TL olarak güncellendi. Yapılan zamlar sonrası vergi dilimi değişen bazı modellerde zam oranı çok yüksek oldu. Renault Taliant’ın baz versiyonunun fiyatı geçen hafta 31 bin TL zamlanarak 355 bin TL’ye çıktı. Önceki hafta 593 bin 700 TL olan Honda Civic’in (1.5L VTEC Turbo Eco-Premium) fiyatı, 35 bin TL zamlanarak geçen hafta 629 bin 400 TL’ye çıktı. Öte yandan arabalarda kullanılan ve az üretimi sebebiyle araba fiyatlarının yükselmesine ön ayak olan paladyum yerine platin kullanılmaya başlanması araba fiyatlarının biraz aşağı çekmesi tahmin ediliyor. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
27.05.2022 Ekonomi
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Araba alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih verilerek detaylar paylaşıldı: Büyük değişiklik yaşanacak. Pandemi döneminde hızlanan teknoloji kullanımı araç alım satımı için de yeni dönemin kapılarını araladı. Geçtiğimiz 2 yılda otomotiv sektöründe denenen online satış uygulamasını hem yetkili satıcılar hemde kullanıcılar sevdi. Yerli otomobil Togg'da da araç alım satımı için online satış döneminin geçerli olması beklenirken, uygulamanın yıllara sari bir şekilde yaygınlaşması bekleniyor. Öte yandan araba sahibi olmak isteyenler fiyatları yakından takip ediyor. Sıfır araçlarda kur ve maliyet artışı kaynaklı fiyat artışları nedeniyle tüketiciler artık daha küçük otomobilleri tercih ediyor. Öyle ki, ‘B segmenti’ diye tabir edilen küçük sınıftaki otomobillerin satışlardaki payı son iki yılda yüzde 97 oranında arttı.
11.04.2022 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar bir günde üçe katlandı, bebek bezi, tuvalet kağıdı, şampuan, deterjan, sabun ve...
Zam geldi! Fiyatlar bir günde üçe katlandı, bebek bezi, tuvalet kağıdı, şampuan, deterjan, sabun ve... Fahiş fiyat artışları vatandaşı ekonomik olarak zorluyor. Hükümet tarafından atılan adımlar fırsatçıların yaptığı hamleler ile vatandaşın cebine zam olarak yansıyor. Fırsatçılar KDV indirimi öncesi aynı oyunu sergiledi. Deterjandan bebek bezine, şampuandan peçeteye birçok ürünün fiyatı yüzde 10 ila 50 arasında arttı. Bazı ürünlerin fiyatı ikiye hatta üçe katlandı. Örneğin, 400 ml'lik bir şampuan 27 Mart'ta 17.10 TL iken, iki kattan fazla artarak 29 Mart'ta 46.23 liraya yükseldi. 5 litrelik bir çamaşır suyu 25 Mart'ta 28.59 TL'den satılırken, bunun fiyatı 27 Mart'ta 59 TL'ye, 29 Mart'ta ise 77.89 TL'ye çıktı. 200 gram 4'lü sabunu 26 Mart'ta 28.50 liradan satılırken, ürünün fiyatı 27 Mart'ta 46.90 TL'ye, 29 Mart'ta ise 53.25 TL'ye yükseldi.
30.03.2022 Ekonomi
Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenmişti! Karşı atak geldi...
Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenmişti! Karşı atak geldi... Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, geçen günlerde iş insanı İbrahim Salman ile mahkemelik olmuştu. Buse Terim hakkında 3 sene hapis istemiyle dava açıldı. Moda dünyasında ismini duyuran Buse Terim Bahçekapılı'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Terim'in yargılanma sebebi de merak edildi. Peki Buse Terim hapse mi girecek? İşte detaylar...
23.03.2022 Magazin
Sıvı yağ sıkıntısı var mı? Sıvı yağ stokçularına ceza verilecek mi?
Sıvı yağ sıkıntısı var mı? Sıvı yağ stokçularına ceza verilecek mi? Sıvı yağ konusundaki tartışmalar devam ediyor. Hükümetten peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla sıvı yağ ithalatında sorun yaşanabileceğine dair iddialar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadın muhtarlara talimat verdi. Erdoğan ayçiçek yağı ile ilgili haberlere sert çıktı. Ayçiçek yağında stok polemiğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de seslendiği kadın muhtarlara talimat verdi. Erdoğan, “Bunların depolarını dahi takip edip bize ihbar edeceksiniz. Biz gereğini yapacağız.” dedi. Peki, Sıvı yağ sıkıntısı var mı? Sıvı yağ stokçularına ceza verilecek mi? ? Ayçiçek yağı stoku yeterli mi? Ayçiçek yağına zam gelecek mi? İşte sıvı yağ tartışmaları ile ilgili tüm detaylar…
8.03.2022 Ekonomi
Hatay'da korkutan tehdit! 'Çok zehirli' uyarısı yapıldı!
Hatay'da korkutan tehdit! 'Çok zehirli' uyarısı yapıldı! Hatay'ın Samandağ ilçesi sahiline onlarca denizanası vurdu. Çevredekilerce görüntülenen denizanalarının tehlikeli bir tür olduğu belirtilerek uyarıldı...
8.03.2022 Gündem
TMO ayçiçek yağı ne kadar? PTTAVM’de TMO ayçiçek yağı satılıyor mu? TMO ayçiçek yağı online satış var mı?
TMO ayçiçek yağı ne kadar? PTTAVM’de TMO ayçiçek yağı satılıyor mu? TMO ayçiçek yağı online satış var mı? Son günlerde ayçiçek yağı stok sorunu polemiklere neden olmaya devam ederken hükümet provakasyonlara karşı önlemlerini alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayçiçek yağında stok polemiğine değinerek, kadın muhtarlara, “Bunların depolarını dahi takip edip bize ihbar edeceksiniz. Biz gereğini yapacağız.” diye konuştu. Pek çok kişi de yağ fiyatlarını merak ederken özellikle Toprak Mahsulleri Ofisi’nin ürünlerini ve yağlarını araştırıyor. Peki, TMO ayçiçek yağı ne kadar? PTTAVM’de TMO ayçiçek yağı satılıyor mu? TMO ayçiçek yağı online satış var mı? İşte detaylar…
8.03.2022 Ekonomi
LC Waikiki 2. el ürün mü satıyor? LC 2. el ürünler satılmaya devam edecek mi?
LC Waikiki 2. el ürün mü satıyor? LC 2. el ürünler satılmaya devam edecek mi? LC Waikiki 2. el ürün mü satıyor? Giyim mağazası zinciri LC Waikiki, internet sitesinde ikinci el kıyafetler satmaya başladı. Şirket, bu kıyafetlerin satışında 'sürdürülebilirlik' vurgusu yaptı, ancak sosyal medya kullanıcıları söz konusu durumu eleştirdi.
11.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Online Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki online satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.