One Direction

One Direction

Son dakika one direction haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan one direction ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını one direction haber sayfamızda bulabilirsiniz.

One Direction

haberleri sayfasında son dakika yaşanan one direction gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 one direction haberi bulunmuştur. Tüm one direction haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı
Gizemli hastalıktan hemen önce hepsi aynı sesi duydu! İşte ABD'li yetkilinin kaydettiği o ses kaydı İlk kez 2016'da ortaya çıkan ve bunca yıldır sebebi de kaynağı da bir türlü açıklanamayan gizemli hastalık 'Havana Sendromu' hakkında her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Ajanları ve diplomatları etkileyen gizemli hastalığın kurbanları hastalanmadan önce bir ses duyduklarını ifade ediyor.
1.05.2023 Dünya
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.
1.04.2023 Magazin
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!' Bir dönemin en popüler gruplarından One Direction'ın üyelerinden biri olan Liam Payne, yüzündeki değişimle gündeme geldi. Bir estetik uzmanının da yorumladığı şarkıcının yeni görüntüsü hakkında ilginç bir iddia ortaya atılarak; Payne'in değişiminin sevgilisi Kate Cassidy'ye 'daha iyi ve erkeksi' görünmek istemesinden kaynaklandığı söylendi. İşte detaylar...
24.03.2023 Magazin
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm'
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm' Gigi Hadid, geleceği hakkında konuşarak hayranlarını hayret içerisinde bıraktı.
21.02.2020 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Masajcıyla geçirdiği zevk gecesi başına bela oldu
Masajcıyla geçirdiği zevk gecesi başına bela oldu Zayn Malik şu sıralar zor durumda! Gigi Hadid ile ayrıldığı günlerde masajcı bir kadınla geçirdiği zevk gecesi ünlü şarkıcının şimdi kabusu oldu
1.10.2018 Magazin
Google’ın ünlüler kampı
Google’ın ünlüler kampı Gizli bir kaynak, teknoloji devi Google’ın her yıl gözlerden uzak bir bölgede düzenlediği ‘kamp’la ilgili bilinmeyenleri İngiliz Daily Mail gazetesine anlattı
4.08.2018 Magazin
Yılın en şık adamı Zayn Malik!
Yılın en şık adamı Zayn Malik! GQ dergisinin her yıl düzenlediği ‘GQ Men of the Year 2017’ töreni önceki gün Londra’da gerçekleşti. Ünlü isimlerin ödül aldığı gecede ‘Yılın En Şık Erkeği’ Zayn Malik seçildi
6.09.2017 Magazin
Hayatını anlatacak
Hayatını anlatacak One Direction grubundan ayrıldıktan sonra ilk solo albümü ‘The Sign of the Times’ı beğeniye sunan Harry Styles (23), özel hayatını anlatmaya hazırlanıyor
21.08.2017 Magazin
Harry’nin melekleri
Harry’nin melekleri Daha önce birçok Victoria’s Secret meleği ile aşk yaşayan Harry Styles, şimdi de gönlünü Fransız melek Camille Rowe’a kaptırdı
2.08.2017 Magazin
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım Katy Perry, verdiği bir radyo röportajında eski One Direction üyesi Niall Horan’ın kendisiyle flörtleşmeye çalıştığını iddia etti.
4.07.2017 Magazin
Yıldızlar Manchester için konser verecek!
Yıldızlar Manchester için konser verecek! Ariana Grande'nin Manchester mağdurları için düzenlediği yardım konserine bir çok ünlü isim katılacak.
31.05.2017 Magazin
Sohbet koyu
Sohbet koyu Gigi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik’in beraberliği doludizgin devam ediyor
15.05.2017 Magazin
Kendi sözlerimi söylemek istiyordum!
Kendi sözlerimi söylemek istiyordum! Solo müzik kariyerini başarıyla sürdüren eski One Direction üyesi Zayn Malik, hayatının hiç bilinmeyen yönlerini anlattığı ‘Zayn’ adlı kitabını yayınladı. 24 yaşındaki şarkıcı, kitabında, One Direction grubundan ayrılma nedenini “Stüdyoya girip beni yansıtan sözler söylemek istiyordum, başkalarının yazdıklarını okumak değil” sözleriyle açıkladı
5.05.2017 Magazin
İyi ki doğdun her şeyim!
İyi ki doğdun her şeyim! Son dönemin en popüler süper modeli Gigi Hadid, 22. yaşına özel bir kutlama ile girdi.
24.04.2017 Magazin
Sıradışı bir Zayn
Sıradışı bir Zayn One Direction’da geçirdiği beş yılın ardından solo kariyerine devam eden, hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir star: Zayn Malik!
18.04.2017 Magazin
'Harry Styles kariyerinin kabusunu yaşıyor'
'Harry Styles kariyerinin kabusunu yaşıyor' 'Sign of The Times' adlı şarkısıyla solo kariyerine resmen başlayan Harry Styles, büyük bir rekoru elinden kaçırdı.
12.04.2017 Magazin
Liam Payne baba oldu!
Liam Payne baba oldu! One Direction grubunun üyelerinden Liam Payne (23) ve şarkıcı sevgilisi Cheryl Cole (33) ilk çocuklarına kavuştu.
27.03.2017 Magazin
Louis Tomlinson tutuklandı!
Louis Tomlinson tutuklandı! Louis Tomlinson, geçtiğimiz cuma günü Los Angeles Uluslararası Havaalanı’nda tutuklandı.
6.03.2017 Magazin
Bowie rüzgarı!
Bowie rüzgarı! İngiltere’nin en prestijli müzik ödüllerinden Brit Awards, sahiplerini buldu. Törene, geçen yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı David Bowie’nin veda albümü ile iki büyük ödülü kazanması damga vurdu
23.02.2017 Magazin
Roger Federer her yerde kazanıyor!
Roger Federer her yerde kazanıyor! Dünya tenis tarihinin erkeklerde en fazla grand slam kazanan (18) raketi İsviçreli Roger Federer, kortlardaki başarısının yanı sıra gelir bakımından da ilk sıralarda bulunuyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ve büyük aşk bitti! Bundan sonra...
Ve büyük aşk bitti! Bundan sonra... One Direction grubunun solistlerinden Louis Tomlinson, bir yıldan fazla süredir birlikte olduğu Danielle Campbell’la ilişkisini noktaladı.
22.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

One Direction ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki one direction haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.