Zayn Malik

Zayn Malik

Son dakika Zayn Malik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zayn Malik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zayn Malik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zayn Malik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zayn malik gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 zayn malik haberi bulunmuştur. Tüm zayn malik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zayn Malik: Baba olduğumdan beri sadece tek bir şey düşünüyorum
Zayn Malik: Baba olduğumdan beri sadece tek bir şey düşünüyorum 6 yıl boyunca hiçbir yerde röportaj vermeyen Zayn Malik kural bozdu. Dünyanın en sevilen gruplarından birinin üyesiyken solo kariyerinin peşine düşüp yoluna tek başına devam eden Malik, Gigi Hadid'le fırtınalı bir ilişki yaşadı. Çiftin 6 yıl süren bu ilişkiden Khai adını verdikleri bir kızları olmuştu. Malik, baba olmasıyla ilgili önemli itiraflarda bulundu.
12.07.2023 Magazin
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi
Selena Gomez'den flaş hamle! Zayn Malik’i sildi Selena Gomez dendiğinde akla ilk Justin Bieber ile yaşadığı aşk geliyor. İkisi de çocuk denecek yaşta şöhret olan Gomez ve Bieber yıllarca sevgili kalmış, yollarını ayırdıktan sonra Justin’in Hailey Baldwin’le yaptığı evlilik ve yaşanan kıskançlık kavgaları yüzünden adları yan yana anılmaya devam etmişti.
27.06.2023 Magazin
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.
1.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi? Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Magazin
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi?
Bomba aşk iddiası! Selena Gomez ve Zayn Malik birlikte mi? Olaylı bir şekilde Gigi Hadid'ten ayrılan şarkcı Zayn Malik’in adı yine kendisi gibi dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile anıldı. ABD’li bir kaynak, ikilinin New York Manhattan’daki bir restorana el ele girdiğini ve öpüştüklerini belirtti.
27.03.2023 Magazin
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı
'Gigi Hadid, Leonardo Dicaprio ile aşk yaşıyor' iddiası şok etmişti! Zayn Malik'in son hamlesi ise şaşırttı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine oturan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde 2 yaşına giren kızı Khai’nin doğum günü pastasını Instagram hesabından yayınlamıştı. Hadid'in Zayn Malik'i etiketlemesi dikkatlerden kaçmamış, ikilinin aşklarına bir şans daha verecekleri konuşulmuştu. Ancak Zayn Malik'in son hamlesi herkesi şaşırttı.
24.09.2022 Magazin
Zayn Malik üye olduğu sitedeki görüntüleri internete sızdı! Etine dolgun sevgili arıyor...
Zayn Malik üye olduğu sitedeki görüntüleri internete sızdı! Etine dolgun sevgili arıyor... Geçtiğimiz ekim ayında model Gigi Hadid ile olaylı bir şekilde ayrıldığı basına yansıyan şarkıcı Zayn Malik aşkı flötr uygulamalarında arıyor. Malik'in üye olduğu sitede kullandığı görüntüleri de internete sızdı
12.01.2022 Magazin
Zayn Malik, Gigi Hadid'e yalvarmaya başladı!
Zayn Malik, Gigi Hadid'e yalvarmaya başladı! Gigi Hadid-Zayn Malik çiftinin yollarını ayırması büyük yankı uyandırırken, şarkıcıya yakın kaynaklar tarafından çarpıcı iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Anlaşmalı olduğu plak şirketi tarafından işine son verilen Malik'in ünlü modele kendisini affetmesi ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvardığı öne sürüldü.
16.11.2021 Magazin
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip...
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip... Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrılığına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. İddialara göre 2015 yılından bu yana bir ayrılıp bir barışan çiftin ilişkisi dışarından göründüğü kadar mükemmel olmadığı magazin kulislerine yansıdı.
30.10.2021 Magazin
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm'
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm' Gigi Hadid, geleceği hakkında konuşarak hayranlarını hayret içerisinde bıraktı.
21.02.2020 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Evim sensin
Evim sensin ABD’li top model Gigi Hadid, kısa bir ayrılığın ardından yeniden bir araya geldiği sevgilisi Zayn Malik ile aşk dolu pozunu Instagram’da paylaştı.
22.10.2018 Magazin
Masajcıyla geçirdiği zevk gecesi başına bela oldu
Masajcıyla geçirdiği zevk gecesi başına bela oldu Zayn Malik şu sıralar zor durumda! Gigi Hadid ile ayrıldığı günlerde masajcı bir kadınla geçirdiği zevk gecesi ünlü şarkıcının şimdi kabusu oldu
1.10.2018 Magazin
Gigi için evini satıyor
Gigi için evini satıyor ABD’li top model Gigi Hadid ile Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı Zayn Malik, 2 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı.
11.09.2018 Magazin
Aşkını boynunda taşıyor
Aşkını boynunda taşıyor Geçtiğimiz aylarda üç yıllık ilişkilerini bitiren ve daha sonra yeniden bir araya gelen Gigi Hadid ile Zayn Malik, New York’ta görüntülendi.
7.08.2018 Magazin
Aşka anne onayı
Aşka anne onayı Bella Hadid, yeniden bir araya geldiği aşkı The Weeknd’i annesi ile tanıştırdı. Anne Hadid, The Weeknd’in fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak ilişkiyi onayladığını duyurdu
30.07.2018 Magazin
Yıllık kazancı 1 milyar TL!
Yıllık kazancı 1 milyar TL! Ses tellerindeki sorun yüzünden yaklaşık bir yıldır sahnelerden uzak kalan Adele, yıllık 140 milyon sterlin (yaklaşık 1 milyar TL) kazancı ile en çok kazanan müzisyenler listesinde zirveye oturdu
11.05.2018 Magazin
Gigi Hadid ve Zayn Malik barıştı
Gigi Hadid ve Zayn Malik barıştı Geçen mart ayının ortasında ayrılık kararı aldığı açıklayan Victoria’s Secret meleği Gidi Hadid ve şarkıcı Zayn Malik, New York sokaklarında el ele görüntülendi
1.05.2018 Magazin
Ön hazırlığı göz kamaştırdı
Ön hazırlığı göz kamaştırdı Grammy Ödüllerinin geçtiğimiz akşam gerçekleşen ön hazırlık partisi adeta ünlü akınına uğradı. Gecede ünlü isimler şıklıkları ile herkesi kendine hayran bıraktı
28.01.2018 Magazin
Yanında olmaktan gurur duyuyorum!
Yanında olmaktan gurur duyuyorum! Top model Gigi Hadid, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Zayn Malik’in doğum gününü şu sözlerle kutladı: “Bu adamı şimdiye kadar söylediğimden daha çok seviyorum. Yanında olmaktan gurur duyuyorum”
13.01.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zayn Malik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zayn malik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.